Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244394 razy)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta mimo że fota hmmm "słaba?"  :hahaha: :hahaha:  :i_love_you:
Prezentujesz się ślicznie szkoda tylko że nie widać welonu  ;)  ;D ;D

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Szkoda, że tak niewiele widać, ale z tego co widzę - to suknia jest śliczna. Kompletnie inny styl niz moja, ale wygląda świetnie :D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
kiecka fajna  :D :D pewnie lekka i wyfgodna bo tam chyba jest tiul?? emeczko dobrze widzę?

te kwiatki bym wywaliła nie bardzo mi sie widzą ale wazne abyś to ty była zadowolona i czuła się wyjatkowo  :D :D ;)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
wlasnie chcialam powiedziec, ze te kwiatki sa boskie... ;D

ale ile forumek tyle zdań :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
mi sie tez bardzo podoba suknia!

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Swietna ankieta!!! :hahaha:
Glosuje na focha nr 3 :hahaha:

Offline konefqa

• Chuck Norris
mogę dołączyć - o ile już wcześniej tego nie pisałam ;P

Suknia super, te kwiatki są tak urocze, że nie mogę się napatrzeć! :) Będzie pięknie!

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
jak dla mnie te kwiatki dodają uroku i pasują do Ciebie idealnie:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Cieszę się, że nie wypadłam tak najgorzej :D :D :D :D Taaa welon jest zarąbisty..boję się tylko, że mocno mi się pogniecie w samochodzie  :auto: ::) ::) ::)

Właśnie popijam piffko z sokiem  :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: (zapewne ku rozpaczy niektórych zaciążonych forumek)  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Wracając do wyjazdu...

W sobotę byliśmy umówieni z księdzem, jeszcze Roberto 5 razy dzwonił żeby się upewnić czy proboszcz będzie..jak już się dodzwonił to siostra powiedziała:Proboszcz? Poszedł na podwórze zobaczyć bo blacha spadła z wierzy.... :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ale jak jesteście umówieni na 10 to przyjdźcie  :brewki: :brewki: :brewki:

No to poszli my :los: :los: :los:

Proboszcz powitał na od progu uściśnięciem dłoni i tupecikiem zaczesanym identycznie jak ostatnio co go nawiedziliśmy-tzn. nawiedziliśmy księdza nie tupecik :P :P :P

Gadka szmatka...zaczęło się pisanie..i pisał...i pisał..najpierw w swoim segregatorze, potem nasze protokoły (tu odpowiadaliśmy "razem" na pytania, więc poszło sprawnie)potem zapowiedzi... :ekxpert:

....zapłaciliśmy za zapowiedzi ::) (oczywiście proboszcz nie omieszkał przy nas zajrzeć do koperty ile tam w niej jest :P )..potem stwierdził, że jak przywieziemy z mojej parafii info. o wywieszonych zapowiedziach to wypisze nam licencję ::) ::) ::)

...no a my wyciągamy druga kopertę i mówimy, że już jesteś przygotowani...a ten aż podskoczył z radości i zaraz zaczął brać się za wypisywanie licencji... 8) 8) 8)

Pisał ją 3 razy bo mu się adresy pomieszały-najpierw wpisał, że ja urodziłam się w tej samej miejscowości co Robert.... :mdleje: :mdleje: potem mój adres zamieszkania wpisał jako adres parafii w której byłam chrzczona...no ale do 3 razy sztuka  :brewki: :brewki: :brewki:

W tym czasie jak on to pisał ja luknęłam na kartkę z prośba o wywieszenie zapowiedzi..jest tam też rubryka "zawód"..patrzę na PMa zawód a tam: ELEKTRONIK (zamiast informatyk-ale w protokole dobrze napisał :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: )  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Skopałam Roberta jak on to zobaczył....buhahaha nie mogliśmy przestać się śmiać-of kors dyskretnie :p :p :p

Noo licencja została wypisana, koperta wręczona...pozdrowienia naszemu księdzu w Maszewie mamy przekazać bo podobno "ten od licencji" studiował z nim na jednym roku ::) ::) ::)

Aaaa jeszcze jeden kfiiootek...Trzeba było w protokole wpisać imię ojca i "zyje" czy "nie żyje"....Roberta mama jest sama więc ksiądz z rozpędu zaczął pisać NIE ŻYJE...... :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: PM takie oczy :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: czy on o czymś nie wie? :drapanie: :||

No ale szybko  to wyprostował ...masakra  :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

Z innej beczki:

Zaliczyłam dzisiaj :brewki: :los: dentystkę....2 małe dziurki  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: zdjęcie kamienia i piaskowanie..teraz tylko zostaje lekkie wybielanie i uśmiech gotowy  :Mycie_zebow1: :Mycie_zebow1: :Mycie_zebow1:

