Autor Wątek: SALA "RÓŻANA DOLINA" W BĘDZINIE  (Przeczytany 101187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mortycja.b@poczta.fm
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpien 2009
Odp: SALA "RÓŻANA DOLINA" W BĘDZINIE
« Odpowiedź #240 dnia: 23 Września 2009, 13:48 »
ja mialam wesele w sierpniu w rozanej w katowicach,zarowno my i jak goscie jestesmy zachwyceni,jedzenia bardzo duzo,pieknie podane,sala sliczna,teren wokol rowniez,oblsuga super,klima nie daje rady jednak :),my mielismy zespol pan majster,wszyscy sie bawili,naprawde wszyscy mowili ze to najlepsze wesele na jakim byli

Offline white_rosa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato2010
« Odpowiedź #241 dnia: 24 Września 2009, 17:24 »
Cieszę się, że Różana Dolina spełniła Twoje oczekiwania! Mam nadzieję, że moje teżspełni ;-) Tymczasem mam pytanie - czy z ogródka (szczególnie gdy jest już ciemno) widać neony z pobliskiej stacji benzynowej?

Proszę zapoznać się z pkt.15 Regulaminu (pisanie postów) "Zabrania się cytowania w całości postów bezpośrednich poprzedników. Cytowanie poprzednika może być stosowane w wyjatkowych sytuacjach, kiedy np zalezy nam na podkresleniu jedynie fragmentu wypowiedzi, której dotyczy nasz post"
« Ostatnia zmiana: 1 Lutego 2010, 13:17 wysłana przez Maja »

Offline kaczor
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2012
« Odpowiedź #242 dnia: 17 Października 2009, 12:25 »
Witam
A czy możecie coś napisać o sali różana dolina w Katowicach jestem bardzo ciekawy waszych opinii

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #243 dnia: 22 Października 2009, 19:16 »
Cytat: white_rosa link=topic=2802. msg1033806#msg1033806 date=1253805872
Cytat: mortycja.  b@poczta.  fm link=topic=2802.  msg1032806#msg1032806 date=1253706524
ja mialam wesele w sierpniu w rozanej w katowicach,zarowno my i jak goscie jestesmy zachwyceni,jedzenia bardzo duzo,pieknie podane,sala sliczna,teren wokol rowniez,oblsuga super,klima nie daje rady jednak :),my mielismy zespol pan majster,wszyscy sie bawili,naprawde wszyscy mowili ze to najlepsze wesele na jakim byli

Cieszę się, że Różana Dolina spełniła Twoje oczekiwania! Mam nadzieję, że moje teżspełni ;-) Tymczasem mam pytanie - czy z ogródka (szczególnie gdy jest już ciemno) widać neony z pobliskiej stacji benzynowej?

Przyznam szczerze,że u nas po obiedzie zaczęlo padać i już nie przestało więc nie było okazji do przebywania w ogrodzie :)

Offline krzychu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2006
« Odpowiedź #244 dnia: 22 Października 2009, 19:19 »
Kaczor masz opinie powyżej. Ja miałem wesele dwa lata temu na różanej w będzinie było poprostu super. A teraz byłem jako gość w różanej w Katowicach. To była rewelacja. Przepiękna nowa sala,super obsługa,jedzonko pychotka. Wszystkim gorąco polecam. Pozdrowienia dla wszystkich kelnerów i Pani Menager Anetki

Offline kaczor
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2012
« Odpowiedź #245 dnia: 22 Października 2009, 20:46 »
Wielkie dzięki za opinię bo nie znam nikogo osobiście kto nawet słyszał o tej sali. Także każda wypowiedz jest dla mnie bardzo ważna i dlatego poruszyliśmy ten temat ponownie. Dzwoniłem już do Pani menadżer i umówiłem się z nią na końcówkę listopada 2009 aby obejrzeć salę już po przebudowie. Trochę dziwne jest tylko to, że jak moja siostra wychodziła za mąż to wszystkie sale były zajęte na 2 lata przed a teraz jak pytałem się menadżerki to są wolne terminy jeszcze na 2011 trochę to niepokojące. A może ktoś mógłby wrzucić fotki ze swojego wesela,na których widać trochę jedzenia,obsługi i spraw organizacyjnych.

