Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Portal
Strona główna forum
Szukaj
Zaloguj się
forum
ślub, ślub...
Moje odliczanie czyli final countdown
"Nieważne co w życiu osiągniesz...ważne kogo będziesz miał u Swego boku" 9.07.11
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
...
26
Do dołu
Autor
Wątek: "Nieważne co w życiu osiągniesz...ważne kogo będziesz miał u Swego boku" 9.07.11 (Przeczytany 39222 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kacha8609
Chuck Norris
Odp: "Nieważne co w życiu osiągniesz...ważne kogo będziesz miał u Swego boku" 9.07.11
«
Odpowiedź #30 dnia:
20 Października 2010, 10:04 »
Żaneta w takim razie czekamy na historię poznania
no i foteczki
A no i pochwal się suknią
zawsze można później skasować zdjęcie
kacha8609
Chuck Norris
Odp: "Nieważne co w życiu osiągniesz...ważne kogo będziesz miał u Swego boku" 9.07.11
«
Odpowiedź #31 dnia:
20 Października 2010, 10:05 »
Żaneta w takim razie czekamy na historię
poznania
zaręczyn
no i foteczki
A no i pochwal się suknią
zawsze można później skasować zdjęcie
marena84
entuzjasta
«
Odpowiedź #32 dnia:
20 Października 2010, 14:02 »
a ja myślałam że jesteś z Kazimierza, a z tego wynika że nie
a z jakiej części sosnowca jesteś i dlaczego ślub na kazimierzu?
Odliczanko
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=22115.0
patrycja_4r
Chuck Norris
04.06.2011r
«
Odpowiedź #33 dnia:
20 Października 2010, 14:05 »
Mierzyliśmy te obrączki a APART-pięknie wyglądały na palcach!!!
JolaM85
maniak
data ślubu: 14.02.2015r
«
Odpowiedź #34 dnia:
20 Października 2010, 14:59 »
u Sosnowiczanki to i ja jestem
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #35 dnia:
20 Października 2010, 15:06 »
marena84
aaaa taka niezbyt ciekawa dzielnica
z Maczek
a chcemy na Kazimierzu bo tam zawsze chcieliśmy mieć
właśnie w leśnej wesele a ślub u Was w kościele.
no i rodzicom ten pomysł też sie spodobał wiec dlatego jest Kazimierz
ciekawe czy Księdzu się spodoba ;P hehe
No to może zacznę zaręczynach
W te wakacje planowaliśmy jak co roku jechać nad nasze Polskie morze.. jednak do końca nie mogliśmy się zdecydować... zatankowaliśmy samochód do pełna.. obserwowaliśmy pogodę... no i dzień przed mieliśmy ogromny dylemat...morze, mazury, góry... i tak w koło... lecz pogoda ostatecznie przesądziła. Wybraliśmy się w góry.Jeszcze nigdy nie byłam w górach latem. Już podczas jazdy pięknie słoneczko świeciło.. dojechaliśmy na miejsce. Nocleg mieliśmy na Olczy..(4-5 km od centrum) ponieważ wszędzie było pozajmowane no a jakby nie było byliśmy bez wcześniejszych rezerwacji, wiec fajnie ze w ogóle mieliśmy nocleg ;P Pierwszy dzień spędziliśmy na Gubałówce, no i oczywiście na Krupówkach. Na następny dzień wyznaczyliśmy sobie za cel morskie oko. Wyszliśmy koło godziny 8. Droga była masakryczna.. pełno ludzi upał ponad 30 stopni myślałam że sie rozpłynę. Nie miałam kondycji wiec koło wodogrzmotów Mickiewicza miałam dość
Łukasz jednak pomagał mi nieść plecak z jedzonkiem piciem i całym asortymentem w razie jakby pogoda się zmieniła, poza tym niósł swój plecak i do tego jeszcze statyw. Po tej męczącej drodze doszliśmy do celu
W końcu zobaczyłam morskie oko nie zamarznięte
Nawet zamoczyłam zmęczone nóżki w lodowatej wodzie ( boskie uczucie ). Mogłabym tam zostać. Siadłam na głazie i przyglądałam się górą. Pięknie było. jedyne co mnie denerwowało to tłumy ludzi... każdy obijał sie o siebie. była chyba godzina 11. Łukasz wpadł na pomysł że może wybierzemy się nad czarny staw.. pomyślałam czemu nie
szczególnie ze na tabliczce pisało 30 minut drogi... no to w droge na czarny staw. kiedy stanełam przy drodze prowadzącej do czarnego stawu to po prostu zwątpiłam... no ale co mi tam wchodze...i praktycznie co 20 schodków przystanek... im wyżej tym coraz mniej miałam siły... a ostatni odcinek to już w ogóle dwa kroki i przerwa... Łukasz mnie dosłownie wciągał
Wszystko przez ten żar z nieba.. no nie dało sie iść. Ale wspólnymi siłami doszliśmy nad ten Staw. Jak już byliśmy na miejscu to widoki były tak piekne że zapomniałam o całej tej męczarni usiadłam na głazie i zaczęłam robić zdjęcia Łukasz podziwiał widoki. Wtedy Łukasz zaproponował ze może pójdziemy na rysy... hehe
moje spojżenie na niego mówiło wszystko
że może kiedy indziej tam zawitamy. Siedliśmy sobie spokojnie przytuliliśmy się i tak siedzieliśmy no ja myślałam ze usnę tam. Wtedy Łukasz zadał mi pytanie czy go Kocham. No to ja bez zastanowienia mówie że tak. No i cisza. Potem spojrzał mi głęboko w oczy i powiedział " a jak bardzo" ? a ja no jakoś tak nie przeczuwając nic powiedziałam "no tak nawet bardzo. a co ? "
wtedy on zapytał " a czy tak bardzo mocno że chciałabyś wyjść za mnie?" wtedy zrobiło mi się gorąco
i w sumie powiedziałam mu " czy ty mnie prosisz o rękę ? " wtedy poszperał w plecaku klękną przede mną i powiedział " Wyjdziesz za mnie?" ja po prostu szok w trampkach. Ludzie zaczeli nam się przyglądać patrzeć co on robi że klęczy przede mną. No i powiedziałam "TAK"
niektórzy nawet robili nam zdjęcia
no i tak oto mój Łukasz sprawił mi ekstremalną podróż na Czarny Staw
dodam że wejście na ten czarny staw to pikuś
gorzej było z schodzeniem. Około 21 byliśmy w domu. Nie mogłam się nacieszyć że już oficjalnie będziemy Narzeczonymi
Nikomu się nie chwaliliśmy. Na drugi dzień wysłaliśmy kartki z pozdrowieniami od Narzeczonych do całej rodzinki
jednak jak wrócilismy do domu kartki jeszcze nie doszły ( ach ta polska poczta..) No i chyba najgorsze było powiadomienie rodziców
Ale mój Łukasz dzielnie oznajmił wszystkim. ale to jeszcze nie wszystko... CDN
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #36 dnia:
20 Października 2010, 15:10 »
JolaM85
witam
patrycja_4r
nam się te baaardzo podobają ale jeszcze kilka z Apartu właśnie nam się podoba... wiec stąd ten dylemat... chociaż myślę ze pozostaniemy przy tych
patrycja_4r
Chuck Norris
04.06.2011r
«
Odpowiedź #37 dnia:
20 Października 2010, 15:10 »
"no tak nawet bardzo. a co ? "
odpowiedź bardzo w moim stylu
s_erduszko
Chuck Norris
«
Odpowiedź #38 dnia:
20 Października 2010, 15:14 »
No superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ciekawe co tam masz jeszcze nam do opowiedzenia
shar3ware
M&D&M
Chuck Norris
data ślubu:
«
Odpowiedź #39 dnia:
20 Października 2010, 15:15 »
A mi się wydaję ,że Ty mu niespodziankę zepsułaś ,bo on pewnie chciał na tych Rysach się oświadczyć!
Ale powiem Ci...że zaręczyny...bajer...
Miejscówkę fajną wybrał... i jak kiedyś tam wrócicie to będzie Wam się miło kojarzyć
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #40 dnia:
20 Października 2010, 15:22 »
Powiem Ci że pewnie tak na początku planował
ale normalnie chyba bym potem umarła na tych rysach razem z tym pierścionkiem
Zimą jakoś chodzenie po górach bardziej nam wychodziło
patrycja_4r
czesto słyszałam od niego takie pytania wiec niezbyt skumałam że mógłby mi się oświadczyć
marena84
entuzjasta
«
Odpowiedź #41 dnia:
20 Października 2010, 15:50 »
super zaręczyny
po takich męczarniach to nawet chyba głupio by było powiedzieć nie
żartuje oczywiście
Odliczanko
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=22115.0
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #42 dnia:
20 Października 2010, 15:53 »
hehe no ale powiem Ci że jakoś tak na początku nie wierząc że to naprawde zaręczyny chciałam mu powiedzieć że "nie" tak dla zobaczenia jego reakcji..
dobrze że mnie coś powstrzymało
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #43 dnia:
20 Października 2010, 15:55 »
Mój pierścionek
taki jak sobie wymarzyłam
delikatny, skromny
A to my już po zaręczynach
justys0101
Chuck Norris
[color=black
«
Odpowiedź #44 dnia:
20 Października 2010, 16:01 »
Świetne zaręczyny!
Nad Morskim Okiem latem zawsze są tłumy
JolaM85
maniak
data ślubu: 14.02.2015r
«
Odpowiedź #45 dnia:
20 Października 2010, 16:37 »
ale boskie zareczyny
silje86
bywalec
«
Odpowiedź #46 dnia:
20 Października 2010, 16:58 »
Super zaręczyny
Ja się dołączam do podczytywania
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #47 dnia:
20 Października 2010, 22:20 »
silje86
jak najbardziej zapraszam
ehh dziś ciężki dzień... idę sie umyjać i spać... nie mam w ogóle siły.. Łukasz chory.. ehh a tu ma jeszcze nocki... jutro postaram się opisać CD naszych zaręczyn
jak narazie leccce
kaassia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #48 dnia:
20 Października 2010, 22:29 »
Czy mogę jeszcze dołączyć?
