Autor Wątek: Odliczanie Asi i Marcina  (Przeczytany 7978 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #60 dnia: 17 Czerwca 2006, 13:53 »
Morgainko, ślicznie wyglądają te kwiatulki we włosach :)
W ogóle całość suuuper:)
Tylko może też bym coś z tymi kosmykami z przodu zrobiła...
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #61 dnia: 18 Czerwca 2006, 00:34 »
Kwiatuszki to takie na próbę były w rzeczywistości będą białe i żywe tylko jeszcze nie wiem czy róże czy storczyki. :roll:  Tulipku też mi ten przód średnio pasi i muszę "ponegocjować" z p. Kasią ale te moje uszy cholerka coś trza wymyśleć. Postaram się wkleić następną porcję fotek z przymiarki, ale to za jakąś chwilę bo Misiu był dzisiaj super genialny i podczas przeinstalowywania windy skasował wszystkie dane :evil: dobrze że jeszcze tych zdjęć nie wykasowałam z aparatu  :)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #62 dnia: 18 Czerwca 2006, 12:12 »
Cytat: "morgaina"
ale te moje uszy cholerka coś trza wymyśleć

ja tez mam problem z sukami-niestety zbytnio odstaja od normy :wink: i chyba jednak nie pozostanie nic innego jak wypuszczenie kilku kosmykow z przodu. Widzialam kiedys tez dziewczyne, ktora miala wlosy zaczesane gladko,ale wlasnie czesc zachodzilo na uszy, wiec problem byl z glowy. Nie pozostaje nic innego jak eksperymenty fryzjerskie!Ale zobaczysz na pewno bedziesz wygladac pieknie! :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #63 dnia: 18 Czerwca 2006, 12:51 »
Cytat: "Agutka"
Widzialam kiedys tez dziewczyne, ktora miala wlosy zaczesane gladko,ale wlasnie czesc zachodzilo na uszy, wiec problem byl z glowy

i coś takiego właśnie proponuje- zaczesać włoski tak aby zachodziły na uszka i je lekko "docisneły" do główki. Jakoś nie widzi mi się wyciąganie dużej ilości kosmyków z przodu...bo to i tak nie zasłoni odstających uszek- po jednym, cieńkim kosmyku z obu stron wystarczy plus oczywiście to zaczesanie włosków na uszęta :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #64 dnia: 19 Czerwca 2006, 19:24 »
Dziubasek ma calkowita rację :) Właśnie zawitałam na Twoj wątek i jestem zachwycona :) Wszystko takie piekne :) Będę Cie teraz odwiedzać ale retyyyy jak niewiele czasu juz zostało!!! :) A u mnie jeszcze tyyyyyle dni. Zleci szybciusienko :) Buzka

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #65 dnia: 19 Czerwca 2006, 22:38 »
Dziewczyny kochane jesteście. U mnie aktualnie czarna bezkresna dziura :( Goście nam się posypali wręcz masakrycznie pomimo zaproszonej większej ilości osób. myślicie że wypada jeszcze kogoś dporosić bo ja już sama nie wiem i już mnie to wszystko denerwuje. Rany po co mi to całe wesele buuuuuuuuuuu

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #66 dnia: 19 Czerwca 2006, 23:02 »
Goście nam się posypali wręcz masakrycznie pomimo zaproszonej większej ilości osób. myślicie że wypada jeszcze kogoś dporosić bo ja już sama nie wiem

Oczywiście, że tak!!!! Nawet się nie zastanawiaj. Zawsze musi być lista rezerwowa...skoro rodzina zawiodła, to może sparwdzeni znajomi???
Ja na swoje weselicho mam całkiem sympatyczną listę rezerwową...wiem, że osoby które się na niej znajdują bardzo ucieszą sie z zaproszenia.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #67 dnia: 20 Czerwca 2006, 10:19 »
Cytat: "liliann"
Zawsze musi być lista rezerwowa...skoro rodzina zawiodła, to może sparwdzeni znajomi???

polecam takie rozwiązania, szczególnie jeśli wysyła się zaproszenia ze sporym wyprzedzeniem, u nas było jak znalazł :wink: a znajomi zwykle o wiele bardziej cieszą się z takiego wyróżnienia niż rodzinka :roll:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #68 dnia: 20 Czerwca 2006, 21:32 »
Tak, tak, tak!!! Ja tez tak myslę :)
wypada jeszcze kogoś dporosić

To jest właśnie to :)Buziaki i nie smutkaj sie już - zobaczysz będzie pięknie :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #69 dnia: 20 Czerwca 2006, 21:40 »
Hmm.. no ale wiecie co - dostać zaproszenie na wesele półtora tygodnia przed ślubem trochę może być krępujące zarówno dla zapraszających jak i dla zapraszanych, którzy wiedzą, że na weselu by ich nie było, gdyby ktoś nie zrezygnował. Lista rezerwowa ma sens, ale wtedy gdy gości doprasza się jakiś miesiąc przed ślubem, bo jest to wyrazem szacunku dla nich. Oczywiście zależy to komu się zaproszenie wręcza, ale z drugiej nie daje się ich przecież przyjaciółce, która wszystko zrozumie, bo ona dostała zaproszenie w "pierwszym rzucie". Ja się właśnie teraz zastanawiam czy jeszcze nie doprosić dwóch osób, bo mimo, że wyszło nam 91, to na obecnym etapie 10-15 już nie będzie..

