Autor Wątek: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza  (Przeczytany 57458 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Odp: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza
« Odpowiedź #210 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:05 »
UUUUUFFFFFFFFFFFF
Nadrobiłam całość!!! :brawo_2: Nawet nie pytam czy mogę dołączyć, bo zakładam że mam miejsce z przydziału.
Kochana jakże się cieszę, że jesteś ze mną  :skacza:

Dziewczyny przedstawiam Wam moją najwspanialszą świadkową, autorkę powyższych zdjęć  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #211 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:36 »
Więc witam serdecznie Sprusię (choć to nie mój wątek)  ;D , fajnie że nasz Zabawex ma dobrą pomoc  :brawo:

Mi już na fotkach modelek, suknia nr 2 spodobała się najbardziej, mierzyłam identyczną w CMŚ tylko ecru i byłam nią zachwycona. Jest delikatna, bez przesadnych ozdób, tuszuje jak to mówisz brak talii, korzystnie w niej wyglądasz. Aczkolwiek, nie wiem jak byś wyglądała w białej wersji sukienki nr 1, różowa rzeczywiście przykuwa wzrok tam gdzie nie powinna, no i dodaje Ci kg.

Offline sprusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #212 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:51 »
Agulec_102 również bardzo serdecznie cię witam ;D ;D ;D
Na temat sukienki nr 1 w białej kolorystyce też się zastanawiałyśmy z Jolcią.  Jednak tu  istnieje obawa, że będzie ona, podobnie jak sukienka nr 3, miała zbyt dużo matariału, ozdób w koło pasa, brzucha, w efekcie niekorzystnie wpływając na figurę.  I zamiast podkreslać walory, będzie zbyt obciążać naszą śliczną Pannę Młodą.  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #213 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:57 »
No dokładnie, także póki co nr 2 to faworyt  :) i to mocny.

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #214 dnia: 26 Kwietnia 2010, 15:40 »
ta 2 suknia REWELKA :)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #215 dnia: 26 Kwietnia 2010, 16:13 »
Z sukienek najbardziej podoba mi się 1, ale ja bym wzięła cała w bieli. Na Tobie najładniej leży 2 i to zdecydowanie. Ładnie ten krój podkreśla talię.

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #216 dnia: 26 Kwietnia 2010, 16:21 »
2 lezy najlepiej na Tobie :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #217 dnia: 26 Kwietnia 2010, 21:59 »
Witam świadkową :)
W sukni nr 2 zdecydowanie najlepiej. :)
Nasz synek:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #218 dnia: 26 Kwietnia 2010, 22:45 »
A świadkowa kiedy ślubuje?? Czy już po wszystkim??;P

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #219 dnia: 27 Kwietnia 2010, 00:25 »
Na modelkach podobala mi sie uknia nr1 , ale dla Ciebie pasuje nr2!!!!!Slicznie w niej wygladasz.
Tyle ze dla mnie jest za skromna , ale kazdy ma iny gust.Ja bym wiecej zdobien dodala.

Buziaki!

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #220 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:01 »
A świadkowa kiedy ślubuje?? Czy już po wszystkim??;P
Świadkowa już po wszystkim :) Dlatego też jest taka nieoceniona, bo oprócz tego, że sama w sobie jest wspaniała to jeszcze ma doświadczenie w tych sprawach :)

Tyle ze dla mnie jest za skromna , ale kazdy ma iny gust.Ja bym wiecej zdobien dodala.

Masz racje, każdy ma inny gust, ale ja tez muszę brać inne rzeczy pod uwagę. Jak widać na zdjęciach nie jestem filigranowej postury i gdybym miała suknię z dużą ilością falban, koronek i tiuli to wyglądałabym jak wielka biała beza.

