Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86476 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
..ufff duzo tego bylo   :mdleje:  ale staralam sie wychwycic nawazniejsze sprawy w Twoim watku :)
..bardzo ladna z Ciebie dziewczyna  ;D a te oczy.. :brewki:
..i taka zorganizowana chyba jestes prawda? masz juz dokladnie obmyslone co i kiedy, w jakim miesiacu :) a powiedz mi jak chcesz sobie przedluzyc rzesy? tak na stale? jaka metoda?
..i widac ze Kochasz psy..te zdjecia sa przeurocze  :brawo_2:
Agulec czy ja wiem czy taka tajemnicza jestem   :P na suwaczku mniej wiecej widac jak wygladam  ;) a jak zaloze odliczanko to zasypie Was naszymi fotkami  :taktak:  a gdzie mozna obejrzec Twoje foteczki? bo jak juz zauwazylam wczesniej nie masz swojego odliczanka  :biczowanie:
buziam  :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
a jak zaloze odliczanko to zasypie Was naszymi fotkami  :taktak:
Alinko tu nie ma się nad czym zastanawiac tylko już trzeba zakładac odlicznko  ;D Coraz mniej czasu do Waszego dnia  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ale to mniej więcej Alinka widać, z naciskiem na mniej  :P więc czekam czekam...dla mnie już za późno na odliczanie :P ale o relacyjce pomyślem  :wink:

Nemezis, a już próbowałaś innych cukierni od tamtej pory?

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
 ..;D Kochane moje obiecalam mojemu Pm ze zaloze odliczanko na 50 dni przed slubem..bo juz teraz marudzi ze za dlugo siedze na forum a jak zaloze jeszcze swoj watek to juz dopiero zaniedbam swojego Ukochanego  :cegly:
..buziam  :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Oj tak, to forum wciąga i uzależnia...

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Alinka, dziękuję za tyle miłych słów :-*
Rzęsy chciałabym przedłużyć metodą, polegającą na doklejaniu sztucznych rzęs do prawdziwych. Oczywiście nie daje to trwałego efektu, bo sztuczne rzęsy wypadną wraz z naturalnymi po kilku tygodniach. Efekt takiego przedłużenia możesz zobaczyć w wątku Mysikróliczka (o ile znajdziesz to zdjęcie w jej wielgachnym wątku :razz:).

Agulec, na razie siedzę w Toruniu, myślę że pod koniec tygodnia wybiorę się do Bydgoszczy i przejdę się do Sowy i tej Magnolii, którą poleciła mi Osika.

Skoro suknia tak się Wam podoba, to postaram się jej nie zniszczyć i może uda mi się ją sprzedać po ślubie ;D Tylko zastanawiam się, czy ktoś jeszcze kupuje używane suknie, bo z tego co widzę, wszystkie forumki kupują sobie nowe :drapanie:

Lubicie Muminki? Bo ja bardzo ;D Mam do nich ogromny sentyment ;) Znalazłam dziś na youtubie nowe odcinki i obejrzałam chyba ze cztery... Znalazłam też fajny "trailer" ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
ha Muminki też bardzo lubię  ;D jestem zdecydowaną fanką Małej Mi   ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
A ja podkochiwałam się we Włóczykiju  :Serduszka: :Serduszka: ale niestety bez wzajemności  :buu: :buu:

Offline m@dziuni@

• forumowicz
  • data ślubu: 31.07.2010
muminki :nie:

GUMISIE rządzą :skacza:

Offline alinka692

• Chuck Norris
ehhh cala podstawowke mialam ksywke- Mała Mi  ::)  .. a to dlatego ze tez jestem taka malutka, rozwydrzona ;p głośna i wredna   ::)  :oops:
..wiec ogladajac Muminki utozsamialam sie z nia  :glupek:
..a Włóczykij byl dla mnie taki powazny..i tajemniczy.. ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Jakie fajne zwierzaki :) nigdy w zoo nie byłam :(

A co do odmawiających - to u nas odmówiło 40% osób  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
...ale mi zrobiłas wycieczkę po zoo.. ;)

...a co  do Muminków to bardzo fajna bajka... ;D ale najlepsza to i tak była ta no..jak ona tam się nazywała -aaa ...Mała MI ;D ;D ;D ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jak bylam malo MUMINKI uwielbialam !I do tej pory  :D.
Jakes dobre 2 miechy temu ogladalam sobie na you tubie stare odcinki  :D :D :D.Taka stra - 21 lat i ogladac bajeczki :D :D :D.

Chociaz mój PM ma 27 i uwielbia bajki!Przy ogladaniu jeszzce sie smieje na caly glos!!Ja za bardzo nie lubie bajek,ale muminki oczywiscie ze tak !!

