Autor Wątek: Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku  (Przeczytany 34131 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline teresa81

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2008
Odp: Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku
« Odpowiedź #90 dnia: 2 Lutego 2008, 12:39 »
My byliśmy w obu miejscach - fakt że pani z dworku była przemiła i bardzo pomocna, ale nie podobało nam się że stoi on w szczerym polu, jakieś szopy dookoła itd. - te parę drzewek tego nie przykrywa. Apartament był obłędny!! Ale jak pojechaliśmy do Panoramy... to od razu się zakochaliśmy i juz nie było odwrotu:) Jak czytam te negatywne opinie to trochę się  martwię ale zobaczymy jak to będzie...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #91 dnia: 2 Lutego 2008, 14:30 »
Szopy powiadasz :) Nie pamiętam szop :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #92 dnia: 2 Lutego 2008, 17:58 »
A ja  bym zauważyła, że gdyby nie mur okalający Panoramę miałabyś widok na ogórdki dzialkowe na ul. Bydgoskiej ;D ;D reszta zabudowy też wiele pozostawia do życzenia, a dla mnie nie miały znaczenia te "szopy" liczyła sie tylko jakość wesela.

Offline arco...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #93 dnia: 6 Lutego 2008, 14:16 »
Witam ;)
Miałam wesele w Panoramie we wrześniu 2005.
Wspomnienia piękne, jedynym zastrzezeniem moze byc fakt, iż było trochę ciasno na sali "jadalnej"  - ale to oczywiscie zależy od liczby gosci.
Oczepiny rycerkie też były - super zabawa ! :D
No i miłym akcentem końcowym był drobiazg-upominek od właścicieli, na pamiątkę tego pieknego dnia :)

Offline teresa81

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #94 dnia: 6 Lutego 2008, 14:30 »
Arco... a ile miałaś gości? Sama nie wiem do jakiej liczby mogę doskoczyć... Opowiedz coś wiecej proszę:)
Bernadetka - wiem, ze dookoła Panoramy też nie jest idealnie ale dzięki temu murowi własnie można to zignorować...

Offline arco...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: 6 Lutego 2008, 19:40 »
teresa - miałam ok 80 gości i przy stołach było trochę ciasno - sala do tańca za to całkiem wygodna, choć w najgorętszych momentach pękała w szwach :P
Na mnie wrazenie wywarły stylowe wnętrza, wszystko zadbane (noo w 2005 roku to jeszcze nowe hehe), piękne, także nawet dekoracje mi odpadły bo same wnętrza bardzo dekoracyjne były.  Chociaż jakbym miała więcej czasu to pewnie przygotowałabym się do tego inaczej a tak nie miałam za bardzo pola do popisu bo slub udało nam się załatwić w 2 miesiące (miał być w 2006, ale córeczce sie spieszyło do nas  ;))
Nie wiem jak jest teraz - wtedy nie było jeszcze apartamentu dla nowożeńców - dostaliśmy klucze do małego domku obok(gdzie planowali zrobic taki apartament), ale służył On nam do przechowywania prezentów, alkoholu i ewentualnie krótkiego odpoczyku. .
No nie wiem co Ci jeszcze napisac - jak coś to pytaj ;)

Offline teresa81

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #96 dnia: 7 Lutego 2008, 11:41 »
Dzięki arco za odpowiedz:) No ja też planuje koło 80 osób wiec muszę się przygotować że może być ciasnawo:) wow - slub załatwić w dwa miesiące to jest coś! jak wyglądały te oczepiny rycerskie? było tam cos zarezerwowane dla panny młodej czy skupili się na panu młodym? nie wiem na co się przygotować:) no i jakie jedzonko tam mają?
pozdrawiam serdecznie!