A tak a propos figury to zmotywowana zdjęciami zaczęłam znów chodzić na Fitness. Wczoraj byłam się wypocić  :bieznia: :boks: Może uda mi się zrzucić trochę kilogramów, a jest z czego ;)

Skorzystam jeszcze z okazji i chciałabym zaprosić Szczecinianki na koncert mojego chóry, który odbędzie się 9 maja w niedzielę o godz. 12.00 w sali Bogusława na Zamku. Wstęp na koncert jest darmowy, trzeba tylko w kasie odebrać bilet darmowego wstępu. Zapraszam serdecznie :)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #221 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:06 »
Zabawex nie obraź się, ale mi się nie podobasz w żadnej sukience. I wcale nie jesteś strasznie gruba, po prostu tak pas mi w żadnej ni epasuje. Wydaje mi się, że powinnaś mieś jakiś drapowania na brzuszku i by to lepiej wyglądało

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #222 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:07 »
Suknia zdecydowanie nr 2.
Ta z różowym akcentów również śliczna, ale tak jak wspomniałaś dodaje Ci kilogramów  a tego przecież nie chcemy ;)
Obrączki niestety nie w moim stylu, ale tylko dlatego, że ja wolę żółte złoto :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #223 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:17 »
hehehheh..fajnie, że masz swoją świadkową na forum!! ;D witaj sprusia !! ;D

...ostatnie zdjęcie - EXTRA!!  ;D widac, widac Kochana, ze dobrze sie czujesz w tej sukni!! ;D ;D...a właśnie!! czy w tej sukni mozesz spokojnie tańczyc...tak żeby ci twoje "skarby" nie wyskakiwały?? ;) ;D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #224 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:21 »
Maggi co to są "drapowania na brzuszku"?

a właśnie!! czy w tej sukni mozesz spokojnie tańczyc...tak żeby ci twoje "skarby" nie wyskakiwały?? ;) ;D

W dokładnie tej sukni, którą miałam na sobie nie mogłabym spokojnie tańczyć, bo zwyczajnie była na mnie za mała w cyckach  ::) Ale Pani w salonie zapewniła mnie, że jak będą mi szyć suknie to wszystko będzie tak zrobione, że będę się czuła komfortowo i stabilnie  :hahahaha: Rozważam tez dołożenie ramiączek do tej sukni.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #225 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:37 »
Chodziło mi o to, by materiał nie był gładki na brzuchu, tylko jakies fałdy itp Jak będę miała chwilę to wrzucę fotkę.

Offline sprusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #226 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:57 »
Cześć dzieczyny, witam wszystkie forumowiczki  :) :) :)
W kwestii sukienki, to właśnie ta oznaczona numerem 2, nie jest gładka na brzuchu.  Ma delikatne zakładki z materiału, które wyszczuplają sylwetkę.
W kwestii doświadczenia świadkowej, to już jestem po ślubie, więc mogę spokojnie mojej kochanej Pannie Młodej przekazać całą wiedze i doświadczenie, które zdobylam podczas swojej uroczystości.
Zdradzę wam dziewczyny, że Jola też nie jest już nowicjuszką, bo była świadkową na moim ślubie :D:D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #227 dnia: 27 Kwietnia 2010, 10:31 »
Maggi ja przemierzałam taką suknię z fałdami na brzuchu i w moim przypadku to nie wygląda dobrze. Gównie z dwóch względów. Po pierwsze są to dodatkowe warstwy materiału, które dodają mi objętości na brzuchu, a po drugie jako zdobienie przyciągają wzrok do tych części i skupiają na sobie uwagę. A ja właśnie chciałabym odciągnąć wzrok od tych części ciała.

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #228 dnia: 27 Kwietnia 2010, 12:26 »
hurrrrraaaaa!!!!! Jola odlicza!!!  :skacza:

Nareszcie!  ;D

Nadrobiłam wszystko :) I będę podczytywać.
Suknia nr 2 prześliczna. Bardzo ładnie leży i Cię eksponuje.
Nr 1 też ładna, była jedną z moich faworytek na zdjęciach z katalogu, ale odwraca od Ciebie uwagę.