Skąd jest Twój ukochany?
Bo skądś go kojarzę i nie wiem skąd
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014
Żonkowo
Daisy87
uzależniony
«
Odpowiedź #49 dnia:
20 Października 2010, 22:34 »
o rety... superanckie zaręczyny
też bym chciała żeby mój M. był takim romantykiem
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #50 dnia:
20 Października 2010, 22:38 »
kaassia
pewnie! Zapraszam serdecznie! Łukasz jest z Niwki
kaassia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #51 dnia:
20 Października 2010, 22:40 »
A on coś trenuje może?
No naprawdę skądś go znam!!!
Ale zielonego pojęcia nie mam teraz skąd
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014
Żonkowo
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #52 dnia:
20 Października 2010, 22:47 »
Teraz już nie
ale trenował Capoeire ale to bardzo dawno temu
Wiesz świat jest mały wiec może gdzieś kiedyś się widzieliście
kaassia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #53 dnia:
20 Października 2010, 22:48 »
No zapewne
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014
Żonkowo
justysiekmalutki
użytkownik
«
Odpowiedź #54 dnia:
21 Października 2010, 09:05 »
Czy ja też mogę tu zaglądać?
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #55 dnia:
21 Października 2010, 10:05 »
justysiekmalutki
Jassneee
zapraszam śmiało
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #56 dnia:
21 Października 2010, 10:36 »
Wracam do opowiadania...mam nadzieje że krótsze
Dziś opowiem Wam historie pierścionka. Z Łukaszem widujemy się praktycznie codziennie. Wiec według niego najgorsze było kupienie pierścionka. Na szczęście postanowiłam z mamą że wyjedziemy na tydzień do mojej babci. Łukasz w tym czasie niedawał nic po sobie poznać. Najlepsze jest to że o pierścionku jak się potem dowiedziałam nie powiedział nikomu... ani słowa
ani bratu,kolegą, mamie, tacie... no nikomu. Choć jak się przyznawał potem chciał bratu powiedzieć. No ale wracając. Nie zgadniecie gdzie po zakupie go schował
w domu nie chciał go trzymać bo zaraz ktoś by go wywęszył. No więc postanowił schować go..... w schowku jego samochodu
hehe. Zamknął go tam na klucz. I co najlepsze powiem Wam że pierścionek jeździł tam praktycznie miesiąc. No a ja obok niego nie zdając sobie w ogóle sprawy. Kilka razy coś chciałam od schowka (miał tam też mapę a chyba tego potrzebowaliśmy) no i jakoś nie zbudziło we mnie to żadnych podejrzeń czemu ten schowek jest zamknięty. Jak już byliśmy w Zakopanem to musiał go jakoś przynieść z tego schowka żeby go umieścić w plecaku. O wtedy było to najtrudniejsze jak sam mówił. Ale poszedł do auta pod pretekstem że musi go prze parkować a na szyi miał pokrowiec z aparatem. No i poszedł i przełożył go do pokrowca. Wrócił i miał to szczęście że postanowiłam się odświeżyć po przyjeździe poszłam wiec do Łazienki a ten przełożył pierścionek z pokrowca do plecaka. Potem mówił że miał przeżywał wielki stres jak zaglądałam do plecaka wkładając rzeczy potrzebne nam na drogę do M. oka. Także jak same widzicie pierścionek wiele przeszedł zanim trafił na mój palec a Łukasz sporo się nagimnastykował żeby cała ta niespodzianka wypaliła.
aaa tak poza tym to zaręczyny miały odbyć się na plaży nad morzem bo początkowo mieliśmy właśnie tam jechać. (kiedyś mu mówiłam że marze o takich zaręczynach ;P )
następne opowiadanie będzie o ciekawej reakcji Rodziców
hehe
ciriness
Chuck Norris
data ślubu: 11.09.2010
«
Odpowiedź #57 dnia:
21 Października 2010, 10:53 »
Ale piękny pierścionek
Muszą się z tymi zaręczynami nasi mężczyźni trochę namęczyć a co !
neta88sc
maniak
data ślubu:
«
Odpowiedź #58 dnia:
21 Października 2010, 11:11 »
No dziewczyny wkrótce pokaże wam moją suknię
kaassia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #59 dnia:
21 Października 2010, 11:35 »
Fajnie, że chciało mu się tak starać. o niestety, ale część facetów nie ma chęci do takiej gimnastyki
I mój pierścionek też kilka dni w schowku w aucie przeleżał
Czekam na suknię i na reakcję rodziców
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014
Żonkowo
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
...
26
Do góry
« poprzedni
następny »
e-wesele.pl
forum
ślub, ślub...
Moje odliczanie czyli final countdown
"Nieważne co w życiu osiągniesz...ważne kogo będziesz miał u Swego boku" 9.07.11