Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243174 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Martus - ja po wyjsciu mialam straszna twarz jak przeszlam od salonu do auta ludzie az sie obracali  :P Ja mialam takie okropne plamy na buzi jak bym sie posmarowala samoopalaczem na opak , na szczescie schodzi to po 1 prysznicu  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
magda to gdzie ty byłaś??  :o  Ja po opalaniu twarz i ciało miałam bez żadnych plam. A i w nosie też nic nie przeszkadzało ::) Powiedziałabym że trzebaby ten salon omijać szerokim łukiem, jak plamy robią ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
No i jak tam opalanie??

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Jestem PO-twarz bez plam-na razie wyglądam bosko brązowo ;D ;D ;D ;D

Na razie wszystko jest ok...trochę długi  ten zabieg ::) ::) ::) A ja jestem niecierpliwa 8) 8) 8) Jestem zadowolona z efektów :brewki: Zobaczymy jutro rano :los: :los: :los: :los:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
A gdzie byłaś?i ile taka przyjemnośc kosztuje?  :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Nooo...to super! :D
Czyli ogólnie wrażenie pozytywne...  :brewki:
Teraz jestem ciekawa jak Ci długo wytrzyma ta opalenizna :)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Fasolek  - nie pamietam ulicy gdzie bylam,  ale bylo to dosc blisko bylego kina kosmos ...kurcze teraz bede myslec na jakiej to ulicy bylo ....  :P

Martus to sie ciesze ze twoja buzka jest ladnie brazowa i bez plam  :)

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: przepadła w czeluściach pracy parlamentu
 i mysle tez o depilacji...Kompletnie nie wiem, gdzie...
Pomòc? :)
bi fri

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
mka napisz jak to wyglada w praktyce, bo ciekawa jestem.

placi sie ogolnie za calosc i to jest taka satala cena czy to jakos roznie liczą?

i to samemu sie jakos jest w kabinie czy oni to jakos spryskują? ::)

no i ile keszu ::)

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
też jestem ciekawa jak to wszystko wygląda ::)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Najpierw jest peeling całego ciała a potem pryskanie-cała filozofia :D :D :D Stoi się w jednorazowych stringach a babka po kolei pryska każdą partię ciała. Efekt widoczny od razu ale do tego pierwszego mycia ma się pogłębiać ;D ;D ;D

Najgorsza jest twarz bo trzeba wstrzymać oddech a nabranie dużej ilości powietrza przy dużym stężeniu tego pyłu w malej kabinie graniczy z cudem-ale fakt jest taki że po paru minutach się człowiek przyzwyczaja-ale nos w środku tez wygląda jakby się opalał :D :D :D

Dzisiaj nie mogę się myć :P :P

Trochę się boję, że pozatyka mi to pory i w dniu ślubu wyskoczą mi jakieś niespodzianki...chociaż jak zaatakuje mnie @ to już nic w tej kwestii nie pomoże :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Jutro jak się umyję to dokładnie się jeszcze obejrzę...ciężko coś spartolić w tym opalaniu bo na prawdę warstewka jest super cienka i kosmetyczka na bieżąco kontroluje czy nie przesadziła :ok: :ok:

idę jeszcze raz w czwartek i ocenimy z kosmetyczka czy potrzebne jest jeszcze jedno pryskanie przed ślubem czy zrobimy później i czy z delikatnym peelingiem jakby wyszły jakieś nierówności czy bez ;) ;) ;)

Byłam w RKFie na jagiellońskiej. Babeczka spoko ale warunki średnie do kabiny trzeba przechodzić wychodząc z gabinetu kosmetyczki a tam się ludzie kręcą bo przecież fitness i siłka...co prawda jest to jakby w pokoju obok ale jednak dyskomfort  jest  ::) ::) ::) No i jeszcze akurat zepsuł się wyciąg i myślałam, że umrę od tego co wlatywało mi do nosa...brryyy...ale na dzień dzisiejszy polecam-zobaczymy jak to będzie schodzić....

