Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 119389 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
Patrycja za tydzień o tej porze będziesz już mężatką ;D
lecz kaca i zdaj nam relację ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
hahah chyba impra była niezła bo uczestniczka tej imprezy nie dała rady dzisiaj przyjsc na zabieg :D

:o :o :o :o Ela jaki zabieg??? Kurde chyba o czymś zapomniałam  :drapanie: :drapanie: :drapanie:
Jak wrócę do domu to sprawdzę w swoim kalendarzyku  ;D

********************************************************************************

Dziewczyny bylo super!!!!! Organizatorka spisała się w 1000%%%% !!!!

Wszystko było dopiętę na ostatni guziczek!
Były prezenty,nieoczekiwani goście,przebrania etc  ;D
Jestem po prostu MEGA SZCZĘSLIWA bo lepszego panieńskiego nie mogłam sobie wymarzyć!
Na prawdę  :)
Nooo może jest coś czego mogę się doczepić-mianowicie przez panieński w poniedziałek wylądowałam u dentysty  ::) ::) ::)
Ale i tak bylo super!Dziewczyny fajnie się zgrały (poza jedną,ale to chyba zawsze takie elementy się zdarzają  :P )Fajnie wszystkie się ze sobą bawilyśmy a przede wszystkim dziewczyny zajmowały się mną i dbały o to abym ja się dobrze bawiła.No do tej pory nie mogę wyjść z zachwytu  :)
i chyba faktycznie jest tak,że jak się człowiek nie chce wybrać na impreze to się świetnie bawi  ;D

Co do samopoczucia,zdrowotnie lepiej-dochodze do siebie po poniedziałkowej wizycie (w sensie psychicznym).

Stresik mały jest,ale generalnie nie wierze że to już w tą sobotę  ::)

Na sali szczegóły dograne.Z orkiestrą jeszcze jutro,z kamerzystami dograne i z fotografem może w czwartek nam się uda.

Oboje stroje mamy skompletowane.Zapachy kupione...
Musimy w piatek jeszcze kupić owoce,laski pieką ciasta i nie wiem co jeszcze  :drapanie:

Generalnie staram się już niczym nie przejmować i niepotrzebnie nie stwarzać sobie stresowych sytuacji-jednak jak to w życiu bywa takich sytuacji dostarczają nam inni  ::) ::) ::)

Zgadnijcie kto je swtarza w naszym przypadku???
 :-*

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
o no to fajnie ze panieński się udał, odstresowałaś się chociaż. Będzie co wspominać, a tak nie chciałaś go mieć :P

Śmiać mi się zachciało z tym dentystą, bo ja na imprezie z soboty na niedzielę straciłam plombę z zęba przez którą pękł mi ząb na pół, niestety jutro idę do dentysty i najprawdopodobniej trzeba będzie usunąć całego zęba.... I oto w ten sposób dorobię się pierwszej koronki...nie myślę ile będzie mnie to kosztowało... :[

zostało Ci tylko 4 dni, nie ma co się stresować, a pewnie denerwują się najbardziej rodzice...niech zgadnę, najwybitniej teściowa  ::)

trzymam kciuki za Wasz relaks w ostatnich dniach narzeczeństwa. Pogoda będzie piękna, to najważniejsze, o niczym nie musisz się martwić bo będziesz wyglądać pięknie.

buziaki.
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Pati, mam nadzieję, że nikt Ci nie wybił jedynki i nie jesteś dziewczyną bez zęba na przedzie ;D ;D ;D cieszę się, że impreza udana :)
trzymam kciuki, by ostatnie dni minęły bezstresowo  :-* :-* :-* :-*

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Obstawiam tesciowa...
No i super, ze panienski sie udal ;D
4 dni ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mam nadzieje ze nie starcilas jedynki  ;) ;) ;).Dopiero bys wygladala na slubnym kobiercu  ::) :P.

A tak serio: Co takiego sie stalo , ze do dentysty musialas sie wybrac?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To prawie już :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Tjaa pewnie teściowie!

