Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118230 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Na dobry sen najlepsze jest 1xpiwo :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
O jaaa Pati nie stresuj się tak...nie ma czym :D :D :D Piwko?? SEX jest najlepszy na sen :brewki: :brewki: :brewki:

Offline Zoya

• Chuck Norris
mka, w sumie najlepiej to to i to - jedno po drugim, kolejnosc dowolna  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
O jaaa Pati nie stresuj się tak...nie ma czym :D :D :D

Kurde no właśnie się nie stresuję,tylko jakoś w nocy włącza mi się myślenie  ::) Może to znaczy,że w dzień nic a nic nie myślę  :drapanie: :drapanie: :drapanie: :p
A może to wina tego,że ciągle coś w konspiracji robiłam -a to kawalerski,a to mojej mamy imieniny,które chcemy "wykorzystać" również na podziękowanie jej...

Ja samym ślubem jeszcze się nie stresuję-wszyscy dookoła włącznie z mamą i R. robią to za mnie  :D :D :D
U mnie na razie spokój-przecież mam jeszcze tyle czasu,więc nie będę się stresowała na zapas  ;D ;D ;D ;D

Dodatkowo w piątek byliśmy na sali,właściwie nie wiem po co(bo takie szczegóły,szczegóły będziemy omawiać w pon.przed dniem 0 )
No,ale coś tam pogadaliśmy i ogarnął mnie taki dziwny spokój,że będzie OK!  ;D

SEX jest najlepszy na sen :brewki: :brewki: :brewki:

Hmmm,ale ja chcę spać w nocy a my lubimy w dzień i co teraz ?
:drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :brewki:

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
a no to moze i faktycznie sie ciotka postara :)

patrycja to musicie i w dzien i w nocy w takim razie ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To pij 1 piwo przed położeniem się do łóżka - naprawdę pomaga ;)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
To Pm musi Cie porzadnie wymeczyc w dzien  ;) ;)
tak ze zasniesz jak dziecko jak tylko glowke do podusi przylozysz ;D ;D
Ja bym sie lampki winka przed snem napila,mi pomaga ;D ;D
:*:*:*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Właśnie............... nawet jak się w dzień potarmosicie to wieczorkiem padniesz jak kawka  :los: :los: :los:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Może nawet będę ją mogła zobaczyć na żywo :brewki: :brewki: :tak_2:

Pozdrowionka :-*

Oooo zaintrygowałaśmnie  :brewki: :brewki: :brewki:

A no właśnie ;D może jak da radę to będę Ci służyć ::) :P a raczej podawać dania w L...(bez reklamy) :P ;)
Tylko jeszcze niewiem, bo akurat w TEN dzień mam zjazd ostatni w szkole ::) No i tak to mi koliduje :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Alicja kochana,ale ja nie mam wesela w L  chyba mnie nie uważnie czytałaś  :biczowanie: ;D

U nas nic się nie dzieje  :p Wieje nudą normalnie  :D

A tak na poważnie to jutro spotykamy się z grajkami  ;D foto chcemy również tam wcisnąc...
plener przed ślubny musieliśmy niestety przenieśc na poniedziałek ze względu na pogodę-i wtedy również dogadamy z chłopakami szczegóły.
Jutro również spotkanie z florystą  :-X Co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że facet robi nam wielką łachę  ::)
Zobaczymy jutro czy to się potwierdzi...na szczęście podczas tego spotkania będzie z nami moja mama  ;D a ona jako "stara"kwiaciara" nie da sobie w kasze dmuchac  ;) więc tak łatwo mu nie pójdzie...

Mam do was dziewczyny sprawę...mianowicie o co pytac orkiestry?Na co zwrócic uwagę?Kompletnie nie wiem o co ich jutro pytac  :mdleje:

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Hmmm.... jeśli chodzi o zestaw pytań do grajków to myślę, że należy ich zapytać o:
1. Jak długie robią przerwy i co jaki czas - żeby się potem nie okazało, że dłużej trwają przerwy niż ich granie.
2. Czy piją alkohol (ja osobiście bym nawet nie stawiała butelek na ich stoliku, ale np. mój zespół od razu nam powiedział, że w czasie swojej pracy alkoholu nie spożywają, ale po pracy w czasie prób chętnie się napiją za zdrowie młodych :) ).
3. Jakie zabawy organizują i oczywiście ustalcie sobie je z nimi, żeby później się nie okazało że są to jakieś 'zboczone' zabawy wprawiające gości w zakłopotanie.