Cena...120zł za peeling całego+opalanie, kolejne pryskanie :brewki: :brewki: :brewki: 60 zł ;D ;D

Aaaaa stosuję paseczki wybielające i są one *pii* w kosmos...co prawda moje dziąsła mega na tym cierpią..ale cóż....

Dobranoc pizdencje padam na twarzoczaszkę  :mdleje: :mdleje:

:Ganja: :Ganja: :Ganja:

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
O to dziś dzień dziecka trzeba po opalanku trzasnąć i się nie myć ;)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
taka opalenizna fajnie wyglada,
ale pozniej kiepsko schodzi ??? ???
najgorzej na szyji -doslownie platami...
no ale moze u  Ciebie bedzie inaczej ;)

milej nocki ;D ;)
:*:*:*

Offline mka

• Chuck Norris
Dzisiaj jest ok ;) ;) ;)

Zmyłam to co się dało i naprawdę został lajcik na maxa-szczególnie na twarzy ::) ::) ::) Zastanawiam się tylko czy jest sens i myślę o doopalaniu się ale na zwykłej solce..poszłabym najpierw na 3 min a 2 dni później na 5 ::) ::) ::)

Nie wiem jak będę wyglądała za dwa dni i trochę mnie to stresuje :P :P :P No i jak pigment z natryskowego zareagował by z tym naturalnym? :D :D :D

Szczególnie jeśli chodzi o twarz bo wiadomo, że poza dłońmi to z niej najszybciej zejdzie opalenizna ::) ::)

Teraz śniadanko :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: i moje nieulubione zakupy :dno: :dno:

Aaaa jeszcze dzisiaj tyyyle prasowania mnie czeka że masakra :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

Offline konefqa

• Chuck Norris
mka - co do paseczków - to racja są mega ale i mega dziąsła dostają w kość - po skończeniu kup sobie coś w aptece do płukania dziąseł i szybko Ci przejdzie - przerabiałam to! :)

Powodzenia z zakupami! :) Prasowanie? Włącz sobie jakiś film czy serial czy fajną muzyczkę - co lubisz i będzie milej :D

A i cieszę się, że efekt Ci się podoba - w sensie opalania ;) Miłego dnia Zadymiarko! :)

Offline netka0003

• maniak
ooo to fajnie ze jestes zadowolona :)

ja bym jednak nie byla taka odwazna przed slubem i balalbym sie ze zacznie mi to jakos schodzic albo cos...

ale najgorszy pierwszy raz jak to sie mowi ;D

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
mka, jestes na "bialej diecie" przy wybielaniu? Mi dentysta zalecił.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
super sprawa z tym opalaniem, ale ja się boję, że źle trafię i będę wyglądała fatalnie:P więc chyba sobie podaruję:) gratuluję odwagi:) fajnie, że jesteś zadowolona:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Super sprawa z tym opalaniem ,że wszystko jest ok :D
Szczerze mówiąc....to podziwiam Cię :D
Ja bym się bała tak przed ślubem,bo bym się bała ,że w ciapki wyjdę :hahaha:

I wiesz czego Ci jeszcze zazdroszczę ? ;) :p
Że idziesz na 3 albo 5 minut na solkę i masz jakieś efekty :D
Ja chodzę na 11-12 minut i nic... :mdleje:
Bym musiała chyba a pół godziny chodzić :hahaha:
Kuuupa kasy na to mi idzie... :P

Offline Kasia*

• Chuck Norris
a jakie paski do wybielania używasz?
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
No i elegancko ze opalanko sie powiodlo :D
tez nie lubie prasowania :-\

Offline Kasia*

• Chuck Norris
a ja uwielbiam, moglabym bym stac godzinami przy desce do prasowania!!!!!!
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Ja też tak mam  ;D Teraz prasuję na siedząco  ;D

Offline mka

• Chuck Norris
Tak więc wróciłam z zakupów-pokażę wam potem łupy ;) ;) ;) ;)

