Autor Wątek: Gdzie w plener jak pada??  (Przeczytany 8551 razy)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Odp: Gdzie w plener jak pada??
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Lipca 2010, 21:26 »
Ja plener slubny mialam 6 dni po slubie ... nie zaluje decyzji a wrecz jestem mega zadowlona, gdyby nie to ze bylo juz po slubie to nie mialabym takich suprsanych zdjec z pleneru.

I fakt i fryzjer i makijaz robilam po ty by za pare godzin wszystko zamoczyc w wodzie  ;D ;D
Ale nie zaluje  ;D

A wy nie myslalyscie o tym aby plener zrobic pozniej ?

Offline Grzybola

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Lipca 2010, 22:02 »
Tak, ja myślałam, ale np nie wiem czy sukni nie bedę musiala oddac juz w poniedzialek do salonu, jak kobietki mi pozwola trzymac powiedzmy chociaz do polowy tygodnia to moze sie skusimy na plener po slubie, pewnie na 100% bede wiedziala dopiero jak znajde ta jedyna suknie i wtedy bede sie pytac o wszystko ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Lipca 2010, 22:07 »
No tak, jesli suknie trzeba odebrac odrazu to faktycznie nie ma wyjscia ... ale chociaz w niedziele mozna sie troche "pobawic" z fotografem  ;)

Teraz kiedy ogaladam moj album to buzia mi sie smieje od ucha do ucha ... naprawde warto miec takie pamiatki  ;D ;D

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #33 dnia: 28 Lipca 2010, 22:09 »
Mnie też się wydaje, że jeśli trzeba oddać suknię w poniedziałek, to najlepiej zrobić plener w niedzielę. Może być co prawda problem ze zrobieniem fryzury i makijażu, za to bukiet powinien być jeszcze w idealnym stanie ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 28 Lipca 2010, 22:15 »
Ja wlasnie sie o bukiet strasznie balam ... ale wytrzymał ... na zdjeciach prezntowal sie jak w dzien slubu  ;D

Ahhhh jak sobie to wszytsko przypomne to az nogi mam miękkie  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline Pablo and Lena
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #35 dnia: 28 Lipca 2010, 23:24 »
Gdzie w plener jak pada??
Dla pocieszenia napiszę, że na pogodynce :) od piątku zapowiadają poprawę pogody i tak do 8.08.2010 a co później to się okaże bo jeszcze nie ma prognozy pogody ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Sierpnia 2010, 09:32 »
Jak obiecałam tak pisze!!
Zdążyłam ze zdjęciami przed ślubem jeszcze mi godzina zaostała ale niestety nie miałam zdjęć w plenerze!!
W piątek padało i to strasznie mocno i choć w sobotę pogoda nie była już tak zła ale to od rana jeszcze trochę kropiło więc wszystko było mokre i plener groził totalnym przemoczeniem. Ponieważ nie zapowiadało się że w Niedziele będzie lepiej zadziałał plan B studio. I nie żałuje choć bałam się że nie zdążę samochód pojechał o 13,30 a z FORDONU musiałam się przebić na Grunwaldzką zrobić zdjęcia w studio i z powrotem do domu na błogosławieństwo ale poszło wszystko oki!! Trochę szkoda że nie plener ale w poniedziałek już wyjeżdżaliśmy na tydzień odpocząć i sukienkę po drodze zawieść do wypożyczalni. Ale fotki  wyszły fajne dużo pozycji 10 rodzai tła za nami co chwilę coś zmieniali a to dekoracje a to z parasolką zdjęcie itp. Więc zawsze trzeba mieć plan B i nic nie powinno wam popsuć humoru to najważniejsze!! Popołudniu przed kościołem już świeciło ładnie słonko i wszyscy byli zadowoleni!!