Autor Wątek: Oczekiwanie cherry na 31.07.2010 :)  (Przeczytany 23408 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Odp: Oczekiwanie cherry na 31.07.2010 :)
« Odpowiedź #180 dnia: 8 Marca 2010, 17:54 »
aaa no i wszystkiego najlepszego kochana, z okazji dnia babeczek!!! :-* :Daje_kwiatka:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #181 dnia: 8 Marca 2010, 19:54 »
Poza tym krawaty są teraz tak piękne ze po co je jeszcze ozdabiac??

Z naszego punktu widzenia może to tak wygląda, ale niektórym chłopakom przeszkadza, jak im dyndają w tańcu albo wpadają do obiadu ;D A tak poważnie, spinki przydają się głównie pod marynarkę - są niewidoczne, ale dzięki nim krawat się nie marszczy i nie przesuwa ;)

Cherry, obiecania spinka :)

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #182 dnia: 8 Marca 2010, 20:03 »
Nemezis ładna spineczka ;)
Ja ciągle poszukuję srebrnej ze złotym zdobieniem, ale albo nie ma, albo są po 2 500 :-\ A tyle to nie dam, bo niemam ;)

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #183 dnia: 8 Marca 2010, 20:08 »
mozna sie przyłaczyc?!

Offline cherry

• zapaleniec
« Odpowiedź #184 dnia: 8 Marca 2010, 20:09 »
misia241 zapraszam :) Miło mi że chcesz się przyłączyć :)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #185 dnia: 8 Marca 2010, 20:45 »
2 500? :o To z czego one są zrobione? Moja jest cała srebrna i kosztowała u jubilera trochę ponad stówkę :)

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #186 dnia: 8 Marca 2010, 21:12 »
gratuluję rocznicy
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #187 dnia: 10 Marca 2010, 08:27 »
Krawaty nie powinny wpadac do obiadu i dyndac...z prostego względu! ELEGANCKI mężczyzna nie ściąga marynarki przez cały wieczór i tyle!! Mój mąż przez całe wesele nie zdjął marynarki!! A okropny jest widok Pana Młodego bez marynarki..bbllleeeee...

Offline cherry

• zapaleniec
« Odpowiedź #188 dnia: 10 Marca 2010, 09:17 »
Agulek79 co do pana młodego to się z Tobą zgadzam ;) Jednak o spince nie myślę jako o ślubnej, tylko na takie potem inne mniejsze wyjścia ;) Na ślubie mój PM będzie miał muchę więc spinka nie potrzebna, a na drugi dzień, będzie tylko mały obiad, już w normalnych strojach, gościom mówimy że mogę przyjść na całkiem codziennie, wtedy już spokojnie spinkę założyć może :) A poza tym w rozpiętej marynarce też ją widać, nie trzeba od razu marynarki ściągać :P

W ogóle tak nad tym myślałam ;) Piszecie że spinki dla starszych, a może po prostu dla bardziej eleganckich, bo tacy są starsi panowie ;) Dla takiego nastolatka spinka na pewno odpada, ale to chyba zależy głównie od charakteru mężczyzny który ją nosi :)

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #189 dnia: 10 Marca 2010, 21:25 »
od charakteru też zależy, mój nienawidzi chodzić w eleganckich rzeczach woli luźne sportowe więc o spince dla niego nawet nie myślę
Dziękujemy

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #190 dnia: 12 Marca 2010, 07:32 »
Krawaty nie powinny wpadac do obiadu i dyndac...z prostego względu! ELEGANCKI mężczyzna nie ściąga marynarki przez cały wieczór i tyle!! Mój mąż przez całe wesele nie zdjął marynarki!! A okropny jest widok Pana Młodego bez marynarki..bbllleeeee...

Ale przecież pod marynarką spinka się najbardziej przydaje, bo krawat leży gdzie trzeba i nie przesuwa się ;)

Myślę, że nie powinnyśmy za bardzo narzucać naszym mężczyznom, jak mają wyglądać :P Jeśli chcą nosić spinki - niech noszą, jeśli nie chcą - nie ma problemu. Mój od dawna chciał mieć spinkę i baaardzo się z tego prezentu ucieszył :D To samo tyczy się ściągania marynarki - ani ja ani mój P. nie widzimy w tym nic złego, zwłaszcza że tańczymy na imprezach dużo tańców towarzyskich... Owszem, standardy wypada tańczyć w marynarce, ale spróbujcie sobie wyobrazić faceta zasuwającego cha-chę albo jive'a w "pełnym umundurowaniu" :lol: Oczywiście, Pan Młody, jeśli nie ma typowej koszuli ale np. koszulę smokingową lub frakową, będzie bez marynarki wyglądał okropnie :-\ Jednak kiedy już rzuci muchą, to nie widzę przeszkód, żeby zdjął marynarkę i założył normalną koszulę :) do tego najlepiej krawat... i spinkę :terefere:

