Autor Wątek: Gdzie po suknie ślubną w Zagłębiu!?Pomóżcie!!!  (Przeczytany 28313 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Odp: Gdzie po suknie ślubną w Zagłębiu!?Pomóżcie!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 1 Marca 2010, 20:29 »
Dziewczyny a gdzie można przymierzyć suknię jeżeli nie ma się rozmiaru 38 tylko tą 4 z przodu?? W rozmiarze 48 to nigdzie chyba nic nie będzie :(

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Marca 2010, 20:46 »
ptobuj moze w Katowicach, najpier moze podzwon a pozniej jedz ,,,nic wiecej nie oprzychodzi mi na mysl

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
« Odpowiedź #32 dnia: 2 Marca 2010, 11:46 »
Dziewczyny ostatnio jak jechałam przez Pogoń w Sosnowcu, widziałam na rogu, chyba to jest ul. Orla nowy salon sukien ślubnych, widziałam, że dość sporo tych sukien.

Offline martynikka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Marca 2010, 14:58 »
Tak, w dawnym "złotym rogu" (czy jakoś tak się to kiedyś nazywało). Co prawda nie kupiłam tam swojej wymarzonej  :skacza: ale przymierzałam tam jedną suknię 4 razy;p i Pani która obsuguje, ani razu nie powiedziała mi złego słowa. Jest to filia dobrze nam znanej IRENY z Sienkiewicza, a pani Ola, kiedyś pracowała w Irenie. Ładne sukienki mają:)

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
« Odpowiedź #34 dnia: 2 Marca 2010, 20:57 »
martynikka dobrze wiedzieć, że Irena ma właśnie tam swoją filię. Ja mieszkam nieopodal Ireny i za każdym razem zerkam na wystawę i podziwiam suknie :) Szkoda, że mnie już temat nie dotyczy  ;D Ale może ktoś tam trafi na swoją "wymarzoną".

Offline mamba_m
  • forumowicz
  • data ślubu: 18.09.2010r.
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Maja 2010, 19:14 »
Suknie FASSON szyte są w Gierałtowicach koło Gliwic. Dzisiaj tam zamówiłam suknię ślubną. Trasa jest rewelacyjna, bo przez cały czas jedzie się A4, a później A1 - z Sosnowca jedzie się około 40 minut. Oprócz tego bezpośrednio rozmawiacie z właścicielką. Ceny atrakcyjne, a i na rabat można liczyć ;) Mam nadzieje, że spełnią się moje oczekiwania względem efektu końcowego, ale to dopiero za 3 miesiące...

POZDRAWIAM

Offline marta459

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.05.2010
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Maja 2010, 19:44 »
A ja polecam salon sukien maja w sosnowcu... obsluga rewelacyjna.... w poniedzialek odebralam piekna wymarzona suknie... i nawet za nieduza kwote  ;D

Offline asia357
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.10.2012
« Odpowiedź #37 dnia: 31 Maja 2010, 11:06 »
Jeśli o mnie chodzi to w Centrum Sosnowca jest ogromny wybór, od salonu Tylko Ona przy Warszawskiej 6, gdzie sukienki kosztują w granicach 1000 złotych do salonu Sophia na modrzejowskiej gdzie możesz zapłacić nawet 4000.

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #38 dnia: 1 Czerwca 2010, 11:39 »
A ja znowu polecam (teraz juz post factum) salon AGANA na Ordonówny (Sosnowiec). W moim przypadku salon spisal sie na medal. Suknia prezentowala sie przepieknie i to nie tylko moje zdanie :) Natomiast jesli chodzi o salon na Niwce, to nie wiem czy pisze o tym samym co furgaczek, ale ja tez tam mierzylam suknie i Panie byly mile, a z mozliwoscia przymiarki nie bylo problemu. Niestety ceny mnie powalily ::) To kolekcje, jak zapamietalam, m.in. np. Justina Aleksandra.

Offline pati1985
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23 lipca 2011
« Odpowiedź #39 dnia: 7 Czerwca 2010, 13:01 »
ja tez jestem w poszukiwaniu ;D ale narazie z tego co zwiedziłam nie polecam pracowni w sosnowcu za 900 zł ten salon to jakas masakra o ile to mozna nazwac salonem.   przyszłam tam ze swoim projektem była to suknia tzw pierzasta dół cały z tiulu, powiedziałam tez babce ze ten tiul ma byc brokatowy a ona mi ze  takiego niemaja i niebedzie .  troche sie zdziwiłam no ale ok, a babka mi to niech pani sobie kupi brokat w sprayu i popsika sukienke to sie bedzie swiecic :o myslałam ze zawału dostane,przeciez od razu ta sukienke mogłambym wyrzucic, wszystko by sie posklejało moze jeszcze bym sie gdzies przykleiła. . . .  no niepowazna baba:)

Offline mamba_m
  • forumowicz
  • data ślubu: 18.09.2010r.
« Odpowiedź #40 dnia: 7 Września 2010, 11:15 »
Kochane! Sukienka odebrana w dniu wczorajszym. Z pełną odpowiedzialnością, z ręką na sercu mogę polecić Wam pracownię FASSON :) Suknia jest śliczna, w pełni spełnia moje dość ekscentyczne wymagania  ;D. Nic dodać nic ująć. Firma przeniosła się do Paniówek (jakoś na początku sierpnia). Jest nieco bliżej od nas, niż wcześniej do Gierałtowic. Profesjonalizm w 110%.

Offline Marthaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.8.11
« Odpowiedź #41 dnia: 6 Lutego 2011, 10:52 »
Witam!
Jestem tutaj nowa chciałam zapytać Was dziewczyny czy macie jakiś sprawdzony salon gdzie jest nie drogo ale ładne suknie? Ślub mam już w sierpniu tego roku a sukienki brak:(  chodzi mi o salon w Zagłębiu lub na Śląsku ?

Offline wizaż
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #42 dnia: 22 Lipca 2011, 13:47 »
Bardzo ładne, duuuży wybór i przystępne ceny salon Ksymena - Tąpkowice, stronę www mają ubogą,ale wyposażenie salonu powala.  Rewelacyjna obsługa.  Godne polecenia.

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #43 dnia: 5 Sierpnia 2011, 21:29 »
A ja odświeżając temat polecam salon Joanna w Dąbrowie Górniczej.
Piękne suknie i rewelacyjna obsługa!!

Offline karola1983
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #44 dnia: 7 Sierpnia 2011, 11:23 »
Polecam salon Madame w Chorzowie.

Offline kasiulka123
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2016
« Odpowiedź #45 dnia: 14 Października 2016, 09:23 »
Ja swoją suknię ślubną kupiłam w salonie Evita w Katowicach. Panie zajęły się mną profesjonalnie pozwoliły przymierzać suknie doradzały widać że znają się na swojej pracy , wykonały też bezpłatnie przeróbki (suknia za długa). ogólnie jestem bardzo zadowolona .