Byłam dzisiaj znowu u florystki..fajna babka..pooglądała moje "wydruki" pogadałyśmy znowu o kolorach...w przyszłym tyg. jedzie na giełdę popatrzeć za odcieniami fioletowych goździków..kupi co nie co, potem się jeszcze spotkamy, pogadamy wpłacę zadatek i już :Daje_kwiatka: :Ganja: :Daje_kwiatka: :Ganja: :Daje_kwiatka: :Ganja:

PŁATKI RÓŻ na razie ustaliłam z florystka białe/ecru....+ chyba jednak dokupię konfetti z czerwonymi serduszkami 8) 8) 8) Mam milion wizji na minutę :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

Buziam  :-* :-* :-*

Offline netka0003

• maniak
o tez bym wypila piwko :P

to wesolo mieliscie u ksiedza ;D

ale fajnie, ze juz jestescie po ;)

a jak wrazenia ze sciagania kamienia i piaskowania?

bolalo? ::) ::)

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
No właśnie, np ku mojej rozpaczy  :'(

Bo ja Ciebie wiernie podczytuje, chociaż mało dopisuje - z lenistwa ;)

Ale ale...kiedyś ja będę piła piwko, a mka bedzie z brzuchem  :P  :terefere:

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Ale ale...kiedyś ja będę piła piwko, a mka bedzie z brzuchem  :P  :terefere:
:los: :brawo:

A z tym Waszym księdzem to jaja jak berety  :hahahaha: :hahahaha:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
no to księżulek zakręcony... przerażają mnie te wszystkie formalności :-\ :-\

ja też wczoraj zakupiłam konfetti... teraz muszę znaleźć kogoś kto to pozmiata po nas... bo u nas nie można sypać niczym...:( tylko o kasie nie wspomnieli  :los:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline netka0003

• maniak
no u mnie tez wlasnie nie mozna niczym sypac... ::)

i tez bede musiala zalatwic kogos.

a ile myslicie dac za te zamiatanie?

50zł i falszka? ::) ;D

Offline netka0003

• maniak
flaszka mialo byc :) ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Kurna, patrzę na ten Twój licznik i szczerze zazdroszczę :) Chciałabym być 51 dni przed swoim ślubem  :D

Ksiądz niezły agent, uśmiałam się z "elektronika"  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009

jest tam też rubryka "zawód"..patrzę na PMa zawód a tam: ELEKTRONIK (zamiast informatyk-ale w protokole dobrze napisał :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: )  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Skopałam Roberta jak on to zobaczył....buhahaha nie mogliśmy przestać się śmiać-of kors dyskretnie :p :p :p
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: no nie mogę przestać się śmiać ;D
Ksiądz z przebojami ale mam wrażenie że wszystko załatwione na wesoło. I gdyby zawsze ze wszystkimi się tak dało pozałatwiać ::)

Mka, przecież wiesz, że ciężarna jak ma chcicę na piwo to znajdzie sposób jak tu się go "napić" ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Znalazłam coś ciekawego ;D
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/koniec-swiata-nastapi-juz-21-maja-2011-roku,1,4227555,wiadomosc.html

To na pewno przez to że ja się do Was wybieram :P Poród na sali tanecznej to coś czego świat nie zniesie ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Na pewno Fasol to przez Ciebie, na pewno  ::) :P

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Hyhyhyh, tak, gołą murzynkę można by w sypialni powieści w okolicach łóżka :los: Wzrost libido murowany jak nic ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
A wzrost tego libido u mnie czy u PMa bo nie mogę rozgryźć  :drapanie: :brewki: :los:

Hahaha Ola ja myślę, że najbardziej bym się cieszyła z tego konia co go ostatnio namalowałaś..ale INDIANIN Z DUŻYM WOREM-też mi się widzi :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline mka

• Chuck Norris
POMOCY zostało 50 DNI :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
To czemu pomocy?

To chyba super  ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Od dziś nie patrzę na twój suwaczek, bo wpadnę w panikę :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta maskara jak to zleciało!!!  :mdleje: :mdleje:
A jeszcze tak nie dawno pisałyśmy w wątku dla zniecierpliwionych 2011 i było jeszcze tyle czasu  8)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Toż to szok  :P

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Zlecialo szybciutko, ale większość już macie to po co panika :D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
nic nie mow :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :mdleje: :mdleje:
:*:*:*

Offline netka0003

• maniak
 :mdleje: :mdleje:

weź nic nie mow...

juz na sama mysl ze zbliza sie twoj slub, to nogi mi miekną, bo od 21 maja niedlugo do 2 lipca... :mdleje: :mdleje:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Powiem Ci, że zaczynam się "jarać" Twoim ślubem  :brewki: :brewki: :brewki:
Nie mogę się doczekać  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Ale po Twoim to już chyba dostanę zawału, że mój się zbliża  :mdleje: :mdleje: :mdleje: