Autor Wątek: JF Duet Goleniów opinie  (Przeczytany 111211 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
Odp: JF Duet Goleniów opinie
« Odpowiedź #120 dnia: 28 Lutego 2011, 17:54 »
a czy to jest o Duecie ?? bo cos mi sie wydaje ze nie  ;)  :P jak dla mnie wyglada to na zwykla reklame  ::) ::) ::)

Offline magda78
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.08
« Odpowiedź #121 dnia: 28 Lutego 2011, 18:58 »
ani o Duecie, ani reklama wpisałam to w niewłaściwym temacie

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.05.2011
« Odpowiedź #122 dnia: 28 Lutego 2011, 19:03 »
Dziwne...:) Akurat wesele pod Goleniowem i piszesz w temacie o Duecie;)
1 napisany post a wesele w srode. Ciekawe, ale ok.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #123 dnia: 28 Lutego 2011, 20:14 »
Duet zarezerwowany-sala krysztalowa-stoly chyba okragle-juz nie moge sie doczekac-dziekuje za pomoc:))))

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #124 dnia: 28 Lutego 2011, 21:51 »
Tylko pogratulować;)
Miejmy nadzieje, ze wszytsko sie uda. Mi zostaly juz tylko 3 miesiace:P

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #125 dnia: 1 Marca 2011, 11:52 »
gratuluje :) i zazdroszcze  :P przezylabym to jeszcze raz !!! i nic kompletnie bym nie zmienila !!  ;D ;D pozdrawiam

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #126 dnia: 1 Marca 2011, 22:47 »
ogromnie dziekuje alinka692 i  zabuula- 3mam kciuki za udane wesele-czekam na wrazenia:)

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #127 dnia: 30 Maja 2011, 00:35 »
W piątek 27 maja w Duecie odbyło się wesele mojej siostry, ja byłam świadkową i myślę, że dzięki temu mam okazję napisać bardzo obiektywną opinię na temat organizacji i obsługi wesela. Nie wiem skąd biorą się w tym wątku negatywne opinie bo ja jestem weselem zachwycona. Goście dziś dzwonią HURTOWO żeby podziękować za wspaniałą zabawę i za świetną organizację podczas imprezy. Wesele było na ok. 140 osób,. wybraliśmy jedno z dostępnych menu i zmodyfikowaliśmy je nieco na własne potrzeby - Właściciele są bardzo elastyczni i godzą się na wszelkie zmiany i propozycje. Zamówiliśmy stół wiejski (wszystko przepyszne a ilość jedzenia nie do ogarnięcia nawet na poprawinach jedzenia ze stou było jeszcze bardzo dużo, zamiast fajerwerków dostaliśmy gratis fontannę czekoladową (to była atrakcja głównie dla maluchów, ale nie tylko).
Dobrą decyzją było opłacenie barmana (w tym przypadku Barmanki), która przez całe wesele robiła pyszne, kolorowe drinki - które były na bieżąco dorabiane i stawiane na bar no i oczywiście robione wszystko to co życzą sobie goście dodatkowo), alkohol na drinki był od nas. Pani Barman bardzo sympatyczna, przeprowadziła nawet szkolenie dla zainteresowanych :P.
Wszystkie Panie z obsługi bardzo fajnie się zachowywały, nie były uciążliwe i nie przeszkadzały a nawet nie rzucały się wcale w oczy na sali a były wszędzie gdzie było to potrzebne, talerzyki były wymieniane dość często, obiad podany na czas + wszystkie ciepłe dania podczas wesela.
Stoły były zastawione szynkami, roladami, sałatkami wszystkim dosłownie. . Na stołach "szwedzkich" wzdłuż ściany wielki wybór owoców pięknie podanych, idealnego w smaku ciasta itp... Tort również bardzo dobry!
Wystrój sali na wysokim poziomie, całość była bardzo przytulna i z klasą.
Następnego dnia były poprawiny w namiocie obok hotelu - wszyscy byli zachwyceni, wystarczyło dobrać jeden ciepły posiłek (obiad z 2 dań) a cała reszta jedzenia która pozostała na weselu została pięknie podana na stoły.
Nie wiem o czym jeszcze powinnam wspomnieć , uważam że Młoda Para nie mogła lepiej wybrać jeśli chodzi o miejsce wesela. Ja sama również zdecydowałam się na wesele w tym hotelu i nie żałuję.     Było po prostu idealnie!

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #128 dnia: 30 Maja 2011, 15:16 »
jak milo slyszec swieza opinie :) jak juz wspomnialam wczesniej bede tam miec wesele w przyszlym roku i bardzo sie ciesze, ze wszystko bylo tak dobrze zorganizowane,mysle wiec,ze tez bede zadowolona :) jedynie czym sie martwie to to,ze moi goscie zgina na tej duzej sali,bo bedzie ich maksymalnie 80...

saluna naprawde super,ze na weselu Twojej siostry bylo tak wspaniale-zazdroszcze:) i mam nadzieje,ze moje wrazenia beda podobne :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #129 dnia: 30 Maja 2011, 15:17 »
saluna a jeszcze zapomnialam zapytac jakie stoliki wybrala Twoja siostra? okragle czy tradycyjne? bo ja wciaz sie zastanawiam :) pozdrowienia!

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #130 dnia: 30 Maja 2011, 18:09 »
przyszlazona - ja tam miałam nie całe 60 ludzi na sali i nikt nie zginął - oczywiście okrągłe stoliki.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #131 dnia: 31 Maja 2011, 13:14 »
Anjushka - wlasnie ta wersja okraglych stolikow poki co wygrywa,bo po wlasnie poprzednich opiniach i zdjeciach stwierdzilam,ze to naprawde pieknie wyglada i mam nadzieje,ze jesli ostatecznie sie zdecyduje to bede tak samo zadowolona jak wy - to forum jest nieocenione :) dziekuje:)

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #132 dnia: 3 Czerwca 2011, 09:19 »
U nas było 140 osób i były okrągłe stoliki, ale następnego dnia kiedy mieliśmy poprawiny były wesele na 80 osób i też były okragłe stoiki i uwierz, że na sali wcałe nie było jakoś pusto - na środku wystawiono wszystko to co było podane na stołach dodatkowo tj. stół z owocami, z ciastami winem itp i to pięknie wypełniało przestrzeń. Było moim zdaniem idealnie w takim rozstawieniu i parkiet wcale nie został taki ogromny. :)
weź okrągłe stoliki bo to cały urok tego miejsca, goście byli zachwyceni

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #133 dnia: 3 Czerwca 2011, 09:54 »
p.s. we wtorek rozliczyliśmy się już za wesele i wszystko się zgadzało w 100%, Pani miała wszystko rozpisane co do złotówki.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #134 dnia: 10 Czerwca 2011, 19:16 »
ja sie jednak zdecydowalam rowniez na poprawiny w Duecie :) nie mam zadnych watpliwosci, kontakt i opinie super:)

ale ZABUULA kiedy relacja :)

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #135 dnia: 12 Czerwca 2011, 20:51 »
tak się składa, że ZABUULA to moja siostra :-D więc relację już zdałam chyba w jej imieniu :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #136 dnia: 13 Czerwca 2011, 11:52 »
wlasnie sie dowiedzialam z wiadomosci i teraz od Ciebie, tak tak - relacja zdana - bardzo sie ucieszylam czytajac te relacje :)

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #137 dnia: 16 Czerwca 2011, 13:30 »
Z czystym sumieniem mogę napisać, że wesele w Duecie to REWELACJA!!!
Do czego można się przyczepić? Moim zdaniem do niczego!!!
Opinie, że właściciele się wtrącają, albo, że jest mało jedzenia to chyba kompletny żart... Na moim weselu było 140 osób, wszyscy powiedzieli : wesele było królewskie...
Dostaliśmy tyle jedzenia do domu, że gdybym nie porozdawała częci tego gościom- jeslibyśmy to przez rok;)
Jedzenie nie bylo tylko "na ilość", było przepyszne, idealne!!!
obługa przemiła, a właściciele to wspaniali ludzie, z którymi można wszytsko ustalić, są bardzo elastyczni, pomogą- doradzą- ale nic nie narzucają.
Jeśli chodzi o salę, hotel lub ogrody- otoczenie to nie muszę chyba nikogo przekonywać kto sam widział.
Wszytsko na najwyższym poziomie i serdecznie polecam, opinia nie jest naciągana, po prostu jestem zachwycona a co najważniejsze moi Goscie również!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 16 Czerwca 2011, 17:24 »
cudownie czytac taka opinie:)

mam jeszcze takie pytania do Ciebie zabuula:P. . . . . jaki zespol/dj mieliscie?braliscie cos z dodatkow typu grill, stol wiejski itp. ?i ostatnie-czy mieliscie jakies atrakcje z serii lampiony, golebie, banki mydlana, pokazy tanca lub inne szmery bajery;p?

aha. . . jednak nie ostatnie;]. . . mieliscie kamerzyste?

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #139 dnia: 17 Czerwca 2011, 15:50 »
Miło będzie na 100%- zobaczysz;)
Mieliśmy zespół Music Flowers który wykonał na weselu kawał dobrej roboty i zawdzięczamy im idealną zabawę:) jest to zespół 6 osobowy.
Jeśli o dadatkowe rzeczy w Duecie to bardzo polecam stół wiejski, wystarczy na weele i poprawiny a ponad przynajmniej połowa jedzonka ze stołu została nam zapakowana do domu i do dziś jest pełno jedzonka, a jeśli chodzi i jakość  to wyroby były przepyszne i goście zachwycali się szynkami, kiełbaskami hehe i nawet smalec zrobił furrore:P
Na poprawinach możesz wybrać grilla, ale my wybraliśmy zwykłe menu i wydaje mi się, ze ok bo zostało pełno jedzenia z wesela więc naprawdę było co jeść, oczywiście wyjęte były same rzeczy które były świeże i nadawały się na poprawiny. na 2 dzień wzieliśmy beczkę piwa dodatkowo i to też bardzo się sprawdziło.
Jeśli o atrakcje dodatkowe chodzi to szczerze mówiąc nie chciałam ze swojego wesela zrobić jakiejś imprezy na siłe... tance lampiony i gosscie by nie wiedzieli co się dzieje;) Ale w duecie (CHYBA WTEDY)jesli masz ponad 100 gosci dostajkesz gratis fajerwerki, ale my w zamian dostalimy fontanne czekoladową bo tak wybraliśmy.
Poza tym mieliśmy barmankę która robiła z naszego alkoholu przepyszne drinki czym też goście się zachwycali a koszt "wynajecia" barmanki był bardzo niski.
Kamerzyste mieliśmy- firma REC videofilmowanie bardzo polecam zosbaczyć ich stronkę, kamerzysta był na weselu praktycznie niezauważalny a ich filmy są extra- zobaczymy tylko jak wyjdzie nasz:)

Offline ASTRELIA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2011
« Odpowiedź #140 dnia: 3 Sierpnia 2011, 18:22 »
 POLECAM w 100% !

Tak na prawdę nie ma konkurencyjnego lokalu w Zachodniopomorskiem.  Duet ma klasę, bardzo atrakcyjne miejsce wizualnie, profesjonalne podejście, wszytsko zrobią za Ciebie, NIEŚLISKI duży parkiet w sali kryształowej, eleganckie toalety, pokoje hotelowe eleganckie w cenie 45zł/os ! wystrojone auto w cenie, bdb żarcie, napoje do woli, alko można wnosić do bólu i mają osobny barek, elegancki wystrój sali.  Kelnerzy w cenie, apartament dla młodych w cenie.  Wszystko jak z bajki ! obsługa mega ucziciwa flaszki pełne oddawali jak już wyjeżdżaliśmy i byliśmy spakowani także kolejny PLUS

a teraz na co uważać bo małe kwiatki były:

dokładnie dogadujcie mailowo i tel.  pokoje co i jak gdzie bo w trakcie pojawiaja się nieścisłości kto co komu tam przekazał.
Najlepiej x1 z menagerką i x1 z recepcją czy mają tą samą wizję :-)

Kierowca auta spóźnił się do Szczecina 0,5h !!! mieliśmy zapas czasu więc spoko ale jakby nie to klops bo to cywilny ! i trzeba być punktualnie

świadek miał problem z sejfem bo nikt z obsługi nie umiał się dobrać do niego ! LOL :O    w końcu recepcjonistka przeczytała instrukcję obsługi i trzeba podważyć nożem taką szarą klapkę i działa na kluczyk ! nie zgubcie :D

W tej cenie !?? z taką klasą i z taką bazą noclegową ?! na 100 osób nie ma nic lepszego, a szukałem długo Pozdraiwam i POlecamy

Joanna i Konrad czerwiec 2011

Offline sztefcia_g
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #141 dnia: 21 Listopada 2011, 15:04 »
Witam,

po lekturze niektórych wpisów mam wątpliwości odnośnie duetu, a w szczególności problemów z zapewenieniem noclegu dla gości (częste pomyłki).  Miejsce bardzo mi się podoba, oferta też jest bardzo konkurencyjna względem innych lokali.  Planuję zorganizować tam wesele w przyszłym roku i byłabym wdzięczna za opinię tegorocznych panien młodych odnośnie organizacji wesela.  Byłyście zadowolone? Plusy? Minusy? Jakieś porady na co szczególnie zwórcić uwagę? Co polecacie z gamy gartisów? Z góry dziękuję za wszelkie info.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 21 Listopada 2011, 15:06 »
Z tymi miejscami hotelowymi, to po prostu radzę spisać bardzo dobrą umowę i mieć wszystko na piśmie. I żebyś miała to w ręku. Jak masz na piśmie, problemu być nie powinno. I wiadomo, im wcześniej zarezerwujesz termin, tym większa pewność, że dostaniesz tyle miejsc w Hotelu, ile chcesz (od razu je rezerwuj).

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #143 dnia: 21 Listopada 2011, 21:43 »
nie ma tam najmniejszego problemu z zakwaterowaniem. Już na pół roku przed ślubem dostajesz na maila listę do uzupełnienia wpisując gościa do odpowiedniego pokoju - kazdy pokój ma swój numer, wpisana jest liczba łóżek i czy są 2 czy np. jedno łoże .. tam nie może być pomyłki chyba, że sama się pomylisz uzupełniając listę. Jeśli zabraknie miejsc noclegowych to zawsze można dorezerwować w sasiedztwie w tej samej cenie :-)

Offline sztefcia_g
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #144 dnia: 22 Listopada 2011, 09:07 »
Trochę mnie uspokoiłyście:) A co do miejsc noclegowych, ile max są ich w stanie zorganizować? Bo mam rozbiezne informacje. . . podczas rozmowy otrzymałam info, że nawet 120 osób są w stanie przenocować, podczas gdy na stronie mówią już o 100.  Jak to wygląda w rzeczywistości?

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 22 Listopada 2011, 09:36 »
Być może te 120 to z dostawkami, ale już chyba kiedyś pisałam, jak wyglądają dostawki. Łóżko polowe, które zajmuje cały pokój, bo pokoje są takie malutkie. Także rano trzeba je złożyć, aby w ogóle ruszać się po pokoju.

Offline sztefcia_g
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #146 dnia: 25 Listopada 2011, 10:54 »
Sprawa się wyjaśniła:) Byłam wczoraj w duecie podpisać umowę i wątpliwości zostały rozwiane.  Okazało się, iż  w międzyczasie rozbudowali bazę noclegową i w rzeczywiście dysponują 120 miejscami (plus ewnetualne dostawki).  Informacje na stronie w niedalekiej przyszłości mają być uaktualnione.

Offline bubens2202
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #147 dnia: 25 Lutego 2012, 23:37 »
Miała być Atria a pozostał Duet!:) Sprawa zakończona, sala Kryształowa zarezerwowana co prawda nie na 15. 06. 2013 ale na 06. 07. 2013:) Teraz szukam orkiestry, (dobrej orkiestry)!!

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #148 dnia: 27 Lutego 2012, 18:23 »
polecam Music Flowers... wejdz na ich stronę, nie są tani ale klasa 100%

Offline lizzie4

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06,2013
« Odpowiedź #149 dnia: 16 Marca 2012, 23:08 »
My wybraliśmy Dj-a jest połowę taniej a gra to samo co orkiestra. . . nawet lepiej bo można mu dać listę piosenek jakie chcemy w danej chwili.  Pozdrawaiam:)