Offline arco...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: 7 Lutego 2008, 13:47 »
Oczepiny rycerskie były widowiskiem dla gosci z Para Młodą w roli głównej ;) Całosć polegała na tym, ze Pana Młodego wyciągnęli z nienacka z sali na zewnątrz, zakuli go w dyby a ja musiałam go wykupić narzucajac mu na głowę białą chustę i wołając - Mój ci On! :D Potem wsadzili mnie na wóz drabiniasty a On ciągnął ten wóz ze mną na pokładzie (noo rycerze trochę pomagali hehe) przez cały podjazd - ubaw po pachy :D Na koniec pokaz walk rycerskich.
Z racji tego, że ja trochę nieśmiała jestem to byłam lekko skrępowana tą rolą, ale gościom bardzo sie podobało ;D
Fotki z tej atrakcji(nie z mojego wesela) mozna zobaczyć w galerii na stronie Panoramy.
Co do jedzenia to nie wiem czy moje zdanie moze byc jakimkolwiek wyznacznikiem teraz, bo w 2005 r z tego co pamiętam testowali rózne firmy cateringowe i mieli zdecydować się na jedną - ale tego już nie wiem.  Ja w kazdym razie byłam zadowolona, menu ustalaliśmy sami.

Offline miskoo
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #98 dnia: 10 Lutego 2008, 12:04 »
witam

Czy ktoś z Was ma jakoś niedługo lub miał wesele w Dworku Hetmańskim?? jesli tak to bardzo chętnie czekam na opinie jak było?? jak organizacja? jak jedzenie i wogóle jak to wszystko tam wyglada. 

Pytam bo sluszałem opinie że jedzenie nie jest tam  najlepsze ale były to opinie ludzi którzy bawili sie tam z 2 lata temu wiec myślę ze mogło coś się zmienić.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi na forum lub na privie!!
Dzieki

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #99 dnia: 10 Lutego 2008, 12:06 »
poszukaj na tym forum se relacje sprzed roku, sprzed dwóch lat....skarg na jedzenie jakoś sie nie dopatrzyłam.....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 10 Lutego 2008, 12:27 »
witam

Czy ktoś z Was ma jakoś niedługo lub miał wesele w Dworku Hetmańskim?? jesli tak to bardzo chętnie czekam na opinie jak było?? jak organizacja? jak jedzenie i wogóle jak to wszystko tam wyglada. 

Pytam bo sluszałem opinie że jedzenie nie jest tam  najlepsze ale były to opinie ludzi którzy bawili sie tam z 2 lata temu wiec myślę ze mogło coś się zmienić.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi na forum lub na privie!!
Dzieki
ja miałam tam wesele - akurat co do jedzenia to nie można sie przyczepić - było super - wiem to od gości bo ja zjadłam tylko kanapkę z serem  ;)
poszukaj relacji mojej, martini, gosiaczkka, bernerdetki, gothless (chyba, ze pomyliłam nicka) - tam znjadziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #101 dnia: 10 Lutego 2008, 14:41 »
Ja polecam bardzo gorąco, jesli chodzi o jedzonko to nie masz sie czym przejmować do tego jeszcze ja nie słyszałam skarg, jak dla mnie możesz być spokojna i skupić sie na pozostałych elementach przygotowań slubnych ;D.

Jeśli chodzi o moją relacje wlasnie wczoraj zaczęłam usuwac z niej zdjęcia, więc chyba z cześci weselnej juz tam nic nie zostało ale mogę przesłać na e-maila zdjęcia jak się stoły uginały pod ciezarem pełnych półmisków, goscie byli zachwyceni, do dziś wspominają że na takim idealnie zorganizowanym weselu nie byli (a chodzi tu o jedzonko bo na weselu dla gościa jak sama wiesz liczy sie wywkintne jedzonko w dużej ilości i napije moi nie odstepowali stołów jak coś nowego wyjeżdżalo z kuchni pustoszał parkiet >:() aaa i dodaja że chyba już na takim nie będą mieli okazji być

Offline miskoo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #102 dnia: 12 Lutego 2008, 09:40 »
Witam

Dziekuję Wam bardzo za odpowiedzi, oczywiście w żaden sposób nie wątpie w profesjonalizm właścicieli dworku i wiem że bedzie wszystko ok ale wiecie zawsze lepiej zapytać i w sumie po to jest to forum:) i dzieki za pomoc

A Ciebie Bernadetka jesli mogę prośic o wysłanie tych zdjeć na emaila  będę wdzieczny.  Pozdrawiam Was wszystkich

Pa

Offline miskoo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #103 dnia: 12 Lutego 2008, 09:58 »
Hej
Mam jeszcze jedno pytanie czy ktos z Was słyszał a może bawił się na weselu gdzie grał zespół Arcus ze Szczecin Pan Arek jesli tak to czekam na info??
Pisałem na forum gdzie pisze sie o muzyce ale jakoś zero odzewu dlatego licze na waszą wiedze:)

Pozdrawiam

Offline miskoo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #104 dnia: 17 Lutego 2008, 15:12 »
Hmmmmmmmmmmmmmm?? co sie stało że nikt nie pisze?? Mam nadzieje ze forum nadal działa?? Pozdrawiam

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #105 dnia: 17 Lutego 2008, 15:23 »
Spokojnie, forum działa ja też część dotyczącą mnie zakodowałam tylko chwilke potrzebuję na znalezienie odpowiednich zdjęć zmniejszenie i wysłanie... a jakoś czasu brak weekendzik więc sprzontanko gotowanko pranko i relaksik ;D ale jeszcze dziś coś wyslę ;)

Offline miskoo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #106 dnia: 17 Lutego 2008, 21:32 »
Ok Bernadetka dzieki uspokoiłaś mnie :) spokojnie jak znajdziesz chwilę to wrzuc na emiala fotki:)  Pozdrawiam papa

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #107 dnia: 24 Listopada 2008, 21:38 »
czesc dziewczyny!!!!!
chcialam sie zapytac o pare rzeczy. Robie wesele w Dworku Hetmanskim w czerwcu. . i niedlugo jade zobaczyc sale,wplacic zaliczke i takie tam organizacyjne sprawy. . . .
doradzcie prosze o co warto popytac albo ustalic. . . . Mam tyle spraw na glowie,ze bede wdzieczna za kazda popdowiedz!!
Z gory dziekuje!!!

Moj aniolek Bianka 06. 11. 2008 -23 tydz :-(

Offline wiktoria28
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #108 dnia: 27 Stycznia 2013, 19:43 »
Witam czy ktoś wie jak obecnie wygląda sytuacja z weselami w Dworku Hetmańskim?
wpisy są mało aktualne, wybieramy się tam na spotkanie.  .  .  .   może ktoś ma aktualne uwagi co do miejsca?

Offline compaq0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #109 dnia: 27 Stycznia 2013, 19:49 »
Też czekam na aktualne informacje na temat Dworku ponieważ za kilka miesięcy też idę na rozmowę w sprawie wesela

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
« Odpowiedź #110 dnia: 31 Stycznia 2013, 14:52 »
Ja robie w maju tego roku wesele w dworku. Pomoge ile moge jesli cos potrzebujecie piszcie na maila. a.grzybkowska@gmail.com

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline justynamm
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2014
« Odpowiedź #111 dnia: 16 Stycznia 2016, 16:43 »
Nasze wesele odbyło się w Dworku Hetmańskim w czerwcu 2014 roku i to była najlepsza decyzja w powierzeniu organizacji naszego najważniejszego dnia. Wg. Nas był to najlepszy stosunek ceny do jakości (idealne jak dla nas ciche malownicze otoczenie, pyszne jedzenie i detale które spowodowały że wszystko było na wysokim poziomie) czego potwierdzeniem było zadowolenie gości ( nawet kuzyn oznajmił, że ślub jak będzie brał to tylko w tym miejsc).Bardzo, bardzo miło wspominam i polecam Wszystkim! Justyna