Witam

Wiec zaraz po malowaniu mialam jeszcze pol godziny do ubierania wiec fotograf pyta czy chce aby byl ze mna i cykal foteczki z tego calego stresu powiedzialam ze nie ...
Wiec kazal mi podejsc do sukni i popstrykal pare zdjec
fotka za dużaZaraz jak skonczylismy robic zdjecia , poszlam do Franka sprawdzic czy daje rade z ubieraniem , szlo mu calkiem niezle tylko spinki musialam mu wpiac bo mial problem ... Pospieszylam moja przyjaciolke aby tez sie raz dwa ubrala bo za chwilke bedzie moja kolej .
No i zeszlysmy do pokoju moich rodzicow .. w domu byl straszny chaos co chwile ktos nam wchodzil ...ale co tam zaczelam wciagac na noge ponczoche i czuje ze zaczyna mi sie w glowie krecic z tych nerwow nic nikomu nie powiedzialam bo zaraz wpychali by mi jakies kanapki a juz nie bylo na to czasu

sukienka hop siup juz na mnie Karolcia mi ja sznuruje i nagle podjechala limuzyna ze swiadkowa i jej mezem wiec mowie do niej Karo musimy przyszpieszyc ... mialysmy maly problem z gorsetem i troszke za mocno mi go spiela oczywiscie na poczatku tego nie czulam
Jak juz bylam gotowa moja mama zawolala Franka aby juzz mnie zobaczyl bo na ta reakcje czekalam od dawna

Wszedl do pokoju oczka mu sie zaswiecili i powiedzial ze wygladam tak pieknie , cudownie i ze teraz jestem juz tylko jego
Wsiadamy do limuzyny jedziemy do Este na sesje jestesmy prawie w polowie drogi i nagle mnie olsnilo pytam Franka masz dowody a on patrzy na mnie nie nie mam a potrzebne sa??? Wiec szybko krzykiem do kierowcy zawracamy po dowody

Podjechalismy pod dom moja mama wybiegla z nerwow i pyta co sie stalo ...pobiegla z moim bratem szukac mojego i Franka dowodow ...udalo sie wszstko jest mozemy jechac

Korki byly straszne wiec troszke spoznilosmy sie na sesje ale wszystkie moje nerwy przeszly na sesji bylo tak fajnie naprawde nie spodziewalam sie ze bedzie tam taka atmosfera

Skonczylismy 10 min wczesniej wiec czas sie wyrownal , wsiadamy do limuzyny jedziemy na glowna a tam korek jak nie wiem co ......mielismy byc 15 min przed slubem no ale nie dalo rady spoznieni o jakies 10 min wysiadamy i znowu zlapaly mnie new\rwy tyle ludzi tam bylo wszyscy czekali az wysiadziemy zdjecia kamera a mi serce latalo jak oszalale .....
fotki za duże