No dobra, moi wspaniali czytacze
Trochę mało jestem ostatnio forumowo aktywna, a to przez to,
że dokańczam pisać moja pracę
[glow=red]Ale hir łi kam ływ de lejtest njus[/glow] (wybaczcie, piszę pracę z fonetyki

)

Dzisiaj przyszedł mój sobotni zakup dokonany na Allegro, a mianowicie biustonosz. W sumie, to kupiłam go na próbę, bo to trochę "inny" stanik. Dziewczyny już poruszały temat Un Bra w innych tematach. Dla niezorientowanych wklejam zdjęcie katalogowe(mam nadzieję, że nikt się nie zgorszy

)
Dzisiaj go założyłam, żeby go zbadać i sprawdzić działanie. Rzeczywiście, eksperyment się udał, działa jak należy, przylepia się sam, odrywałam go kilkanaście razy i za każdym razem tak samo dobrze się trzymał. Poza tym jest wygodny. Prawie wcale się go nie czuje. Zobaczę jeszcze czy nie będzie jakiejś reakcji uczuleniowej. Jeśli nie, pójdę w nim na pierwszą przymiarkę do krawcowej (najbliższy poniedziałek

)
Na tę przymiarkę muszę tez mieć już buty

I własnie dlatego byłam dzis sobie buciki pooglądać i poprzymierzać. Niestety mały jest wybór, jeśli chce się buty bez "czuba"

No ale ostatnecznie czuby nie są takie złe. Przymierzałam kilka par, jedne mi się nawet podobały, więc jutro pojadę tam z konsultantem

i może już kupię.
No dobra, wracam do pracy