Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243110 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja też nie miałam żadnej umowy :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ty nie krwawa a co z tymi tortami???Vie viel kostet?  ;D

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Ja umowy nie spisywałam, ale pani spisywała wszystko na formularzu i podpisywałam to, żeby było wiadomo co chcę.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Martuś, wracaj, czuję się zaniedbywana, niedopieszczona. Wracaj, ale to już i zaspokajaj mnie swoją obecnością :glupek: :i_love_you:

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No to sie szybko ogarniaj i zapierniczaj z pisaniem wszystkiego co tam nowego zalatwiliscie!! ;D ;D
:*:*:*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Pizdencje! :skacza:

Aj promise napisać wszystko jutro :hahahaha: :p

Dziś mam wieczór tylko dla Robertosa  :brewki: :brewki: co prawda przed kompem ale nie na forum.. :D ;) ;) ;)

:-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Obiecałam więc jestem!  :hello:

Ale fot nie będzie bo jak przyszło co do czego to się trochę pośpieszyłam z tymi fotkami i w sumie to nie ma co wklejać  :D ::) ;D

Kupiliśmy papier na zaproszenia...jutro drukuję i zrobię też pierwsze próbne to Wam wkleję wtedy...bo teraz co...same arkusze i wstążeczkę Wam pokażę? Bez sensu :terefere: :glupek:

Przyszły też tablice na samochód trochę czekania było ::) :P Ale przyszły "całe i zdrowe" są świetne i wyglądają dokładnie tak jak je Wam wklejałam...a może i nawet lepiej bo są teraz realnych rozmiarów i wyglądają extra!  :hahahaha: Nawet Robertos wytrzeszczył oczy, że takie fajne  ;D ;D ;D

Welon już dawno zamówiony ale jeszcze nie doszedł :Maruda: ...spodziewam się go na dniach i już się doczekać nie mogę bo w sobotę jadę do koleżanki fryzjerki i będziemy kombinować  :luzak: :luzak: :luzak:

Zamówiłam też księgę gości z jd...+ długopis! :hopsa: A co! :Szczerbaty: Jak szaleć to szaleć :terefere:

A pudełeczka dla gości zamówię jak już będziemy mieć potwierdzona liczbę gości...podobne ładne znalazłam na allegro i duużo tańsze więc tak do końca nie wiem czy zdecyduję się na te z jd ::) ::) ::)

Ty nie krwawa a co z tymi tortami???Vie viel kostet?  ;D

Kochana 50 zł za kg +300zł (do zwrotu) za wypożyczenie stelaża jak bierzesz jakiś nietypowy format tortu ::) :P

Martuś, wracaj, czuję się zaniedbywana, niedopieszczona. Wracaj, ale to już i zaspokajaj mnie swoją obecnością :glupek: :i_love_you:

Mam nadziej, że będę umiała zrobić Ci dobrze  :brewki: :los: :hahahaha: :bicz:

Coś Mysia wspominała u Ciebie o spotkaniu w Wawie forumek..trzeba by się wybrać to będziemy mogły poszaleć :brawo: :jupi: :jupi: :cancan: :pijaki:

A co umowy z kwiaciarką to dzięki laski za odpowiedzi..ja właśnie będę chciała taką spisać i zastanawiam się czy na durnia nie wyjdę :glupek: :hahaha: :p

Takie rzeczy to ja wolę mieć na papierze... ::) :P

Coś ja miałam jeszcze..

Aaaa co u dekoratorki.... :brewki: :brewki:

Śmiała się ze mnie, że przyszłam z gotowym perfekcyjnym planem...trochę to zostało zweryfikowane...głównie na prośbę PMa bo coś mu nie pasowało co ja wymyśliłam..ale ok..przecież wszystko nie musi być po mojemu ::) :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

Powiedzmy.... :Maruda:

Hahah więc ślub oczywiście w moich kolorach..za nami kurtyna świetlna i te serca-i tu swój udział miał Robert ::) ::) ::) ::) :Maruda: :Nie_powiem:
Ale dobra przełknęłam bo deko wygląda fajnie co nie znaczy, że zmieniłam zadnie na temat serc :obrazony:

Hm..deko głównie skupia się na stołach będą piękne wazony na wysokich nogach, a w nich bukiety "kulki" z róży cool water, goździków i zielonych dodatków ::) :P

To ta róża cool water...