Pati ty nam nic tu nie piszesz a my takie ciekawe :D

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Pati spokojnie :) nie ty :) tylko jedna z uczestniczek hehe my widzimy się w piątek :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
no kto moze zatruwac nam zycie jak nie tesciowa ???

a co ty kamienie jadlas na panienskim czy co? ;D

ja pier nicze to juz niedlugo... :o

ale nie ma co sie stresowac, przeciez to TYLKO wlasny slub ::) ;D heh

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Opowiadaj co się stało z tym zębem.. no i kto Wam tak życie zatruwa :) Fajnie, że imprezka się tak udała...

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
2 dni  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Allleeeeeeeeeeeeeeeeeee się dzieje  :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:
Normalnie dziewczyny nie ogarniam tego-jest tyle spraw do załatwienia a czasu coraz mniej  ::)
Codziennie coś,nawet nie mam czasu na kiblu usiąść  :P

Co do wieczoru panieńskiego to...dostałam w zęby a dokładniej w jedynki-w szczególności w prawą.Od razu przeszła mi ochota na zabawę,ale na szczęście trochę się ogarnęłam i korzystałam dalej z ostatniego wieczoru wolności.
W poniedziałek wizyta u dentysty-na szczęście okazało się,że ząb nie jest złamany ani pęknięty,ale od tygodnia jestem na diecie "papkowej".W sumie bez różnicy bo nie za barzo mam czas na jedzenie  ::)ale i tak było świetnie  :brewki:

Dzisiaj jedziemy po suknie-w poniedziałek nie odebrałam bo nie mieliśmy auta.Dziś ostatnia wizyta na solarium,mama piecze ciasta i ogólnie jest szał  :skacza: :skacza: :skacza:

Co ja jeszcze miałam  :drapanie:

Aaaaaa teść pokazał "klasę" na 7 dni przed  :-
X Na dzień dzisiejszy jestem WŚCIEKŁA!!!! Postanowiłam jednak,że nie zepsuje mi to ani ślubu,ani wesela...!!!!
Jednak później sobie z nimi porozmawiam .

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Szybko leci ten czas , delektuj sie kazda minuta tego cudownego dnia  ;) ;) ;).Tak szybko leci ten czas , a te chwile sa takie piekne!

Offline ciriness

• Chuck Norris
Matko dwa dni! A pamiętam początek odliczanka :D
Pati trzymam kciuki za ostatnie szczególiki, ta bieganina ma później swój urok :D

Dobrze że z zębem wszystko ok :D Musiało być gorąco :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mam nadzieję, że żadna zazdrosna o Radosława lafirynda nie chciała Cię pobić?  ::) ::) oj ja bym jej dała  :boks_4:

A co z tym teściem? Napisz coś więcej...

Ja też pamiętam sam początek Twojego odliczanka, byłam wielką fanką, a tu za 2 dni ślub....  :mdleje: :mdleje: szok, jak ten czas zapierdziela... ale niebawem relacja i to mnie bardzo cieszy  :-* :-* :-*

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
No 2 dni przed to faktycznie totalne wariactwo jest!!!! Najważniejsze to się już niczym nie stresuj!!! Zwłaszcza teściem...

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Pati chodz nie mam czasu na forum,non stop zagladam co u Ciebie,
mam nadzieje ze to z zebami to nic powaznego,bedzie pamiatka do konca zycia :P :P

Jeju ale jestem podekscytowana Twoim slubem :skacza: :skacza:
tylko 2 dni zostaly :mdleje: makabra jak ten czas leci ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-*
:*:*:*

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Pati, to juz tuż tuż i niedługo będziesz szczęśliwą żonką. Zapowiada się u Was piękna pogoda w sobotę, ale to i tak nieważne, bo ślub i wesele na pewno będą piękne  :skacza:

Paulinko, a kiedy Twoja relacja?  ;D ;D

• Chuck Norris
Pati, to juz tuż tuż i niedługo będziesz szczęśliwą żonką. Zapowiada się u Was piękna pogoda w sobotę, ale to i tak nieważne, bo ślub i wesele na pewno będą piękne  :skacza:

