Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 154748 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #2070 dnia: 9 Kwietnia 2010, 11:57 »
W takim razie czekamy na fotki :) miłego pazurkowania!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #2071 dnia: 9 Kwietnia 2010, 12:03 »
Hmmm, fakt sypialnia nie powala, może poprzeglądaj trochę czasopism, pogmeraj na necie, jest parę stronek z przykładowymi aranżacjami, coś wpadnie w oko, co można by zasugerować projektantce...Sypialnia ciemna może być, w końcu spać tam macie  ;D i tak są tam dwa okna, będzie wpadać sporo światła.

Mi się ten fiolet podoba, tzn. pierwsza wizja projektantki, ciemna ściana z łóżkiem plus fiolety. A ta ściana z garderobą i łazienką już ma być w tym kolorku drewna? Bo tak trochę nie pasi...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2072 dnia: 9 Kwietnia 2010, 13:20 »
Nadrobiłam po dłuższej nieobecności :) Ponad 12 stron się tego uzbierało :P ;)
Załapałam się jeszcze na jedną fotkę z Waszego spotkania - super wyglądałyście :)
Fajne zakupy :) No i żaba mi się spodobała ;) No i Ty wyglądasz bosko - chyba większość z nas marzy o takiej figurce jak Twoja ;) Z czego Ty się odchudzasz kobietko? Najbardziej spodobał mi się beżowy płaszczyk :) Sama miałam sobie taki kupić ale akurat brakło rozmiaru M, same S i XL ::) Jak pech, to pech :P
Wizualizacja mieszkanka - kurcze, ale będziecie sobie mieszkali! ;) Chociaż ja osobiście wolę inny styl i jestem bardziej za tym co napisała nasza Ula :) Sypialnia, no cóż, zupełnie mi się nie podoba. Mam nadzieję że babeczka wymyśli Wam coś lepszego :)
Śliczne zaproszenia wybraliście :) Chociaż nie powaliły mnie na kolana ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2073 dnia: 9 Kwietnia 2010, 13:30 »
Mi tez sie za bardzo ta sypialnia nie podoba ... a te rolety czy co to jest , ygladaja jak z biura ... w biurach sa takie  :P

Te lózko jest fajne!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #2074 dnia: 9 Kwietnia 2010, 13:35 »
Piczko jedna! Masz jeszcze fotki ze spotkania? Kasuj je..bo nas wykorzystają w sieci do niecnych celów :D :D :D :D

Wiesz..mi się właśnie nie podobają domy "na jedno kopyto"...strasznie nudne są takie wnętrza...nie ma gdzie od nich uciec ;D ;D ;D Ale każdy ma swoje wizje ::) ::)

A propo..słowo wizualizacja już zawsze mi się będzie z Tobą kojarzyło :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Sypialnia jest faktycznie do bani..A jak macie taką wielką chatę to po co wam garderoba w sypialni? :D :D

Buzi fruzi :-* :-* :-*

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #2075 dnia: 9 Kwietnia 2010, 14:07 »
:D ja mam wnetrza na dole wlasnie raczej ala "stare" i z takimi meblami, bo sam salon ma 140 lat, wiec nic innego by tam nie pasowalo.
ale sypialnia i pokoje na pietrze jak najbardziej jasne i raczej nowoczesne. nie az tak bardzo strasznie modernistyczne, ale jednak raczej mlode.

i hm. czuje sie z tym bardzo spojnie i zrownowazenie :) ale tez wole jasne i przytulne sypialnie, wiec co czlowiek to gust. najwazniejsze, zeby pani jeszcze popracowala az bedziecie zadowoleni:).
hihi