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #191 dnia: 12 Marca 2010, 08:22 »
A ja mimo wszystko nie lubię tańczącychm spoconych panów bez marynarek z powyciąganymi koszulami...Ale każda z nas ma swój gust. Ja jestem estetką. :terefere:
...i jak idzie wam z tańcem do pierwszej piosenki? :)

Offline cherry

• zapaleniec
« Odpowiedź #192 dnia: 12 Marca 2010, 17:08 »
U Nas jeśli chodzi o pierwszy taniec to raczej bez zmian ;) Powoli do przdu ;) W sumie robimy sobie jedną próbę weekendową tylko ;) Na razie jeszcze mamy czas więc na spokojnie, potem się zacznie przerażenie :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #193 dnia: 13 Marca 2010, 00:01 »
Hm, ciężka sprawa... my na sali mamy klimę więc spoko, ale gdyby było gorąco to nie wyobrażam sobie męczyć Ł. żeby siedział w marynarce. Powinien się czuć komfortowo :) I to jest dla mnie priorytet  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #194 dnia: 13 Marca 2010, 20:31 »
Zgadzam sie z Mysia.
Tez mam klime na sali,ale jak by nie bylo to lepiej zeby PM dobrze sie czul,a nie pocil sie w marynarce.

Offline cherry

• zapaleniec
« Odpowiedź #195 dnia: 14 Marca 2010, 21:02 »
"Chociażby życie nasze było najtrudniejsze, najcięższe,
zachowajmy ufność i wiarę,
że na świecie zwycięża tylko miłość"

:) :) :) Dziewczyny jak bardzo się cieszę :) :) :) Kolejna granica oczekiwania przekroczona :) Od dnia zaślubin dzieli Nas już tylko 19 tygodni :) A pamiętam jak bardzo mnie przerażała na moim suwaczku liczba 58 tygodni ;D Czas jednak leci i to coraz szybciej ;) Ani się obejrzymy, a już będziemy żonkami ;)

Z podsumowania tego tygodnia, hymm... można by powiedzieć, ze był on ciekawszy od tego poprzedniego, ale czy lepszy, trudno powiedzieć ;) Zrobiliśmy sobie dzisiaj kolejną próbę pierwszego tańca i mogę się pochwalić, że zaczyna Nam już coś ładnego wychodzić ;) Łapiemy rytm i niewiele jest deptania, choć jeszcze się zdarza :P Ale co tam ;) Ćwiczenie czyni mistrza :)
Byliśmy też zaprosić siostrę mojego PM, nie było to zbyt miłe, nie wiadomo czy będzie Naszym świadkiem :-\ Trochę Nas to zszokowało, bo nikt się nie spodziewał czegoś takiego, takie rodzinne problemy, nie chcę się rozpisywać na ten temat. Mam nadzieje że kolejne zaproszenia będą rozdawane z większą radością i przyjmowane z entuzjazmem ;D A w związku z tą całą sytuacją, to mogę jedynie życzyć sobie i Wam forumki, aby Nasi mężowie przyszli nie zmienili się po ślubie w bestie, aby kochali  nawet swoich teściów i co jakiś czas chętnie się z rodzinami swoich żon spotykali ;) Bo niema chyba nic gorszego, jak to, gdy mąż nienawidzi rodziny żony, i oczywiście odwrotnie.

I jeszcze zapomniałam wspomnieć o Naszym uczczeniu Dnia Kobiet i Dnia Mężczyzn :) Tak jakoś postanowiliśmy nie kupować sobie niepotrzebnych gadżetów typu przytulanki, za to Razem wybraliśmy się do pizzerii ;) Niektórzy pomyślą, że to może żadne świętowanie, ale wolimy rzeczy zwykłe od spa czy innych ;) Każdy lubi co innego, a najważniejsza jest pamięć i bliskość :) Pizza nie była zwykła za to, bo z krewetkami i małżami, tuńczykiem i jeszcze jakąś rybą, polecam ;)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #196 dnia: 14 Marca 2010, 22:23 »
Dziwne, że siostra PMa nie cieszy się razem z Wami z Waszego ślubu :-\ Ale na pewno nie ma sensu brać ją na siłę na świadka, jeśli się z nią nie dogadujecie, tylko dlatego że jest siostrą... Często przyjaciel jest lepszym świadkiem niż ktoś z rodziny :)

