Autor Wątek: "Tylko Ona Sosnowiec" jakie opinie?  (Przeczytany 4492 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline joanna1827
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
"Tylko Ona Sosnowiec" jakie opinie?
« dnia: 10 Czerwca 2010, 21:33 »
Niedawno zauważyłam że w centrum Sosnowca powstał nowy salon z sukniami ślubnym.  Swój ślub mam dopiero w kwietniu przyszłego roku dlatego zastanawiam się jakie są opinie na jego temat.  Obsługa/sukienki/ceny .  Reklamują się ze mają suknie od 599 zł i większość kosztuje około 1000 zł, ale takie rzeczy lepiej usłyszeć od kogoś kto na prawdę kupił tam swoją sukienkę.

Offline Aniusia_1984
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18-06-2011
Odp: "Tylko Ona Sosnowiec" jakie opinie?
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Listopada 2010, 17:23 »
Witam,

mój ślub w czerwcu i swój pierwszy rajd po salonach rozpoczęłam od Sosnowca.  Byłam również w tym salonie.  Zaskoczyła mnie obsługa - młody chłopak i młoda dziewczyna.  Ale bardzo sympatyczni.  Chwilkę czekałam, bo jakaś dziewczyna mierzyła suknię.  W tym czasie oglądałam suknie.  Na manekinie było ich nie za wiele.  Część wisiała na wieszakach, ale ogólnie wybór sukni niewielki.  Dziewczyna przede mną wychodziła zadowolona i uśmiechnięta.
Ja dowiedziałam się, że "podobno" tylko do końca listopada jest promocja na suknie za 1399zł.  Ja przymierzałam tam w sumie 3.  Jedna naprawdę mi się spodobała, ale ponieważ dopiero zaczęłam poszukiwania, to nie zdecydowałam się na nic.  A ta niby promocja wydaje mi się, że to pic na wodę, żeby tylko wpłacić zaliczkę.  No zobaczymy. .  Podobno po nowym roku mają mieć więcej modeli i wtedy cena może rzeczywiście wzrośnie.

W każdym bądź razie polecam tam zajrzeć i samemu się przekonać.  Dla mnie było ok i ceny sukien bardzo przystępne.
Zaznaczam jedynie, że mierzyłam suknie bardzo proste, lejące bez koronek i aplikacji, także nie wiem jak wygląda jakość takich bardziej skomplikowanych  ;)

Offline Nikratka

• forumowicz
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Listopada 2010, 14:16 »
Zanim pojechałam do ich salonu przejrzałam całą kolekcję, którą prezentują na stronie i z tych sukienek wybrałam kilka do przymierzenia. Na miejscu okazało się że żadnej sukienka z mojej listy nie ma i żadnej nie da się zamówić no chyba, że będę zdecydowana kupić tą sukienkę, bądź ostatecznie wiedzą że sukienka im zejdzie więc taki model mogą wtedy mieć.... Trochę to bez sensu, dla mnie w salonie nie było NIC ciekawego ... oooo przepraszam ceny były bardzo miłe i przyjemne :D

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Listopada 2010, 20:05 »
Zanim pojechałam do ich salonu przejrzałam całą kolekcję, którą prezentują na stronie i z tych sukienek wybrałam kilka do przymierzenia. Na miejscu okazało się że żadnej sukienka z mojej listy nie ma i żadnej nie da się zamówić no chyba, że będę zdecydowana kupić tą sukienkę, bądź ostatecznie wiedzą że sukienka im zejdzie więc taki model mogą wtedy mieć.... Trochę to bez sensu, dla mnie w salonie nie było NIC ciekawego ... oooo przepraszam ceny były bardzo miłe i przyjemne :D

Ze mną było identycznie :) wydrukowałam sobie kilka sukien które chciałam zobaczyć i ruszyłam pełna entuzjazmu :) Jakie było moje zdziwienie gdy się okazało że nie ma tam ani jednej sukienki którą chciałabym przymierzyć  :o  w salonie było jakieś 15-20 sukien  >:( - wyszłam.

Offline Nikratka

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Listopada 2010, 12:20 »
Wiadomo, że żaden salon nie ma na stanie wszystkich sukienek. Tyle, że ja wybrałam część sukienek które teoretycznie miały być na wyprzedaży, a nie było ich w ogóle. I zwykle jest tak, że jeśli salon ma sukienkę w ofercie, ale nie ma jej na salonie to może ją zamówić dla klientki do przymierzenia (jeśli oczywiście nie jest też ze starej kolekcji). Tu nie ma takiej możliwości jeśli chodzi o jakąkolwiek sukienkę. Tylko to co na salonie, albo decyduj się na sukienkę ze strony bez przymierzenia jej i koniec.

Offline joanna1827
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Stycznia 2011, 14:59 »
Cytat: Nikratka link=topic=21072. msg1412527#msg1412527 date=1290252041
Tyle, że ja wybrałam część sukienek które teoretycznie miały być na wyprzedaży, a nie było ich w ogóle.

A gdzie znalazłaś zdjęcia modeli z wyprzedaży? bo szukam sobie właśnie.  Byłam tam już raz pare rzeczywiście nie dla mnie, bo też wole raczej proste modele.  Choć z tych prostych też parę mi się spodobało. 

Generalnie to tak jak w większości salonów, w żadnym z salonów nie podobało mi się więcej niż 4-5 sukienek.  Jestem raczej wybredna a 3 sukienek i tak nie kupie wiec wystarczy mi jedna fajna.

W sumie tak jak Nikratka wspomniała wiadomo że w mniejszm salonie nie mogą mieć tych 100 modeli co mają zdjęcia na stronie, bo to musiałby być taki salon jak z jakichś amerykańskich filmów:) , ale tez uważam że warto odwiedzić bo sukienki dosyć się różnią od tych z pozostałych sklepów.

Offline Nikratka

• forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Stycznia 2011, 19:32 »
Jak najedziesz na jakąś sukienkę w galerii to pojawi ci się informacja o cenie. Widzę teraz, że zmienili galerię ale tutaj też to działa tyle, że jest po angielsku :)