Witam,
Po małych problemach z netem...jestem wkońcu

No i zaczynam nadrabiać i odpowiadać:
patrycja_4r Tak robimy poprawiny, ale niedajemy wódki na odchodne...
mka Oczywiście zaraz Ci prześle namiary na priv...Dobry pomysł z tymi sokami (30 czarna porzeczka+30 jabłko)
ciriness No właśnie niema (niestety

)złotego środka...Bo mężczyźni tacy są nawet jak niechcę nas zdenerwować to i tak im to niewychodzi...
Anjuszkapamiętam o wodzie,pamiętam...ale dziękuje za przypomnienie....A namiary zaraz już przesyłam na priv
m_lenaja tez mam nadzieję że, dziewczyny staną na wysokości zadania

No dobra moję dziewczyny, czyli jednogłośnie będzie za mało soków...no to kupimy po 2 litry na osobę niegazowanego i gazowanego litr, a no i wody z 3 zgrzewki niegazowanej...
Ciesze sie że, Wam się podobają zawieszki

mnie tez zauroczyły....
A bym zapomniała...przyszły zaproszenia

są prześliczne

jak je zobaczyłam to aż tak "mięciutko na serduszku" się mi zrobiło...

(napisze wam w kolejnej odpowiedzi jaki mam komunikat że niemogę zdjęć wklejać-może razem coś zaradzimy)

i będe mogła wam wkleić ich zdjęcie...
Dzisiaj jeszcze byłam na rozmowie o pracę...praca w banku polegająca na pozyskiwaniu klienta biznesowego(firmy)na kredyty,karty z limitami i takie tam"naciąganie"....jak rozmawiałam z tym gościem to bardziej mi się wydawało że ta praca to bardzo przypomina przedstawiciela handlowego...

tak szczerze to trochę mnie zawiodła...

bo chciałam isc do normalnego banku udzialać kredytów ludziom i firmom,a nie latać po firmach i ich namawiac na "wzięcie kredytu lub karty", albo wogóle ich szukać...

troche dla mnie ta praca za poważna

Ale zobaczymy jaka bedzie odpowiedz...(pod koniec następnego tygodnia)
Do was lece" rzycić okiem"