Autor Wątek: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie  (Przeczytany 78519 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie
« dnia: 31 Stycznia 2010, 20:20 »
Czy ktoś bawił się na weselu, gdzie grał ten Pan??

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
Odp: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Stycznia 2010, 21:37 »
prowadził kilka imprez w klubie w którym pracuję, jest niezły

Offline galgal
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Maja 2010, 09:27 »
W Kubusiu fajnie poprowadził wesele.  Widziałem go też, jak prowadził firmową integrację i też było dobrze.  Trzeba przyznać, że potrafi się dostosować do charakteru imprezy.  Nie wiem jak się ceni, ale zastanawiam się nad ściągnięciem go na kolejną imprezę firmową.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Czerwca 2010, 12:29 »
Imprezy imprezami, a kto bawił się na ślubie gdzie grał ten dj???
Ostatnio słyszałam złe opinie i obawiam się troszkę :-\

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Czerwca 2010, 15:51 »
Nie obawiaj się, masz plan na wesele i wiem, że on go zrealizuje tak jak Ty to sobie wymarzyłaś...

Offline szarwar
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Czerwca 2010, 17:25 »
Cytat: lolalola link=topic=19701. msg1283062#msg1283062 date=1276252169
Imprezy imprezami, a kto bawił się na ślubie gdzie grał ten dj???
Ostatnio słyszałam złe opinie i obawiam się troszkę :-\

Bez obawy.  Ten gość jes niesamowity.  Wiem bo grał na moim weselu 5 czerwca.  Wesele było małe bo na 22 osoby, ale rozbawił gości jak nikt inny.  Jesteśmy z żoną zadowoleni z niego i jeśli mielibyśmy jeszcze raz wybierać DJ'a, byłby to właśnie Andrzej Ulhurski.  Nawet nasi goście byli w szoku, że DJ może poprowadzić tak świetne wesele.  Jego przygotowanie do imprezy na najwyższym poziomie.  Wspaniale przygotowane zabawy i konkursy.  Poprostu jest świetny.  Polecamy Go.

Offline kozborn
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Lipca 2010, 15:57 »
Witam

DJ Andrzej grał u nas na poprawinach 13. 06. 2010.  Jesteśmy bardzo zadowoleni z małżonką.  Profesjonalny przygotowanie, bardzo dobra umiejętność dobierania utworów, wodzirejka na najwyższym poziomie.  Goście bardzo dobrze się bawili i o godzinie 20 nie chcieli schodzić z parkietu (przypominam to były poprawiny).  Serdecznie polecam.  :) :) :)

Pozdrawiam

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 7 Lipca 2010, 18:09 »
Cieszą mnie Wasze dobre opinie :)

Offline hanami
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.07.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Lipca 2010, 14:24 »
Andrzej Ulhurski wspaniale poprowadził nasze wesele 2 lipca 2010 roku w Dworku Hetmańskim.  A muszę przyznać iż miał on nie lada zadanie, ponieważ ponad połowa gości była z Hiszpanii, a bariera językowa może utrudnić takie wesele. 
Ale Pan Andrzej wyśmienicie opanował różne przydatne wyrażenia i zwroty, i wyszło mu to super, nawijał po hiszpańsku jak rodowity Hiszpan, bez problemów tłumaczył zasady gier w obcym języku.  Zabawa została poprowadzona świetnie, widać było ze pan Andrzej przygotował się do poprowadzenia tej imprezy jak prawdziwy profesjonalista - wszyscy, dosłownie wszyscy bawili się aż do końca, mało kto schodził z parkietu - no, najwyżej na "jednego".   
Naprawdę polecam pana Ulhurskiego, dobra i niezapomniana zabawa gwarantowana!!!
Hanna i Toni

Offline Kozaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 sierpnia 2010
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Sierpnia 2010, 21:47 »
Opinia Młodej:
W życiu byłam na conajmniej 15 weselach i muszę przyznac, ze byłam dosyc wymagającą panną młodą, ale andrzej stanął na wysokości zadania, na naszym weselu pojawiło się dosłownie wszystko od mydło lubi zabawę po ramsteina, i to przy pełnym parkiecie, zabawy oczepinowe i nie tylko poprowadzone błyskotliwie i wesoło, przygotowany od początku do końca, ale nie trzymał się sztywno planu i był bardzo elastyczny, umiał sie dostosowywac do sytuacji, obserwował ludzi i dopasowywał sie do nich, będe polecac go kazdemu na wesele i nie tylko, i powiem szczerze, że jesli będą organizowac następną impreze na pewno wybiore Andrzeja. 
Opinia Młodego:
Jak dla mnie impreza nie zależy od miejsca tylko od muzyki i prowadzenia, jestem z natury wymagający powiedziałbym, że nawet wybredny, ale Andrzej poradził sobie perfekcyjnie, a nawet pozytywnie mnie zaskoczył.  Ten chłopak ma talent i widac, że lubi to co robi i wkłada w to całego siebie. 

Powiemy tak: Chcesz miec udaną i niezapomnianą impreze (wesele, chrzciny, rocznice, cokolwiek) nie zastanawiaj się tylko go wybierz. 

Offline marcik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.07.2010r.
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Sierpnia 2010, 13:25 »
Jest najlepszy! Pan Andrzej jest bardzo kontaktowy, miły i kulturalny.  Poprowadził nasze poprawiny w lipcu 2010r.  na 90 osób.  Sprawdził się rewelacyjnie ! Nie miał łatwego zadania ponieważ cały dzień padał deszcz i każdy był zmęczony - jak to na poprawinach ;)  Jednak po kilku nutkach wszystkich rozruszał i porwał do zabawy.  Tańcowali z rączkami w górze do późnego wieczora.  Bardzo dobrze dobiera muzykę do towarzystwa i oczekiwań.   Jestem również wymagająca i muszę mieć wszystko dograne.  Podpowiedziałam Mu tylko że lubię muzykę turecką, włoską i wszystko miał przygotowane.  Ten człowiek na pewno ma ADHD ;) Potrafi przekazać swoją energię.  Słyszałam wcześniej od koleżanek  (i rodziny) że nie opłaca się brać DJ-a na poprawiny bo się już nikt nie bawi,  szkoda pieniędzy itd.  ale w dniu naszych poprawin zobaczyli jak można się  bawić  i zmienili zdanie.  Gwarantowana zabawa ! Z całym sercem polecam Andrzeja Ulhurskiego.   

Dodam jeszcze, że wszyscy goście byli pod wrażeniem naszego DJ i chcieli jego wizytówki.       

Offline kafi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.07.2010 r.
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Sierpnia 2010, 21:48 »
DJ rewelacja. Prowadził nasze poprawiny, goście nie chcieli schodzić z parkietu,chociaż nogi już bolały :)Pełen profesjonalizm, muzyka dostosowana do każdego z gości, nie było osoby, która siedziała by przy stole :)Zdecydowanie polecam, zabawa z takim DJem to czysta przyjemność i szaleństwo na parkiecie :)

Offline brzozairoman
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 sierpnia 2010
« Odpowiedź #12 dnia: 9 Września 2010, 16:12 »
witamy
Andrzej prowadzil nasze wesele 14 sierpnia 2010.  Juz na poczatku rozruszal wszystkich gosci i do konca malo kto sedzial przy stoliku.  Zabawa byla przednia, repertuar byl zroznicowany, bawili sie i starsi i mlodsi,  oprocz tego dj prowadzil zabawne konkursy.  Polecamy tego dj-a goraco i jesli bedziemy robic chrzciny to napewno z nim ;)

