Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244616 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
ciężki wybór z tymi tortami, ja tam bym wszystkie zjadła :P

super tablice, gdzie zamawiałaś jeśli można wiedzieć?:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jejku nie potrafię Ci doradzić.. wszystie torty boskie.. no może oprócz 11.. mi się podoba nr 8 :) Kolory można zmieniać??
Samochód świetnie przystrojony.. nie wiem gdzie Ty to wszystko znajdujesz.. tablice też fajne, bo inne.. można wiedzieć gdzie robiłaś czy tego też nie wolno podpatrzeć?? No bukiet pięknyyyyy!!!!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Tablice można zgapić  :D :D :D :D

Są na all i są dosyć standardowe takie normalne wg. mnie ::) ::) ::) O proszę:

http://allegro.pl/slubne-tablice-rejestracyjne-najtaniej-slub-i1388820475.html

Jutro w powiększeniu wstawię Wam te torty ale już w ograniczonej liczbie bo zmierzam do tego idealnego  :D :D :D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Olucha  :i_love_you:  ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ile nadrabiania :mdleje: widzę, że włączyłaś motorek w dupie i teraz zapierniczach z przygotowaniami ;D

z tortem nie pomogę :p co byś nie wybrała, to będzie piękny :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
a mi się podoba numer 2 :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Wszystkie super!!!ale jak juz mam wybrac to 4 i 11 mi sie podoba ;D ;
Mka a moge sobie wziac podobny bukiet i go troszke   zmodyfikowac??? ;D ;D mam akurat tego pecha ze slubuje przed Toba :P :PJJa kocham gozdziki wiec moge wziac  fioletowe z bialymi, zebrane w podobna kule jak ty masz i bez tych "białych motylkow"lub maksymalnie z dwoma motylkami :P :P Czy tak juz Ci bardziej odpowiada :P :PCzy mam w ogole zmienic koncepcje?? :P ;)
:*:*:*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Bukiet mi się niestety wcale a wcale nie podoba ;-/ ale ja jestem bezguście ;)
Trochę nie rozumiem dlaczego nie pozwalasz "zgapić" bukietu, przecież chyba po to jest to forum, by się wzajemnie inspirować, poza tym to będzie całkiem inne wesele, inni ludzie, inne wszystko... w ogóle nie mogę tego pojąć ;)
Co do tortów, to dostałam oczopląsu i kompletnie nie umiem się zdecydować, za duży wybór - ja sama chciałabym mniej więcej coś takiego jak numer 1, oczywiście bez tych oskarów :P i najchętniej z żywymi kwiatami :) ale jeszcze się do końca nad tym nie zastanawiałam :)
A dekoracja auta strasznie, strasznie, strasznie mi się podoba!!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Mi niestety ani bukiet ani dekoracja auta się nie podoba :) Ale przełamanie tych wstążek fioletem powinno być fajne jak piszesz :)
Kurcze torty naprawdę super, nie dziwie Ci się że ciężko z wyborem! Zobaczymy w większej opcji i może coś się przejaśni :)
A masz jakiegoś faworyta?

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
w sprawie auta wiele się nie wypowiem bo dekoracja zdecydowanie nie w moim guście. Ale faktycznie fiolet mógłby wiele zmienić.

co do tortu podoba mi się 5,6 i 10 ale w wersji krem + fiolet

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Jestem :los: :los: :los:

No to zaczynamy od faworytów :skacza: Wiem ja tez miałam oczopląs 8) 8) 8)

Nr1- BEZ WIECHCI...ewentualnie goździk na czubku i bez tych małych lukrowych zdobień-same wstążki ;D ;D ;D

Nr2-chyba mój największy ulubieniec  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Jeśli tylko kolorowa dekoracja będzie mogła być fioletowa to bierzemy ten :Najlepszy: No i z kwiatów to goździk ;D ;D ;D

Nr3-ostatni będą pierwszymi...szalenie podoba mi się stelaż i kształt tortu-tu oczywiście po goździku ;) :D

Nie wiem czy pamiętacie...mamy tort w cenie sali...ale ja kocham torty od sowy..problem będzie jedynie ze smakiem... :P :P :P No i pytanie czy właściciele sali nie będą mięli nic przeciwko  ::) ::) ::)

Zamówiłam koleją próbkę welonu.....jednowarstwowy i ma 4m!!! :skacza: Ale na fotach wygląda...szaro..zobaczymy próbki ::) :P :P

uuuuuu..Malenia!! ;D No przystrojenie maski auta wymiata!! ;D :brawo_2:
Piękny bukiet chytrusko !!!  :D :D :D ;) :-*
Zdobienie auta też mi się podoba   :brewki: :brewki: :brewki:
śliczny bukiecik...przystrojenie maski również mi się podoba...przynajmniej bez przesady;) bo jak jest za dużo to wcale ładnie to nie wygląda
Samochód świetnie przystrojony.. nie wiem gdzie Ty to wszystko znajdujesz.. tablice też fajne, bo inne.. można wiedzieć gdzie robiłaś czy tego też nie wolno podpatrzeć?? No bukiet pięknyyyyy!!!!
A dekoracja auta strasznie, strasznie, strasznie mi się podoba!!

