Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243615 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Aleś się rozpisała!
Fajnie że mamy takie same welony!  ;D Zobaczę go na Tobie jak się prezentuje i jak na zdjęciach wychodzi  ;D ;D
Ej wpadłam na pomysł trzeba było się złożyć i kupić jeden heheh  ;D ;D ;D ;D ;D
Przesłałabyś mi po swoim weselu  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
A co do graweru na obrączkach to fakt kijowo mieć swoje imię na swojej obrączce  ???  :drapanie:
Musisz przekonać PM-a że piszę się imię żony/męża a najlepiej jakby powiedział mu to jubiler heheh  ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Martuś, przemyśl czy na pewno chcesz świadkową we fiolecie - żeby nie zrobiło się tego za dużo. Moja była w kobaltowej sukience i to był NAJLEPSZY wybór  :) Co prawda fiolet i niebieski to już średnio mi się widzi... ale po prostu zastanów się czy to ma być fiolet ;)

No i dodatkowe pytanie - mąż będzie miał fioletowy krawat? Czy nie będzie?  8)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
boszzz..ale się rozpisałas!! ;D
ja na obrączce tez mam tylko imie meża i date ślubu bez żadnych udziwnien..
Mysia podpowiedziala fajna rzecz z tym kobaltowym kolorem sukienki... moze warto sie nad nim zastanowic?? ;D

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
ja w kościele miałam pełno świeczek na podłodze i płatków róż wzdłóż ławek i taki atłas biały na którym na końcu ławek były ustawione duże świece w takich jakby wazonach całych ze szkła - pięknie to wygląda

Na stół polecam organtyne na allegro jest tego pełno - nie są drogie a na stole można ładnie udrapować i np na fioletowej gdzie nie gdzie rozsypać białe goździki, jakieś kamyczki czy piórka (tylko te proponuję przyszyć by nie wylądowały u kogoś w talerzu)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Dzisiaj forum jakoś działa(tfu tfu)ale wczoraj i przed to był katastrof!
Co ja miałam  :drapanie:
AAAA wydaje mi się,że nie masz się co martwić o dekorację sali bo w sumie jak spotkanie się z deko to może wam coś fajnego zaproponuje  ;D
Luxusowa-bleee nie lubię,jakoś zawsze w pysku mnie pali  :P
A słuchaj...jaki jest koszt takiego tortu w czekoladowej?

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta przyszedł welon ale jeszcze nie widziałam bo w pracy jestem  ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Marta szalejesz!
Pięknie będzie  ;D ;D ;D

Jeśli chodzi o grawer myślę, że imię i data w zupełności wystarczą  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
luksusowa fuj fuj :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Cisza tu u mnie jak makiem zasiał...może i ktoś "zasiał"? :hahahaha: :hopsa: :frajer:

Coś 11-stek nie ma za dużo zdecydowanie 10-tek było więcej i był większy ruch na forum ;) ;)

A jest parę osób których mi strasznie brakuje  :buu: :Placz_1:

Wiecie, co raz bardziej podobają mi się moje srające motyle na bukiecie :Serduszka:

Zaczyna mnie dopadać przedślubny stres...już parę razy zasnąć nie mogła z czym zazwyczaj nie mam problemu...głowa do poduszki, 3 głębsze..oddechy i śpię....aa tu...natłok myśli i cholera wie co jeszcze...serducho wali jak młot kowala o i tyle z tego mam, że rano padam na pysk bo się nie wyspałam ::) ::)

Nie wspomnę już o parciu na dzieciaka...chociaż na parcie zdecydowanie za wcześnie ::) :P :P :P

Jestem po wizycie u deko i jestem bardzo zadowolona-czuję, że będzie pięknie :D ;D Co do ceny to oczywiście zawsze mogłoby być mniej ale i tak nie jest źle ;D ;D ;D

Będzie trochę żywych kwiatów, a to one głównie generują koszty :D ;D ;D

Nauczyłam się wielu rożnych słów podczas wizyty u deko ale niestety już dzisiaj nie pamiętam prawie żadnego z nich...głównie nazwy kwiatów i tych innych :D :D

1,5 h omawialiśmy dekorację sali :mdleje: :mdleje: :mdleje: Hahaha na kościół już nie starczyło czasu..dlatego jutro jadę obgadać tą sprawę do końca i podpisać umowę ;D ;D

Robertos był załamany jak wyszliśmy-ceną oczywiście..ale on się nie zna 8) :D :D :D :D

Nie wiem czy mam Wam pisać co i jak? Będę musiała zapewne..tylko ja tu streścić te 1,5h? :D :D :D

Na razie wcinam wafelki i piję herbatę...z PMem jak zwykle jestem pokłócona, więc prawdę mówiąc ślubne sprawy pier....bym w cholerę!! :ckm: :obrazony:

Upiekłam wczoraj ciasto...a mi ciasta w 98.9% wychodzą..i nie ma bata we wsi..wczoraj dostałam okres i ciasto się nie udało  :mdleje: :mdleje: Tzn. ciasto się udało..ale polewa za cholerę zgęstnieć nie chciała i ciasto jest jak niewyciśnięta gąbka  :Maruda: :Maruda: :Maruda: :diabel_3:

W ogóle to kolejna niepokojąca sprawa....z tym okresem...zawsze jak byk strzelił 25 każdego miesiąca..a teraz...22...a ślub jest 21 :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje:  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Nieee za dużo negatywnych emocji we mnie...a za mało wafelków... :Szczerbaty:

Niech czekoladowa moc będzie z Wami :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