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #246 dnia: 28 Października 2009, 09:55 »
sala jest odnowiona i działa od sierpnia,ja miałam tam jedno z pierwszych wesel,ludzie nie wiedza jeszcze o tym i to dlatego są wolne terminy,ja widziałam sale jeszcze w budowie,ale się zdecydowałam i skorzystałam i Ty tez korzystaj,naprawdę jest ślicznie,z reszta sam zobaczysz,i wszytko jest nowe,wiec wielki plus,zdjęcia masz na ich stronce i tak samo to wygląda na ślubie,bez zakłamania,rodzina mówiła,ze to bardzo eleganckie wesele,sala robi wrażenie, sam wystrój,lampy,przybranie stołów,podanie.
« Ostatnia zmiana: 28 Października 2009, 10:44 wysłana przez Maja »

Offline white_rosa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #247 dnia: 30 Października 2009, 12:53 »
Witajcie!

Przychylam sie do prosby Kaczora - sama bardzo chcialabym zobaczyc zdjecia z wesela w Rozanej w Katowicach.  Moze jakas szczesliwa para moglaby przeslac kilka fotek? My jestesmy juz zdecydowani, zaliczka wplacona od dobrych kilku miesiecy. 

Do Kaczora: To fakt, ze sala jest nowa wiec moga byc jeszcze wolne terminy - nie widze w tym nic zlego - nowa sala marysindworu tez ma wole terminy.  Poza tym nie mozemy sie doczekac przeszklonego tarasu ktory powiekszy powierzchnie sali (podobno prace juz trwaja)! Pozdrawiam

Offline Sun203
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #248 dnia: 7 Grudnia 2009, 16:57 »
Witam serdecznie. Sytuacja opisana przeze mnie wczesniej została wyjasniona z właścicielami restauracji. Wszystko zakończyło się bardzo dobrze:)Tak dobrze,że w minioną niedziele w Różanej Dolinie odbyły się chrzciny mojego synka i cała uroczystośc przebiegła fantastycznie,bez najmniejszych zarzutów. Jedzenie przepyszne,obsługa absolutnie bez zarzutu. Ogólnie uroczystośc przepiekna:)Bardzo serdecznie pozdrawiam Anetę i Panią Olę i bardzo dziękuję za wszystko :*

Offline JiZ
  • nowicjusz
  • *
  • Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani:)
  • data ślubu: 10.07.2010
« Odpowiedź #249 dnia: 4 Stycznia 2010, 10:38 »
Za cenę zaliczki odstąpię termin 10 lipca 2010 w Różanej Dolinie.

Offline ewelinkaaa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 lipca 2011
« Odpowiedź #250 dnia: 6 Stycznia 2010, 14:44 »
Byłam gościem na weselu w Różanej Dolinie w lipcu 2009 roku. . .  i powiem szczerze, że:
1.  otoczenie sali bardzooo ładne;
2.  sala za mała jak na 100 osób
3.  obsługa taka sobie. . . .  widać ze osoby są dopiero co po szkole
4.  jak dla mnie przy menu za 180 zł/os to nie było co zjeść. . .  w sumie to nic konkretnego nie było- a klusek śląskich na obiad brakło dla gości :/
5.  Sala na płycie z wesele nie wygląda zbyt ładnie bo światło odbija sie od jasnych ścian i jest zbyt jasno,

Generalnie mnie sie nie podobało. . .  dlatego swojego wesela tam nie zorganizuję ;)
Jednak każdemu podoba się coś innego. . . wiem że sala ma wielu chętnych na wesela. . .

Pozdrawiam :)

Offline lechu

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.05.2011
« Odpowiedź #251 dnia: 28 Stycznia 2010, 18:59 »
Słaby ten Pan co filmował skoro miał za jasne pomieszczenie...

A ja zapytam czy był już ktoś w Różanej w Katowicach po przebudowie?
Pozdrawiam

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #252 dnia: 31 Stycznia 2010, 23:45 »
Cytat: ewelinkaaa link=topic=2802. msg1128735#msg1128735 date=1262785466
Byłam gościem na weselu w Różanej Dolinie w lipcu 2009 roku.  .  .   i powiem szczerze, że:
1.   otoczenie sali bardzooo ładne;
2.   sala za mała jak na 100 osób
3.   obsługa taka sobie.  .  .  .   widać ze osoby są dopiero co po szkole
4.   jak dla mnie przy menu za 180 zł/os to nie było co zjeść.  .  .   w sumie to nic konkretnego nie było- a klusek śląskich na obiad brakło dla gości :/
5.   Sala na płycie z wesele nie wygląda zbyt ładnie bo światło odbija sie od jasnych ścian i jest zbyt jasno,

Generalnie mnie sie nie podobało.  .  .   dlatego swojego wesela tam nie zorganizuję ;)
Jednak każdemu podoba się coś innego.  .  .  wiem że sala ma wielu chętnych na wesela.  .  . 

Ale chyba nie w Katowicach,poniewaz pierwsze wesele odbylo sie tam 8 sierpnia :)

Pozdrawiam :)

Offline lechu

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #253 dnia: 1 Lutego 2010, 08:19 »
Jeżeli kogoś zainteresuje - byłem 3 dni temu w Różanej w Katowicach rezerwować termin.
Sala po przebudowie jest dalej ładna, nie straciła nic na wyglądzie a zyskała dużo dodatkowego miejsca.

Offline ewelinkaaa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 lipca 2011
« Odpowiedź #254 dnia: 1 Lutego 2010, 13:15 »
mortycja.b@poczta.fm -Nie w Katowicach ja byłam w Będzinie... :)

Offline white_rosa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #255 dnia: 1 Lutego 2010, 23:12 »
Mnie interesuje, Ciesze sie, ze przebudowa sie udala (i ze sie juz zakonczyla - bo ani slowa o tym na stronie interbetowej RDoliny!).  Masz moze zdjecia sali po wyburzeniu scianki? Ten oszklony taras musi wygladac bardzo ladnie. . .

Offline lechu

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #256 dnia: 2 Lutego 2010, 09:18 »
Nie mam zdjęć - nie pomyślałem o zabraniu aparatu. Ale szklanego tarasu to ja tam też nie widziałem... (nie oznacza to że go nie ma - bo nie wychodziliśmy na zewnątrz).

Offline Leexi

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.06.2011
« Odpowiedź #257 dnia: 2 Lutego 2010, 20:39 »
Mi się osobiście ta sala nie podobała , jak dla mnie za mało miejsca do tańczenia . . .  I słyszałam od kilku osób że właścicielka troszkę jest nie fer. 

Offline sabcia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04-09-2010
« Odpowiedź #258 dnia: 2 Lutego 2010, 23:55 »
Ja zarezerwowałam sale w Różanej w Katowicach i mam nadzieje że spełni moje oczekiwania.  Nie widziałam sali po przebudowie ale słyszałam że wygląda ładnie.

Offline lechu

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #259 dnia: 4 Lutego 2010, 11:02 »
W zasadzie wygląda jak wyglądała, tylko że teraz nie jest prostokąt tylko literka L.
Między salą, która już była a dodatkowym miejscem, o które została powiększona nie idzie praktycznie zauważyć różnicy w wystroju. W miejscu w którym była ściana znajdują się (chyba 2) filary. Na szczęście nie powinny przeszkadzać ani w chodzeniu ani tańczeniu więc nie ma czym się martwić.

Osobą, które nie widziały sali proponuję się przejechać bo zdjęcie na stronie (swoją drogą mogło by być ich więcej albo pełna panorama 360st) nie oddaje całego uroku sali.
Moja narzeczona jak tylko zobaczyła tą sale stwierdziła, że nie chce nigdzie indziej, a sporo sal wcześniej oglądaliśmy.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #260 dnia: 14 Lutego 2010, 12:55 »
Kochani sama się zastanawiałam nad tą salą, byłam zupełnie oczarowana wyglądem na zdjęciach w internecie i z wesel niektórych dziewczyn z forum i jakimś trafem udało mi się być tam niedawno na weselu i powiem szczerze nie jestem już zachwycona...
Może trafiłam na gorszy dzień bo i to się może zdarzyć, ale faktycznie jedzonka nie było zbyt wiele przynajmniej jeśli chodzi o obiad, ogólnie wydawało mi się zbyt ciemno, zwłaszcza w miejscu gdzie siedzieli Państwo młodzi i sala jak na 100 osób które były na weselu zdecydowanie za mała, tłoczno na parkiecie a przecież chodzi o to żeby wszyscy się bawili.
Żałuję bo zawsze to miejsce mi się podobało i myślę że nadal mam miłe wrażenia z nim związane ale jakiś taki niedosyt pozostaje.

Offline white_rosa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #261 dnia: 19 Lutego 2010, 21:33 »
Cytat: aagaa link=topic=2802. msg1169792#msg1169792 date=1266148502
Kochani sama się zastanawiałam nad tą salą, byłam zupełnie oczarowana wyglądem na zdjęciach w internecie i z wesel niektórych dziewczyn z forum i jakimś trafem udało mi się być tam niedawno na weselu i powiem szczerze nie jestem już zachwycona. . .
Może trafiłam na gorszy dzień bo i to się może zdarzyć, ale faktycznie jedzonka nie było zbyt wiele przynajmniej jeśli chodzi o obiad, ogólnie wydawało mi się zbyt ciemno, zwłaszcza w miejscu gdzie siedzieli Państwo młodzi i sala jak na 100 osób które były na weselu zdecydowanie za mała, tłoczno na parkiecie a przecież chodzi o to żeby wszyscy się bawili. 
Żałuję bo zawsze to miejsce mi się podobało i myślę że nadal mam miłe wrażenia z nim związane ale jakiś taki niedosyt pozostaje.