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #70 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:25 »
Cytat: "Beth"
Ja się właśnie teraz zastanawiam czy jeszcze nie doprosić dwóch osób

Beth, masz jeszcze 2 miechy do ślubu więc dopraszać możesz bez skrupułów :wink:

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #71 dnia: 23 Czerwca 2006, 11:12 »
Dziewczyny aktualnie mam wielkiego doła już nie mam siły do tego wesela już mi to wszystko obojętne. Misio nie ma Kamizelki i musznika a chcemy biały lub srebrny a że trochę duży jest to nie ma rozmiarów. Powalczymy w ten weeked mam nadzieję że się uda koszuli też jeszcze żadnej nie ma. Nie mam pomysłu na podziękowania dla rodziców. Zamówionego bukietu też jeszcze nie mam chociaż koncepcja jakaś tam jest i wstępne ustalenia w kwiaciarni zrobione ale może jeszcze kwiaciarnię zmienię już sama nie wiem. No i co jeszcze buty nierozchodzone. Naklejek na butelki brak. I pewnie jeszcze miliony rzeczy o których  pewnie zapomniałam. Ja bym chciała się już obudzić dzień po  :cry:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #72 dnia: 23 Czerwca 2006, 11:20 »
Dziewczyny aktualnie mam wielkiego doła już nie mam siły do tego wesela już mi to wszystko obojętne

morgaina, nosek do góry!! Zauważ, że wszystkie Panny Młode na pare dni przed ślubem łapią dołek!! To jest bardzo naturalne, więc nie jestes sama!! Zobaczysz wszystko pięknie się ułoży!! Na pewno dostaniecie i musznik i kamizelkę! Śłuchaj moze wybierz się do CMŚ- oni tam tez szyją kamizelki i muszniki dla Panów- jesli podskoczysz tam ejszcze dzisiaj to moze Pani Monika coś ekspresowo dla Ciebie ząłatwi!! powołaj sie na forum!! Nie obiecuje... ale ona juz nie jedną Pannę Młodą ratowała z opresji!

Co do podziękowań dla rodziców- bierz swojego miśka, lećcie do jakiegoś fotografa, zróbcie sobie np. jakiś portret, kupcie ramki i sprawę podziękowań macie z głowy!

Naklejki na butelki to mały pikuś- mnóstwo jest sklepów z dekoracjami ślubnymi i tam masz duży wybór tego typu etykietek. Polecam na słonecznym, ewentualnie na krzywoustego na przeciwko heliosa, albo koło dworca...

Jeśli chodzi o bukiecik, to ja jeszczze nie mam doświadczenia, ale Gosia_kwiecień poleca Mandale- podobno tam kobetki znają się na rzeczy i pomagają dobrac odpowiedni bukiecik!!

A teraz proszę  ładnie się uśmiechnąć i optymistycznie nastawić się na ostaatni tydzień panieńskiego życia  :mrgreen:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #73 dnia: 23 Czerwca 2006, 11:25 »
Misio nie ma Kamizelki i musznika a chcemy biały lub srebrny a że trochę duży jest to nie ma rozmiarów

to się nie upierajcie, jak nie znajdziesz to pewnie masz w komplecie od gajerka a musznik mozna kupić osobno-albo muchę jakąś

Nie mam pomysłu na podziękowania dla rodziców

opraw im Wasze zdjęcie ślubne a jak nie masz kogo do tego zatrudnić to daj im zdjęcie was jak byliście maluchami-taki mix dla Twoich Ty a małż jako tło a dla teściów on a Ty jako tło-przejdź się do fotografa to na pewno poradzi
a jak już zupełnie nic Ci do głowy nie wpałdo to po prostu dajcie kwiaty i ładnie im podziękujcie

Zamówionego bukietu też jeszcze nie mam chociaż koncepcja jakaś tam jest i wstępne ustalenia w kwiaciarni zrobione ale może jeszcze kwiaciarnię zmienię

jest na to czas jeszcze-dziewczyny na pewno coś podpowiedzą bo ja ze Stargardu jestem.. :roll:

Naklejek na butelki brak

a po co Ci te naklejki :?: kup zawieszki są bardziej eleganckie :wink:

jeszcze buty nierozchodzone

w 8 dni można nie tylko buty rozchodzić :D

Ja bym chciała się już obudzić dzień po

dzień po powiesz "dlaczego to tak szybko minęło? Ja chcę jeszcze raz"-wierz mi

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #74 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:08 »
Morgaino suknię wybrałaś prześliczną, a fryzurka z tymi kwiatkami we włosach wygląda poprostu odjazdowo. Gratuluję trafnych wyborów :wink:

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #75 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:39 »
Dzięki dziewczyny nikt tak jak wy nie potrafi podtrzymać na duchu od razu mi lżej tylko tej energii jakoś brak, a dzisiaj jeszcze czekają nas urodziny energicznej dwulatki :mrgreen: więc już dzisiaj nic nie załatwię.

