Jak dla mnie ślicznie pasuje ten pierwszy bukiecik co wkleiłaś lub ten
Obrazek
Jakaś mała ładnie ozdobiona kuleczka będzei ślicznie pasowała, sukeinka nie jest biała więc medług mnie może być buekicik w jasnych kolorkach, ne wiem czy Ci już pisałam ale skeinkę wybrałaś prześliczną, bardzo mi się podoba i już nie mogę się doczekać aż będziesz miała fotki z przymiarki (hmmm jeśli jeszcze nie masz i je przeoczyłam to mnie popraw) 
mylalam raczej o czyms wiekszym, jestem dosc wysoka, wiec filigranowy bukiecik moze zle wygladac.
a sukienka jest natural bianko (to taki bardzo jasny ecru) wiec jestem raczej za bardziej zdecydowanymi kolorami, bo te delkiktniusie pastele moga sie chyba za bardzo zlewac z caloscia.
sukienka jest bogato zdobiona koronkami (hafr ze zlota nitka - dlatego myslalam o zolciach, i malutkie blyszczace krysztalki) wiec raczej bukiet skromniejszy, ale ze wzgledy na wzrost chyba rozmiarowo wiekszy, ale bez "ogona" bo to mnie jeszcze wydluzy a moj przyszly M ma tylko 5 cm wiecej.
jest tylko jeden problem - tyle propozycji, wiec co wybrac

, tak jak z suknia nie mialam problemu to bede miala z bukietem.
dzieki za pochwaly - fotek z przymiarki nie bylo ale beda w przyszlosci (mam teraz sesje i krucho niestety zeby sie wybrac do salonu na dluzej i obfotografowac

)