A! Bukiety. Nr 1 przepiękny. Taki radosny :) Tylko nie wiem czy nie za dużo kolorów... W każdym razie pasuje do stylistyki jesiennej :)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #229 dnia: 27 Kwietnia 2010, 12:55 »
Stelka, jak się cieszę, że jesteś  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Oczywiście zapraszam Cię serdecznie, ale muszę Cie też nakrzyczeć  :nerwus: Szybko nadrabiaj swoje odliczanie, bardzo długo Cię nie było. A skądinąd wiem, że przygotowania ruszyły do przodu  ::) ::) ::)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 27 Kwietnia 2010, 13:31 »
Zabawex, a będziesz jeszcze gdzieś chodzić mierzyć sukienki, czy zostajesz przy nr 2? Na wszelki wypadek można się przejść, ale ta jest świetna dla Ciebie. Co do ramiączek, to warto je sobie zamówić, zawsze możesz je odpruć, gorset mocno związany dobrze wszystko trzyma, ale chyba dla własnej pewności mieć to zabezpieczenie, ja wzięłam i całe szczęście, bo przy szukaniu stanika okazało się, że bardotki są absolutnie nie dla mnie...no i muszę mieć miseczki przyszyte do sukienki, ramiączka sukienki podciągną cycki do góry  :P Ty jesteś akurat szczodrze obdarzona przez naturę, więc u Ciebie nie mam problemu z smętnie wiszącym biustem, ale warto przy wyborze sukienki o tym pomyśleć.

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #231 dnia: 27 Kwietnia 2010, 13:44 »
Nie będę już nigdzie chodzić. Głównie z tego względu, że nie wybrałabym niczego innego, bo właśnie taki model sukni mi się podoba. Jedyne czym mogłyby się suknie różnić to rodzajem i ilością koronek, zdobień itp. A w CMŚ suknie będą dla mnie szyć więc mogę sama sobie wybrać zdobienia, koronki, ciule i inne takie. Nawet kształt gorsetu możne być inny. Jednym słowem wybrałam suknię nr 2, ale w efekcie końcowym może ona wyglądać zupełnie inaczej  :hahahaha: Dodatkowo mam zaufanie do tych kobit, wiem że nie wypuszczą mnie z salonu jeśli będę źle wyglądać. Do tego wszystkiego cena mnie zadowala.
Co do ramiączek to robią je przypinane na guziczki, więc nie mam mowy o żadnym odpruwaniu. Odpinasz i tyle :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 27 Kwietnia 2010, 13:56 »
No i super! No ja mam sukienkę już z ramiączkami, więc nie wiedziałam że robią na guziczki  :glupek: Na mnie też b.pozytywne wrażenie zrobiły  ;D
Na pewno będziesz zadowolona!  :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 27 Kwietnia 2010, 13:58 »
Aha, odnośnie koncertu, to ja bym z wielką chęcią, tylko to akurat będzie po moim ślubie, więc nie wiem czy wstanę i czy będzie czas (przyjezdna rodzinka), ale dzięki za info, jeśli nie teraz, to z przyjemnością się wybiorę w innym terminie, jeśli będzie taka możliwość, jak coś to daj znać o następnym  :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #234 dnia: 27 Kwietnia 2010, 14:02 »
Jolu, napisze Ci tak. Osobiście najbardziej podobasz mi się w sukni numer dwa. Może faktycznie te drapowania na brzuszku wyglądały by fajnie, ale chciałam zauważyć też, że (bez obrazy dla osoby, która robiła te zdjęcia) ujęcie Twojej sylwetki od dołu mogło sprawić takie wrażenie, że brzuch i biodra wydaja się szersze :) Jeśli masz zaufanie do krawcowych, które będą Ci szyły suknie to na Twoim miejscu byłabym spokojna. Dobrze uszyta suknia do tego odpowiednia bielizna potrafią zdziałać cuda :) :) :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 27 Kwietnia 2010, 14:04 »
Kochana mi chodzilo o zdobienia takie jak koronka , jakies krysztalki.
Ale ta suknia nr dwa jest aprawde ladna.I wlasnie w niej wygladasz najladniej.

Tyle ze bym w tej sukience wiesz co zmienila ??Dekold ... tzn zrobila w ksztalcie serduszka.Wtedy lanie wyglaja cycusie wtedy.To jest moje zdanie  ::)

buziaki

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #236 dnia: 27 Kwietnia 2010, 14:11 »
Aha, odnośnie koncertu, to ja bym z wielką chęcią, tylko to akurat będzie po moim ślubie, więc nie wiem czy wstanę i czy będzie czas (przyjezdna rodzinka), ale dzięki za info, jeśli nie teraz, to z przyjemnością się wybiorę w innym terminie, jeśli będzie taka możliwość, jak coś to daj znać o następnym  :)
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
No to mnie rozbawiłaś :)
Oczywiście, że dam znać.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #237 dnia: 27 Kwietnia 2010, 14:14 »
Zdecydowanie suknia numer 2, ale z przeróbkami, sama mam spory biust i mierzyłam różne fasony, ale duże biusty najlepiej wyglądają z dekoltem w postaci serduszka, zastanów się nad tym :)
I fajnie że taka zdecydowana jesteś, mogę tylko pozazdrościć :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #238 dnia: 27 Kwietnia 2010, 20:59 »
Zabawex swiadkowa masz konkretna i chyba nic nie musze komentowac bo tak wszystko dobrala w slowa i opisala ze nie mam pojecia co napisac.
Moze tylko tyle suknia nr 2 :ok:
A i jeszcze jedno mi sie podobaja bardzo wrzucone przez Ciebie obarczki.Sa sliczne o!
 :-* :-*

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #239 dnia: 28 Kwietnia 2010, 10:22 »
Pusia świadkową mam najlepszą na świecie  ;D

Witajcie dziewczyny środowo :)
Pogoda, na szczęście nam się poprawiła, a wraz z nią przyszła nowa energia :)

Wczoraj z Krzyśkiem wybieraliśmy piosenkę na pierwszy taniec  :cancan: Trochę mnie zaskoczył kiedy przedwczoraj sam o to zapytał. Myślałam, że facetów takie rzeczy zbytnio nie obchodzą, a tu proszę :) Jest taka piosenka, którą nazywamy "nasza piosenka", jest to "Billy Jean" Jacksona. Nie jest ona zbyt "ślubna", do tego kiedy Michaelowi się zmarło obawiałam się, że jego piosenki staną się bardzo "modne" na ślubach, a do czasu naszego ślubu w październiku nikt już nie będzie mógł tego słuchać. Tak jak ja nie mogę już słuchać Kancelarii i Krajewskiego. ale co tam, to jest nasza piosenka i tyle. Ale....
Wczoraj wracając z próby słuchałam sobie muzyki i włączyła mi się piosenka Princa "I would die 4 u" Bardzo lubię ten utwór, a jakoś wcześniej nie wpadałam na to, żeby wziąć go pod uwagę jako piosenkę na pierwszy taniec. Jak tylko wróciłam do domu, podzieliłam się odkryciem z PM :) Zainspirowani zaczęliśmy przeglądać playlistę w poszukiwaniu piosenki, która by się nadała. Zajęło nam to 2 godziny, ale wybraliśmy jeszcze "I belong to you" Lennego Kravitza.
Także mamy trzy typy: Prince, Lenny i Michael. Może jakieś głosowanie przeprowadzę??  ;) Kogo obstawiacie ??  ;D

Przypomniało mi się dzisiaj, że uciekł nam temat fontanny czekoladowej, którą chcemy mieć. Czy któraś z Was miała lub będzie miała taka fontannę? Na ile wcześniej trzeba iść ja zamówić?