I ja mam persa z pseudo hodowli.
Tez kupiłam kilka lat temu nie znając tematu. Na szczęście moja kotka jest cudna, nie choruje itp no śle. ...
Moja mama dzięki Agus na cudowna kotkę w typie bengalskiego kota czy jakoś tak

Jest cudowna, tak bardzo kocha mamę ze śmiejemy się ze były dla siebie stworzone a mama traktuje ją lepiej niż mnie

Jeśli nie zależy ci na czasie to obserwuj Ilonko fundacje która poleciła ci Aga bo czasem i koty rasowe się zdarzają. ..
Do dziś nie wiem dlaczego właściciel Fredzi ja oddał i o nią nie dbał jak ten kot tak pragnie miłości, jest radosny nooo przekocHana jest.. Nie niszczy mebli, nie sika po kontach, śpi z mama w łóżku pod kołdra jak czlowiek- każda ma swoją poduszka

Teraz obecnie się na mamę gniewa- bo ta ja tak wykarmila ze Fredzia przyszła do domu chudzinka a teraz jest okraglutka

No i mama kupiła jej karmę dla lakomczuchow i ta nie chce jeść jej bo jest chyba nie dobra

To się rozpisalam. .
A no i mój kot a właściwie jej sierSC wygląda tak bardziej brudzaco a nie musimy się rolkowac za to Fredzia tak gubi sierSC ze ma są kra! Bez rolki nie można wyjść z domu

Aaaa byście zobaczył jak ona uwielbia czesanie ♡
Moja nas atakuje, gryzie itp a tamta kładzie się na plecy i mruczy przy czesaniu