Aneczq1987 Ty się nic nie martw, znajdziesz nie jedną piękną suknie. Jeszcze będziesz miała dylemat którą wybrać. Pisałaś pewnie o salonie "Joanna" w Dąbrowie. Świetny salon, panie na pewno się postarają. Mnie powiedziały, że jak mi się spodoba jakaś sukienka której nie mają na salonie to sprowadzą ją specjalnie dla mnie do przymierzenia. Także jestem pewna, że z rozmiarem jest identycznie. Poza tym nie ma co panikować. Każdy mówi, że jeśli chodzi o sukienkę to lepiej jest przytyć przed ślubem a nie chudnąć, bo jak się tyje to można po prostu wiązania poluzować a jak się chudnie to już problem bo wisi. Poza tym mnie powiedziano że w sukienkę 36 to pani w rozmiarze dużym 38 spokojnie się zmieści. Szczerze polecam ten salon. Nie wiem jaki będzie efekt końcowy sukni, ale te z Agnes są szyte bezpośrednio u producenta zatem nie ma co przepłacać w K-cach za identyczne sukienki. W marcu mam pobranie miary i nie mogę się doczekać kiedy wreszcie znowu ją przymierzę. Będziesz miała tak samo. Zatem ruszaj na łowy i przymierzaj, przymierzaj, przymierzaj