No cieszę się kochane, że w większości na tak :ok: :ok:  :los: :los: :los:
Myślę, że przystrojenie auta będzie inne niż te standardowe... ::) ::) ::) Tego typu (zdj.) zdobienia mi się przejadły aczkolwiek nie twierdzę, że są złe czy brzydkie..jak mam możliwość zrobić "coś innego" to łaj not?  :D :D :D :D :D

Bukiet mi się niestety wcale a wcale nie podoba ;-/ ale ja jestem bezguście ;)
Mi niestety ani bukiet ani dekoracja auta się nie podoba :) Ale przełamanie tych wstążek fioletem powinno być fajne jak piszesz :)
w sprawie auta wiele się nie wypowiem bo dekoracja zdecydowanie nie w moim guście. Ale faktycznie fiolet mógłby wiele zmienić.

Jak ja to zawsze mówię wyjątek potwierdza regułę :hopsa:

Haha bukiet jest z deka infantylny  :frajer: ale ma w sobie to coś czego szukałam  :jupi: :jupi: :jupi:

Wczoraj poszłam do firmy deko a tam zamknięte na cały styczeń  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Nie to nie...w necie znalazłam inną firmę i mam już plan odwiedzić ją jutro na targach...i wizję też mam :D :D Ciekawe co z tego wyjdzie :p :p :p

Paulincia:) modyfikuj sobie jak chcesz..haha :biala_flaga: U mnie też będzie fioletowa kula..ale cała tylko "srające motyle" będą białe :D ;) ;)
Ale strach zgapiać, bo jeszcze mnie będziesz po Polsce szukać  :los: :los: :los:

Kochana za to, że ty jedyna załapałaś ideę mojego focha możesz zżynać co ci się podoba :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Przez kacha8609 przypomniało mi się, że nie mamy piosenki na pierwszy taniec...miałam tyle koncepcji...najukochańsza to nothing else matters w wykonaniu Audiofeelsów  :Serduszka: :Serduszka: Ale PM coś ostatnio świruje, że nie bardzo ::) ::)

No to co? no to wracamy do początków....Dirty Dancing.......time of my life..do tej pory pamiętam jak z Sis oglądałyśmy ten film miliony razy..ja jeszcze dzieciak ona już "dobrze nastolatka...ta piosenka ma w sobie coś hihihi...niekoniecznie układ taneczny :cancan:

I jeszcze hungry eyes  :Serduszka: :Serduszka: ...jakby można było mieć 3 piosenki na pierwszy taniec to były by to one  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Może wykorzystamy je w filmie z wesela :drapanie:

:Ganja: :fajka: :Ganja:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mka eustoma bardzo ladnie wyglada na tej 1 fotce tortu, popatrz sobie jaki ma wachlarz kolorystyczny (ma ogormny :) )
kocham eustome :)
torcik 1 lub 2 :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Mi się te torty w kwieciem na czubku kompletnie nie podobają;/

Auto średnio ;/ Tablice fajne :P chciałabym welon zobaczyć;p

• Chuck Norris
Mka juz wybralam inna wiazanke,ale Twoja naprawde wygrywa!!
Jezeli chodzi o cukiernie to kochamy ta sama ;D mega zarabiste torty maja!!!
 i bardzo podoba mi sie tort 3  na tym stelazu,zrobilby naprawde furore na weselu,nigdy nie widzialam tak pieknego torta na tak oryginalnym stelazu!!!

