Witam!
Widzę ze temat już trochę czasu jest zakurzony, i nic nowego się tutaj nie pojawiło także dodam coś od ciebie, proszę tylko zwrócić uwagę ze piszę to jako gość, a nie organizator wesela
Czyli po prostu opinia gościa, który był niedawno na weselu oraz korzystał z noclegu.
Zacznę od początku, obiad został podany zimny, mimo że obsługa miała mnóstwo czasu na przygotowanie jak i podgrzanie rosołu jak i drugiego dania, rosół był ok, tyle ze podany chłodny! I dość chwilę się czekało na jego podanie po przybyciu do sali
Drugie danie: Masakrycznie podane, i znowu zimne tym bardziej mi się nie podobał sposób podania ziemniaków, wszystko na jedną kupę do szklanej miski, a każdy z gości musiał sobie nakładać sam ziemniaki, 3 rodzaje mięsa były na półmisku wszystko ok, tylko nikt nie wiedział czy to było świeże czy nie, bo na moje oko budziło to podejrzenia.
Reszta wesela: Placki, nie wiem jak smakowały bo ich nie jadłem, co do sałatek i reszta dań, z mojej strony i opinii jako gościa masakra, wędliny które leżały na stole, nie chce nic mówić, ale były fioletowe, po prostu nie nadawały się do spożycia, może i były do spożycia ale ja ich nie próbowałem z własnej woli po prostu się bałem. Sałatki, na weselu to samo może i były świeże ale nie nadawały się do jedzenia.
Sala jak i wystrój sali był jak dla mnie OK.
Noclegi: Powiem tam jedno wielkie DNO! Pokoje brudne, zimno, w niektórych pokojach są tylko łazienki (Ładnie to wygląda na ich stronie) podłogi brudne, już nie mówię o syfie w łazience pod prysznicem było pełno włosów!!!
Także z łazienki było strach korzystać, no i jak wiadomo w pokojach było zimno (czyżby oszczędzali na ogrzewaniu?), pamiętajcie jeszcze ze niektóre pokoje mają wejścia od pola a niektóre na górze budynku (Wejście z tej sali, co się odbywa wesele) Chciałbym dodać od ciebie ze chyba zwierzęta w chlewni mają lepsze warunki jak ludzie na noclegu u Rafaela...
No i najważniejsze: WÓDKA! Mimo że wychodziła z zamrażarki to była ciepła i nie bardzo nadawała się do picia, druga sprawa, nie wiem czy to zależy od nowożeńców, ale nie było na weselu piwa a szkoda, bo ja wolę piwo jak wódkę, ale to jest moje zdanie
Co do obsługi (kelnerów) nie mam żadnych zastrzeżeń.
A dla przyszłych nowożeńców, którzy będą chcieli robić wesele w tej sali, to radził bym się dobrze zastanowić, czy na pewno chcą tu robić to wesele, wiem że oferta 50 noclegów gratis kusi, wiem że to są koszta duże jeśli chodzi o wynajem tych pokoi osobno w innym hotelu lub gdzieś indziej. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to proszę pytać w tym temacie lub na PW
Chętnie odpowiem co i jak.