Ja po prostu nie potrzebuję rad, nie należę do ludzi, którzy potrzebują potwierdzenia ze strony innych jeśli chodzi o sukienkę, zaproszenia, fryzurę, itp. Ale są tutaj tacy, którzy właśnie tego szukają. Zasługują więc chyba na szczerość, żeby może uniknąć błędu, a nie pochwały w imię "dobrego wychowania"?
nadal nie widze problemu....
* zaproszenia - kwestia gustu... ujednym sie podoba to a drugim tamto.... założę się,ze wiele osób powiedzioałoby ,ze moje zaproszenia były zbyt proste... a ta kokardka.. no cio... dla mnie slyczne były
* suknia - widzimy jedynie model.. gdzie modelka .. czy widzimy figure panny??? to jak możemy powiedziec ,ze w tej bedzie ładnie a w tamtej nie???
ja tez myslałam,ze ten czy iny model bedzie super dla mnie do momentu przymiarki.. i co??? zonk.. wybrałam coś czego zupełnie nie brałam pod uwagę, bo w tym, najlepiej wyglądałam.. ale trzeba MIERZYĆ
* fryzura - nie kazna forumowiczka pokazała swojego dzioba.... znów.. jak dobrać fryzyrkę?

na zasadzie "mam długie włosy.. chcę ładną fryzurkę"

ok... a kształt twarzy?

na jakiej wysokości zaczyna się linia włosów? są zakola??? włosy delikatne czy sztywne?

dużo pytań??? bo tak właśnie jest..
przynajmniej dziób pokazcie to bedzie łatwiej z doborek fryzurki i makijażu...
* szczerość - a na to liczyć możesz.. agulka miała genialny pomysł z długim welonem... i... po postach zmieniła zdanie... ( i to był dopiero dobry wybór

)
takich przykładów sa już dziesiątki... może za mało postów przerobiłaś żeby to widzieć....
dziewczyny nie raz miały problemy z suknią dla puszystych czy niskich, dodatkami (welony, bukiety) itp... jesli już któraś napisze "to mi sie podoba " to któraś z nas zawsze coś napisze jak jest nieteges ale jak już ktoś stoi przy swoim to luzuje się....
nie zawsze wybory są trafione.. dla mnie błędem jest zakładanie długich rękawiczek do sukni z opadającymi rękawkami ( czy długimi rękawkami) lub wogóle łaczenie długich rękawiczek z welonem.. za duuuuuuuuzio jak dla mnie.. albo welon albo rekawiczki... albo rekawiczki na palec... takie trójkąciki... wg mnie skracaja łapkę... ramiona powinny byc smukłe i dłonie dłuzsze żeby to wyglądało...
ale jak ktoś lubi takie klimaty to czemu nie...