Offline owca121
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2010
« Odpowiedź #13 dnia: 17 Września 2010, 09:28 »
Witamy, DJ Andrzej Ulhurski grał na naszych poprawinach 16. 07. 2010.  Ze spokojnym sumienime możeby go polecić.  Goście jak to na poprawinach byli już bardzo zmeczeni, do tego najpierw deszcz, a potem straszny upał dodatkowo dawał się we znaki, ale Pan Anrdzej świetnie sobie poradził.  Miał bardzo utrudnione zadanie bo przed imprezą nie mogliśmy się spotkać i ustalić mniej wiecej jak ma wyglądać zabawa, mimo to DJ poradził sobie świetnie.  Grał praktycznie wszystko aby dogodzić wszystkim uczestniką zabawy, zaczynając od " Rudy Rydza" a kończąc na Westbamie.  Goście nie schodzili z parkietu praktycznie wcale, a dla niektórych była to bardzo "ognista" impreza  ;) pozdrawiamy i polecamy serdecznie  :)

Offline sepulka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #14 dnia: 2 Października 2010, 23:12 »
My jesteśmy świeżo po weselu z tym DJ-em i możemy go szczerze polecić.  Troszkę obawialiśmy się, że brak prawdziwej orkiestry będzie odczuwalny, ale okazało się wręcz przeciwnie.  Andrzej Ulhurski to pełna profeska- super repertuar, dobry sprzęt, fajne zabawy a przede wszystkim umiejętność dostosowania się do sytuacji.  I do tego on sam tryskający wręcz niesamowitą pozytywną i niespożytą energią! Zarówno my ja i nasi goście byliśmy pod wrażeniem.  Kontaktowy, miły i rzetelny gościu- aż miło z kimś takim współpracować!
Ika i Krzysiek

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 3 Października 2010, 14:38 »
SUPER FACET!!!!
Polecam bardzo!!!

Szczegóły potem, bo jestem świeżo po :D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 17 Października 2010, 02:20 »
Z ręką na sercu mogę powiedzieć,że owy dj spełnił moje oczekiwania ;D

Przed weselem spotkaliśmy się, aby omówić szczegóły.
Ja narzuciłam swoją wizję i swoje pomysły zabaw.
Widział,że ma do czynienia z osobą, która wie czego chce,
więc podejrzewam,że było mu ciut trudniej niż z innymi parami młodymi :)
Jednak od samego wejścia na salę czuło się miła atmosferę.
1 toast był super zrobiony, tak jak chciałam.
Najpierw dj przeczytał krótka historyjkę o nas,a potem zachęcił gości do toastu, wspólnego 'sto lat' i tak oto oficjalnie się imprezka zaczęła :D
Potem konkursy poprowadzone z humorem i inwencją :ok:
W konkursach dzięki temu niekiedy brały udział osoby, które z reguły nie chciały brać udziału w takich zabawach, a jednak :)
Oczepiny poprowadzone także z dowcipem ::)
Co ważne grał muzykę dla każdego, więc każdy z gości na parkiecie był choć 1 raz :P
Fajne były też koncerty życzeń ;D
Mnóstwo dedykacji i znalazła się nawet Nirvana, AC/DC, jak i pszczółka maja ;D
Dziś mogę powiedzieć,że facet robi to co kocha i robi to świetnie :brawo:
Gdybym miała wybierać raz jeszcze dokonałabym tego samego wyboru.
Dzięki Ci Andrzej za super wesele :-*

Offline dorcia4414
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.02.2011
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Lutego 2011, 15:48 »
Gorąco polecamy!!!!!
Andrzej wie co robi:) Profesjonalnie poprowadzil Nasze wesele oraz  poprawiny. 
Od samego początku goście świetnie się bawili do białego rana, a on razem z Nami - kiwal się:P tańczył za konsolą to robiło ogromne wrażenie na gościach.  Doskonale potrafi dobrać muzyke do „stanu duchowego” balowiczów. 
Konkursy dla gości - świetne!! dowiedzialam się ze mam rozrywkowa rodzinke:P Oczepiny poprowadzone z humorem:D
Na poprawinach zmeczonych gości postawił na nogi a My przedłużalismy „regulaminowy” czas zabawy, bo tak świetnie się bawiliśmy.  Karaoke- strzał w dziesiatke u mnie sprawdzilo się w 100%, choc mialam pewne obawy:) Mój mąż, który z reguły jest nieśmiały rwał się żeby śpiewać:) A Andrzej śpiewal razem z Nami:)
Na kążdą impreze będziemy wierni Andrzejowi:)))))

