Dziewczyny to skandal !!!!!!!!!!!
Pani dekoratorka zrobiła nam świnstwo.
Ale od początku.
Zadzwoniłam do agencji dwa

i zapytałam o wolny temin 10 czerwca i , że potrzebuję dekorację w plenerze. Oczywiście uszłyszałam, że jest miejsce pani zapisała moje nazwisko i umówłam się na drugi dzień. Przyjechaliśmy do ich siedziby tam panie jeszcze raz sprawdziły termin i powiedziały, że jestem zapisana. Omówiliśmy wstępnie rodzaj dekoracji. Za dwa dni przywiozłam zdjęcia miejsca ceremonii i ustaliliśmy dokładnie o jakie elementy dekoracji nam chodzi.
Pani dekoratorka miała ustalić kosztorys i zadzwonić do mnie na następny dzień. Zadzwoniła za dwa dni i powiedziała, że ona się pomyliła i nie ma dla nas miejsca bo ma trzy sale i nie da rady.
Ja byłam tak zaskoczona więc wysłuchałam pani i skupiłam się na poszukiwaniach innej firmy.
Jednak moja druga połowa po ochłonięciu zadzwoniła do pani i powiedziłał co otym myśli.
I wiecie co uszłyszał.
że my umowy jeszcze nie podpisaliśmy ( nic nie mówiła o umowie i nie miała dla nas wyceny)
że ona to tylko nam udzielała porady
skandal przecież nikt nie jeździ trzy dni pod rząd i przywozi zdjęcia i sprawdza trzy razy czy jesteśmy wpisani na listę dla zabawy dwa miesące przed ślubem bo robić to my mamy co
okrpne podejście do nas
rozumiem, że ktoś może poełnić błąd ale wtedy powinien pomóc w rozwiązaniu klientowi
ale jestem zła