Jezeli chodzi przyzdobienie auta to jakies takie za skromne :P A ilez ty za ten 4metrowy welon dala? ;D ;D

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
te ozdoby auta mi się podobają

a co do piosenek to możesz wykorzystać wszystkie trzy... w końcu to twoje wesele... możesz np ulubione fragmenty 1minutowe wybrać i do każdego utworu jakiś inny układ odtańczyć  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Nad tymi dwiema piosenkami z DD też się zastanawiam-BOSKIE SĄ!!!
Dziś na targach tańczyli układ do Time of my life  ;D

Morgan
  • Gość
Baardzo fajny ten z fioletowym tort ;))

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
z tych trzech wybralabym piosenke Dirty Dancing.......time of my life

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Zapomniałam o torcie napisać  :glupek:
Ten drugi to również mój faworyt  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
A dla mnie pierwsze dwa torciki są bomba :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
pierwsze 2 torciki śliczniutkie, a ten 3 fajnie by wyglądał z taką figurką jak miała Ciri:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline mka

• Chuck Norris
Helołł :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Tak więc tort jak na razie wygrywa ten "lawendowy" :brewki: :brewki: :brewki: Ale jest jeszcze trochę czasu to na pewno mi się zmieni ;D ;D

W ogóle to jakiś mega mały ruch na forum jest  ::) ::) ::) ::)

Mieliśmy iść jutro zamówić obrączki (! tak jeszcze tego nie zrobiliśmy  :mdleje: :mdleje: :mdleje: )...aaalllee...

...umówiłam nas i idziemy do dekoratorki :jupi: :jupi: :jupi: Mam wizję kościoła i sali zobaczymy jak to się finansowo przełoży ::) ::) ::)

W kościele widzę minimalizm i w sumie na sali też ;D

Na sali za nami kurtyna świetlna z fioletowymi piórkami na żyłce-ewentualnie jakieś serce do tego czy coś...ale tak średnio chętnie  :P ::)

ŻADNYCH BALONÓW...no dobra za wyjątkiem stołu dla dzieci bo dużo będzie 5-7 latków więc będą miały radochę  :D :D

Na stołach...hmmm..białe serwetki przewiązane filetową wstążka przypieczętowaną malutkim kremowym goździkiem...

Obok, winietki i pudełeczka z podziękowaniami...

I teraz...nie wiem czy długie smukłe wazony z bukiecikiem w kulkę czy wazony kule..z woda w środku świeczuszkami i girlandami czy jakimiś innymi ozdobami :drapanie: np. kwiatkami...ten pomysł tak średnio...chyba wolę dłuugie wazony ::) :P

Ponieważ stoły nie są okrągłe a standardowe zastanawiam się tez nad jakimś materiałem w kolorze fioletu biegnącym przez środek stołu...tylko, że jak wjedzie żarełko to i tak tego widać nie będzie ;) ;)

A kościół no cóż...

Na razie wiem tylko tyle, że na podłodze maja być rozstawione świeczki i rozsypane płatki róż...a co dalej to nie wiem :Placz_1:  Klęczniki, krzesła, ławki..czarna magia ale do rozpracowania :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Zamówiłam welon...tak więc Kacha będziemy miały na głowie to samo :brewki: :los:..przekonało mnie to, że prawdopodobnie długa warstwa tez ma grzebyk więc w razie W przyczepię sobie do kościoła tylko jedną warstwę 8) 8) 8)

No i zamówiłam jasny ecru bo biały za bardzo odbijał się od materiału z mojej sukienki...mam nadzieję, że na zdjęciach nie wyjdzie ciemniejszy od sukni :drapanie:

Więc jak dobrze pójdzie obrączki załatwimy w piątek..co prawda mamy konflikt grawerowy...bo PM chce mieć na wnętrzu obrączki napis Marta i Robert 21 maja 2011 ....a ja tylko: Robert 21 maja 2011..po jakiego grzyba mi moje własne imię na mojej osobistej obrączce!! :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ahaa 5 lutego jadę do koleżanki fryzjerki...wyrównać mój naturalny kolor...łeeee :Placz_1: :Placz_1:

To będzie straszne...nie wiem sama czy postawić na pasemka jaśniejsze o ton, 2 tony (łan, 2 łany :D :D :D ) od moich naturalnych czy walnąć sobie jednolity kolor na całą głowę :drapanie: :mdleje:

Taaaa jeszcze mega ważna sprawa..nauki :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:...no więc tak..w katedrze się rozpoczynają w lutym ale są w środy i PMowi nie pasuje bo basen, korki i inne duperele :terefere:..tak więc, za radą kolegi z pracy chce odbębnić to w koście na Krzekowie...hmm sama nie wiem..w sumie byłoby dużo bliżej 8) :D no ale na stronie jest napisane, że poradnia małżeńska w tym kościele też jest w środy od 19-20 hahah :frajer: więc Robertos będzie się musiał grubo zastanowić ;D ;D

Hmm..ale coś wam wkleić muszę bo tak pusto tu...to może wódeczkę?? :D ;D ;D ;D

No więc takowa będzie się lała na weselu :pijaki: :pijaki: :pijaki:...of kors zawieszki kiedyś się tam zrobi do nich :D :D :D

