no to chwilowo twórzmy topik dwuosobowy

Kamerzystę, wzięliśmy ekipę ze Szczecina, po zobaczeniu ich filmów na gali wręcz oszaleliśmy, bo to co prezentują miejscowi wypada gorzej niż blado... Chciałam mieć coś co będzie miło oglądać...Zobaczymy

Trzymam kciuki żeby brachol wrócił na czas, ale jest duże prawdodpobieństwo że się nie uda. I masz babo placek...Miał byc moim świadkiem, skoro niewiadomo czy będzie pomyślałam o swojej przyjaciółce, a z kolei ta wyjechała z tekstem, ze ona nie chce być na weselu, bo jest singlem i będzie przeżywać męki...jak na kilku innych, same pary i ona.Na szczęście kilku singli jest przewidzianych

Może uda się ją namówić na świadkowanie :)a jak nie to jest jeszcze jedna laska w zapasie hehe, a Wy wybraliście już świadków?
CO do wizażystki, to po prostu połażę sobie, popytam tu i ówdzie. Całe szczęście, ze fryzjerka na miejscu

Jeszcze nie wie, że mnie czesze hehe, ale się niedługo dowie

Pozostała jeszcze sprawa kwiatów, organisty, mojej kiecy i ubranka Pawła

ale spoko, jakoś to pójdzie. Na razie oboje dzielnie walczymy z dietą :)ON jest dzielny, ja też

a co u Was? A jak chcesz porozmawiać na priva to bardzo proszę:) astorianka@interia.pl