Dziwne jest to co piszesz. . .  ??? Wiem, że wątek to "RD w Będzienie", ale teraz ciągniemy temat o RD w Katowicach.  Ja wybrałam tę salę właśnie dlatego, że jest bardzo jasna. . . Ponadto przed przebudową sala w Katowicach nie była przeznaczona na 100 osób - p.  Aneta mówiła nam, że max.  80.  Teraz nie wiem ile pomieści, ale naprawdę dużo zyskała po przebudowie.  Jestem bardzo zadowolona z wyboru i nie martwię się, że zabraknie parkietu :) Powodzenia w poszukiwaniu sali!

PS.  Pani Aneta - nie miałam problemu w kontaktach :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #262 dnia: 19 Lutego 2010, 21:46 »
Ja pisałam o RD w Będzinie... nie byłam w Katowickiej sali tej firmy.
nie jest to pisane żeby zniechęcić do tej sali! Tylko by zwrócić uwagę na rzeczy jakie się zauważyło. I nadal uważam że jest to piękna sala !!! ale nie ma sali idealnej, więc przepraszam, jeśli kogoś uraziłam.

Offline magda_lena_tt

• nowicjusz
  • *
  • sala jest , kapela jest .... będzie impreza :D
  • data ślubu: 25.VI 2011
« Odpowiedź #263 dnia: 3 Marca 2010, 21:27 »
witam :)
jestem oczarowana ta salą , czy może mi któras z Was wysłac fotki na maila ???? kilka sali bo mają kiepską galerie zdjęć:/ pozdrawiam

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
« Odpowiedź #264 dnia: 5 Marca 2010, 21:09 »
Spojrzyj na relacyjki ze ślubów i poproś którąś z Forumek, która miała tam swoje wesele o zdjęcie sali podczas uroczystości.

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #265 dnia: 6 Marca 2010, 14:39 »
magda_lena_tt zapraszam do mojej relacji, my mieliśmy wesele w Różanej Dolinie w Będzinie i jesteśmy bardzo zadowoleni  :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 6 Marca 2010, 19:11 »
hmm u mnie to już chyba zdjęć w relacji nie ma, ale jak będe miała chwilkę to mogę podesłać na maila kilka zdjęć  ;)
Też mieliśmy wesele w Rożanej i jesteśmy bardzo zadowoleni  ;)

Offline lechu

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #267 dnia: 6 Marca 2010, 21:57 »
A miał ktoś w Katowickiej RD? Można prosić jakieś zdjęcia?

Offline LucasDG
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2010
« Odpowiedź #268 dnia: 14 Kwietnia 2010, 13:19 »
Byliśmy na weselu w Różanej  w Będzinie, w sierpniu 2009.  Bawiliśmy się naprawdę dobrze.  Sala jest bardzo ładna, co ważne są wygodne krzesła.  Duży parkiet i klimatyzacja to również plus.  Jedzenie dobre i ładnie podane.  Obsługa - co do tej kwestii bez zastrzeżeń.  Jedyny minus to tylko jedna kabina w męskiej toalecie, więc czasem trzeba sobie poczekać ;) Ale mimo wszystko wrażenia jak najbardziej pozytywne :)

Dlatego nasze wesele postanowiliśmy też urządzić właśnie tam.  Ale w związku z zaistniałą sytuacją jesteśmy zmuszeni zrezygnować.

Dlatego odstąpimy za kwotę zadatku termin 18 - 06 - 2011.  Na pewno znajdzie się szczęśliwa para, która chce mieć wesele właśnie w Różanej i właśnie w  czerwcu :)  wszelkie info pod nr tel.  662 093 054 lub 541 526 065

Offline Kati19
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06/02/2010
« Odpowiedź #269 dnia: 18 Kwietnia 2010, 18:25 »
Witam wszystkich, 6 lutego robiliśmy wesele w Różanej i rzeczywiście sala jest po przebudowie,teraz jest większa i spokojnie pomieściła naszych gości ok 100.   Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości profesjonalnej obsługi, ładnego wystroju lokalu oraz pysznego jedzonka. Jedynym minusem było to, że był to luty więc warunki atmosferyczne nie pozwalały w pełni korzystać z ogrodu. 
Pozdrawiamy i polecamy wszystkim szukającym.