Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 119283 razy)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Jestem zdegustowana :mdleje: jak można sie tak perwersyjnie zachowywać!  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
ale się dzieje ;Dto ja też poproszę zdjęcie sukni ;)
panieński widać na 102 ;D

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
A czy ja moge jeszcze fotke sukni poprosic  :blagam:   ;D
Widac, ze panienski sie udal, a Ty faktycznie wygladalas jak gwiazda wieczoru  ;D

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Ja za Wami nie nadąrzam w tym wątku - co wpadam to inny temat i 10 stron nadrabiania  :ekxpert:
Nadrabiam ile wlezie, a potem nie wiem co komentowac, bo tyle tego :P

Jestem pod wrazeniem, ze zakupilas suknie. W sumie to dobry moment :)
Foto pliiiissssssss plissss  :blagam:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Piękna sukienka - prosta - uwielbiam takie:D

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja tez chcę zobaczyć  ;D

a te nogi.... no poprostu rewelacja  ;D  ;D

Offline Zoya

• Chuck Norris
Przypatrzałam się ponownie tym nogom i dziewczyny - racja. Nogi do samej ziemii!! Sexi flexi  8) 8)

Offline pusia24
  • uzależniony
Kochana suknia cudna, prosta i elegancka a zarazem ksiezniczka.Jak dojda wszystkie poprawki i dodatki to bedziesz wygladala przecudnie.
P.S.Agatko dziekuje i ciesze sie ze Ci sie podoba.Co do relacji to raczej nie bedzie bo nie mam za wiele zdjec a zwlaszcza z przygotowan i wesela wiec wydaje mi sie ze same skrobanie i czytanie nie jest tym co powinno znalesc sie w relacji.
Ale na Twoja relacyjke czekam z niecierpliwoscia :biczowanie:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Jestem zdegustowana :mdleje: jak można sie tak perwersyjnie zachowywać!  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
to się uśmiałam  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :Co_jest: poczekaj aż zobaczymy relację z Twojego panieńskiego  :D :D :D :D :-*
.Co do relacji to raczej nie bedzie bo nie mam za wiele zdjec a zwlaszcza z przygotowan i wesela wiec wydaje mi sie ze same skrobanie i czytanie nie jest tym co powinno znalesc sie w relacji.

Co to to nie!!!Dasz tyle zdjęc ile masz,a resztę dopowiesz!Strasznie jestem ciekawa jak się bawiliście,czy goście dopisali-musisz nam napisac!  :-* :-* :-*

Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowe-ad.sukni i ad.mojej osoby czy tez nóg  :D Wiem,że tak naprawdę pewnie części z was nie podobała  się moja suknia-pewnie nie chciałyście mi sprawiac przykrości  ;) ale i tak dziękuję  :-* Jeśli któraś jeszcze chciałaby zobaczyc to podajcie mi meila ne priv a wyślę wam.

Mam dwie wiadomości.Jedna nie najlepsza:nie udało się przełożyc ślubu na wcześniejszą godzinę  :'( 17sta i 16sta były już zajęte  :ckm: ale jak to proboszcz powiedział-i tak nie dacie rady przez całą noc  :D :D :D widocznie tak miało byc i musi zostac 18sta...

2ga wiadomośc jest taka,że byliśmy wczoraj na przesłuchaniu oprawy muzycznej  ;D REWELACJA!!! Normalnie musiałam wzrok wlepic w podłogę bo bym się poryczała  :Wzruszony: tak się wzruszyłam.A co dopiero będzie na naszym ślubie  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:
:Wzruszony:
Będą skrzypce,gitara i 3 wokale żeńskie  ;D Będzie pięknie!  ;D

Aaaa oglądaliśmy wczoraj obrączki i w sumie mamy już swoje typy,ale jeszcze pooglądamy i się okaże co z tego wyjdzie  :D
Przy okazji widziałam wczoraj śliczny komplet z kryształów Swarovskiego  :Serduszka: Chyba fajnie by pasował do mojej sukni.
Naszyjnik cały z krzyształów,kolczyki i bransoletka  ;D Koszt to ponad 800zł.Myślicie,że to dużo?Bo ja się w ogóle nie orientuję w cenach takiej biżu  ::) Buziaki kochanie,i jeszcze raz dziękuję za miłe słowa  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Jak dla mnie to drogo,ale to tylko dlatego ,że nie uważam takiej drogiej biżuterii.Po prostu szkoda mi pieniędzy ;D
Ale jeśli uważasz ,że to ta i pieniądze nie są ważne to czemu nie :)

A jakieś zdjęcia orientacyjne masz? :mrgreen:

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Pati widac ze impreza byla na calego,no to i ja poslodze super figurka i sliczna z Ciebie kobitka ;D ;D
:*:*:*

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Hmm... no szkoda troche, ze ta 17 godzina juz zajeta, no ale coz - widocznie tak musialo byc... to za to goscie beda sie bawic do 8 rano albo jeszcze dluzej  ;)
Co do bizu to troche duzo, ale ja bym pewnie i tak tyle wydala - w koncu zawsze mozna ja wykorzystac tez na inne okazje, wesela itp.
Sama mam kolczyki i naszyjnik ze Swarovskiego i do wszystkiego bardzo pasuja  :)

Fajnie tez, ze macie juz zalatwiona oprawe muzyczna slubu... i wierze Ci, ze sie bardzo wzruszylas  :) Na pewno na Waszym slubie ni zabraknie lez  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Roksana mam tylko nadzieję,że to będą łzy szczęścia i wzruszenia a nie rozpaczy  :D :D :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Widocznie tak miało być  ;)
W obliczu nowo zaistniałych okoliczności stwierdzam, że 18 też dobra  :D :)

Jeśli chodzi o biżuterię... To wszystko zależy od Ciebie i Twoich funduszy  ;)
Jak Cię na nią stać, to się nie zastanawiaj  ;D
A nie masz jakiś zdjęć, chętnie bym ją zobaczyła  ;D

Gratuluję oprawy muzycznej :)
Kolejny krok do przodu.

Offline Roksana

• entuzjasta
Oj Pati, wiadomo ze o takie lzy mi chodzilo :P

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Pati wlasnie obejrzalam Twoja suknie  :szczeka: :szczeka: powiem Ci ze wygladasz jak aniolek,zjawiskowo!!!
Tyl ma tez przepiekny,slicznie ten tren wyglada jak spiety jest-bardzo ladnie sie uklada ,SLICZNA SUKNIA!!
:*:*:*

Offline Roksana

• entuzjasta
A wlasnie cos mi sie przypomnialo  ;D
Wczoraj pokazalam Twoja suknie mojemu PM- powiedzial, ze ladna, podobala mu sie   :brewki:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziękuję dziewczyny!!!Bardzo mi miło,że tak uwazacie  :-*
szczerze to ja nie zwróciłam na nią uwagi-na wieszaku wydawała mi się jakaś taka nie teges...koleżanka bardzo chciała,żebym ją zmierzyła ale ja nie chciałam  :D
Dopiero później jak już miałam inną wziąśc to stwierdziłam "a co mi tam "jak już jestem to mogę mierzyc  ;D
Jest taka skromna,ale jak założyłam to naprawdę czułam się wyjątkowo!  ;D

Tak w ogóle dziewczyny z 2011r-polecam wam ten salon.Tzn."główna siedziba"jest w Chwalęcicach-mają tam ponad 1000sukienek,mega wybór ale tam nie mają żadnych przecen.
Natomiast w drugim ich salonie w Gorzowie mają same wyprzedażowe suknie.Naprawdę za niewielkie pieniądze można kupic piękne suknie różnych projektantów.Także jak będziecie miały chwilę i chęci to wybierzcie się tam .  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
18 fajna godzina ;D
Będzie cudnie Pati! :-*

Co do ceny biżu, to jest to cena 'normalna' ;)
Jeżeli komplet wygląda ślicznie, to bierz  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Z tą biżu właśnie o to mi chodzilo.Czy to jest niska cena za Swarovskiego,wysoka czy taka normalna.
W stargardzie nie ma w ogóle wyboru,więc nawet nie mam z czym porównac.
Dziękuję Agatko  :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Jak już pisałam wcześniej, ja tez mam na 18 i uważam,że mimo jesieni, to najlepsza godzina.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
A ja ciągle czekam na maila z fotkami w sukni :drapanie: :los: :los: :los:

Wg. mnie 800 zł za biużu to baaaardzo dużo ::) ::) ::) No i faktycznie ta 18 ::) ::) ::) My zarezerwowaliśmy na 17..ale już planuję zadzwonić do proboszcza i przełożyć na 16..ale to opowiem u siebie w wątku ;D ;D

Czekam na fotki.... :D :D  :-* :-* :-*

Offline Zoya

• Chuck Norris
800? Dla mnie to sporo. Uważam, ze do 500 jest ok za taki komplet. Ale ja moze sie nie znam ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Pati, suknia jest śliczna, prosta, niby skromna, ale śliczna, ja lubię takie proste, dlatego w mój deseń  ;D Więc już teraz oficjalnie, gratuluję sukienki!  :skacza: :skacza: :skacza:

Co do biżu...nie wiem, nie kupowałam nigdy Swarovskiego.

Pusia Pisssszzzzz! Wcale nie musi być dużo fotek!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nie wiem, czy aż tak dużo 800zł za biżu dziewczynki...
Ja zapłaciłam za swoją bransoletkę ponad 300zł, za kolczyki niecałe 300zł...
A gdzie jeszcze naszyjnik?! :P
Tylko, że mój komplet był ze srebra. Ale to nie robi większej różnicy ;)

Co do godziny, jeszcze raz się udzielę.
mka zauważ, że Pati ma ślub w czerwcu, gdzie dni są najdłuższe w roku ;)
Godzina więc, moim zdaniem, idealna! o! ;D :-*

Miłego dzionka :-*

Puśka weź mi tu nie świruj i zakładaj relację!!!
Ja też nie mam fotek z przygotowań!! :P
Nie daj się prosić nooo :blagam: :blagam: :blagam:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Co do godziny to ja się wypowiadałam czemu to wg mnie jest późno wtedy jak Pati rozmyślała czy zmienić godzinę ::) ::) ::)..ja mam ślub na koniec maja (Patki początek czerwca) i dni też nie należą do najkrótszych ;) ;) ;) Ale mi zupełnie nie o to chodzi...u siebie opisze swój przepadek :D :D :D :D Ale skoro nie ma innej możliwości to nie ma już co dyskutować ;D ;D ;D

Offline pusia24
  • uzależniony
Moim zdaniem godzina 18 to jest super czas na slub, goscie beda sie dluzej bawic a Ty spokojnie bedziesz mogla sie przygotowac w tym dniu i zapiac wszystko na ostatni guzik.
Co do bizuterii to ja nie pomoge, nie mam pojecia ile kosztuje Swarovski ???

Dziewuszki nie obiecuje moze sie zbiore i zaloze ale teraz to ja sobie musze wszystko poprzypominac ;D
 :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Uważam że 800zł to normalna cena za piękną biżu, mi się takie kolczyki Swarovskiego podobają i one kosztują 361zł ale mierzyłam je i wyglądają bosko.
Co do godziny to ja też uważam że 16-17 jest lepsza bo dłużej ten dzień trwa ale może wesele będziecie mieli dłużej niż do 4?
Ogólnie potem problem z obiadem, wszyscy głodni itd, ale nie ma co spekulować bo zmienić nie można.
A obsługa muzyczna to bajer, chyba się wybiorę z forumkami do Ciebie na ślub po prostu :P

Offline paulincia1984
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2016
moim zdaniem suknia jest prześliczna :) a na Tobie to już wogóle

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Pusia, Ty tu nie kombinuj, ino relację zakładaj!!!! ;D ;D ;D :-*