ciezko ocenic z foty, ale moze lozko przodem do tego duzego okna by pasowalo? znajomi tak maja i to jest genialne. patrza sobie w okno (tez to lubie) i caly poko i garderoba jest za nimi. na czole lozka tez maja takie wlasnie wyzsze oparcie i za nim (od strony garderoby wlasnie) stoi jeszcze komoda. tak, ze jak sie wchodzi do pokoju, to powierzchni lozka nie widac, a jak sie jest w lozku to sie jest w lozku bez rozpraszania sie reszta pokoju ;). ale wszystko zalezy od powierzchni pokoju i wielkosci loza.. tak tylko mi sie skojarzylo
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2076 dnia: 9 Kwietnia 2010, 17:20 »
a mi tam sie podobaja takie nowoczesne wnetrza, ciemne sypialnie, u mnie jednak by to niestety nie przeszlo, ale tylko ze wzgledu na meza, mi sie tam podoba jak bedzie wasz domek wygladal, sypialnia jest do spania, a im ciemniej tym przyjemniej ;D mozna fajny nastroj swiecami uzyskac na bara bara ;D nie bedziecie tam przeciez przebywac w dzien. a co do projektantki to chcialabym pozwolic sobie na taka osobe ;)

Agatko pazurki nadal czerwone? :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #2077 dnia: 9 Kwietnia 2010, 18:06 »
Nie było mnie 1...no 1,5 dnia i tyle mam do nadrabiania  :o Co to ma znaczyć?  :D :D :D
Mnie ogólnie sypialnia nie powaliła na kolana tzn.ta 1wsza mi się podoba,ale te rolety to jakaś pomyłka-wygląda jak w biurze  :D :D :D Generalnie nie jest źle moim zdaniem,ale może być lepiej  ;D
Za to bardzo,ale to BARDZO podoba mi ta pikowana skajowa ściana-jest wypasiona  ;D ;D ;D
Sama na to poluję,ale tak szczerze to nie wiem "z czym to się je"i gdzie kupuje?  :D :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2078 dnia: 9 Kwietnia 2010, 18:36 »
Jestem! ;) wróciłam z pazurków i nawet na Vacu już byłam! :P

Pamelko dziękuję :) :-* tak, zgadza się, dalej są czerwone! ;D tylko różne odcienie robię! ;)
Ale za 2 tygodnie zrobię sobie takie fajne, różowiutkie! wiosenne! ;D

Dziewczęta, już nawet nie chce mi się komentować Waszych opinii o sypialni... będzie ona zmieniona i tyle :P
Po co w kółko powtarzacie, że wydaje Wam się "ciemna, chłodna, surowa, kanciasta, sztywna" itd, skoro my myślimy inaczej i to nam ma się ona i cały dom podobać...?!
Jakbyście chciały mnie przekonać, do swojego zdania... A przecież to my będziemy tam mieszkać...
A poza tym, nie zmienię zdania z dnia na dzień... przecież nie zamuruję okna i garderoby... Dom już stoi i cieszymy się z tego co mamy... i chyba nie ma co narzekać prawda?
No i po raz setny powtarzam, że to TYLKO PROJEKT!!! na żywo będzie to całkiem inaczej wyglądało! ::) ::) ::) będzie na pewno cieplej i przytulmniej, bo ja również chcę taki efekt uzyskać...

I mka na pewno nie zgodzę się z Tobą, że nasz dom będzie nudny... ::) jest zrobiony w bardzo ciekawy sposób, więc aż dziwne, że tak napisałaś... ::) ale ok ;) każdy może mieć swoje zdanie.
A garderobę oczywiście, że trzeba mieć w sypialni!!! :mdleje: nie będę przecież z gołym tyłkiem latała po całym domu!! ::) będą tam nasze ciuchy przecież! w innych pochowamy kurtki, płaszcze itp...

agulla,  Patrycja hahaha to nie są takie rolety jak w biurze!!! :Co_jest: to są takie specjalne firany, ale mi i tak się nie podobają :P
A pikowana ściana na pewno zostanie! ;)

Galaretko tak jak napisałaś, do Twojego domku taki styl pasuje... tutaj by się nie sprawdził ;)
Do tego projektantka, i ja również, lubimy konsekwencję, dlatego wszystkie pomieszczenia utrzymane są w podobnym stylu ;)

Z innej beczki... Dostałam projekt zaproszenia, napisałam tylko aby wypośrodkowali wierszyk i wysłałam akceptację!
Jeszcze tylko dołączę listy gości i jutro zaczynają produkcję naszych zamproszeń! :jupi:
Mam nadzieję, że szybko im pójdzie :P
Wyglądają tak: (w tle będzie taki ala znak wodny z naszych inicjałów ;))

A tekst brzmi:
TEKST ZAPROSZENIA:

Zakochani i świadomi, że ich miłość to nie wiatr,
mają zaszczyt zawiadomić, że chcą razem iść przez świat.

Agata ....
i
Łukasz ....

w imieniu Rodziców i własnym
z radością zapraszają

Sz. P.  ……………………………………………

na swój Ślub, który odbędzie się
dnia 10 lipca 2010 roku o godzinie 17.00
w Kościele NMP Matki Kościoła .

Po uroczystości Zaślubin serdecznie zapraszamy W.P.
na przyjęcie weselne, które odbędzie się
w Dworku Hetmańskim w Koszewku.

Prosimy o potwierdzenie przybycia
do dnia 30 maja.
tel. Agata: ...
lub ...
tel. Łukasz: ...
lub ...

WIERSZYK:

"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się
przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie..."

O' Cangaceiro

Okej, uciekam robić sałatkę grecką, bo moja Siostra do nas przyjechała i oczywiście będzie imprezka! :pijaki:
Miłego piątku życzę Wszystkim! ;) :-*

[/color]

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
« Odpowiedź #2079 dnia: 9 Kwietnia 2010, 18:41 »
Mamy ten sam tekst na zaproszeniach. Dobry wybór :P

Sałatka grecka.. Mniami... Często sama robię, oczywiście z gotowym sosem z "tytki".

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #2080 dnia: 9 Kwietnia 2010, 18:44 »
Agatko nie denerwuj się tak, bo dziewczyny już nie będą chciały już komentować nic u Ciebie :P :P

Tobie również miłego wieczoru  :-* :-* :-* :-* :-*

p.s. Ty robisz sałatkę? :D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #2081 dnia: 9 Kwietnia 2010, 18:51 »
 :o zajefajny wierszyk O' Cangaceiro  :mdleje: .. az sie wzruszylam  :Wzruszony: :brawo:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2082 dnia: 9 Kwietnia 2010, 20:42 »
"tel. Agata: ...
lub ...
tel. Łukasz: ...
lub ..."

Czy to byla Twoja pomylka czy taka pomykle zrobili ci co robia zaproszenia?Pytam sie bo jezeli ci co robia zaproszenia to powiedz im ze jest byczek  ;)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #2083 dnia: 9 Kwietnia 2010, 21:05 »
Agatko kochana pozwole zacytowac sobie tekst mojego kochanego:
"Opinia i zdanie jest jak d..a(pupa) kazdy ma inna" ;D :D
Nie denerwuj sie tym co pisza dziewczyny bo tak jak sama stwierdzilas to Wy bedziecie mieszkac w tym domku i robicie go na taki styla jak Wam sie podoba :-* .Mozna tylko pomarzyc o takiej osobie jak projektantka, bo nie kazdego stac na taka pomoc a watpie ze takie proste jest samemu projektowac taki wielki domek jak bedziecie mieli Wy. :tak_2:
Kochana ten tekst:"Zakochani i swiadomi..."mamy takze my na naszych zaproszeniach :hopsa:
Milej imprezki i wieczorku. :-* :pijaki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #2084 dnia: 9 Kwietnia 2010, 21:44 »
Ładny środeczek i wierszyk również  :)

I nie denerwuj się tak, jakoś mi te nerwy do Ciebie nie pasują  ;)   :uscisk:
Takie uroki forum, każdy wyraża swoje zdanie, nie zawsze jest ono po naszej myśli.
Najważniejsze, że Wam się wszystko podoba. To Wasze "gniazdko" i to Wy macie czuć się w nim wyjątkowo  :)