Bierzemy trochę tej 0,7 i trochę tej 0,5...jeszcze nie wiem co to znaczy trochę ale chyba się niedługo dowiem...i chyba jednak kupimy wódkę jak już goście potwierdzą mniej więcej zaproszenia ::) ::)

Boszeee a miałam w skrócie do Was napisać :hahahaha: :terefere: :glupek:

Buziak  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

• Chuck Norris
woohoow ale zes sie rozpisala ;D

No ladna vodeczka :P :P Calkiem w  moim guscie ;D

Mamy podobna koncepsje co do zdobienia sali,tez sie zastanawiam nad tym materialem przez stoly,ale wlasnie wiem ze nie bedzie tego widac ,takze kwestia jeszcze do przemyslenia ;)Wiem ze napewno ZERO BALONOW,dzieci  nie  bedzie na weselu w ogole wiec tym bardziej... ;)Z tym grawerem to Twoja koncepcja podoba mi sie bardziej,lepiej imie malzonka i data niz dwa imiona ;) ;)

Ja  9 lutego ide do fryzjera zeby cos juz z wlosami mi zaczela kombinowac moja fryzjerka,bo chwila moment i sie maj zrobi a ja wygladam jak czarownica ??? ???

i teraz pytanko ,mieszkasz gdzies w poblizu krzekowa??:D Bo to moje tereny, wiec moze kiedys przez przypadek nam jakies spotkanko wyjdzie :P :P ;D ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
Mały ruch na forum??? Co ja chcę wejść to tak muli, że przesada..  :Kwasny:
Mi torcik też najbardziej podoba się "lawendowy".. A widziałas jakie torty ma firma Izydor z Polic... Rewelacja.. zajrzyj jeszcze zanim podejmiesz ostateczną decyzję :) Utrudnię Ci a co masz mieć tak łatwo :) Pomysł z zakupem wódki jak goście potwierdzą zamówienia bardzo słuszny :) Jeśli chodzi o grawer to my mamy napis M&M 21.05.2011 bo Marcelina za długo by było hehe :)
Koncepcja dekoracji bardzo fajna.. tylko pomyśl jeszcze o tych sercach hehe :) Jejku jak ja ich nie znoszę hehe :) Już tysiąc razy bardziej wolę balony :):):) No i skoro macie dużo dzieci i masz taki ogromnie długi welon jesteś pewna, że świeczki na ziemi w kościele to dobry pomysł???? Co prawda zdjęcia wychodzą bajeczne wtedy ale jednak troszkę niebezpiecznie.
Aaaa i już Ci współczuję nauk.. to na szczęście mam za sobą :):):)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mały ruch bo wszyscy mają nerwa... non stop się forum wywalało, mam nadzieję, że się poprawiło już to  ::)

Offline mka

• Chuck Norris
marcella 7-latki będą niosły welon więc myślę, że się nic nie stanie... :ok: :ok: A reszta dzieci no cóż...liczę na odpowiedzialnych rodziców :D ;) ;)

Zaraz sprawdzę te torty..ale wieźć go ze szczecina do Maszewa to już jest wyczyn..a z Polic do Maszewa jeszcze większy :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline mka

• Chuck Norris
No to popatrzyłam, fakt oryginalne :ok:..ale nic mojego nie pobije :terefere: :terefere: :terefere:..poza tym liczy się jeszcze smak...a sowa w tym jest najlepszy!  :los: :brewki: :brewki: :brewki:

Powinni płacić mi za reklamę :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline marcella

• Chuck Norris
No właśnie ja też do tej pory byłam tylko i wyłącznie za Sową.. ale te z Izydor są również pyszne.. Sowa ma w końcu konkurencję... :) Ale ja tak Ci tylko pokazać chciałam, że jest jeszcze coś takiego ;)

Offline mka

• Chuck Norris
Olucha no przecież napisałam, że moje..chyba, że miał na myśli inną Martę :D :D

marcella może i sowa ma konkurencję, ale mi zdecydowanie bliżej pojechać na tort do czekoladowej niż do Polic ;) ;D ::)

Zapomniałam jeszcze wczoraj napisać, że moja sis i mama maja już kreacje na wesele ::) ::) Ale siostra mnie rozczarowała..bo kupiła niebieską sukienkę :mdleje: A oczywiście miała być fioletowa :Placz_1: Jak zobaczyła moją minę to stwierdziła, że to rezerwowa...zobaczymy ::) ::) ::)

Miłego dnia :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
niebieski czy fioletowy, kto tam zauważy :P Marta,  załóżmy ze jesteś daltonistką, to będzie taki kolor jaki sobie wymarzysz :glupek: