Autor Wątek: Lipiec 2011  (Przeczytany 74843 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Odp: Lipiec 2011
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Marca 2010, 14:43 »
Ja też nie mam klasycznego zaręczynowego pierścionka  ;D
Pierścionek mkarolinki wydaje mi się o wiele bardziej zaręcznowy niż mój  :D ;)
Zresztą chyba nie ma jakiegoś wzoru jak powienien wyglądać pierścionek zaręczynowy  ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #31 dnia: 10 Marca 2010, 15:48 »
Pewnie, że nie ma, natomiast każdy ma w głowie swój wzór i ja moją wypowiedź, zresztą jak każdą, utożsamiam z moimi wzorami :) ale jeżeli chodzi o to na forum, by nie pisać swojego zdania, to chyba przestanę....

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Marca 2010, 16:00 »
ale jeżeli chodzi o to na forum, by nie pisać swojego zdania, to chyba przestanę....
To do mnie? Jeżeli Cię uraziłam to przepraszam... nie miałam takiego zamiaru  :-* :-* :-* Moja odpowiedź dotycząca pierścionka zaręczynowego, nie była konkretnie skierowana do Ciebie...
Nie o to chodzi w działaniu forum, żeby sobie "lukrować" i ciągle pisać, że coś jest piękne, śliczne i cudowne... w końcu mamy sobie pomagać, więc lepiej pisać swoją obiektywną opinię, nawet jeżeli nie jest po czyjejś myśli  ;D ;D ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 10 Marca 2010, 16:36 »
A co do pierścionka, to wg mnie mało klasyczno - zaręczynowy, aczkolwiek ładny :)

Anjuszka Widzisz mój pierścionek musiał być z białego złota, bo ja żółtego wręcz nie na widzę. Nie mógł mieć kolorowych kamieni, bo ja niestety to mam tak, że jak bym się ubrała na czerwono a miałabym pierścionek np. z zielonym oczkiem to już bym go nie włożyła. Dziwna jestem wiem... Ale tak już mam :) Sama go sobie wybrałam i jestem zadowolona :)
[/color]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Marca 2010, 18:49 »
justys0101 musiałam Cię źle zrozumieć, sorry  :-* :-* :-* :-*
mkarolinka najważniejsze, żeby się Tobie podobał :) i wcale nie jesteś dziwna :P

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Marca 2010, 21:05 »
mkarolinka i wcale nie jesteś dziwna :P

To znaczy myślałam, że tylko ja tak mam i czasami zastanawiałam się czy jestem normalna :P

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Marca 2010, 07:13 »
Ja też nie lubię "typowych" pierścionków zaręczynowych ani żółtego złota :razz: Jak mój PM wybierał pierścionek i mówił, że chodzi o zaręczynowy, to od razu sprzedawcy podsuwali mu typówki... Na szczęście zna mój gust i nie dał im się przekonać ;)

Karolinka, gratuluję pomyślnego zaklepania terminów, mówiłam, że wszystko się uda ;) :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #37 dnia: 12 Marca 2010, 15:08 »
Jestem i ja!! :hello:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 12 Marca 2010, 15:58 »
Jestem i ja!! :hello:

mka  :hello:
Złapałam jakiegoś doła. Bo ja to mam tak, że muszę być w ciągły ruchu, a teraz po prostu nie mam co robić i się nudzę. Mam zajęcia od poniedziałku do środy, więc przez pozostałe 4 dni mogłabym pracować, ale znaleźć teraz pracę to niestety jest bardzo ciężko...  Pocieszam się faktem, że teraz zaczynam pisać pracę inżynierską więc może będę miała jakieś zajęcie, przynajmniej na jakiś czas...

