Autor Wątek: Targi Ślubne  (Przeczytany 14964 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Odp: Targi Ślubne
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Listopada 2011, 10:04 »
byłam na targach w lutym i wybieram się też teraz - jeśli ktoś szuka konkretnych rzeczy na swój slub to myślę ze  znajdzie - na poprzednich orientowałam się w salach itp. teraz gdy mam to załatwione bede szukac bardziej aut, kwiaciarni, firm z zamówieniami, a w lutym 2012 pewnie poszukam ostatnich rzeczy które beda nam potrzebne. szuka się tego co aktualnie musi byc załatwione :) ale tez sama się zastanawiam czy bedzie znacząca różnica między tymi a poprzednimi targami - ale juz niedługo się przekonamy :)

Offline patrycja_g87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Listopada 2011, 10:12 »
witam:) my też wybieramy się na targi:) jeszcze nigdy na nich nie byłam.  Nie mamy jeszcze w sumie nic załatwione, a ślub wstępnie na 15. 09. 2012 i mam nadzieje, że uda nam się tam wiekszość rzeczy załatwic :) pozdrawiam

Offline Karolina_kkk

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.05.2012r.
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Listopada 2011, 12:48 »
Tez wlasnie bede pierwszy raz na targach slubnych. Na poczatku sie cieszylam, ze sa drugi raz w tym roku, ale po przeczytaniu inf w tym watku nie wiem zbytnio czego sie spodziewac. Ale zobaczymy - narazie sie nie nastawiam ;)

Offline ulanowski

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: 6 Listopada 2011, 19:17 »
Dziękujemy wszystkim Parom Młodym za przybycie na nasze stoisko :-)

Powodzenia w przygotowaniach!

Monika Madaj Wizażystka- Stylistka
Piotr Ulanowski Fotoreporter

Offline patrycja_g87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #34 dnia: 6 Listopada 2011, 19:49 »
byliśmy, byliśmy:) i troszke sie przeraźiliśmy cenami:) myslałam, że będą jakieś zniżki a tu raczej bez szału:) utwierdzilismy sie tylko co do sali i zespołu, fotografa nadal brak :(

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 6 Listopada 2011, 20:43 »
Biedne byly te targi.. jednak nie wytrzymałam i sie wybralismy .. 40 min wystarczylo na obejscie wszystkich stanowisk, a z tego, co pamietam w lutym spedzilismy tam ponad 3,5 h i jeszcze dokladnie wszystkiego nie obejrzelismy .. a szkoda  >:(

Offline Lulu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.06.2012
« Odpowiedź #36 dnia: 7 Listopada 2011, 00:04 »
Hej dawno mnie tu nie było, byłam dziś na targach i może nie było ogromnej ilości wystawców, ale to co chciałam to załatwiłam podpisaliśmy umowę na dekroację, garnitur wybrany, samochód również. Bardzo podobały mi się sukienki Kolejne sprawy z listy wykreślone i co raz bliżej końca. Szkoda, że nie było alkoholu, ale z tym jeszcze, aż tak się nie spieszy. Fajny był pokaz rycerski, ale zastanawiam się  czy to pasuje do jako atrakcja ślubna, a co wy o tym myślicie. Rozważam, również opcje barmana, a co najważniejsze mam zdjęcie z Kammelem. Podsumowując to dzień udany.

Offline Karolina_kkk

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 7 Listopada 2011, 13:55 »
Osobiście zawiodłam się ze stoiskami sukien slubnych, myslalam, że mimo wszystko bedzie ich wiecej :( ale za to spodobaly mi sie stoiska z dekoracjami :)

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #38 dnia: 8 Listopada 2011, 08:47 »
na targach w lutym było o wiele więcej wystawców - więc troche byłam zawiedziona (w przeciewieństwie do mojego narzeczonego  ;) )  ale to pierwsze jesienne targi wiec może muszą się rozkręcić :) nowinki na 2012 mają być w lubtym ale namiary na kilka firm wzięliśmy i jesteśmy zadowoleni - przede wszytskim z tego że udalo nam się znaleść ciekawą dla nas ofertę na samochód do ślubu  ;D ;D ;D więc kolejną rzecz bedziemy mieli załatwioną na dniach :) tak więc pozoztsaje nam teraz czekać do targów zimowych :D