Będą też fioletowe świecie w koniakówkach + główka biało-kremowej róży + takie zawijane trawki, żeby uzupełnić kompozycję... 8)

Aaaa serwetki przewiązane fioletową wstążką przypieczętowane zielonym santini ::) 8)

Stół dla dzieci będzie udekorowany tylko serwetkami bez kwiatów i świec- bo to nigdy nie wiadomo co maluchom strzeli do głowy ::) ..ale do każdego krzesełka będzie przywiązany balon...wzięłam różne ale w odcieniach biało-fioletowych....nie jestem zwolenniczką balonów na sali, ale jak wiadomo dzieci do uwielbiają więc poszłam na kompromis 8) 8)

Co tam jeszcze...aa no wiadomo białą kryzą udekorują nam taki "barek" który jest na sali no i to chyba wszystko z takich ważnych rzeczy :P :P

Pokrowce na krzesła zapewnia nam sala więc powinno byc ok..muszę tam tylko jeszcze zadzwonić jutro i się upewnić na 100% żeby wtopy nie było :p :p

Ehh..kościół... :Skrzypce:

Kościół będzie skromnie :hahahaha: ...niestety fiolety w kościele odpadają bo to coś tam dla nich znaczy..chyba adwent? :glupek: no nie ważne...zresztą kościół jak to kościół..pstrokato w nim więc z fioletem dałam spokój... ;D ;D

Będzie ta cała ikabana- jedna, duża :los:

Klęcznik na biało bez żadnych dodatków!! :brawo:

Brzegi ławek ozdobione białą tkanina upięta co druga ławka. Upięcie wykończone kokardą satynową...nie chciałam tu żadnych kwiatów :nie:

Na podłodze wzdłuż drogi do ołtarza pełno świeczek tych maluśkich w takich mini kieliszkach :Serduszka:

Na początku ławek-tak jak zaczyna się droga do ołtarza..na białej tkaninie, która ozdabia brzegi ławki będą rozstawione po każdej stronie po 1 dużym kloszu (takim "wazonie" na wysokiej nodze z wysokim pucharkiem) ze świeca i po dwa mniejsze również ze świeczkami :Serduszka:

Krzesło nasze czyli pary młodej na biało+ organza ecru przez oparcie pięknie związana i w to wsadzona jakaś tam róża ::) :P :P :P

Krzesła świadków podobnie tylko bez róży :P ...nie chciałam w kościele dużo kwiatów bo zmarnują się bez sensu a i tak w sumie to na ans patrzeć będą...a mam mam nadzieję, że świeczki zrobią nastrój  ;D ;D ;D

Jesuś nie wiem czy wszystko napisałam :drapanie: :los:

No to teraz o obrączkach  8) 8)

Zamówiliśmy...haha inne niż tamte wybrane ::) ::) ::)

W sumie to nie wiem jakie bo tak mnie jubiler i Robert zakręcili w zeznaniach, że sama nie wiem na co się zdecydowałam :terefere: :p :p :p

Wiem tylko, że będzie białe złoto w środku, żółte po bokach :mdleje: :mdleje: Moja będzie miała 4mm, Roberta 6mm..nawet nie wiem jaki rozmiar obrączki wybrałam..ale zdaje się, że mniejszy niż zaręczynowy bo pan na mnie nakrzyczał, że za duży pierścionek mam..a mi w takim wygodnie  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Taaa i całe złoto jakie mieliśmy od mojej mamy wystarczyło :skacza:

Koszt obrączek 650 zł :los: :los: :los:

No plus kamyk w mojej to 100zł i grawer pisanymi literami też 100zł...razem 850zł :skacza: :los:

Aaaa grawer wyglądać będzie tak Marta 21 V 2011 i tu serduszko  :serce: I analogicznie na mojej Robert data + serduszko- grawer kombinowaliśmy na poczekaniu i było przy tym pełno śmiechu... :hahaha: :hahaha:

Noooo nie o kościele na krzekowie napisze później bo znowu zapodałam wam mega posta  :mdleje: :mdleje:

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
No i wróciła Marta ze swoimi megapostami :) Teraz to jestem ciekawa fotek obrączek :D

Świeczki na pewno zrobią w kościele nastrój :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Eee tam. Nie krępuj się  ;D ;D ;D
Możesz jeszcze coś dopisać  :D ;)

Świetnie się to wszystko zapowiada.
Nie to żeby Ci zazdrościła...  :brewki: :brewki: :brewki:

Dobraaaa, zazdroszczę  :D :D :D

Ciekawa jestem obrączek. Mam nadzieję, że zdjęcie będzie?
No i doszliście się do ładu i składu grawerem :P

