Autor Wątek: Krytyka!  (Przeczytany 15013 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline groszek
  • maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #30 dnia: 5 Marca 2006, 10:17 »
Cytat: "azzurra"
Czytanie ze zrozumieniem się kłania

odczytywanie ironii się kłania ;-)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Krytyka!
« Odpowiedź #31 dnia: 5 Marca 2006, 11:37 »
Ja po prostu nie potrzebuję rad, nie należę do ludzi, którzy potrzebują potwierdzenia ze strony innych  jeśli chodzi o sukienkę, zaproszenia, fryzurę, itp. Ale są tutaj tacy, którzy właśnie tego szukają. Zasługują więc chyba na szczerość, żeby może uniknąć błędu, a nie pochwały w imię "dobrego wychowania"?

nadal nie widze problemu....

* zaproszenia - kwestia gustu... ujednym sie podoba to a drugim tamto.... założę się,ze wiele osób powiedzioałoby ,ze moje zaproszenia były zbyt proste...  a ta kokardka.. no cio... dla mnie slyczne były  :luzak:

* suknia - widzimy jedynie model..  gdzie modelka .. czy widzimy figure panny??? to jak możemy powiedziec ,ze w tej bedzie ładnie a w tamtej nie???  

ja tez myslałam,ze ten czy iny model bedzie super dla mnie do momentu przymiarki.. i co??? zonk.. wybrałam coś czego zupełnie nie brałam pod uwagę, bo w tym, najlepiej wyglądałam.. ale trzeba MIERZYĆ

* fryzura - nie kazna forumowiczka pokazała swojego dzioba.... znów.. jak dobrać fryzyrkę???? na zasadzie "mam długie włosy.. chcę ładną fryzurkę" ??? ok... a kształt twarzy???? na jakiej wysokości zaczyna się linia włosów? są zakola??? włosy delikatne czy sztywne???? dużo pytań??? bo tak właśnie jest..

przynajmniej dziób pokazcie to bedzie łatwiej z doborek fryzurki i makijażu...

* szczerość - a na to liczyć możesz.. agulka miała genialny pomysł z długim welonem... i... po postach zmieniła zdanie... ( i to był dopiero dobry wybór  :i_love_you: )

takich przykładów sa już dziesiątki... może za mało postów przerobiłaś żeby to widzieć.... :mrgreen:

dziewczyny nie raz miały problemy z suknią dla puszystych czy niskich, dodatkami (welony, bukiety) itp... jesli już któraś napisze "to mi sie podoba " to któraś z nas zawsze coś napisze jak jest nieteges ale jak już ktoś stoi przy swoim to luzuje się....  :roll:

nie zawsze wybory są trafione.. dla mnie błędem jest zakładanie długich rękawiczek do sukni z opadającymi rękawkami ( czy długimi rękawkami) lub wogóle łaczenie długich rękawiczek z welonem.. za duuuuuuuuzio jak dla mnie.. albo welon albo rekawiczki...  albo rekawiczki na palec... takie trójkąciki... wg mnie skracaja łapkę... ramiona powinny byc smukłe i dłonie dłuzsze żeby to wyglądało...

ale jak ktoś lubi takie klimaty to czemu nie...  :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline KAHA

• Moderator
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
Krytyka!
« Odpowiedź #32 dnia: 5 Marca 2006, 11:39 »
Cytat: "okruszek"
ale fajny temacik :)

Okruszku, łączę się z Tobą.
Pewnego dnia pozwoliłam sobie skrytykować jeden z punktów regulaminu forum ślubnego - nie naszego- rozumiem, że to własność prywatna, ale wydaje mi się , że mam prawo do własnych ocen i dyskusji na dany temat. Dziewczyny prawie mnie zjadły, były bardzo niegrzeczne - łącznie z osobami odpowiedzialnymi za forum.
Więc zastanawiam się, czy na forum krytykować, czy nie?
Krytyka to też opinia, chyba, że się mylę.

Offline KAHA

• Moderator
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
Krytyka!
« Odpowiedź #33 dnia: 5 Marca 2006, 11:42 »
Cytat: "liliann"
kurka co to jest ta gimbla.....wooowww Rolling Eyes szczenusia spadła mi na panele podłogowe....ale odjazd!!!! u nas to pełna kulturka...lightowe forum rzekłabym!!!!

...ja też proszę o informacje, co to je ta gimbla... :serce:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #34 dnia: 5 Marca 2006, 12:01 »
kaha.. mówisz o tych namiarach na siebie???  :twisted:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Krytyka!
« Odpowiedź #35 dnia: 5 Marca 2006, 12:06 »
Cytat: "KAHA"
...ja też proszę o informacje, co to je ta gimbla...

Juz znalazłam.. wpisz gimbla w googlu to znajdziesz.
Takie Forum, podobne do naszego, ale przynajmniej dla mnie mało sympatyczne i takie bez duszy....nic mnie w nim nie zachwyciło.
Reklamować nie zamierzam...kicha straszliwa....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
Krytyka!
« Odpowiedź #36 dnia: 6 Marca 2006, 08:59 »
Dla części z Was dziewczyny to to forum w sumie służy tylko do tego żeby się pochwalić jaką piękna sukienkę będziecei miały, jakie prześliczne buciczki itp. Opisac swoje problemy, przeżycia itd. takie typowo blogowe "problemy" wystarczy zresztą spojrzeć na tematy "moje xx dni do..." .

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #37 dnia: 6 Marca 2006, 09:05 »
po to tematy "XXX do ..." zostały wydzielone w osobny dział...

Cytat: "pioteras"
takie typowo blogowe "problemy"

powiadasz....

Offline groszek
  • maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #38 dnia: 6 Marca 2006, 09:42 »
Dlatego założyłam sobie bloga, żeby nie "blogować" na forum :)  Ale na forum miałabym zapewne więcej komentarzy, więc może się przeniosę z moimi problemami tutaj?  :wink:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Krytyka!
« Odpowiedź #39 dnia: 6 Marca 2006, 11:49 »
przenoś się groszku, bankowo będą kmentarze,

Offline groszek
  • maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #40 dnia: 6 Marca 2006, 12:28 »
żartuję :) szkoda miejsca na serwerze :) wystarczy, ze duzo tu sie udzielam i wyżywam sie na blogu, nie piszę dla komentarzy, ale po to by móc potem wrócic do tych chwil, jak juz bedzie po slubie, z reszta zawsze jest na cos oczekiwac, potem np. moga to byc oczekiwania groszka na dziecko

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
Krytyka!
« Odpowiedź #41 dnia: 27 Marca 2006, 14:30 »
Wow Monia, przeczytalam to, co zacytowałas i smiac mi się chce..
 ale nie z tej sukni-nawet jej nie widzialam, a chętnie bym zobaczyła, jeśli to nie problem- ale z poziomu, jaki przedstawiły piszące to panienki...  :roll:

Szczerze powiem, w głowie mi się nie miesci, zeby tak się zachowywali dorośli ludzie..
puste lale.. komedia... chociaz nie.. to było żałosne..  :?

Offline madziulek

• Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #42 dnia: 27 Marca 2006, 15:37 »
Cytat: "dziubasek"
Ja po prostu nie potrzebuję rad, nie należę do ludzi, którzy potrzebują potwierdzenia ze strony innych

To po co Ci forum?? Kurcze... ja tu właśnie z tego powodu jestem- żeby radzić się osób które podobnie jak ja szykują się do TEGO dnia, albo już go mają za sobą i mogą mi pomóc w dręczących mnie sprawach  :| A i potwierdzenie słuszności wyborów też jest bardzo miłe :)

dokładnie jeśli sie nie potrzebuje niczyjego zdania to po co umieszczać na forum swoje informacje... ja opowiadajac o swoich przygotowaniach zawsze mam nadzieje ze ktoś mi odpowie czy jest ok czy może coś zmienić czy co bo inaczej to po co  :roll:

informacje są w bazie danych ... a zawsze myślałam że forum służy do wymiany poglądów... to forum ślubne wiec większość tematów dotyczy ślubów, tego jak się do nich przygotowujemy ... a umieszczając fotki chcemy aby ktoś to ocenił... każdy boi sie krytyki ale i nikt się nie obraża na jakieś słowa któryh nie chciałoby się zobaczyć ...  a nabijanie postów do czego niby ma słuzyć ?? przeciez za to nagród nie ma ... chyba że są  ;)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline azzurra
  • maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #43 dnia: 27 Marca 2006, 18:50 »
Madziulek, zadaj sobie odrobinę trudu, żeby przeczytać cały wątek, zanim coś napiszesz. Tego wymagają elementarne zasady dobrego wychowania. Bo tak tylko odgrzewasz dawną dyskusję i piszesz coś, co ktoś inny już napisał i na co jeszcze ktoś inny odpowiedział.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline okruszek

• maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #44 dnia: 27 Marca 2006, 19:56 »
Tego wymagają elementarne zasady dobrego wychowania

azuura, własnie pokazałaś jakie TY masz zasady dobrego wychowania.
Bo tak tylko odgrzewasz dawną dyskusję i piszesz coś, co ktoś inny już napisał i na co jeszcze ktoś inny odpowiedział.

nawet jak madziulka sie powtarza to ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie musi wszystkiego czytać (to nie jest obowiązkowe :wink: )
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #45 dnia: 27 Marca 2006, 20:07 »
Zgadzam sie z Okruszkiem ....  Azzurra moim zdaniem troche przesadzasz.

Offline azzurra
  • maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #46 dnia: 27 Marca 2006, 21:10 »
Dzięki dziewczyny! Czyny znaczą więcej niż słowa :) Właśnie potwierdziłyście moją tezę o istnieniu kółka wzajemnej adoracji na tym forum. Klub uzależnionych chyba... Tak trzymać!  :mrgreen:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #47 dnia: 27 Marca 2006, 21:14 »
To co napisze teraz moze zabrzmiec wrednie ale się  :evil: To ze nie podzielamy Twego zdania cóż .. tak bywa. Kółko wzajemnej adoracj ... hmm.. raczej zrozumienia, bo ile ludzi tyle zdan na jakis temat...  a jesli tak Ci to sie nie podoba i tak potepiasz nasze zachowani to co Ty tu jeszcze robisz :?: Zadajesz sie z "takimi jak my"  :?:

Offline azzurra
  • maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #48 dnia: 27 Marca 2006, 21:31 »
Wyobraź sobie, że Wy, to nie jest całe forum ;) Wiem, trudno może Ci w to uwierzyć, ale użytkowników jest wielu.

To jest mój ostatni głos w tej dyskusji. Nie będę tracić więcej czasu na ten wątek, jest wiele innych, ciekawszych. Papa!
Jeszcze tylko jedno... - więcej luzu dziwczyny, bo coś Wam nerwy puszczają. Złość piękności szkodzi, a uroda przed ślubem przecież ważna jest ;)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #49 dnia: 27 Marca 2006, 21:36 »
I wzajemnie ... nie powiem kto to zaczął. To TY zachowujesz sie jak rozbestwiony jedynak który nie dostał lizaka choc kolega w piaskownicy taki ma....Masz 24 lata a uszanować opinii innych nie umiesz. A co do uzytkownikow - fakt jest ich wielu i na szczęście niewielu takich jak TY.Oni szanują zdanie innych.

P.S.Nerwowi ludzie żyją krócej ale ciekawiej.

Offline groszek
  • maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #50 dnia: 27 Marca 2006, 22:48 »
He he he  :mrgreen:    szkoda slow

Offline madziulek

• Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #51 dnia: 28 Marca 2006, 07:33 »
azzura przeczytałam cały wątek i dlatego napisałam co o tym myśle a ty zachowujesz sie chyba trochę nie tak .... szkoda słów wkońcu wątek jest po to aby się w nim wypowiedzieć ... a co to znaczy rozgrzebywać ??? skoro to jest właśńie temat dyskusji??
Ty krytykujesz każdego (prawie) oceń pierw siebie i swoje zachowanie. KONIEC
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline okruszek

• maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #52 dnia: 28 Marca 2006, 08:09 »
Cytat: "Antalis"
P.S.Nerwowi ludzie żyją krócej ale ciekawiej.

ale pieknie to brzmi ! Podoba mi się ! :mrgreen:  :lol:

:frajer:  
Właśnie potwierdziłyście moją tezę o istnieniu kółka wzajemnej adoracji

:hahaha:  ....przepraszam, ale z krzesła o mało nie spadłam !

To jest mój ostatni głos w tej dyskusji. Nie będę tracić więcej czasu na ten wątek, jest wiele innych, ciekawszych. Papa!
Jeszcze tylko jedno... - więcej luzu dziwczyny, bo coś Wam nerwy puszczają.

:hmmm:  .... obraziła się panna .... poniosła ją duma ... echh ...  :roll: nawet zdania nie mozna napisać, bo zaraz księzniczka wielce obrażona! Azzura! Musisz nauczyc się, że i krytykowac będa i twoje zdanie - inaczej Ty zwariujesz jak nie nauczysz się jej przyjmować! :wink: Krytyka jest potrzebana, bardzo pomaga w zyciu i jest baaardzo fajna! (ja ją lubię :P )
Cytat: "madziulek"
oceń pierw siebie i swoje zachowanie. KONIEC

AMEN !
 :id_juz:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Krytyka!
« Odpowiedź #53 dnia: 28 Marca 2006, 08:12 »
Niech każdy robi to, co lubi, mowi co lubi i tak będzie najlepiej :P

Offline okruszek

• maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #54 dnia: 28 Marca 2006, 08:17 »
ooo, witaj Agnieszko! Dawno Cię tu nie było (przynajmniej ja nie widziałam) :P

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Krytyka!
« Odpowiedź #55 dnia: 28 Marca 2006, 11:44 »
No i zaczęło się znowu! Chyba za nudno było ostatnio na forum! :mrgreen:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
Krytyka!
« Odpowiedź #56 dnia: 28 Marca 2006, 11:46 »
A to nie lepiej załozyc temacik np. " Maseczki szlamowe czyli wzajemne obrzucanie sie błockiem " ?  :mrgreen:

Offline okruszek

• maniak
Krytyka!
« Odpowiedź #57 dnia: 28 Marca 2006, 11:52 »
Cytat: "pioteras"
" Maseczki szlamowe czyli wzajemne obrzucanie sie błockiem " ?

to wtedy nie będzie kółko wzajemnej adoracji :P

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Krytyka!
« Odpowiedź #58 dnia: 28 Marca 2006, 11:58 »
Cytat: "okruszek"
ooo, witaj Agnieszko! Dawno Cię tu nie było (przynajmniej ja nie widziałam)

Staram się przychodzić, jak najczęściej mogę, ale już chyba wspominałam, że mam problemy rodzinne (ciężko chorą Mame) i w związku z tym tymczasowo troszkę mniej czasu. Teraz Mama jest w szpitalu, wiec po pracy jadę jeszcze Ją odwiedzić, wracam do Stargardu, to już jest wieczór. Jeszcze jestem kierownikiem budowy, bo Wojtasa nie ma, a rozpoczęliśmy remont naszego mieszkanka....jeszcze piórko w tyłek i będe zamiatac :wink:  Przychodzę tu do południa, staram się nadrabiać zaległości i czytać bieżące posty...troszkę mniej się udzielam, ale jak się to wszystko uspokoi, to wrócę na dobre :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Krytyka!
« Odpowiedź #59 dnia: 28 Marca 2006, 12:39 »
Ooo, co ja widzę. Wracam, zaglądam na moje ulubione forum a tu... wstyd dziewczyny, wstyd  :?
Za moich czasów takie posty się blokowało i tyle było marudzenia  :twisted: