W piątek 27 maja w Duecie odbyło się wesele mojej siostry, ja byłam świadkową i myślę, że dzięki temu mam okazję napisać bardzo obiektywną opinię na temat organizacji i obsługi wesela. Nie wiem skąd biorą się w tym wątku negatywne opinie bo ja jestem weselem zachwycona. Goście dziś dzwonią HURTOWO żeby podziękować za wspaniałą zabawę i za świetną organizację podczas imprezy. Wesele było na ok. 140 osób,. wybraliśmy jedno z dostępnych menu i zmodyfikowaliśmy je nieco na własne potrzeby - Właściciele są bardzo elastyczni i godzą się na wszelkie zmiany i propozycje. Zamówiliśmy stół wiejski (wszystko przepyszne a ilość jedzenia nie do ogarnięcia nawet na poprawinach jedzenia ze stou było jeszcze bardzo dużo, zamiast fajerwerków dostaliśmy gratis fontannę czekoladową (to była atrakcja głównie dla maluchów, ale nie tylko).
Dobrą decyzją było opłacenie barmana (w tym przypadku Barmanki), która przez całe wesele robiła pyszne, kolorowe drinki - które były na bieżąco dorabiane i stawiane na bar no i oczywiście robione wszystko to co życzą sobie goście dodatkowo), alkohol na drinki był od nas. Pani Barman bardzo sympatyczna, przeprowadziła nawet szkolenie dla zainteresowanych

.
Wszystkie Panie z obsługi bardzo fajnie się zachowywały, nie były uciążliwe i nie przeszkadzały a nawet nie rzucały się wcale w oczy na sali a były wszędzie gdzie było to potrzebne, talerzyki były wymieniane dość często, obiad podany na czas + wszystkie ciepłe dania podczas wesela.
Stoły były zastawione szynkami, roladami, sałatkami wszystkim dosłownie. . Na stołach "szwedzkich" wzdłuż ściany wielki wybór owoców pięknie podanych, idealnego w smaku ciasta itp... Tort również bardzo dobry!
Wystrój sali na wysokim poziomie, całość była bardzo przytulna i z klasą.
Następnego dnia były poprawiny w namiocie obok hotelu - wszyscy byli zachwyceni, wystarczyło dobrać jeden ciepły posiłek (obiad z 2 dań) a cała reszta jedzenia która pozostała na weselu została pięknie podana na stoły.
Nie wiem o czym jeszcze powinnam wspomnieć , uważam że Młoda Para nie mogła lepiej wybrać jeśli chodzi o miejsce wesela. Ja sama również zdecydowałam się na wesele w tym hotelu i nie żałuję. Było po prostu idealnie!