Dziewczyny ja też was rozumiem

Słowa są zbędne

Cóż poradzić, musimy dalej żyć i nie tracić wiary... Ja też kiedyś myślałam, że wystarczy jeden raz i zachodzi się w ciążę

Życie pokazało mi jak bardzo się myliłam

Dziewczyny, nie bierzcie tego do siebie, nie gniewajcie się, ale zaglądam tu by zobaczyć jak idą starania współtowarzyszek niedoli a tam same posty z fluidkami, które są z pewnością z dobrego serca ale.. wkurzają...
Myślałam że tylko mnie, może jest to powodowane mimowolną zazdrością, ale jednak..
Lara, jesteś mi wyjątkowo bliska nie wiem dlaczego, pozdrawiam Cię ciepło :* i Was wszystkie współtowarzyszki też :*
P.S. Dziś na dobicie kompletne, zadzwoniła do mnie dziewczyna mojego pracownika żeby się z nią skontaktował bo zemdlała i dowiedziała się że jest w 4 tyg ciąży - 3cia wpadka, dziewczyna 23 lata. Dlaczego?
Przyznam szczerze, że mnie fluidki ani ziebią, ani grzeją... Po prostu nie zwracam na nie uwagi, choć rozumiem że są dawane w dobrej intencji

Co do sytuacji z tą dziewczyną. Nie wiadomo czy jej współczuć czy gratulować.... Czy dla niej to dziecko będzie cudem i cząstką nieba na ziemi czy będzie na zasadzie "kurde, trafiło się"? Czy jej chłopak (mąż?) będzie ją nosił na rękach, bo ma pod sercem upragniony owoc ich miłości? Najfajniej, gdy dziecko jest chciane i oczekiwane od samego początku

A nasze serca są tak pełne miłości dla dziecka, którego jeszcze nie mamy i gdy się pojawi to poczujemy jeszcze większą miłość. I mamy cudownych partnerów, którzy dzielą z nami ten ból tylko nam o tym nie mówią. A przyparci do muru mówią albo milczą i maja łzy w oczach.
Ostatnio miałam nieprzyjemną sytuację. Pewna osoba z rodziny zaczęła przy stole roztrząsać kwestie nieposiadania przez nas dzieci i wydumała sobie, że nie mamy dzieci bo dla mnie teraz kariera jest najważniejsza

a nawet zapytała mnie wprost co jest dla mnie ważniejsze: kariera czy macierzyństwo? Ludzka bezczelność nie zna granic

A tak poza tym, u nas zaczął się 11 cykl.... Po nowym roku wybieramy się do lekarza

Gratulacje dla nowozafasolkowanych

dbajcie o siebie