Dorotka462 Mysle ze kazdy ma inne zdanie na dany temat moze Tobie tak kobieta nie przypadla do gustu ale dla mnie to zwykla spokoja osoba. Ona jest po przejsciach jest samotnie wychowujaca matka, dzierzawi Zajazd i moze nie odrazu bedzie wygladac jak jakis specjalista od weseli i organizowania imprez na to trzeba czasu. Nie zalezy mi na nie wiadomo jak wymyslnych potrawach. Podoba mi sie lokalizacja Zajazdu bo jest za miastem, panuje tam cisza i spokoj, teren ogrodzony, pokoje goscinne sa ladne w kazdym jest lazienka. Mysle ze kazdy powinien sam sie przekonac czy warto tam organizoac wesele czy nie.
Czytajac na forum poszlam na przesluchanie zespolu OKAY. Ledwo weszlam na spotkanie a facet zaczal sie chwalic jaki to on nie jest wspanialy, na jakich to imprezach nie gra, i po prostu mialam dosyc tego i odrazu z nich zrezygnowalam, nie powiedzili nic o konkurach jakie prowadza, puscili kilka piosenek, wedlug mnie beznadzieja a inni bardzo polecali ten zespół. Cene tez mieli niezla 2000zl.
Pozdrawiam i dziekuje wszytskim za odpowiedz