Ale najpierw komentarz do tego co napisałyście bo potem mi meega post wyjdzie  :brewki: :brewki: :brewki:

mka - co do paseczków - to racja są mega ale i mega dziąsła dostają w kość - po skończeniu kup sobie coś w aptece do płukania dziąseł i szybko Ci przejdzie - przerabiałam to! :)

Ja stosuję paseczki raz dziennie a nie dwa razy-fakt dziąsła są bardziej wrażliwe na początku szczególnie było kiepsko, ale jak robię raz dziennie to idzie wytrzymać. Rano stosuję pastę lacalut ona dobrze ściąga dziąsła a przed założeniem paseczków blendamed wybielająca i na razie jest ok :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

mka, jestes na "bialej diecie" przy wybielaniu? Mi dentysta zalecił.

Coś ty..biała dieta?Matko teraz takie dobre pomidory pierwsze truskawki-a w życiu :D :D Nie piję tylko czarnej herbaty-kawy nie pijam wcale więc nie ma problemu, a efekt i tak rewelka :ok: :ok: :ok:

a jakie paski do wybielania używasz?

blendamed 3D white ;) ;) ;)

ja bym jednak nie byla taka odwazna przed slubem i balalbym sie ze zacznie mi to jakos schodzic albo cos...
ale ja się boję, że źle trafię i będę wyglądała fatalnie:P więc chyba sobie podaruję:) gratuluję odwagi:)
Szczerze mówiąc....to podziwiam Cię :D
Ja bym się bała tak przed ślubem,bo bym się bała ,że w ciapki wyjdę :hahaha:

Jej a myślicie, że ja się nie boję-strasznie sama nie wiem jak to będzie schodzić ::) ::) ::) i jak będę wyglądać za tydzień :drapanie: -dlatego chyba jednak pójdę na zwykłą solkę-co oznacza, że natryskowe mogłam sobie darować skoro i tak pójdę na zwykłe :glupek: :glupek: :glupek: Opalę się troszkę to jakieś nierówności może się trochę zrównają bo im dłużej patrzę na siebie to trochę niedociągnięć jest....ale może to taki pierwszy efekt-tak się pocieszam :los: :los: :los: :los:

a ja uwielbiam, moglabym bym stac godzinami przy desce do prasowania!!!!!!

W zasadzie to ja też lubię ale później tak mnie kręgosłup nawala, że się odechciewa kolejnego razu ::) ::) ::) :P :P :P

Ogarnę torby i rachunki...i wkleję co mamy nowego-dzisiaj wydałam chyba 1200zł :mdleje: :mdleje: :mdleje: No ale poszaleliśmy z dobrymi perfumami na ślub :D :D :D :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
OOO...1200zł :mdleje:
Szaleństwo! :D

No to czekamy ;) :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
WOW,też bym chciała tak zaszaleć-ale kasy brak  ::) :D

Ja niebawem zaczynam "stosowac"paski i tak się zastanawiam ile min.je trzymasz?
U mnie jest napisane 30 min,ale wydaje mnie się że to trochę mało  :drapanie: :drapanie:
 ?

Offline konefqa

• Chuck Norris
mka koniecznie pisz co kupiłaś!!

patrycja_4r - jeśli producent pisze, że 30 min to odpowiedni czas to ja bym nie ryzykowała :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Już się nie mogę doczekać tego szaleństwa za tydzień:) szkoda, że tak daleko mieszkam, byłabym na pewno 8) nie udzielam się, ale pamietaj piękna, że jestem z Tobą :-* :-* :-* :-*

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Podziwiam Cie za to opalanie natryskowe. Im dluzej o tym mysle i czytam, tym jestem coraz bardziej pewna, ze sie nie zdecyduje...
Paski na zeby musze sobie kupic...
I pokaz co kupilas, super zakupy byly :)

P.S. budyniowa, a masz jakies propozycje?

Offline netka0003

• maniak
chwal nam sie tu szybko zakupami :P