Paulincia:) dziękuję
maggi-80 bez planu chyba bym się zagubiła
ziomaleczka jeżeli chodzi o prezent dla rodziców, to na pewno nie chcemy żadnych pierdół typu "coś a'la książka standardowa z podziękowaniem". Myślimy nad grawerem w szkle z podziękowaniem oraz naszym zdjęciem, do tego jakieś kwiatki (
byleby nie róże

bo nie lubię, ja wolę dawać nietypowe kwiaty

), ale jak wyjdzie, to się okaże, muszę dokładnie ustalić z P. co chcemy dać. A babciom (bo mamy tylko po jednej) myślę, że kwiatki wystarczą. I tak wydaje mi się, że nie będą się spodziewać, że podziękowanie dla nich też będzie...
A odnośnie butów, to na pewno będę szybciej kupować, bo ja mam zawsze problem z doborem

Byłam w poniedziałek (2 maja) zobaczyć buty taneczne (chyba wygodniejsze będą na moje nogi

), ale niestety długi weekend... czyli sklep zamknięty... Jednak myślę, że w tym tygodniu wybiorę się ponownie. Chyba wolę dać 200zł na buty i nie martwić się, że będą mnie obcierały czy coś, bo będą szyte na miarę

Dzisiaj P. rozmawiał w sprawie nauk przedmałżeńskich z Ojcem przeorem dominikanów, prawdopodobnie od przyszłego tygodnia ruszamy, byli nam bardzo przychylni, nie będzie problemu, żeby nawet czasem mieć indywidualne spotkanie, jeżeli P. będzie miał służbę...

więc można powiedzieć, że kamień z serca