Pozdrawiamy serdecznie

Offline ImięBurzy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.03.2011
« Odpowiedź #18 dnia: 7 Marca 2011, 16:10 »
Wyobraźcie sobie Państwo wesele na 55 osób zrobione w sali na 200 osób, ogromny parkiet na którym zazwyczaj maturzyści tańczą poloneza, gości weselnych z których połowa niezbyt taneczna z powodu żałoby i DJ który ma sprzęt na drugim końcu sali.  Brzmi jak horror? Dla Andrzeja Ulhurskiego było to co najwyżej dobrym materiałem na rozkręcenie świetnej zabawy przy Thillerze Michaela Jacksona ;) Spisał się rewelacyjnie!
Chłopak jest bardzo kulturalny, kontaktowy, fantastycznie wczuwa się w nastroje gości ale umie okiełznać niesubordynowane towarzystwo.  Jego umiejętności DJ'a są na najwyższym poziomie mimo to bez zadęcia siedział z nami przy stole a nawet tańczył! Miał z nami niełatwe zadanie, ale widać że jest ambitny, bardzo zależało mu żebyśmy się dobrze bawili i wyszło mu to bajecznie! To było piękne wesele, goście byli zmęczeni twistem ale trwali na parkiecie do rana.  Na uwagę zasługuje jego modny image i staranna fryzura.  Wyglądał schludnie ale "na luzie"- nie jak pajac, co zdarza się niektórym DJ'om i nawet o 4 rano prezentował się elegancko i świeżo.  Widać, że jest prawdziwym profesjonalistą i wszystko miał zapięte na ostatni guzik ;)
Jeśli kiedykolwiek będziemy organizować imprezę to mamy nadzieję, że Andrzej zaszczyci nas swoim towarzystwem.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #19 dnia: 9 Czerwca 2011, 13:12 »
witam wszystkich forumowiczow:) jestem tu,gdyz najpierw byla wersja iz poprawin nie bedzie,a teraz zmienilismy zdanie i poniewaz na wesele mamy zespol pomyslelismy,ze fajnie bedzie,gdy na poprawinach bedzie dj, co myslicie? i jesli tak zachwalacie pana Andrzeja to moze wlasnie na niego bysmy sie zdecydowali, dzieki za wszystkie opinie,pozdrowionks!

Offline P.P. Koral
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.05.2011
« Odpowiedź #20 dnia: 10 Czerwca 2011, 20:39 »
Nasze wesele było najlepsze na jakim w życiu byliśmy! 
To nie tylko nasze zdanie ale i naszych gości ;)
Andzej jest DEBEŚCIAK! Ma świetny kontakt z gośćmi, potrafi zagrać tak,że cały parkiet rusza  do tańca!
Nikt nie siedział i młodzi i starzy, bez wyjątku na parkiecie!
Polecamy wszystkim, którzy nie są zdecydowani!!!
On Kocha to co robi i jest pełnym PROFESJONALISTĄ !!!
BYŁO REWELACYJNIE!!!!
Ludzie gratulowali nam i pytali skąd żeśmy go wytrzasneli ;)
Wesele bez Andrzeja to wesele nieudane !!!!
POLECAMY !!!!

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 12 Czerwca 2011, 13:44 »
przyszlazona, nie ma nad czym dumać.
Andrzej to najlepszy dj pod słońcem :D
Na pewno nie pożałujesz,szczególnie,że ceno wypada bardzo atrakcyjnie w porównaniu do innych dj'ów z okolicy.
Gości Ci rozrusza i to jeszcze tych co na co dzień nie palą się do tańców.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Czerwca 2011, 11:58 »
jeszcze wlasnie slyszalam dobre opinie o panu Przemyslawie Janaszkiewiczu, Arturze Szyszkowskim i Pawle Szewczyku, ale bardzo mnie przekonuja te opinie o panu Andrzeju-cos jak pewniak tylko wlasnie nie mam jeszcze odpowiedzi,co do ceny :)

