Raczej na temat, w końcu to wątek o fotografach

Mysiu, ja nie twierdzę przecież, że każdy drogi fotograf jest marudny i nie dba o klientów. Fajnie, że mogłaś sobie pozwolić na skorzystanie z usług fotografa, który jest Twoim zdaniem najlepszy, ale nie każdego stać, żeby tyle wydać na zdjęcia...

Może mam do tej kwestii inne podejście, bo nie szukałam fotografa przez forum, ale przez znajomych. Nie byłam wtedy zorientowana w cenach, ale jak dostałam namiary i usłyszałam, że zapłacę 1200 zł, to stwierdziłam: OK, to jest uczciwa cena (jeszcze nie wiedziałam, że to jest "tanio"

) Od fotografa dostałam namiary na kamerzystę, który też okazał się bardzo korzystny cenowo... Kiedy zobaczyłam na spotkaniu jego filmy, byłam zachwycona i stwierdziłam, że są one warte dużo więcej...

A później wchodzę na forum i czytam, że mój fotograf i kamerzysta nie mogą być dobrzy, bo są... zbyt tani

Przecież to absurdalne!

O dziwo jestem bardzo zadowolona ze swoich zdjęć i wcale nie uważam, żeby były one gorsze od zdjęć niektórych forumek, które płaciły nawet o tysiąc więcej (pewnie się nie znam...

) Z filmu jestem więcej niż zadowolona a ludzie, którzy go oglądają, nie chcą uwierzyć, jak mówię ile zapłaciłam

Ze zdjęciami jest podobnie... Już słyszałam kilka komentarzy w stylu "moja kuzynka zapłaciła za film i zdjęcia 2 razy tyle co wy i wcale nie ma ładniejszych zdjęć a jej film chowa się przy waszym"