Jakaś się ugodowa przed tym ślubem zrobiłaś!
Nawet serca będą :D ;) :-*

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jejku pięknie to wszystko opisałaś.. Już to wszystko widzę oczyma wyobraźni :) Tylko te serca okropne.... Nie znoszę ich :) Ale na szczęście mój Marcin też nie :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Będzie pięknie  :Serduszka:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pięknie będzie  ;D
Już to widzę oczyma wyobraźni  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Kurcze faktycznie długo czekasz na ten welon....  :drapanie: :drapanie: :drapanie:
Mam nadzieję że przyjdzie w tym tygodniu  ;D
Ach no i jak tylko będziesz miała to wklejaj foty obrączek  ;D ;D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
pięknie będzie - ja też już to widzę!:)

i nie mogę się doczekać relacji!!!!!  ;D
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wow!!! ale przygotowania :D :D :D :D

kolorek piękny  :Serduszka: :Serduszka:

fakt... ja tez uważam ze tabsy to gó* ja tez powiedziałam ze nigdy więcej  :D :D

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
W kosciele bedzie pieknie i nastrojowo  ;D

Swietny pomysl z tymi swieczuszkami  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ja nawet nie wiem co chciałam napsiac...  ::) ::)
a wiem tyle, że strasznie tanio płacisz za obraczki!

a tabsy anty... wrrrrrrrrrrrr jak wczoraj ogladałam swoje stare zdjęcia to az się popłakałam jaka ja byłam laska... a teraz patrzec nie moge na to co tabsy ze mną zrobiły.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
Dobrze dobrane tabsy nie powodują tycia. Ja brałam tabsy 14 lat...

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
oooo serduszko na grawerze, jeszcze nie widziałam :D

Bosko to wszystko się zapowiada, tylko mnie martwią te świeczuszki w kościele, nie boisz się ze spalisz suknie,welon albo cos? Hmm ja bym miała schizę  :drapanie:

Pięknie, na pewno będzie pięknie :) Mimo serc :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
Dobrze dobrane tabsy nie powodują tycia. Ja brałam tabsy 14 lat...

ech... ja takie miałam na poczatku nawet na wadę zjechałam a potem... :( :( szkoda mówic przytyłam 25 kg :(

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Noi pieknie bedzie wygladala twoja dekoracja,
fajnie te swieczuszki beda w kosciele wygladaly,
a mozesz mniej wiecej podac mi cene za ta Twoja dekoracje??
Bo ja mam praktycznie sam material i bedzie go bardzo niewiele
Po prostu mam wrazenie ze bardzo przeplacilam.. ???
:*:*:*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Pięknie, na pewno będzie pięknie :) Mimo serc :P
;D :P Spoks

Każdy inaczej reaguje i na różne tabsy, ja też nie przytyłam, a brałam je podobnie długo co Maggi, z kolei koleżanka biorąc te same tabsy co musiała odstawić, bo wyglądała jak balon.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Halo lachonku gdzie się podziewasz??  ;D  :-* :-* :-*
Jak tam dostałaś ten welon ??  :drapanie: :drapanie:

Offline marcella

• Chuck Norris
Napisała długiego posta i znowu nam uciekła.... :(

Offline maggi-80

• Chuck Norris
Cała zadymiara :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
ooo jaki tasiemiec ;D :) Super pomysł z przywiązaniem dzieciakom do krzeseł baloników :) Z pewnością będzie to strzał w dziesiątkę, dla dzieciaków wesele bez balonów to nuda :P Fajnie że obrączki Was tak mało wyniosą :) A grawer mi się podoba - zwykłe, prosty, ale jednocześnie taki "Wasz"
Ja u kwiaciarki umowy nie podpisywałam, ale babkę miałam naprawdę super i sprawdzoną  :)

Offline mka

• Chuck Norris
Dziewczęta!! :skacza:

Wiadomość z ostatniej chwili.... :los:

Rozdziewiczyłam się  :brewki: :brewki: :luzak: :brewki: :brewki:

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
To chyba trzeba gratulować  :drapanie: :drapanie:  :P :P

Offline ada1988

• Chuck Norris

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wspaniale :brawo_2: wtórne dziewictwo nie jest wskazane :brewki: w razie czego, w lipcu jestem do dyspozycji :p :p :p

Offline marcella

• Chuck Norris
wolę nie pytać w jaki sposób.....