Marta oplułam komputer PIWEM!
Mariolka widzisz...jakie kalendarze są EDUKACYJNE. Marcel nie ma problemów rozpoznawaniem płci! Tatuś powinien być dumny!
tak.kalendarze są bardzo edukacyjne... ;Dchociaż z tym rozpoznawaniem płci,to nie wiem czy on odróżnia.Ale fakt, pokazuje paluchem na facetów na ulicy i woła Pan.
kotek to kici-kici. no ale ostatnio na pieska też wołał na klatce kici-kici...
Marcel to główny operator sprzętu RtV w domu.Komputer, wieża hi-fi, telewizor...Niestety. zakazy nie skutkuja, po łapach dostanie i nic.Ciągnie go tam cały czas.
dzisiaj w nocy się wybudzał.Marek przyniósł mi go do łózka w nocy, a sam przeniósł się do drugiego pokoju,żebyśmy mnogli się normalnie wyspać.Mały wstał sobie przed 7.00. W każdym razie jeszcze było ciemno. Po omacku i po ciemku potrafi wstać z łózka, pierwsze co robi leci włączyć telewizor(w niedzielę zapodał mi z rańca transmiskję z mszy świętej

), ja dalej spoałam.a tu mi coś szeleści nad uchem.Patrzę a tu Marcel.Polazł do kuchni, obsłużył sie sam.Nie wiem jak, ale zdjał sobie z blatu ciasteczka petitki i przyniósł,żeby mu otworzyć.
dziwne, bo ja przeciez się budze, jak marcel wstaje. To taki mały cwaniak. Ale wkurza mnie z właczaniem telewizora i komputera.Komputer niestety wyłączam z pradu, bo mi gnojek non stop pstryka. A tv mimo,że nie ogląda włącza dla zasady. i co ja go wyłacze i gdzies wyjdę z pokoju to leci mi przy nim grzebać.Ostatnio dorwał sie do radia i do widea. Wieże w swoim pokoju juz praktycznie sam obsługuje, tzn ja muszę go wziac na ręce, bo stoi na półce. i tylko hasło wącz i play. i uwielbia te swoje piosenki dzieciowe. non stop tańczy.
A najlepsza jest:
siedzi Anioł w niebie
pisze list do Ciebie
Nie ołówkiem, atramentem
tylko złotym diamentem
znacie to...?