Jedno jest pewne. Ja z pewnością nie polecam fotografa - Arkadiusza Kubiaka - bardzo nieprofesjonalna osoba. W trakcie dogadywania szczegółów umowy, mieliśmy co do niej sporo pytań, ponieważ umowa była w 90% na jego korzyść z całkowitymi prawami do zdjęć, zakazem robienia zdjęć podczas ślubu i wesela przez innych, np. członków rodziny itp. Poprosiliśmy o wyjaśnienie i dogadywaliśmy zapis umowy, o godz, 19 otrzymaliśmy odpowiedź od niego odnośnie naszych pytań, a o 20:30 poinformował mnie i mojego narzeczonego o tym, że za naszymi plecami dogadywał się jeszcze z inną parą i, że dnia następnego da nam znać, którą parę wybierze do współpracy. Facet bierze nie małe pieniądze, nie dość, że człowiek chce z nim współpracować i dać mu te pieniądze to jeszcze kombinuje i zostawia ludzi na lodzie.
Bardzo nieprofesjonalne zachowanie, tym bardziej, że mieliśmy już za sobą pierwsze spotkanie, gdzie wyraźnie daliśmy do zrozumienia, że będziemy z nim współpracować i, że musimy się zapoznać z umową, a później taki numer nam wywinął!
Nie polecam.