Miłej imprezki życzę ;D

Zostawiam :-* :-* :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2085 dnia: 10 Kwietnia 2010, 00:20 »
Oj nie napisałam, że wasz dom będzie nudny..tylko, że takie wnętrza wszystkie do siebie podobne są dla mnie nudne :D :D :D Więc nie bierz tego aż tak do "swojego domu" ;) ;) ;) KPW? ;) ;) ;)

Po co w kółko powtarzacie, że wydaje Wam się "ciemna, chłodna, surowa, kanciasta, sztywna" itd, skoro my myślimy inaczej i to nam ma się ona i cały dom podobać...?!

Uuuu ktoś nie znosi krytyki (nie martw się-ja też :D :D ) Spoko Kochana, wklejasz, pokazujesz a my opiniujemy :D tak to działa ;D Sama wiesz.. ::) ::) ::) A mamy ci zacząć pisać "to skoro to tylko projekt to po co nam go pokazujesz?" :D :D Jest fota to się wyrażamy :P

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2086 dnia: 10 Kwietnia 2010, 00:21 »
No i nie skomentowałam zaproszeń :glupek: :glupek: :glupek:

Podoba mi się środek 8) 8) 8) Fajny pomysł z tym a la znakiem wodnym :ok: :ok: :ok: :ok:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2087 dnia: 10 Kwietnia 2010, 11:22 »
Witam,

agulla kochana, tam nie ma błędu! ;) przy tych słowach "lub" są podane jeszcze nasze tel. domowe ;) ale dzięki za info, bo jakby rzeczywiście wkradłby się błąd, to zdążyłabym jeszcze to zmienić! :przytul:
mka hmm, nie to, że nie znoszę krytyki, bo przecież również i ja sama stwierdziłam, że sypialnia jest jeszcze nie ta, tylko ile można słuchać uwag na jeden temat?! :P przyjęłam, zgodziłam się i ok, po co temat ciągąć w nieskończoność, skoro i tak będzie ona zmieniona?
A poza tym, jakby niektóre dziewczęta uważniej czytały, to by wiedziały, że sypialnia ma być ciemna, bo my taką chcemy i że nie jest "chłodno i nieprzytulnie", bo niby jak kanciaty, komputerowy obraz ma to inaczej oddać?? i kochana, pokazuję, bo mnie o to prosicie ;) a na podstawie "tylko projektu" będzie urządzony dom i właśnie mniej więcej tak to będzie wyglądało, ale jak już wspomniałam, poprosimy tylko i inną wizję sypialni :P

Ale nie ważne już...
Słyszałyście co się stało??!! Szok... ciężko w to uwierzyć... :(

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #2088 dnia: 10 Kwietnia 2010, 11:27 »
..co prawda nie interesuje mnie polityka i rzady Kaczynskich ale ta so ludzie jak my wszyscy i zgadzam sie z Toba aagatko totalny szok  :o :o :o :-\ :'(

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #2089 dnia: 10 Kwietnia 2010, 11:35 »
Aagatkoo, nie gniewaj się na mnie :przytul: :przytul: :przytul: i na resztę lasek.
Ja jestem z natury bardzo szczera i co myślę to powiem, a co! :biala_flaga:
Po prostu pokazałaś dużo, a dziewczyny i ja też rozbestwione brnęły w potoku uwag i komentarzy :Mikrofon:, że żadna siła nie mogła nas zatrzymać .
Lubisz nas jeszcze??? :bukiet:

Za to powiem,ze masz fajowe wnętrze zaproszeń, czcionka mi się bardzo podoba( mam tez taką), Znaczek,holodraczek z inicjałami super,wierszyk taki prosty, a jak wiele mówi, super.

