Autor Wątek: eurohotel katowice  (Przeczytany 3887 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline openka
  • nowicjusz
  • *
eurohotel katowice
« dnia: 6 Lutego 2011, 17:31 »
witam czy ktos z forumowiczow mial tam wesele? lub moze podzielic sie opinia nt tego miejsca? :)

Offline joyas
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
Odp: eurohotel katowice
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Sierpnia 2012, 13:57 »
ja tez chetnie bym poznal jakies opinie :) na temat eurohotelu.

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Kwietnia 2017, 22:52 »
Euro hotel katowice byłam tydzień temu i nie było to moje wesele zdecydowanie nie polecam. Trzymajcie się od tego miejsca z daleka.  Jak kogoś intwresuja szczegóły chętnie opisze

Offline kiciaricia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2018
  • Ślub w: śląskie
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Maja 2017, 16:26 »
Euro hotel katowice byłam tydzień temu i nie było to moje wesele zdecydowanie nie polecam. Trzymajcie się od tego miejsca z daleka.  Jak kogoś intwresuja szczegóły chętnie opisze

Bardzo chętnie poczytam o tym miejscu, bo w necie opinii jak na lekarstwo.
 Byłam tam jakieś dwa miesiące temu na urodzinach cioci i na pierwszy "ogień" poszedł zimny obiad. Kiedy córka cioci zrobiła awanture w kuchni, kucharz łaskawie postanowił dorzucić w ramach rekompensaty deser lodowy. Ale to wszystko myślałam, że jest traktowane po macoszemu przez to, że jednak imprezy są dużo mniej opłacalne niż wesela, i jednak na weselach troszkę bardziej się starają. Choć z drugiej strony, sam fakt ceny 179zł za wesele all inclusive nie brzmi dobrze. Tak więc czekam na Twoją relację :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Czerwca 2017, 18:18 »
Kiepski wystrój,  ciemna sala, jedzenie mimo że z najdroższego menu  jak z PRL.  Obsługa  sali ok obsługa i menadżer hotelu porażka na maksa.