W sumie to nie wiem co jeszcze, póki co nic mi więcej do głowy nie przychodzi, chociaż pamiętam że jak my spotykaliśmy się pierwszy raz z zespołem to miałam do nich masę pytań, ale to było taaak dawno już ;)

Offline Zoya

• Chuck Norris
Oprocz tego co Roksana napisala do glowy mi przychodzi cos takiego:
Orkiestra powinna Ci tez powiedziec jak wygląda z ich strony oprawa muzyczna wejścia pary młodej na salę - czy cos grają, jakis toast, musisz (tzn nie musisz ale lepiej niech wiedzą) ich poinformowac jesli czy przemawia ktos z rodziny, kiedy pierwszy taniec. Nie wiem czy masz to z glowy juz czy nie, ale najlepiej im dac plan posiłków, zeby wiedzieli kiedy grac, a kiedy czas na jedzenie.
I najlepiej spytaj czy puszczają muze w tle do posiłków, jak nie to ich zmuś, zeby nie było "stołówkowych" odgłosów na sali - brzęczenia talerzy i sztućców :) Bo bylam na weselu gdzie przy obiedzie jak w bufecie ;)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
O właśnie - w zespole powinien być konferansjer, który wszystko zapowie, poinformuje co i jak.
I faktycznie ważna kwestia to muza w tle do posiłków - Jolanga dzięki za przypomnienie, muszę sobie to gdzieś zapisać ;)

Offline Zoya

• Chuck Norris
 Roksana :ok:

Nie wiem czy dziewczyny macie juz nagrody na konkursy dla gosci, ale jak nie to ja proponuje isc do sklepu za 5 zeta i nakupowac różności, tak zeby kazdy kto bierze udział cos dostał. U nas to sprawdzilo się rewelacyjnie. Kupilismy slomiane kapelusze, miecze, pistolety, pluszowe kwiaty, korale i wiele innych. Byl niezly ubaw do konca wesela, a jakie zdjęcia....  :hahaha:

• Chuck Norris
No kochana to juz coraz blizej :skacza:
dziewczyny wyczerpaly moje pomysly odnosnie pytan do zespolu :P

a powiedz stresik pomalu lapie?
lepiej juz spisz?

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
 :drapanie: :drapanie: no to ja już chyba dawwno tutaj nie zaglądałam, bo takie zmiany nastąpiły ;)

Jeszcze dla przypomnienia przeczytałam pierwsze strony i tam był L. :Mdleje_1: :Mdleje_1: no top dałam plamę :P ::) :Kwasny:

:blagam: :blagam: :blagam: :bukiet: Przesyłam  :-* i pozdrawiam...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Pati, jak tam na 11 dni przed? ;)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Tez sobie o tym pomyslalam, jak na 11 dni przed? ;D

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Zostało tylko 11 dni, przeleci szybciutko  ;D ;D Ważne, zebyś była wyluzowana i uśmiechnięta. Postaraj się zapoamiętać jak najwięcej momentów z tego pięknego dnia. Ja strasznie żałuję, ze to już za mną. Chętnie przeżyłabym to wszystko jeszcze raz, zwłaszcza mszę i przysięgę, magiczny moment  :Serduszka: :Serduszka: Tak że zazdroszczę, ze masz to wszystko jeszcze przed sobą. A póki co ciesz się ostatnimi chwilami wolności  :P :P ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pati  ;D o kurcze ale to poleciało :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Kuuurczę,rzeczywiście to już! :D

A kiedyś się wydawało ,że czerwiec jest taki odległy ;) :P
Będziesz ślicznie wyglądać i będzie super! :D

• Chuck Norris
Pati co tam u was ;D ;D
Jeszcze tylko 10 dni :hopsa: :hopsa:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
10 DNI  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Przyznam szczerze,że pomału łapie mnie stres...obawiam się czy sprawdzę się w roli Panny Młodej  :brewki:
a dokładniej czy wystarczy mi sił,aby całą noc się bawic,uśmiechac etc  ::)

Raczej należę do tych osób,które o 12stej zmywają się z imprez do domu  ::)
Poza tym standardowo martwię się czy nasi goście będą się dobrze bawic  ::)

Do wczoraj był u mnie spokój,ale właśnie wczoraj odebraliśmy od świadkowej prezenty dla gości,zawieszki,winietki-i wtedy się zaczęło  :mdleje:
Jak to wszystko zobaczyłam to zaczęłam zdawac sobie sprawę,że to dla nas...

Pomalutku też dopinamy sprawy z orkiestrą,fotografem i kamerzystą...
W poniedziałek nakręciliśmy plener z naszymi chłopakami-wymęczyli nas,tak że miałam ochotę puścic pawia  :Naciaga: :Naciaga:
ale jestem zadowolona (tzn.efekt dopiero zobaczymy po ślubie,ale współpraca z nimi to czysta przyjemnośc  :ok: )

Dzisiaj mamy spotkanie z gościem od dekoracji kościoła.Będziemy my i inne pary,które tego dnia mają ślub.Ciekawe co tam wymyśli.
Ostatnio krzyknął sobie 200zł od pary  ::) Nie wiem jak jest u was,ale mnie się wydaje że to trochę dużo  ::)  :P

W sobotę mam panieński  :) W sumie nie bardzo mi się chce,ale to chyba takie nastroje spowodowane ze stresem  :p do tego jak sobie pomyślę o kacu dnia następnego to odechciewa mi się jeszcze bardziej  :p

**********************************************************************************************************
Dziewczyny mam do was dwa pytanie,mianowicie:

1.czy przy odbieraniu zapowiedzi musimy byc oboje obecni czy może byc tylko jedno z nas?

2. może pomyślicie,że jestem głupia ale nie wiem co zrobic z wszystkimi kopertami,prezentami jakie dostaniemy...
tzn.czy brac to na salę-do kantorka jaki mamy tam (zamykany na klucz),czy zostawic w aucie,czy zawiesc szybko do domu?
Jak u was było?albo jak planujecie zrobic?

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Pati, nie stresuj się, na pewno będzie super. Tańczenie i uśmiechanie się przez całą noc wychodzi naturalnie. Bedziesz juz szczęśliwą żonką, więc dojdą Ci nowe siły  ;D ;D A na panieńskim tez na bank będzie super zabawa  :skacza:

My zawoziliśmy kwiaty i prezenty do domu, a koperty z kasą zabraliśmy do restauracji i włożyliśmy do sejfu. Tak jest na pewno bezpieczniej  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
My mielismy gratis pokoj w hoetu gdzie bylo wesele i tam wlasnie zostawilism prezenty , raczej nie my tylko swiadkowie ;).

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja też się zastanawiam, co zrobimy z kopertami ;D ;D więc nie jesteś sama :P
weź się niczym nie stresuj, będzie cudownie, a cała noc Ci tak szybko minie, że nawet nie zauważysz, że tak długo musisz się uśmiechać i być na chodzie ;D
u nas kościelny za strojenie kościoła też chce 200 zł ;-/ przesada na maxa...
A co załatwiłaś z dekoracją? jak było na spotkaniu?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
My mamy pudełko zamykane na kluczyk, które zostanie zamknięte w sejfie :D Zabezpieczeń nigdy dość :)

Ja się martwić ostatnio zaczęłam co ja zrobię z artykułami szkolnymi, jak pomyślałam niech przyjdzie 70 par, każda para przyniesie np. zeszytów za 30 złotych (liczę 1 zeszyt 1 złoty, choć są i tańsze), czyli 30 zeszytów od pary, co ja zrobię z 2100 zeszytów  :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga:

Jeżeli dom macie po drodze, to może warto kogoś wysłać, żeby to wszystko zawiózł :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Ja jestem zdania,że kasa powinna wylądować w domu.
Pudełeczko nawet na kluczyk może się gdzieś zapodziać w knajpie i nawet niechcący :P

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
a my będziemy zostawiać w aucie, a auto na posesji restauracji. Pokojom hotelowym nie wierze ze względu że zawsze można się tam dostac drugim kluczykiem, do domu bym nie wiozła bo to idealny prezent dla złodzieja, a że my nie mamy zamków w samochodzie  a klapa samochodu otwierana jest z pilota to wydaje nam się że będzie najbezpieczniej.

Wiesz Pati że do mnie nie dociera że już zaraz czerwiec i że zaczęły się śluby forumkowe 2011... chyba nie dociera to do mnie. Cały czas sobie myślę że do września jeszcze z pół roku :P a czas leci.....

będzie dobrze, trzymam kciuki, najważniejsze to okazywać szczęście tak jak serce podpowiada, czyli cieszyć się jak Marcelka oraz szczerzyć ząbki jak Ylka i będzie pięknie  :skacza:

zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
A może macie kogoś zaufanego kto ewentualnie zawiezie do kogoś z rodziny, my taką opcje też rozważamy :)

axela dobrze mówi, w swoim mieszkaniu zostawiać, to nie jest dobry pomysł :)