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #76 dnia: 25 Czerwca 2006, 12:31 »
I już po panieńskim było suuuuuper i nawet samopoczucie o dziwo dobre :lol:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #77 dnia: 25 Czerwca 2006, 12:49 »
I już po panieńskim było suuuuuper i nawet samopoczucie o dziwo dobre

Czy to ma być relacja z panieńskiego?? Asia!!! Dawaj więcej!!! Jak spędziłyście wieczorek, gdzie się bawiłyście... no i jak masz to wklejaj fotki!! Nie daj się prosić  :mrgreen:

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #78 dnia: 30 Czerwca 2006, 00:12 »
Na relację z panieńskiego to już nie ma za bardzo czasu ale po ślubie to może troszkę się znajdzie. Tak w wielkim skrócie. Kamizelka uszyta. Jednak bo nic nie znależliśmy a mamy cudowną sąsiedkę, która jest rewelacyjną krawcową i udało nam się ją ubłagać na tydzień przed ślubem. Dzisiaj ustaliliśmy szczegóły z kamerzystą. Kwiaty zamówione. Koszule dla Misia pokupowane. Biżuteria dla mnie też. Seksowny komplecik na noc poślubną gotowy prezent od dziewczyn na panieńskim :mrgreen: Napoje prawie kupione i już sama nie wiem co bo zakręcona przez te ostatnie parę dni jestem masakrycznie. Buziaki.

Offline azzurra
  • maniak
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #79 dnia: 30 Czerwca 2006, 00:21 »
Jej... Morgaina, jeszcze tylko dwa dni, ale Ci fajnie :)

Po ślubie to najpierw relację z Tego Dnia poproszę, ale potem może też być z panieńskiego, nie pogardzę ;)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Ecia

• uzależniony
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #80 dnia: 30 Czerwca 2006, 00:40 »
morgaina, to już tak bliziutko :D Na pewno wszystko będzie pięknie :)

mamy cudowną sąsiedkę, która jest rewelacyjną krawcową i udało nam się ją ubłagać na tydzień przed ślubem.

Super :) Żyć z sąsiadami w zgodzie to podstawa ;)

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #81 dnia: 30 Czerwca 2006, 21:45 »
Dziewczyny i już dzisiaj final count down czy jakoś tak. Byłam na solarium air- brush i na razie jestem brązowiutka. Paznokietki zrobione sukienka u mamuni wisi. byliśmy też dzisiaj u spowiedzi i ostatecznie załatwiliśmy lokal. muszę tylko misiowi koszule wyprasować i wszystko przygotować bo te chłopy to same wiecie jak to z nimi jest.
Gdybyście kochane foremki jutro miały troszke chęci i czasu. To zapraszam na Lwowską 1 Kościół pw. Matki Bożej Różańcowej w Szczecinie oczywiście ( to ten koło cukrowej) na godz 17. Gdybyście przyszły to byłoby mi bardzo miło. Oczywiście obiecuję że zaraz po ślubie relacja obrazkowa i szersze opisy z tego wyjątkowego przecież dnia. Aaaaa i jeszcze zapomniałam dodać że my z Misiem to nawet ani jednego tańca nie przećwiczyliśmy będzie się działo jutro oj będzie.HiHi

Offline morgaina

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #82 dnia: 30 Czerwca 2006, 21:47 »
Dziękuję oczywiście za wsparcie podczas całego mojego odliczeniowego wątku i wszelką pomoc. bez Was byłoby ciężko czasami. Duże buziaki dla kochanych Foremek. :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #83 dnia: 30 Czerwca 2006, 22:39 »
no asiu..

trzymam jutro kciuki.. musi sie udać  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #84 dnia: 30 Czerwca 2006, 23:51 »
no asiu....jeszcze trochę i wybije godzina "w"!!  ;)

pozdrawiam i trzymam kciuki za twój dzień!!!

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #85 dnia: 1 Lipca 2006, 11:54 »
Trzymam kciuki aby wszystko było piękne i wymarzone - łącznie z pierwszym tańcem  :wink:
Pogodę macie przecudną - oby słoneczko świeciło Wam tak przez całe wspólne życie  :mrgreen:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Odliczanie Asi i Marcina
« Odpowiedź #86 dnia: 1 Lipca 2006, 12:03 »
Asiu 3mam kciuki, żeby wszystko poszło po Waszej myśli!! Usmiechajcie się dużo- niech ludzie widzą jacy jestescie szczęśliwi i zakochani!! Na pewno wszystko będzie pięknie!!  :mrgreen: