Autor Wątek: Barman na wesele?!  (Przeczytany 2367 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Migotka85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2011
Barman na wesele?!
« dnia: 7 Grudnia 2010, 13:47 »
Witam!

Szukam barmana na wesele w czerwcu.  Kontaktowałam się z kilkoma firmami, jednak większość z nich ma już czerwiec pełny, a te, które mają jeszcze wolne terminy liczą sobie chore pieniądze za usługę. 
Czy ktoś korzystał z usług firmy the-bartenders. pl dzwoniłam dzisiaj, mój termin póki co jest jeszcze dostępny, jednak nie jestem do końca przekonana, co mam sądzić, a nie chciałabym brać w ciemno.  Facet co prawda przekonujący, dorzucił mi jeszcze fontanne czekoladową w promocji, ale mimo wszystko wolałabym usłyszeć, czy ktoś korzystał z ich usług wcześniej. . .  W koncu ślub bierzemy Tylko raz. . .  ;) Oby!!!

Offline IlonaWisniewska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
Odp: Barman na wesele?!
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lutego 2011, 21:24 »
Witam
Jestem początkująca na tym forum także muszę zapoznać się z możliwościami jakie tu panują.  Jako że interesuje mnie ten sam temat to mam do Ciebie pytanko czy już przez te dwa miesiące obeznałaś się z rynkiem i polecisz nam jakiegoś barmana który będzie na naszym weselu robił drinki.  Słyszałam że jest to świetna odskocznia od monotonii panującej na weselu czyli wódka z kieliszka :) ja wódki nie lubię i szukam jakiegoś pomysłu.