Pizza nie była zwykła za to, bo z krewetkami i małżami, tuńczykiem i jeszcze jakąś rybą, polecam ;)

O nie nie... :nie: Może i jestem żarłokiem, ale wszelkie tzw. owoce morza omijam szerokim łukiem ;)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #197 dnia: 14 Marca 2010, 22:34 »
Pizzę z małżem to zjem po 27.08.2011 ;) Żartuję, ale co do owoców morza to mam podobne zdanie do Nemezis.
A jeśli chodzi o siostrę PM - mam podobnie. Jeszcze dużo czasu do ślubu, ale pewnie ona zostanie świadkową. Kiedy M. jej to zasugerował, to nic nie odpowiedziała. Jakby w ogóle jej nie zależało. Nie wiem, ja to bym się chyba ucieszyła, że ktoś chce mnie na świadka. Rodzicom M. zależy, żeby to ona była, a ja nie mam kogo wystawić na świadka. Gdyby to mogło się odbyć bez dąsów i obraz, to ja wolałabym mieć dwóch świadków płci męskiej.

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #198 dnia: 16 Marca 2010, 10:28 »
A my na Świadków wybraliśmy naszych najlepszych przyjaciół. Ja swoją przyjaciółkę od czasu LO a mój mąż kumpla z któym sie zna całe zycie. A mamy rodzeństwo! ...Ich ewentualnie na chrzestnych kiedys weźmiemy...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 16 Marca 2010, 11:23 »
Mmmm... a my z moim Ł. uwielbiamy owoce morza, we wszalakiej postaci!! :Serduszka: ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #200 dnia: 18 Marca 2010, 23:30 »
Pizza nie była zwykła za to, bo z krewetkami i małżami, tuńczykiem i jeszcze jakąś rybą, polecam ;)

O nie nie... :nie: Może i jestem żarłokiem, ale wszelkie tzw. owoce morza omijam szerokim łukiem ;)

Zgadzam się...fuj,fuj, fuj...brrryy...aż mam dreszcze i wcale nie chcę jeszcze :D :D :D :D

Co do siostry PM to mam tylko nadzieję, że miała jakieś dobre wytłumaczenie a nie "nie bo nie" ..przykre to ale zdarza się  ::) ::)
Buzka  :-* :-* :-*

Offline cherry

• zapaleniec
« Odpowiedź #201 dnia: 22 Marca 2010, 12:54 »
"Miłość nie jest tylko uczuciem
nie jest tylko wzruszeniem,
romansem ani zakochaniem się.
Jest dojrzewaniem,
troską i wzajemną odpowiedzialnością za siebie."

Ten weekend był pełen zajęć, więc miałam na forum niewiele czasu ;) Jednak już się poprawiam :)
Do Naszego Dnia pozostało już tylko 18 tygodni :) Liczba coraz mniejsza i zdaje się napięcie coraz większe ;) Już czasem mam dziwne sny, typu że tu już trzeba do kościoła, a ja nie gotowa, że mój nie umie do mnie dojechać, jednak jakiś tam stresik mały, pomiędzy ogromną radością się pojawia ;)

W ten weekend znów było bez prób tańczenia pierwszego tańca, za to był długi weekend i świętowanie moich urodzin :) Najpierw w sobotę zrobiliśmy spotkanie Nasze z moimi teściami ;) Miło było, upiekliśmy Razem ciasto, zrobiliśmy kolacje i posiedzieliśmy, pogadaliśmy :) W niedzielę moje urodziny świętowaliśmy z moją rodziną, i to już była większa impreza, bo na 15 osób. Szczerze powiedziawszy to następne urodziny już będą inne, bo takich zjazdów rodzinnych nie lubię ;) Więc z pewnością z tego zrezygnujemy, będziemy zapraszali tylko rodziców. Później czas mijał na poznawaniu mojej nowej komórki i tak jakoś bardzo szybko mi ten weekend uciekł.
Teraz już pewnie czas poleci bardzo szybko do ślubu :)

Co do siostry mojego PM to odpowiedzi jeszcze nie dała, zastanawia się czy być Naszym świadkiem czy nie, a może nad tym czy przyjdzie na wesele czy nie :-\ Ale ludzie są dziwni, mają różne problemy i czasem trzeba dziwactwa zrozumieć. Nie przejmuję się, bo mamy jeszcze parę pomysłów na świadkową ;)

mka jak dla mnie owoce morza źle wyglądają ale dobrze smakują ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #202 dnia: 22 Marca 2010, 13:26 »
mka jak dla mnie owoce morza źle wyglądają ale dobrze smakują ;D[/color]

Dla mnie teeeż!! ;D
Miłego dziona! :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #203 dnia: 22 Marca 2010, 14:23 »
A dla mnie jak wyglądają, tak smakują :P

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #204 dnia: 23 Marca 2010, 10:36 »
ja nie mam pojęcia jak smakują... i jakoś nie zależy mi, żeby to wiedzieć :P ;)

Offline m@dziuni@

• forumowicz
« Odpowiedź #205 dnia: 27 Marca 2010, 16:41 »

:hello: cherry  ;D

nadrobiłam twoje odliczanko  :)

będę podczytywać ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #206 dnia: 27 Marca 2010, 22:36 »
nigdy nie jadłam owoców morza jakoś mnie do nich nie ciągnie
raz tylko krewetki opiekane jadłam nawet zjadliwe
Dziękujemy

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #207 dnia: 27 Marca 2010, 22:47 »
Ja tak samo jak moniq jadlam tylko krewetki ... ale mi bardzo smakowaly , byly w ciescie ... pyszne  :D.

Offline cherry

• zapaleniec
« Odpowiedź #208 dnia: 28 Marca 2010, 21:11 »
"Trzeba stworzyć dom,
Żeby mieć do czego wracać.
Upchać miłość tam w każdy kąt.
Więc marzenia miej, bo to nie jest ciężka praca.
I kochaj, I kochaj. Zbudujesz dom.

Wybuduje dym z komina,
i rupieci pełen strych.
W kącie my, nad lampką wina
Koty trzy, koty trzy.
Gdzieś, za szafą, zadomowi się, nam świerszcz.
Jak ćmy wpadną przyjaciele,
Tylko wierz, mocno wierz, mocno wierz.

Trzeba stworzyć dom,
Żeby mieć do czego wracać.
Upchać miłość tam w każdy kąt.
Więc marzenia miej, bo to nie jest ciężka praca.
I kochaj, I kochaj. Zbudujesz dom.

Ziemię wokół zrównam z ziemią,
Głośno skrzypieć będą drzwi.
A wieczorem sen o domu,
Niech się śni, niech się śni.
Ty posadzisz, w każdym oknie złoty kwiat.
A nad nami dach i niebo.
To nasz świat, cały świat, cały świat."

Już tylko 17 tygodni :) Tylko tyle i już, staniemy przed ołtarzem, przyrzekniemy przez Bogiem i założymy tak do końca Nasz Dom, ten taki duchowy :) To co najważniejsze przecież to wspólna rodzina, to ten dom powinniśmy budować przede wszystkim ;) A na razie ważne by mieć marzenia :)

Ten tydzień znów przyniósł kolejnych zaproszonych gości, kolejne dwa zaproszenia rozdane :) Już tak niewiele ich zostało. Nie wiem czy myślałyście kiedyś o tym, jak szybko te niepowtarzalne chwile umykają. Po rozdanym ostatnim zaproszeniu, ten etap szczęścia i czegoś niepowtarzalnego odejdzie do przeszłości bezpowrotnie. Pozostaną jedynie wspomnienia ;) Każdy etap przygotowań chciałoby się przeżywać głęboko i zapamiętać te cudowne emocje :) Pamiętam jak było mi przykro gdy to mojego ślubu był jeszcze ponad rok, chciałam już to przeżyć, teraz gdy w tym tygodniu zostaną tylko 4 miesiące do tego dnia, mam wrażenie że powoli ten niepowtarzalny czas dobiega końca, a później pozostaną wspomnienia i codzienność, ale już ta tak bardzo wyczekana, wspólna.

Weekend minął, a my zrobiliśmy się ostatnio leniwi ;) Znów nie ćwiczyliśmy pierwszego tańca, trzeba byłoby się zmobilizować, nie mówiąc już o tym że powinnam w końcu kupić butki ślubne ;) Ale na razie święta ;)

Witam m@dziuni@ w moim wątku, cieszę się że jesteś :)

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #209 dnia: 28 Marca 2010, 21:23 »
my nawet piosenki jeszcze nie wybraliśmy nie mówiąc o nauce tańca
Dziękujemy