Offline carollaa

• Chuck Norris
mnie jakoś muminki przerażały, jako bajka i chyba nadal tak myślę...może z własnym dzidziolem zmienię zdanie ;)
Miłego dnia!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
a ja lubię muminki....

ale najbardziej toudiego i gumisie  :p :p :p :p :p :p :p i do dziś  :hahahaha:

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
O tak, Gumisie są super :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ale się bajkowo zrobiło ;D
ja tez muminki uwielbiam ;D

a Aniu co do sukni ja myślę że ktos bedzie chciał kupic używana nie każdego jest stac na nową a kilka forumek sprzedalo swoją... Także ja mysle że się uda :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Też myślę ze masz spore szanse na sprzedanie sukienki, ja swoją też kupowałam od kogoś  ;)

Muminki super, choć ja wolałam książki...super się czytało  :D Włóczykij też mnie zachwycał tą tajemniczością...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Nareszcie nadrobiłam zaległości i u Ciebie :)

Trzymam kciuki żeby odmówiło Wam jak najmniej gości! :)

Ile w tej Bazylice trzeba zapłacić za spisanie protokołu?  ??? Przykro mi, że Was tak proboszcz potraktował... już czuję stres na samą myśl, że my też musimy się tam wybrać ;)

Muminków nie znoszę  ;D Niestety... ;)

Buziaczki  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ja uwielbiam bajki i oglądam czasami! :oops:  :P ;D
...ale za Muminkami nie przepadałam :P

Ja też mam te rzęsy przyklejane do swoich i powiem Ci, że nie wiem, czy na swój ślub się na to zdecyduję... ::)
Co tam dzisiaj u Ciebie Aniu?
Pozdrawiam :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ja z wszystkich bajek najbardziej i tak uwielbiałam Toma&Jerrego ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Agatko, a czemu zastanawiasz się czy się zdecydujesz na kępki rzęs w dniu ślubu, coś nie tak?

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Agulec, bo kochana, zbyt wnerwiające są dla mnie! :D :P
Teraz jak połowa mi już wypadła to ok, ale zaraz po założeniu strasznie mi przeszkadzały...
Na próbnym makijażu poproszę o doklejenie kępek, może w nich będzie mi wygodniej? ;)

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
ehhh cala podstawowke mialam ksywke- Mała Mi  ::)  .. a to dlatego ze tez jestem taka malutka, rozwydrzona ;p głośna i wredna
Co za zbieg okoliczności....
Też mnie nazywali Mała Mi ;D
Ja to z tych co "nie widać, a słychać" 8) :D

A "Muminki" to pamiętam raczej w wersji książkowej, jak Tata zgarniał syskie tsy córy i czytał nam codziennie po rozdziale :D

Offline Nemezis

• maniak
O tak, książki o Muminkach są niesamowite, takie tajemnicze i zarazem pełne ciepła :) Choć niektóre części, np. "Tatuś Muminka i morze" wydawały mi się strasznie smutne... Chyba najbardziej lubię "Pamiętniki Tatusia Muminka" i "Kometę nad Doliną Muminków" ;D a Wy? ;)

Offline Nemezis

• maniak
Ile w tej Bazylice trzeba zapłacić za spisanie protokołu?  ???

Wiesz co, zauważyłam, że na tej kartce, którą dostałam w biurze parafialnym, jest napisane, że opłaty są dokonywane na ostatnim spotkaniu (tuż przed ślubem). Wnioskuję więc, że przy spisywaniu protokołu nic się nie płaci ;) Aha, Mysiu, orientujesz się może, czy w tym roku wzrosły w Bazylice opłaty za oprawę muzyczną czy dalej jest po stówce od 1 instrumentu?

Co tam dzisiaj u Ciebie Aniu?

He he, odwiedziła mnie przyszła teściowa, ale ja ją bardzo lubię, więc nie będzie narzekania ;) Agatko, mówisz że sztuczne rzęsy są takie niewygodne? ??? Może powinnam sobie odpuścić? :drapanie:

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja już książek o muminkach nie pamiętam ;D

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Ada, jakie już, toż to jesteśmy z tego samego rocznika ;D
(wnioskuje z awataru ;))

Jeszcze pamiętam jak Muminki leciały w Wieczorynce vel. Dobranocce ;D

Czytałam chyba wszystkie części, niektóre po kilka razy...
Tylko teraz mi gdzieś te książki poginęły
(w jednej z naszych wielu przeprowadzek ::))

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ja te książki "połykałam" w całości  ;D Tylko kiedy to było, hohoho, nie pamiętam która podobała mi się najbardziej...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Hm, ja mam też info, że stówka od instrumentu, ale z tego samego czasu co i Ty... więc pewnie pierwsza się dowiesz jak to dokładnie wygląda.

Co do rzęs - ja nie czuję żadnego dyskomfortu... w ogóle ich na oku nie czuję :) Jest super!  :)