Witam,
mój ślub w czerwcu i swój pierwszy rajd po salonach rozpoczęłam od Sosnowca. Byłam również w tym salonie. Zaskoczyła mnie obsługa - młody chłopak i młoda dziewczyna. Ale bardzo sympatyczni. Chwilkę czekałam, bo jakaś dziewczyna mierzyła suknię. W tym czasie oglądałam suknie. Na manekinie było ich nie za wiele. Część wisiała na wieszakach, ale ogólnie wybór sukni niewielki. Dziewczyna przede mną wychodziła zadowolona i uśmiechnięta.
Ja dowiedziałam się, że "podobno" tylko do końca listopada jest promocja na suknie za 1399zł. Ja przymierzałam tam w sumie 3. Jedna naprawdę mi się spodobała, ale ponieważ dopiero zaczęłam poszukiwania, to nie zdecydowałam się na nic. A ta niby promocja wydaje mi się, że to pic na wodę, żeby tylko wpłacić zaliczkę. No zobaczymy. . Podobno po nowym roku mają mieć więcej modeli i wtedy cena może rzeczywiście wzrośnie.
W każdym bądź razie polecam tam zajrzeć i samemu się przekonać. Dla mnie było ok i ceny sukien bardzo przystępne.
Zaznaczam jedynie, że mierzyłam suknie bardzo proste, lejące bez koronek i aplikacji, także nie wiem jak wygląda jakość takich bardziej skomplikowanych