Paulinko, a kiedy Twoja relacja?  ;D ;D
a Twoja bedzie?? ;D
Ja moze w przyszlym tygodniu cos wam naskrobie ;) ;)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
2 dni...2 dni...
Jak ten czas leci...
Dobrze, ze zeby sa na swoim miejscu i nic sie nie stalo ;D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
Patrycja aż mnie ciarki przechodzą ;D już mniej niż 48 godzin ;D będzie pięknie ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
1 dzień  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
 :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

O MATKO! Coś strasznego hehhehe.U mnie zaczyna się stres-nie chcę go,ale jak sobie pomyślę że to już jutro to sam przychodzi  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Zostały już nam na prawdę pierdoły.Dziś jedziemy na salę wszystko zawieźć,ustawić winietki,prezenty dla gości etc  :) Również dzisiaj robię brewki,paznokcie a reszta już jest  ;D

Muszę popisać kartki co gdzie zawieźć-bo przecież jeszcze muszę ubrania na poprawiny przetransportować do naszego mieszkania.Mam nadzieję,że nie będzie mi zbyt ciężko przywyknąć do nowej rzeczywistości  ;)

Powiem wam,że może czegoś nie dopilnowałam,może coś nie pójdzie po mojej myśli ale nie ma to już dla mnie znaczenia.Chcę cieszyć się tym dniem i bawić na własnym weselu-mamy takich gości,że wierzę iż tak będzie  :)

DZIEWCZYNY
wiem,że lada chwila zacznie się MEGA kosmos u mnie i nie będę miała czasu zajrzeć do was...dlatego już teraz chciałam wam podziękować  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Może to oklepane co teraz napiszę,ale na prawdę tak uważam:BEZ WAS i BEZ TEGO FORUM wielu rzeczy bym nie wiedziała,na wiele nie zwróciłabym uwagi i na mój ślub byłby całkiem "normalny"  :D
Dziękuję wam,że byłyście ze mną tyle czasu-że wspierałyście a czasem dołowałyście.
Zdarzało się,że niektóre z was strasznie,ale to strasznie mnie wkurzały ale wiem że ja was pewnie też  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Jednak to nieważne!Mimo tego,że forum coś ostatnio "podupada" a raczej że ja nie miałam już weny do pisana,to cieszę się że tu trafiłam  :)
Mimo,że w realu poznałam tylko kilka osób to uwierzcie-wiele z was jest mi bliska  :) Mam nadzieję,że kiedyś będzie okazja aby się spotkać i pogadać.

Tymczasem nie przedłużam i lecę  ;) Niech moc będzie z wami kochane  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze w ramach podziękowania wrzucam wam jedną fotę z panieńskiego-oczywiście jeszcze z domu bo z lokalu to same wiecie  ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Trzymam mocno kciuki :skacza: :skacza: Będzie wspaniale :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
jak to szybko zleciało  :o

te forum naprawde jest kochane :Zakochany:

i twoje weselicho na pewno bedzie idane, wpsaniale i takie jak zawsze marzylas :)

wszystko sie uda :)

a panienski prezentuje się calkiem szalono  ;D

jaka sexi laska z ciebie :brewki: :brewki: :brewki:

Offline ciriness

• Chuck Norris
Pati jutro się już nie będziesz stresować i martwić że coś nie wyjdzie, to już nie ma znaczenia  :-*

Ekstra zdjęcie z panieńśkiego  ;D

• Chuck Norris
No prosze jaka diablica ;D ;D ;D super zdjecie ;D ;D

Pati to my dziekujemy ze dzielilas sie z nami i tymi dobrymi wiesciami o tymi zlymi,
ciszymy sie ze moglysmy byc z Toba w tym najpiekniejszym czasie przygotowan slubnych :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE WAM ZYCZE :-* :-*Oby udalo sie wszystko tak jak sobie zaplanowalas :-* :-*

Od jutra juz wejdziesz w ten cudowny malzenski stan :skacza: :skacza: :skacza: a mowie Ci jest o niebo lepiej :skacza: :skacza:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ściskam kciuki-KORZYSTAJ Z TEGO DNIA bo to cudowne uczucie  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
Patrycja...łojej...to juz jutro...
Bedzie cudownie, Ty bedziesz przepiekna!!! Zabawa bedzie do rana!!!
Bawcie sie do wschodu slonca!!! :)