Co do katastrofy, to chyba w żadnym kraju tak nie było,tyle ważnych urzędasów zginęło razem :-\

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #2090 dnia: 10 Kwietnia 2010, 11:35 »
Tragedia  :'(

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2091 dnia: 10 Kwietnia 2010, 11:42 »
lola hehe no pewnie, że Was lubię! ba! powiem więcej! uwielbiam!! ;D :uscisk:
Dlatego dzielę się z Wami moim małym szczęściem :) i czasami to po prostu boli, jak ktoś powie coś mało miłego, na to co sprawia tyle radości ;)
Ale okej, rozumiem, fajnie, że to napisałaś i już jest rozejm! :D :przytul: :-*

Jola, alinka, lola zgadza się, nie ważne są w tej chwili żadne podziały... zgineli ludzie... straszna tragedia... :( :( :(

Życzę Wam dziewczynki, mimo wszystko, miłego dzionka...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #2092 dnia: 10 Kwietnia 2010, 11:50 »
Ja wiem, że niby mgła, złe warunki atmosferyczne, że za krótki pas startowy itd. powodów tego nieszczęścia podają wiele... ale może po tej wielkiej tragedii w końcu zainwestują w samoloty...
Już nie raz była sytuacja, że latano samolotami, które najzwyczajniej w świecie już się do tego nie nadają i cudem uniknięto śmierci... Tym razem się nie udało...
Może w końcu ta TRAGEDIA da do myślenia!  :'(

No i to o czym jeszcze mówią... tak wiele polskich osobistości nie powinno lecieć jednym samolotem, właśnie na wypadek takiej sytuacji jak dziś...

No, ale cóż... stało się...

Agatko, nie obrażaj się na nas... My naprawdę nie chciałyśmy źle  :bukiet: :-* :-* :-*

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #2093 dnia: 10 Kwietnia 2010, 11:59 »
Justynko zgadzam się z Tobą moze ich to nauczy rozumu  :'(

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #2094 dnia: 10 Kwietnia 2010, 13:18 »
A pamiętacie jak było,gdy doszło do katastrofy K.A.S.Y???Wtedy też mówiono,że tyle ważnych osób nie powinno latać razem i co???Teraz poleciało jeszcze więcej :'( Nie ma jednak co gdybać,zobaczymy jak szybko i czy w ogóle to wyjaśnią...
Dla mnie jest to straszna tragedia,ze względu na tych wszystkich ludzi...Powiem wam,że kiedyś nie przepadałam za L.K ale już od dawno się do niego przekonałam a jego żona-uwielbiałam ją... :'( :'( :'(
Straszna tragedia

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2095 dnia: 10 Kwietnia 2010, 13:28 »
SZOK ... ! :'(
Ja tez nie interesuje sie polityka i Kaczynskim ... ale ... ta tragedia ... Oj ... brak slów!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2096 dnia: 10 Kwietnia 2010, 14:00 »

A pamiętacie jak było,gdy doszło do katastrofy K.A.S.Y???Wtedy też mówiono,że tyle ważnych osób nie powinno latać razem i co???Teraz poleciało jeszcze więcej :'(  

NO dokładnie... nie rozumiem dlaczego wszyscy polecieli jednym...?! :(

a jego żona-uwielbiałam ją... :'( :'( :'(

Tak... była bardzo fajną i ciepłą babeczką... :'(

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #2097 dnia: 10 Kwietnia 2010, 14:34 »
Agatko śliczne zaproszenia będą, cieszę się razem z Tobą :)

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #2098 dnia: 10 Kwietnia 2010, 14:55 »
sypialni już nie będę komentować :)

też się zastanawiałam nad takim tekstem w zaproszeniach

z czego ty się Agatko odchudzasz?

miłego weekendu
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #2099 dnia: 10 Kwietnia 2010, 15:28 »
No i juz rozejm dziewczyny ;D
O naszej narodowej tragedii dowiedzialam sie wlasnie z forum i jestem w szoku ale to ze jednym samolotem lecialo tyle waznych osobistosci to tylko w Polsce moga sie dziac takie rzeczy.Mam nadzieje ze ta katastrofa czegos nauczy rzadzacych w naszym kraju.
 :-*zostawiam.