Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 85687 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no pewnie że nie zmusze, ale ja mimo wszystko nawet idąc do kogos bym się bawiła... a dlaczego... bo to jest dzień młodych na który oni czekali bardzo długo i nie chciałabym dodatkowo dołowac młodych...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Dokładnie, ja sobie nie wyobrażam by iść do kogoś na ślub i np. ogłosić minutę ciszy...czy chodzić ze smętną miną...byłabym tam dla tych ludzi i chciałabym by to był mimo wszystko najpiękniejszy dzień w ich życiu. Poza tym, możecie mnie zlinczować, ale to nie odszedł nikt z rodziny, bliskich, owszem głowa państwa, straszna tragedia, bo tylu ludzi, ale kurcze takie rzeczy dzieją się niemal cały czas, nie epatujmy już tak tym wydarzeniem...

Offline carollaa

• Chuck Norris
Nemezis i ja jestem.... po 30stronach, ale dałam radę !!!
I nie pisz, że nie było tam nic ciekawego, bo to nie prawda;P

Sukienkę masz przecudną i tą na przebranie też :)

To teraz już na bieżąco będę czytać :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Agulec 102 ja myślę w identyczny sposób ale nawet nie mam prawa ja tak napisac niestety :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Aduś to tylko nasze opinie, najwyżej Nemezis nas pogoni  :P ale wszystkie Anie jakie znam są cudowne, więc myślę że będzie wyrozumiała  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Aguś ale mi tu wcale o Anie nie chodzi :P ja wiem że Ania jest okbo wie że każdy może miec swoje zdanie w każdym temacie! Niestety nie każdy tak myśli :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ja tak z doskoku piszę, więc przeczytałam bez zrozumienia  :glupek: oczywiście trochę pracuję, trochę po sieci buszuję i tak to potem wygląda  :P

A sukienka Nezmezis jest rzeczywiście cudowna że się powtórzę się, ale to właśnie jest mój styl  :tak_2: więc tym bardziej jestem zachwycona  :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Moja znajoma tez miala 10 kwietnia slub , móila ze czekali za zgode od kurii czy moze odbyc sie slub , i odbyl sie.Móila ze nikt nie rozmawialm o tej tragedii , wszytsko bylo tak jak na slubie powinno.Móila ze to byl cudowny dzien ;).

Chociaz szkoda tych osób co umarli ... ale ja tez bym nie odwolala slubu.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
carollaa, witam serdecznie! :hello:

Aduś to tylko nasze opinie, najwyżej Nemezis nas pogoni  :P ale wszystkie Anie jakie znam są cudowne, więc myślę że będzie wyrozumiała  ;)

He he, no pewnie że są cudowne ;D i skromne :p

Poza tym zgadzam się z Wami w 100%, ja też, gdybym była zaproszona tego dnia na wesele, starałabym się zrobić wszystko, żeby nie psuć atmosfery :) Przecież sama doskonale wiem, ile wysiłku, czasu i pieniędzy wymaga zorganizowanie ślubu wesela :P Jednak obawiam się, że nie wszyscy goście by to zrozumieli :-\

Cieszę się bardzo, że moja sukienka Wam się podoba :hopsa: Choć w zasadzie jest tak skromna, że nie ma co się w niej nie podobać ;) Jeszcze tylko odbiorę zamówiony welon, kupię pończochy i strój ślubny będzie kompletny :tak_2:

Przed chwilą zamówiłam bolerko i tablice rejestracyjne :) Przypominam, że bolerko nie będzie częścią stroju ślubnego, ale takim "zabezpieczeniem" na wypadek niskiej temperatury. Wiem, że mi to odradzałyście, ale z drugiej strony pamiętam, ile razy zdarzyło mi się zmarznąć w środku lata, więc na wszelki wypadek wolę temu zapobiec ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no rozumiem że to bolerko tym bardziej że Ty pisałaś że do zmarzluchów się zaliczasz :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Nezmezis, a bolerko zamawiałaś bez przymierzania? Czy sobie gdzieś uprzednio ubrałaś i zamówiłaś konkretne na necie?

A sukienka jest dlatego przepiękna, bo prosta i taka delikatna, ech...sama wiesz  ;D

A ja się zastanawiam czy wkładać pończochy, czy zostawić gołą nóżkę?  :drapanie: Tylko przy bosej stópce spora możliwość obtarcia, prawda?

Offline ada1988

• Chuck Norris
Aguś właśnie bąble itd a dwa 08.05 może byc jednak troszke chłodno więc ja bym na te ponczochy się jednak zdecydowała

Offline Nemezis

• maniak
Macie rację, w pończochach stopa jest "bezpieczniejsza" ;) Niedawno miałam nieprzyjemność tańczyć bez pończoch (bo w trakcie imprezy zrobiło mi się wielkie oczko a nie miałam zapasowych :razz:) i mimo że miałam super wygodne buty taneczne, to już po godzinie zaczęły mnie obcierać :-\ Muszę mieć wyjątkowo wrażliwe stopy ;)

Nezmezis, a bolerko zamawiałaś bez przymierzania?

Tak. Wiem, to trochę ryzykowne, ale jak mówiłam, to ma być tylko zapasowe okrycie (do ślubu na pewno będę szła bez bolerka), więc nie musi być idealnie dopasowane. Nie chciałam wydawać na to bolerko majątku, skoro nie wiadomo, czy w ogóle z niego skorzystam. Znalazłam coś takiego za stówkę (115 zł z przesyłką)

Nawet jeśli będzie ciepło i nie wykorzystam tego bolerka podczas wesela, to jest ono na tyle proste i uniwersalne, że na pewno mi się jeszcze kiedyś przyda ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Bolerko ładne, w tej sytuacji to spoko (widziałam je chyba na stronie salonu Nikol  ;), no ja muszę sobie kupić dopasowane, bo muszę plecki zakrywać  :-[

Kurcze, to trudno, macie rację ,pończochy lepiej by były, a myślicie że kabaretki cieliste byłyby ok?

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Ja tam w ogóle nie mysląłam o długim rękawku :) Ma być cieplutko i koniec ;) Ale bolerko bardzo ładne, i fakt do wykorzystania ;)

Offline m@dziuni@

• forumowicz
  • data ślubu: 31.07.2010
znalazłam u ciebie dużo ciekawych rzeczy  ;D

tak w skrócie masz śliczna sukienkę ślubną  i na przebranie

a co do pierwszego tańca skoro tańczycie razem 1,5roku to już chyba hobby class
a to już coś:blagam:
więc jakiego byście układu nie wymyślili będzie pięknie :los:

Offline Nemezis

• maniak
m@dziuni@, u nas do hobby class przechodzi się najwcześniej po 3 latach tańczenia :razz:

Agulec, zapewniam, że w kabaretkach będziesz miała bardziej obtarte stopy niż jakbyś była boso, też już to przetestowałam :-\

Zgadza się, bolerko kupiłam w 'Nikol' :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Aniu bolerko bardzo fajne. :)
Nasz synek:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mi sie to bolerko podoba bo ma fajne rekawy  ;).

No i bedziesz mogla je ubrac do czego innego , wiec nie jest tylko na raz  ;).

Offline Nemezis

• maniak
Mała niespodzianka - kilka fotek z toruńskiego Zoo ;)

Lama

Żubr

Mała kózka

Mała owieczka

Osioł

Surykatka

Bobry ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Najbardziej podobają mi się bobry  :D :D :D

Offline carollaa

• Chuck Norris
świetne boberki i lamki :D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Lama ma niezłą szopę na głowie :)

ps to w Toruniu jest zoo?  :skacza: Może namówię kiedyś męża na wycieczkę ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ej, lama na zdjęciu nr 2 wyraźnie się do Ciebie uśmiechała  ;D

A bobry jak zwykle pięknie wyszły  :P

Dzięki za przestrogę odnośnie kabaretek, już wiem czego mam się trzymać, dzięki naprawdę, to bym se nóżki załatwiła...

Offline Nemezis

• maniak
Agulec, właśnie zauważyłam, że Twój ślub będzie lada moment :o a gdzie Twoje odliczanko? ???

Dziś dostałam pierwszy telefon z potwierdzeniem przybycia :) Byłam w takim szoku, że w pierwszej chwili nie wiedziałam kto dzwoni i o co chodzi :p Spodziewałam się, że ludzie zapomną o potwierdzeniach i to ja będę musiała wszystkich obdzwaniać ;) W ogóle mam nadzieję, że nie odmówi nam więcej jak 4-5 osób na 84 zaproszonych, choć z Waszych doświadczeń wynika, że odsetek odmawiających jest zwykle dużo większy :-\

PS. Na bobry się wkurzyłam, takie ładne drzewo zniszczyły :'(

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
 :hello:  jesli pozwolisz to i ja sie dolacze :)
..Twoj avatar jest swietny..taki tajemniczy :)
..okey lece nadrobic Twoje odliczanko :)
buzi  :-*

Offline Nemezis

• maniak
alinka692, pewnie że pozwolę, witaj u mnie! :hello:
Nie ma sensu czytać wszystkiego, najwyżej zdjęcia sobie obejrzyj ;)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
heheh  :o Twoja suknia ślubna jest po prostu zachwycajaca!! piekna!! nie chce zebys odebrala to jako slodzenie ale naprawde jestem zachwycona!! no i ta druga, czarno-biala -ehhh Ty to masz oko..przepiekna!! 
..okey..lece dalej nadrabiac ;p

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ja tam w ogóle nie mysląłam o długim rękawku :) Ma być cieplutko i koniec ;) Ale bolerko bardzo ładne, i fakt do wykorzystania ;)

;D ;D ;D ja miałam takie samo podejście! Co się okazało miałam przesliczną pogode!

boberki dały czadu ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
To trzymam kciuki aby frekwencja była wzorowa na Twoim ślubie  :) no i oby oddzwaniali, kurcze nie rozumiem jak można nie poinformować kogoś czy się przyjdzie czy nie  :drapanie: ale z tego co słyszałam zdarza się to nagminnie  >:(

Ja dosyć późno trafiłam na to forum, na początku tylko zbierałam informacje, potem dopiero dotarłam do odliczań, już nie było sensu  :) zresztą moja imprezka mała, tylko cywil, to co ja bym tam pisała, nudy na pudy  :P

Alinka, mi się też podoba avatar Nezmezis, ale Ty nie mniej tajemnicza jesteś, jedno oczko pokazałaś...a gdzie reszta?  :brewki:

Nemezis, taka natura bobrów  ;) mnie o wiele bardziej wkurza jak ludzie niszczą środowisko...Głupi przykład, od niedawna w Sz-nie buszują ekipy sprzątające "skwerki" miejskie, pięknie posprzątali teren niedaleko mnie (mnóstwo śmieci) i co? Oczywiście codziennie przybywają nowe... :-[ Gdybym złapała takiego... :ckm: