ja tez jestem w takim arzie glupim dzieckiem bo zrobilabym tak samo jak Paulina a wiecie dlaczego?

??
dlatego ze nasza zaje*** sluzba zdrowia olala by mnie ;/ poniewaz aby dostac sie do jakiegokolwiek lekarza trzeba miec min imum tydzien i to w najlepszym przypadku ;/
tak wiec jesli dziewczyna ma zabieg czy tam wizyte za niecaly tydz to az tak starsznie sie stanie jak pojdzie dopiero wtedy? myslicie ze tydz to jest az tak starsznie duzo czasu na rozwiniecie sie jakiegos go**? oczywiscie mam nadzieje ze nic tam nei amsz poprostu zachaczylas znamie i tyle.. chyba ze cie mocno boli to jzu inna sprawa...
ah... strasznie duzo jadu niekiedy tutaj jest.. przykre
ciekawi mnie czy kazda z was lata po lekarzach na co dzien ( mamba Ty sie nei liczysz

), no bo przeciez mozna byloby powiedziec ze praktycznie codziennie znalazl by sie ajkis powod ;/
wiecej zrozumienia dziewczyny, doba jest czasami zbyt krotka...................
teraz miw apdlo ze moze karolinko masz jakies traumatyczne przezycia z tym zwiazane.. ejsli tak to przykro mi na prawde, wiadomo ze wtedy czlowiek inaczej patrzy na wiele spraw..
ja tez mam kilka takich akcji ktore wryly sie w moja psyche na maksa i jestem przewrazliwiona wiec ok
a tak ogolnie to czemu jestes srednio zadowolona? co jest grane?