P.S Przypomnijcie mi, żebym napisała wam o księdzu z kościoła na krzekowie- ręce dupa cycki opadają  :nerwus: jak to czigra :i_love_you: mówi ::) ::) ::)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Martuś, witaj w klubie krwawiących :uscisk: pokłóconych z lubym :Kill: i lubiących zajść stres czekoladkami :obiad:

czekam na dalsze opowieści ;D

BTW, ile płacicie za deko??? :drapanie:

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Martuś, witaj w klubie krwawiących :uscisk: pokłóconych z lubym :Kill: i lubiących zajść stres czekoladkami :obiad:

czekam na dalsze opowieści ;D

BTW, ile płacicie za deko??? :drapanie:

:skacza: :skacza: To i ja sie do tych zaliczam,no procz tego poklocenia,bo u nas jak narazie wszystko w jak najlepszym porzadeczku ;D ;D ;)A tez wlasnie siedze  i wciagam cukierki z wisienkami oblane czekolada ;) ;)Nie przepadam zabardzo ale coz zrobic jak nic innego w domu nie ma a chec na czekolade ogromna.. :-\

No wlasnie a ile za deko placilas i co weszlo w usluge,bo mi sie wydaje ze ja przeplacilam i to cholernie!! :-\ :-\
:*:*:*

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
\To i ja sie do tych zaliczam,no procz tego poklocenia,bo u nas jak narazie wszystko w jak najlepszym porzadeczku ;D ;D ;)A tez wlasnie siedze  i wciagam cukierki z wisienkami oblane czekolada ;) ;)Nie przepadam zabardzo ale coz zrobic jak nic innego w domu nie ma a chec na czekolade ogromna.. :-\

Ha, dokładnie tak, jak u mnie  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ciasteczkowe potwory  ;D ;D ;D

Ciekawa jestem co tam wymyśliłaś z dekoratorką, więc zbieraj tyłek i pisz  ;)

Patrzę na Twój suwaczek i oczom nie wierzę  :o :o :o
Masakra jakaś. Czas zapiernicza!!! Nie da się ukryć   :P

ps. faktycznie forum ma ostatnio jakieś słabe obroty. Ludność zaginęła  ::) ::) ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Szybko Cię stresik dopadł... ale u mnie też tak było, później całkiem przeszło i wróciło ze zdwojoną siłą przed ślubem jakiś miesiąc :) Nauczysz się wyciszać to uczucie... :)

Super, że z deko jesteś zadowolona i że cena przystępna :)

A o co się pożarliście z PMem? Nie chcesz pisać to nie pisz oczywiście, ale może Ci ulży trochę? :)

Szczerze mówiąc to naprawdę Twojego brzuszka ciążowego nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że po ślubie szybko zabierzecie się za majstrowanie  ;D ;D ;D

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Oj na stresik przedślubny to jeszcze wcześnie... może bro lepiej zamiast wafelków to przejdzie :D

Z robienia dzieciaka najlepsze jest robienie, więc może poćwiczcie "na sucho"  :skacza:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
O rany, nie wyrabiam, nie jestem w stanie nadrobić Twojego wątku :P za dużo się dzieje, a co dopiero będzie w maju! :P

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jejku mka to chyba dostałyśmy okres tego samego dnia.. ale teraz idzie luty.. i jest mniej dni.. i jak ja sobie wyliczałam (jeśli będę dostawać okres równo co 28 dni) to powinnam w dniu ślubu być już po okresie.. W ogóle nie biorę innej opcji!!! Fajnie, że z deko jesteś zadowolona.. a można wiedzieć u kogo byłaś??

Offline ada1988

• Chuck Norris
ambitne planuy z dzidziusiem na czele! Super!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Z tym @ tez tak miałam przed slubem ;D ;D dlatego zdecydowałam sie na anty...

nio ale ty planujesz bobo mieć ;) ;)

te napięcia z facetami to chyba normalka  ;) ;)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
ja też mam nadzieje, że na ślub mnie @ nie dopadnie:P
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mi wypadał @ idealnie 14 sierpnia... a z tego stresu dostałam już 10 ;) Także nie ma reguły...

Dodam tylko, że cykl mi się jak już to przedłużał NIGDY skracania nie doznałam ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Krwawa Merry, co tam słychać?? :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Gdzie jesteś zadymiaro? 8)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
to ja tu staram się być na bieżąco, a Ty akurat zamilkłaś :P

Offline Asiste

• uzależniony
Krwawa Merry, co tam słychać?? :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
:hahaha:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Krwawa Merry już nie taka krwawa  :los: :los: :los: A na zadymę ciągle mam ochotę :brewki:

werka23
tabsy odpadają brałam tyle lat i mogę śmiało powiedzieć, że to gówno 8) 8) ...muszę zdać się na swój organizm ::) :P :P

Kochane mam trochę do poopisywania ale czasu w pracy brak i co najważniejsze fotek brak więc postaram się w weekend wszystko ogarnąć :D ;D ;D ;D

Ale powiem wam, że już rzygam tymi przedślubnymi przygotowaniami ::) ::) ::) serio, serio :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Do zamęznych: podpisywałyście jakąś umowę z Panią florystką na bukiet ślubny i butonierki?? ::) :D :D :D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Ja nic nie podpisywałam :-* :-* :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
U mnie jak w po kwiaciarniach chodziłam wszędzie słyszałam, że trzeba podpisać umowę :D

Offline Asiste

• uzależniony
to już chyba zależy od kwiaciarni:)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Nic nie podpisywałam :)