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #39 dnia: 14 Listopada 2011, 11:57 »
Buuuś idziesz tez na lutowe? .. Ja juz zdecydowanie odpuszczam i musze zobowiazac mojego K, zeby nie pozwolil mi zmienic zdania.. juz wystarczajaco na ten czas bedziemy miec pozamykanych spraw, nie bede krecic i mieszac  8)

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #40 dnia: 15 Listopada 2011, 10:12 »
pewnie że się wybieram :D raz że lubię wszytsko co ślubne  ;) :D ;D
ale tak na serio to napweno się wybierzemy bo my korzystamy z targów by zdobyc aktualne kontakty na sprawy które akurat załatwiamy... i tak np w lutym to ogólnie chcielismy sie w tematyce slubnej rozeznac co i jak bo to było chwilkę po zareczynach no i szukalismy głównie lokali, zespołów/dj namiary na fotografów no i salonów z sukniami :D teraz na listopadowych targach - moimo niewielkiej ilości wystawców - udało nam się znalesc suuuper okazję na auto  do slubu  ;D a na przyszłorocznych w lutym poszukamy np firm od zaproszen itp oraz ofert na nowe garnitury na 2012 i kilka drobniejszych spraw - detali ślubnych :)
acha i nie myśl że ja planuję po targach zmieniac decyzje które juz podjęliśmy :D te decyzje sa świąte i niezmienne :Dbo przeciez wybieraliśmy wszytsko co dla nas najlepsze i co nam się najbardziej podobało wiec watpliwości nie ma a zarazem nie ma opcji zmiany :D

Offline Lulu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 17 Listopada 2011, 01:40 »
Buuuś jak chcesz się wybrać na targi ślubne to nie musisz czekać do lutego najbliższe są 20 listopada w Bydgoszczy w hotelu City na ul. 3go Maja i 19-20 listopada są w Toruniu.

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #42 dnia: 17 Listopada 2011, 08:47 »
W hotelu City ? Znów o niczym nie wiem .. W sumie, chyba tam nie ma za duzej powerzchni jak na łuczniczce, zeby mozna sie bylo wystawic ..

Offline Lulu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 17 Listopada 2011, 09:59 »
Pandi nie wiem jak te targi mają wyglądać, ale widziałam w telewizji reklamę i sprawdziłam na ich stronie,

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #44 dnia: 17 Listopada 2011, 21:38 »
Te w Hotelu City to nie targi a drzwi otwarte, będzie kilku podwykonawców z branży, ale chyba targami tego nie można nazwać.

Offline Lulu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 17 Listopada 2011, 22:57 »
Z tego co przeczytałam na ich stronie ma być kilkanaście firm z różnych branż ślubnych plus samochody, drzwi otwarte kojarzą mi się ze zwiedzaniem lokalu, a nie podwykonawców lokalu. Super, że pomyśleli o swoich pracownikach. Oczywiście przyjedziemy zobaczyć.

Offline katepolak

• bywalec
« Odpowiedź #46 dnia: 18 Listopada 2011, 11:52 »
Przekopiowane z Facebookowego zaproszenia na wydarzenie:

Termin   
20 listopada · 11:00 - 17:00
Stworzone przez:   
City-Hotel Bydgoszcz
Więcej informacji   
W imieniu City Hotelu oraz naszych partnerów mamy zaszczyt zaprosić Państwa na Ślubne Drzwi Otwarte, które odbędą się 20 listopada br. w City Hotelu**** w Bydgoszczy.

W związku z rosnącymi oczekiwaniami klientów, których mamy przyjemność obsługiwać w zakresie organizacji przyjęć weselnych postanowiliśmy zorganizować po raz pierwszy w Bydgoszczy
„Ślubne Drzwi Otwarte” adresowane do klientów, którzy oczekują najwyższej jakości usług.

Dla osób, które zechcą odwiedzić nas w najbliższą niedzielę przygotowujemy wiele atrakcji.
Prócz specjalnej oferty restauracji 3V6 oraz City Hotelu do współpracy zaprosiliśmy kilkanaście firm zajmujących się usługami ślubnymi.

W programie m.in.
- specjalna oferta restauracji
- prezentacja tortów weselnych oraz degustacja ciast Cukierni Sowa
- oferta kwiaciarni
- prezentacja limuzyn
- porady konsultanta ślubnego

Offline patrycja_g87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #47 dnia: 18 Listopada 2011, 16:04 »
wybiera sie ktoś na targi do Torunia?? po tej porażce u nas jestem ciekawa co gtam będzie ale nie chce się zrazic :( wiecie gdzie moge znaleść plan tych targów??

Offline wojwit
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 19 Listopada 2011, 02:06 »
W City Hotel nie są to targi lecz pokazana oferta Hotelu i partnerów.
My także tam będziemy

link do reklamy:
hxxp: vimeo. com/32117298

zapraszam i pozdrawiam

Witkowski Wojciech

Offline Lulu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 19 Listopada 2011, 11:41 »
Czy to jest takie ważne jak się nazywa Targi czy drzwi otwarte? Rozumiem, że szkoda czasu dla tych kilkunastu firm i lepiej pojechać do Torunia.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #50 dnia: 21 Listopada 2011, 12:23 »
no to za póżno się dowiedziałam :P ale myślę ze załowiać mogę tylko stoiska sowy i ich tortow - na ta cukiernię się nastawiamy i fajnie było by obejrzec wiecej niz 3 ich torty :) ale myslę ze szału nie było a te drzwi otwarte to chyba bardziej reklama hotelu city i ich partnerow :)

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
« Odpowiedź #51 dnia: 2 Stycznia 2012, 08:16 »
Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział:
5 lutego 2012: VII Kujawsko-Pomorskie Targi Ślubne,
Bydgoszcz, Hala Łuczniczka, ul. Toruńska 59, godz. 11:00-17:00

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 2 Stycznia 2012, 16:47 »
Ooo .. zeszłoroczne bardzo nam pomogły, wiec przyszłym parom polecam sie tam wybrac.. 2013 i po części 2012  ;D

Offline Invis
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #53 dnia: 3 Stycznia 2012, 21:23 »
O, świetne informacje, o toruńskich styczniowych, ale przede wszystkim o bydgoskich lutowych targach! Na pewno się wybiorę i wyciągnę Narzeczonego :D

Offline kathien

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.05.2012
« Odpowiedź #54 dnia: 12 Stycznia 2012, 14:03 »
Sluchajcie a czy na takich targach (nigdy nie byłam wiec moze to głupie pytanie ale cóż...) wystawiają się cukiernicy? Zaczynam myśleć o torcie weselnym i chciałabym móc spróbować różnych smaków bo to co jest w necie jakoś do mnie nie przemawia a wszystkie wesela na jakich byłam były daleko od Bydgoszczy i nawet nie wiem czego sie spodziewać po tych tortach...

Offline katepolak

• bywalec
« Odpowiedź #55 dnia: 12 Stycznia 2012, 14:57 »
Tak, możesz być o to spokojna:)

W zeszłym roku była Sowa, Chmielewscy (u nich można było pokosztować) i cukiernicza Awangarda (Ci ostatni mają teraz salon na Grunwaldzkiej, nie wiem czy od dawna, ale ostatnio jechałam tamtędy to przyuważyłam;)

Offline Invis
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #56 dnia: 15 Stycznia 2012, 22:47 »
Pierwszy raz będę na takich targach, więc moje pytanie może się wydać komuś naiwne, ale ja autentycznie tego nie wiem - czy za wejście na targi się płaci? Jeśli tak, to jakie to są kwoty? :p Wiem też, że czasem są tam różne konkursy - na czym przykładowo mogą polegać? Czy trzeba w nich brać udział parami? Na targach bydgoskich prawdopodobnie będę bez narzeczonego, bo go nie będzie wtedy w Polsce... Czy sama też mam szansę wziąć w czymś udział i coś wygrać? :)

Offline Dorotka1984
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #57 dnia: 16 Stycznia 2012, 01:53 »
Ja też się wybieram na te targi 5ego lutego. Wydaje mi się, że za przyjście nic się nie płaci, to by było trochę dziwne. Płacą firmy, które oferują usługi ;>

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #58 dnia: 16 Stycznia 2012, 08:30 »
Płaci się za wstęp ;) nie wiem dokłądnie ile bo my mieliśmy darmowe zaproszenie od naszej restauracji weselnej ale wydaje mi się, że ok. 10 zł od osoby ;)

Offline Karolina_kkk

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #59 dnia: 16 Stycznia 2012, 10:43 »
Ostatnio wstęp kosztował 8zł z tego co pamiętam. Spokojnie możesz sama brać udział w konkursach, przeważnie to wygląda tak, że wypełniasz kupon, wrzucasz do urny i później jest losowanie. Jak wygrasz to do Ciebie dzwonią czy przyjmujesz nagrodę ;)