Autor Wątek: JF Duet Goleniów opinie  (Przeczytany 111830 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
Odp: JF Duet Goleniów opinie
« Odpowiedź #150 dnia: 17 Marca 2012, 22:26 »
Mógłby mi ktoś podesłać na maila ich ofertę z menu ? :) bo na stronie nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję kattie1989@wp.pl :)

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #151 dnia: 21 Marca 2012, 18:00 »
napisz maila do duetu to Ci wyślą aktualną. Oferta często się zmienia

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #152 dnia: 2 Lipca 2012, 20:13 »
chciałam napisać, że gorąco polecam JF Duet jako miejsce na wesele - poza tym, iż nawet jak widać ze zdjęć na stronie bądź na żywo, że jest to przepięknie miejsce, w którym od pierwszej chwili zakochałam się to nie tylko tym przyciąga. obsługa fenomenalna, szybka i przemiła, goście byli poprostu zachwyceni i często chwalili obsługę, więc wiem, co mówię, sala była ustrojona przepięknie, chcieliśmy więcej dekoracji i tak było i oniemiałam z wrażenia wchodząc na salę, wszystkie szczegóły ustalane na spotkaniu przed weselem, w razie potrzeby można kilka razy się spotkać bez jakiegokolwiek problemu, kontakt mailowy poprostu fantastyczny, dużo spraw tak załatwiłam. właściciele bardzo ugodowi, wszystko zorganizują tak by Para Młoda była zadowolona, można przywieźć swój alkohol i nie ma tzw. korkowego, można też wziąć od nich, uczciwa i rzetelna wycena, rozpiska wydanego alkoholu, jedzenie przepyszne, mieliśmy też wiejski stół - naprawdę przepyszne wyroby, co chcieliśmy to zabraliśmy do domu. nikt nie mówił nam, że mamy mieć tylu, a tylu gości czy tyle, a tyle noclegów, nikt nam niczego nie narzucał, moje wrażenia są poprostu wspaniałe, poza paroma szczegółami, które nie wyszły, ale zauważyłam je tylko ja np trochę inne kwiaty na stołach niż chciałam czy powieszenie balonu na pierwszy taniec w innym miejscu to nie ma się dosłownie do czego przyczepić, wielu gości mówiło, że jak będą robić wesele to tylko tu, także naprawdę polecam, gdybym miała robić to drugi raz to nie zmieniłabym Duetu za nic na świecie !!! zazdroszczę wszystkim parommłodym przed tym wielkim dniem i weselu w tym miejscu !

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2013
« Odpowiedź #153 dnia: 30 Października 2012, 21:00 »
Czy ktokolwiek mial slub koscielny w tej altance w ogrodzie? Ciekawi mnie czy jest jakikolwiek ksiadz w okolicy, ktory wyrazi na to zgode.

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #154 dnia: 3 Listopada 2012, 18:00 »
A tam nie odprawiają tylko cywilnych ?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 3 Listopada 2012, 19:15 »
Czy ktokolwiek mial slub koscielny w tej altance w ogrodzie? Ciekawi mnie czy jest jakikolwiek ksiadz w okolicy, ktory wyrazi na to zgode.

z tego co wiem to wlasnie nie...

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #156 dnia: 10 Listopada 2012, 20:27 »
szkoda :( A czy ktoś wie, który kościół jest najlepszy w Goleniowie, albo gdzie są kontaktowi księża? Nie znam ich w ogóle, ale chyba tak byłoby najwygodniej.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #157 dnia: 10 Listopada 2012, 23:09 »
bralismy w sw.katarzynie :) my poprosilismy proboszcza, zeby nam udzielil sakramentu, bo nam sie spodobal na protokole...bardzo spoko :D ;) ale z tego co sie orientuje ogolnie sa ok :ok: mowil ludziom kiedy maja siadac i rzucal zartami do nas w czasie mszy ;D poza tym sam kosciol piekny, na zdjeciach swietnie wyglada...no i na sale blisko ;)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #158 dnia: 11 Listopada 2012, 10:35 »
my mieliśmy w tym drugim, bodajże św. jerzego.. nie lubie takich wielkich z siostrami zakonnymi (które wtrącają się do przystrojenia) jak św. katarzyny dlatego wybraliśmy ten kościół, bardzo kameralny z pięknymi witrażami, księża bardzo spoko, sympatyczni, nie mam zastrzeżeń :) do sali jeszcze bliżej  ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 11 Listopada 2012, 10:39 »
z jednego i drugiego kosciola blisko :D natomiast w malym kosciele proboszcz jest straszny i jego rzadza pieniadza jest nie do przyjecia  ::)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 11 Listopada 2012, 10:51 »
fakt!w katarzynie niby sie ustala przystrojenie z siostrami zakonnymi, ale tak na prawde wszelkie pomysly one odrzucaja... :P mowia, ze juz rozne rzeczy widzialy i tak jak one robia jest najlepiej :D
w sumie troche bylismy tym zawiedzeni, ale ostatecznie bylo bardzo ladnie :)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 11 Listopada 2012, 11:04 »
hmm my mieliśmy jakiegoś księdza ale nie wiem czy to był proboszcz  ??? kaskę dałam w kopercie przed ślubem, wcześniej nie mówił ile mamy dać itp.. i mszę odprawił normalnie więc chyba w kopercie była odpowiednia suma  :P nie wiem  ;)
a płaciłyście coś za przystrojenie kościoła siostrom ??

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 11 Listopada 2012, 11:09 »
alinko na pewno nie trafiliście na proboszcza ;)
my płaciliśmy chyba 100 zl za strojenie, juz nie pamiętam, malinka ile tam było? :)

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #163 dnia: 11 Listopada 2012, 11:28 »
Teraz to juz nie wiem gdzie isc :P Moze zajrze i tu i tu i podpytam.  Troche sie boje, ze beda problemy bo slub ma byc w piatek, a nie kazdy ksiadz sie na to zgadza.  No, ale nie bylo juz miejsc na sobote, a nie bede czekac kolejny rok na sale.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #164 dnia: 11 Listopada 2012, 11:30 »
Chyba 200 :P

My mielismy w piatek ;D zadnych problemow nie bylo :)

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 11 Listopada 2012, 11:34 »
my też w piątek   ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 11 Listopada 2012, 11:37 »
ach alinka...walczy do końca :D ;)

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 11 Listopada 2012, 11:41 »
heheheh  ;D
ale u Was na plus za siostrzane dekoracje.. bo my dużo więcej płaciliśmy firmie za przystrojenie kościoła  ;)

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #168 dnia: 11 Listopada 2012, 12:53 »
To mnie podniosłyście na duchu :) Miałam cykora po tym jak koleżanka się męczyła kilka miesięcy w Szczecinie z proboszczem, bo nie chciał dać dyspensy na ślub w piątek. 

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #169 dnia: 3 Marca 2013, 20:49 »
To znowu ja :) Mam pytanie do osób, które wesele w tym miejscu mają już za sobą, zwłaszcza w sali kryształowej. Na zdjęciach ze strony internetowej podoba mi się kolorystyka bordo, ecru i złota, która na żywo wygląda ładnie, ktoś wie?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #170 dnia: 5 Marca 2013, 23:32 »
mieliśmy ecru i bylo :ok:

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #171 dnia: 24 Marca 2013, 12:59 »
A masz może jakąś swoją fotkę stołu? ;D Bo te zdjęcia z ich strony mogą przekłamywać.

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #172 dnia: 23 Lipca 2013, 22:38 »
Jeszcze pytanie, jakie wybierałyście menu? Bo jest aż 5, a my oglądamy głównie pierwsze 2 najtańsze i się zastanawiam czy goście się najedzą.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 23 Lipca 2013, 22:43 »
My mielismy 1 z malymi zmianami...wiem, ze na pewno dodalismy tatar i zrazy byly jakos w nocy(nie wiem czyy normalnie sa)...ale byl tez stol ryby i miesny :)
Duuuuuuuzo jedzenia zostalo w kazdym razie ;)

Offline Julanka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #174 dnia: 24 Lipca 2013, 09:21 »
W Duecie byłam jako gość weselny.  Zarówno sala, jak i otoczenie bardzo ładne, jedzenie smaczne.  Z tego, co słyszałam mają ciekawą ofertę i dużo fajnych rzeczy w cenie. 
Na nasze wesele rozważalibyśmy Duet, gdyby był odrobinę bliżej, bo to rzeczywiście chyba jedna z najlepszych sal w okolicy.   ;)

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #175 dnia: 24 Lipca 2013, 10:14 »
No właśnie my nie będziemy mieć dodatkowych stołów, tylko podstawowe menu i się martwię ile tych zimnych przystawek powinno być bo tym się głównie różnią zestawy. W 1 jest 10, w 2 - 11, w 3 - 12, a na resztę już nie patrzymy. W każdym jest 5 dań ciepłych. Ehh kolejny ciężki wybór przedślubny :P

Offline BiK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.08.2013
« Odpowiedź #176 dnia: 15 Sierpnia 2013, 14:51 »
Witam wszystkich Narzeczonych i Nowożeńców!
Omalże na świeżo pragnę się podzielić jak u nas wyglądał ten nasz Przepiękny Dzień:)
Kilka istotnych informacji:
Miejsce Ślubu: Parafia pw.  Najświętszej Maryi Panny Nieustającej Pomocy w Goleniowie, przy ul.  Sikorskiego 1a, Os.  Helenów.
Wesele i poprawiny: JF Duet w Goleniowie, sala kryształowa.
Zespół muzyczny: Be Free Szczecin.
Filmowanie/fotograf: Studio Mario Starogard Gdański. 
Jeżeli chodzi o kwestię przygotowań, to mięliśmy to szczęście, że trafialiśmy na samych życzliwych ludzi i wiele nam podpowiadali, w końcu nie na co dzień się żenimy ::)
Jeżeli chodzi o ceremonię Ślubu, to ksiądz Proboszcz jest bardzo miły i pomocny, organista profesjonalny, a kościółek był ślicznie przystrojony.  Przepiękna okolica- kościół na wzgórzu, z dala od ruchu ulicznego, bardzo czyściutki i zadbany.
Kwestia sali: jeżeli chcecie umieścić swoich Gości w pokoikach hotelowych, to termin sali z pokojami należy rezerwować z wyprzedzeniem sięgającym 2 lat:o Wydaje się bardzo długo, ale okres przygotowań jest zawsze za krótki. .  Na takim pierwszym spotkaniu należy podać przybliżoną liczbę osób, które będą nocować i wpłacić zadatek.
Ogrody w Duecie są bajkowe, sale przepiękne, obsługa miła, a pokoiki eleganckie.
Pani Ludwika ze swoją córką oraz Pani Ula służą w każdej kwestii pomocą.  Umowa jest jasna i przejrzysta.  Wiele kwestii było ustalanych również przez e-mail.  Nie ma tzw.  opłaty korkowej za własny alkohol.  Najbardziej czujnym/czujną należy być na tzw.  spotkaniu dopinającym- na dwa tygodnie przed datą Ślubu.  Wówczas ustalany jest szczegółowy program wesela, menu (my: edytowaliśmy nr III), kolor sali (my: ecru), rozstawienie stołów (my: okrągłe), oraz kwestię poprawin (my mięliśmy żurek, grilla + prosiaczek i własną muzykę).
Jeżeli chodzi o samo wesele, to było CUDOWNIE, PIĘKNIE, BAJKOWO i NIEPOWTARZALNIE! Zespół BE FREE - REWELACJA (proszę sobie poczytać komentarze o nich na ich stronie internetowej), bo nie będę się powtarzać;) Kamerzysta i fotograf- SUPER!!! ale o to się nie martwiliśmy, bo znaliśmy się dużo wcześniej.  Strasznie nie możemy się doczekać efektów ich pracy;D Jesteśmy bardzo ciekawi jak to wyglądało ich okiem.  Dodam, że błogosławieństwo mięliśmy w naszym apartamencie w Duecie, a sesję w plenerze mięliśmy w dniu naszego Wesela w ogrodzie hotelu.
Wszystkim życzę takiego PRZEPIĘKNEGO ŚLUBU i WESELA jak nasz!!! My mięliśmy to szczęście, że w dniu naszego wesela, nie było wesela na innej sali- także nie umiem się wypowiedzieć jak to wygląda. .  ???
Każdy, kto ma jakiekolwiek dodatkowe pytania, lub chciałby się dowiedzieć na co zwrócić szczegółowo uwagę podczas podpisywania umowy w Duecie proszę pisać na e-mail: e. wesele@interia. pl
Postaram się żadnego e-maila nie pozostawić bez odpowiedzi. 
Wszystkim Narzeczonym życzę "jasnego umysłu" w organizowaniu tego PIĘKNEGO DNIA:) Mam nadzieję, że moja opinia będzie dla Was przydatna. .

Offline BiK
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #177 dnia: 15 Sierpnia 2013, 15:59 »
Witam wszystkich Narzeczonych!
Omalże na świeżo pragnę się podzielić jak u nas wyglądał ten nasz Przepiękny Dzień.
Kilka istotnych informacji:
Miejsce Ślubu: Parafia pw.   Najświętszej Maryi Panny Nieustającej Pomocy w Goleniowie, przy ul.   Sikorskiego 1a, Os.   Helenów.
Wesele i poprawiny: JF Duet w Goleniowie, sala kryształowa.
Zespół muzyczny: Be Free Szczecin.
Filmowanie/fotograf: Studio Mario Starogard Gdański. 
Jeżeli chodzi o kwestię przygotowań, to mięliśmy to szczęście, że trafialiśmy na samych życzliwych ludzi i wiele nam podpowiadali, w końcu nie na co dzień się żenimy. .
Jeżeli chodzi o ceremonię Ślubu, to ksiądz Proboszcz jest bardzo miły i pomocny, organista profesjonalny, a kościółek był ślicznie przystrojony.   Przepiękna okolica- kościół na wzgórzu, z dala od ruchu ulicznego, bardzo czyściutki i zadbany.
Kwestia sali: jeżeli chcecie umieścić swoich Gości w pokoikach hotelowych, to termin sali z pokojami należy rezerwować z wyprzedzeniem sięgającym 2 lat:o Wydaje się bardzo długo, ale okres przygotowań jest zawsze za krótki.  .   Na takim pierwszym spotkaniu należy podać przybliżoną liczbę osób, które będą nocować i wpłacić zadatek.
Ogrody w Duecie są bajkowe, sale przepiękne, obsługa miła, a pokoiki eleganckie.
Pani Ludwika ze swoją córką oraz Pani Ula służą w każdej kwestii pomocą.   Umowa jest jasna i przejrzysta.   Wiele kwestii było ustalanych również przez e-mail.   Nie ma tzw.   opłaty korkowej za własny alkohol.   Najbardziej czujnym/czujną należy być na tzw.   spotkaniu dopinającym- na dwa tygodnie przed datą Ślubu.   Wówczas ustalany jest szczegółowy program wesela, menu (my: edytowaliśmy nr III), kolor sali (my: ecru), rozstawienie stołów (my: okrągłe), oraz kwestię poprawin (my mięliśmy żurek, grilla + prosiaczek i własną muzykę).
Jeżeli chodzi o samo wesele, to było CUDOWNIE, PIĘKNIE, BAJKOWO i NIEPOWTARZALNIE! Zespół BE FREE - REWELACJA (proszę sobie poczytać komentarze o nich na ich stronie internetowej), bo nie będę się powtarzać;) Kamerzysta i fotograf- SUPER!!! ale o to się nie martwiliśmy, bo znaliśmy się dużo wcześniej.   Strasznie nie możemy się doczekać efektów ich pracy.  Jesteśmy bardzo ciekawi jak to wyglądało ich okiem.   Dodam, że błogosławieństwo mięliśmy w naszym apartamencie w Duecie, a sesję w plenerze mięliśmy w dniu naszego Wesela w ogrodzie hotelu.
Wszystkim życzę takiego PRZEPIĘKNEGO ŚLUBU i WESELA jak nasz!!! My mięliśmy to szczęście, że w dniu naszego wesela, nie było wesela na innej sali- także nie umiem się wypowiedzieć jak to wygląda.  . . ?!?
Każdy, kto ma jakiekolwiek dodatkowe pytania, lub chciałby się dowiedzieć na co zwrócić szczegółowo uwagę podczas podpisywania umowy w Duecie proszę pisać na e-mail: e.  wesele@interia.  pl
Postaram się żadnego e-maila nie pozostawić bez odpowiedzi. 
Wszystkim Narzeczonym życzę "jasnego umysłu" w organizowaniu tego PIĘKNEGO DNIA i obyście tak wspaniale go wspominali jak MY!!! Acchhhh!!!

Offline BiK
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #178 dnia: 15 Sierpnia 2013, 16:02 »
Dodam, że w ofercie Duetu są dwa auta do dyspozycji narzeczonych, które Was podwiozą ze wskazanego miejsca na ceremonię ślubu w odległości do 100 km (tak było w ofercie ślubnej na 2013 rok).

Offline ewelcia25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.08.2014
« Odpowiedź #179 dnia: 2 Stycznia 2014, 19:51 »
Witam wszystkich.

Chciała bym się dowiedzieć co sądzicie o tym lokalu na wesele? Jakie jest tam jedzenie czy smaczne? Czy dania które powinny być ciepłe są naprawdę ciepłe? (bo słyszałam różne opinie).  Jaki jest tort?
I na co naprawdę zwrócić szczególną uwagę?
Pozdrawiam i czekam na opinię :)