Offline movika1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.05.2011
« Odpowiedź #23 dnia: 21 Czerwca 2011, 13:58 »
Witam wszystkich szukających oprawy muzycznej dla swojej uroczystości. 
Zdaję sobie sprawę jakie to ważne kto poprowadzi zabawę w tak ważnym dniu, dlatego wybieramy osobę, która jest polecana przez wielu. . . .
Nasza wesele odbyło się 06. 05. 2011 i pełne było zabawy, śmiechu i dobrej muzyki.
MEGA POZYTYW - CZŁOWIEK ORKIESTRA!!! Naprawdę polecam na 101%
Przygotowania i sama ipreza przeprowadzone perfekcyjnie.  Kontaktowy, uprzejmy z ciekawym poczuciem chumoru:P. . . .  rozbawi każdego, młodego i starszego, nawet dzieciaki szalały na weselu!!!!!
Goście wydzwaniali i opowiadali sobie i znajomym  przez kilka dni, jakie to fajne wesele było z DJ-em, a nie z orkestrą, my sami bawiliśmy się rewelacyjnie.
Idelny WODZIREJ - dziękujemy i pozdrawiamy M&S&V

Offline Asia i Paweł
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.11
« Odpowiedź #24 dnia: 24 Czerwca 2011, 10:01 »
Dołączam do szerokiego grona zwolenników Andrzeja,podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami,to jest odpowiedni facet na odpowiednim miejscu,jest profesjonalny w 100 %,kontaktowy,sympatyczny,kulturalny,uprzejmy, z poczuciem humoru,kreatywny,no poprostu same pozytywy,nie można sobie wymarzyć lepszego dj'a czy wodzireja. Jednym słowem REWELACJA!!!!!
POLECAM na każdą imprezę dla tych ,którzy lubią się bawić i tańczyć.

Offline ewbink
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #25 dnia: 5 Lipca 2011, 21:38 »
Dnia 02. 07. 2011r.  odbyło się nasze wesele w lokalu ’’Atrium’’.  Imprezę tą prowadził wybrany przez nas DJ wodzirej Andrzej Ulhurski.  W związku z tym pragniemy jeszcze raz podziękować mu z całego serca za tak wspaniale i oryginalnie poprowadzoną imprezę weselną.  W klimat, jaki wprowadza Andrzej ludzi jest z najwyższej półki, muzyka, którą gra doskonale odpowiada wszystkim i nie pozwala zwolnić tempa, konkursy i zabawy dla dorosłych jak i dla dzieci są naprawdę przednie.  Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru wodzireja i szczerze polecamy go innym.  Ewa i Szymon ;) ;) ;) ;)

Offline filipinka_2

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #26 dnia: 28 Lipca 2011, 19:43 »
witam wszystkich,
ja z moim przyszłym mężulkiem postanowiliśmy na pewno iż na naszym weselu oprawą muzyczną zajmie się DJ a nie orkiestra.  byliśmy już na kilku weselach i orkiestry nie spełniają w 100% naszych oczekiwań.  najlepsze są oryginalne wersje piosenek :)

lolalola a mogłabyś zdradzić ile taka przyjemność u DJ Ulhurskiego kosztuje nie chce mu tyłka zawracać takimi pytaniami - pewnie dużo wiadomości tego typu dostaje

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 28 Lipca 2011, 19:53 »
Info posżlo na priv

Offline filipinka_2

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #28 dnia: 28 Lipca 2011, 20:10 »
wielkie dzięki :*
a tak poza tym gratulacje z okazji ślubu.  podpatrywałam trochę twoje odliczanko i znam Cie także z innych wątków tylko zawsze byłam w ukryciu :) pozdrawiam serdecznie

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #29 dnia: 28 Lipca 2011, 20:21 »
Dzięki za gratulację, nie uciekłam mimo,iż miałam to w planach  ;D
Jeśli masz swoje wizje wesela i wiesz czego chcesz to najlepiej obgadać wszystkie szczegóły z Andrzejem, a on na pewno sprosta Waszym oczekiwaniom :)
Np zabawy, które wymyśliłam sobie,że będą troszkę ubarwił i wszystko wyszło lepiej niż się spodziewałam.