Gosiaaa Ty sie nie przejmuj bo ja mam w sumie to samo! Moja mama tez jest na Nie- własciwie cała moja rodzina!
Mój tata to by najchętniej chciał zebym została starą panna .
Moja mama nie jest zachwycona - bo dla niej wiek 24 lata to jest zdecydowanie za wczesnie aby wychodzić za mąż , nie podoba jej sie ,ze bede mieszkac 80 km od domu , ze na pewno tam bedzie beznadziejnie i twierdzi ze za tydzien na pewno wróce z powrotem! Baa nawet twierdzi ,ze nikt mnie w rodzinie u lubego nie lubi na pewno!
Zreszta roztacza przede mna czarne wizje- i jeszcze radzi sie wycofac i zastanowic, bo może czeka na mnie tutaj ktos lepszy i ,ze powinnam sobie znaleźć faceta , który mieszka w tym samym miescie a najlepiej to na tym samym osiedlu itp.
Dziewczyno ile ja to sie nasłuchałam- w ogóle to mama sie zachwyca slubami dzieci kolezanek ( jak pieknie wygladały, jakie piekne zdjecia, piekne kwiaty, przystrojenia itp) a do mnie mówi ,ze po co mi fotograf- jak szkoda kasy i nikt tego ogladał nie bedzie- po co mi takie fanaberie jak plener wystarczyłoby 4 zdj w studiu- bo za jej czasów tak było , po co mi przystrojenie auta( niepotrzebne) baa w ogóle to po co mi bukiet( jak i tak zwiędnie)