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #39 dnia: 12 Marca 2010, 16:32 »
A ja się nie uczę, a pracy znaleźć nie mogę, więc tym bardziej się nudzę i nie mam co robić...  :-\

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 12 Marca 2010, 16:48 »
A ja się nie uczę, a pracy znaleźć nie mogę, więc tym bardziej się nudzę i nie mam co robić...  :-\

No to przyznam masz gorzej niż ja :(.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #41 dnia: 13 Marca 2010, 09:47 »
Kochana...nie martw się...zapewniam Cię, że może być gorzej z tym wolnym czasem  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Pisz pracę i delektuj się studenckim życiem  :pijaki: :brewki: :brewki: :brewki:

Miłego weekendu :-* :-* :-*

Offline agnieszkac4

• bywalec
« Odpowiedź #42 dnia: 13 Marca 2010, 09:54 »
I ja będę podczytywać:):) Jeśli można:D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 13 Marca 2010, 10:01 »
agnieszkac4 :hello:

Kochana...nie martw się...zapewniam Cię, że może być gorzej z tym wolnym czasem  :mdleje: Pisz pracę i delektuj się studenckim życiem  :pijaki: :brewki:

mka nie ma co pocieszyłaś mnie ;)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #44 dnia: 13 Marca 2010, 17:49 »
O, jaki ładny awatarek :)

Ja mam zajęcia tylko w weekendy co dwa tygodnie, pracy też nie mogę znaleźć, więc dół totalny :-\ Ale trzeba jakoś sobie radzić i mieć nadzieję, że kiedyś w końcu wszystko dobrze się ułoży ;)

Zostawiam :-* :-* :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 13 Marca 2010, 18:11 »
Kiedy byłam małą dziewczynką bardzo lubiłam komedie romantyczne, szczególnie te amerykańskie. Kiedy to podczas mszy, która jest w ładnym miejscu, najpierw do ołtarza idzie dziewczynka która sypie kwiatki, potem druhny (zazwyczaj 3) ubrane tak samo, pod ołtarzem stoi Pan Młody ze swoimi świadkami, a Pannę Młodą do ołtarza prowadzi ojciec.

Teraz kiedy mogę sobie planować ten idealny dzień, doszłam do wniosku, że chcę mieć 3 druhny, a mój K. będzie miał trzech świadków. Nie wymagam poza tym niczego. Jednak każdej osobie której o tym mówię (poza mamą i dwiema przyjaciółkami, i oczywiście moim K. który uznał, że skoro to moje marzenie to on nie widzi problemu) twierdzi, że jest to głupie, że jest to zawracanie głowy, dodatkowe koszty. Każdy jak może obrzydza mi ten mój wyjątkowy wymarzony dzień. Nie rozumiem dlaczego, dzisiaj już nie dałam rady, aż się popłakałam . Jak wy uważacie, tylko szczerze, czy ja nie mogę mieć swojego marzenia, które może się spełnić??

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 13 Marca 2010, 18:21 »
O, jaki ładny awatarek :)

Nemezis dziękuje bardzo :-*

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #47 dnia: 13 Marca 2010, 18:45 »
Nawet jeśli ktoś Ci zarzuca, że to fanaberia, to odpowiedz, że Ślub bierze się raz w życiu. Równie dobrze wynajmowanie limuzyny, pokazy fajerwerków czy inne atrakcje można uznać za niepotrzebny wydatek, ale kurde, nie na tym życie polega, żeby liczyć każdy grosz i wiecznie z czegoś rezygnować albo odkładać na później ::) Ktoś mądry zauważył, że życie takich ludzi wygląda jak instalowanie Windowsa: dalej, dalej, dalej, zakończ. Jak ja ogłosiłam w rodzinie, że będziemy organizowali wesele, to kilka osób powiedziało: "Po co wynajmować lokal, skoro można zaprosić gości do domu?" :mdleje: :mdleje: :mdleje: Lepiej w ogóle nie słuchać takich ludzi, nie pytać o zdanie, nie przejmować się i robić swoje. Jeśli komuś przeszkadza, że chcesz mieć 3 druhny i 3 świadków, to on ma problem, nie Ty. Ważne, Twoi że najbliżsi Cię wspierają. Ja też uważam, że to fajny pomysł :) Gorzej będzie, jeśli ksiądz nie wyrazi na to zgody... :-\

Offline agnieszkac4

• bywalec
« Odpowiedź #48 dnia: 13 Marca 2010, 22:14 »
Moim zdaniem rób swoje i spełnij swoje marzenia:) Nie słuchaj co mówią inni, bo będziesz tylko płakać:) My na początku też mieliśmy swoje przeboje, aż nam się wesela okazało, ale uparliśmy się i robimy wszystko jak my chcemy:):)

A co do księdza - zadzwoń i po prostu zapytaj się czy jest taka możliwość. Moim zdaniem nie powinien robić problemów:):)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 13 Marca 2010, 22:53 »
Też jestem za spełnianiem marzeń. Nie daj sobie nikomu ich wybić z głowy!!!  :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 14 Marca 2010, 17:18 »
Nemezis, agnieszkac4, justys0101
Dziękuje bardzo za miłe słowa :) Podniosłyście mnie na duchu :-*

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #51 dnia: 14 Marca 2010, 17:54 »
na nas zawsze możesz liczyć! ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #52 dnia: 14 Marca 2010, 21:38 »
Jeżeli takie jest Twoje marzenie to powinnaś zrobic wszystko aby się spełniło  :)

Z założenia ślub bierze się raz w życiu i ten dzień powinien byc naprawdę wyjątkowy !!!!

Rób swoje i głupim gadaniem się nie przejmuj  :-*

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #53 dnia: 15 Marca 2010, 11:22 »
Ja też uważam, że powinnaś zrealizować swoje marzenie, tym bardziej skoro PM nie ma nic przeciwko :) A głupim gadaniem innych na ten temat się nie przejmuj ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 15 Marca 2010, 16:12 »
patrycja_4r, Paula__ wam również dziękuje :-*. Naprawdę już mi lepiej :).

Dzisiaj byłam w szkole i aż z chęcią siedziałam na wszystkich zajęciach. Ustaliłam konkretny temat, mniej więcej rozdziały i mam zacząć zbierać informację. Cieszę się, bo przynajmniej będę miała co robić do przyszłego roku :). Bo ja to mam tak, że jak muszę się czegoś nauczyć czy coś napisać, zawsze znajdzie się milion ważniejszych rzeczy do zrobienia ;D.

Wiem, że to dużo czasu, ale obecnie, chcę mieć różowy-biały ślub i wesele ;D. Jej jak przedszkolak :) Ale znalazłam ten bukiet, chyba oszalałam z radości i doszłam do wniosku, że po prostu muszę mieć taki sam ;D. Pewnie za jakiś czas mi się zmieni, ale obecnie jestem na etapie różu. No i chciałabym mieć suknie z różową wstążką? ??? Mój K. już uszy zatyka, bo nie da rady słuchać ;D Mówi to dużo czasu, ja wiem, ale co z tego :).

Jakoś nie składnie piszę :) No, ale mam nadzieję, że rozumiecie ;P

A oto bukiet marzeń :)

I moje trzy druhny :) Tzn. chciałabym, żeby tak wyglądały :D

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #55 dnia: 15 Marca 2010, 17:24 »
Fajny bukiecik. :) No to masz tak jak ja, też wiem, że dużo czasu, ale ciągle o tym ślubie myślę i gadam, a inni mi mówią, że po co ja tak się spieszę..  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 15 Marca 2010, 20:00 »
Zapowiada się cudownie  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #57 dnia: 15 Marca 2010, 20:15 »
Pięknie to wygląda  ;D ;D ;D

Sama też zastanawiałam się nad druhnami  ;D

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #58 dnia: 15 Marca 2010, 22:04 »
Mój K. już uszy zatyka, bo nie da rady słuchać ;D Mówi to dużo czasu, ja wiem, ale co z tego :).

Ten czas zleci w okamgnieniu, zobaczysz ;) Moim zdaniem dobrze robisz, że już teraz zastanawiasz się nad takimi sprawami jak bukiet czy sukienki dla druhen, bo możesz zrobić to na spokojnie... Jak do ślubu zostają 3 miesiące, to człowiek nie ma już głowy do przeglądania zdjęć w necie i zastanawiania się nad nimi, bo jest mnóstwo biegania i wiele pilnych spraw do załatwienia, wiem coś o tym... ::)

A masz już upatrzoną jakąś suknię ślubną? Bo bukiet raczej dobiera się do sukni ;)

Offline agnieszkac4

• bywalec
« Odpowiedź #59 dnia: 15 Marca 2010, 22:09 »
Śliczny bukiet!! A sukienkę taką jak druhny mają sama bym chciała mieć:D Mimo że nie przepadam za różem są świetne:):)
Nasz ślub za 3 miesiące a mój PM ciągle też mówi ile można rozmawiać o ślubie:D:D:D