Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242837 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Nooo, wreszcie poczułam się znowu jak u Mki w wątku  ;D Ja poproszę na priv o namiary na tą panią od manualnego...i ile kosztuje jednorazowa wizyta oczyszczająca...

To w takim razie ja napiszę, że obrączki nie w moim typie, bo tak jest  :P a jak macie swoje złoto to z pewnością warto się przejść do złotnika. Jola robiła u któregoś i była b.zadowolona.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Marta, wyglądasz obłędnie w tej sukni !!!  ;D ;D ;D
Podpisuję się pod słowami Patrycji, suknia doskonale komponuje się z Twoją fryzurą  ;D

ps. obrączki bardzo ładne. Też je mierzyliśmy  ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No laseczki..ja przy Was to sikam w portki ze śmiechu :terefere:

Martucha wyglądasz bosko w tej sukni!!!Idealnie pasuje do Twojej fryzury  :D :D :D ;)

Marta, wyglądasz obłędnie w tej sukni !!!  ;D ;D ;D
Podpisuję się pod słowami Patrycji, suknia doskonale komponuje się z Twoją fryzurą  ;D

ale żeś się okazalo no, nawet nie wiem jaka to część ciała  ::)

no ślicznie wyglądasz ... do twarzy ci w tym kawałku sukni  ;D ;)

No kochane jesteście  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: mój brzuch i biodra oraz włosy (na głowie!!) czują się docenione :jupi: :jupi: :jupi:

Cześć, przygarniesz mnie do swojego wąteczku ? Obiecuję wszystko, ale to wszyściutko szybciutko nadrobić  :P Nie znamy się zbyt dobrze ale mam nadzieję że poznamy się lepiej  ;)
No, to buziaczki i papatki kochana   :)

Oczywiście nowa koleżanko...witam cię bardzo i proszę "nie nadrabiaj"  :terefere: Masz mało postów więc zdjęć jeszcze wklejać nie możesz ale spoko tu są tacy mili ludzie, że zaraz na stukasz i będziesz Chuckiem!!!Polecam dyskusje z  Dziubaskiem :ok: :ok: :ok:

...Olka..jaki kit ..prooooszę cie  ;D "nie znamy sie zbyt dobrze"  ::)..juz ci Marta uwierzy! ::) ;D

Agulku
jak ty przyjmujesz koleżankę z zielonym kropkiem. .przygarnij ją a nie imputujesz...yyy insynuujesz  :p :p

Ja poproszę na priv o namiary na tą panią od manualnego...i ile kosztuje jednorazowa wizyta oczyszczająca...

Zaraz wyślę ale ta Pani właśnie jest na urlopie i wraca coś koło 20.01 ::) ::) a oczyszczanie..mhmm..zależy jakie (no i czy idziesz jednorazowo czy regularnie) na ulotce napisanie jest od 90 do 130 zł... 8) 8)

Mikro już jest droższa więc wiadomo ;)

Mka przyszło mi coś do głowy  :drapanie:

Jesteś pewna że to sukienka a nie opaska na biodra :D  ???

Nie no wiesz..raczej bym zauważyła  ;) ;) ;)

Dzisiaj poszalałam na allegro - kupiłam sobie zatyczki do uszu bo nie mogę słuchać w nosy charczenio-chrapania PMa  :hahahaha: :hopsa: :mdleje: :mdleje:

Zamówiłam też tablice-ale to już pisałam ::) ::) I zamówiłam próbkę materiału na welon 8) 8) 8)

Znalazłam fajne kieliszki do wódki i do szampana natomiast nie ma możliwości zmiany koloru wstążki..więc odpadają... ::) ::)

:-* :-* :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Takie kieliszki to można samem zrobić :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
No nie wiem...ja tam takich kieliszków bym nie umiała ::) ::)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
mka naprawde wystarczy wstazka(pod Twoj kolor), kawalek tego "brylancika" i klej ktorym sie klei na cieplo, 10 minut i masz piekne kieliszki ;D
:*:*:*

Offline mka

• Chuck Norris
mka naprawde wystarczy wstazka(pod Twoj kolor), kawalek tego "brylancika" i klej ktorym sie klei na cieplo, 10 minut i masz piekne kieliszki ;D

:mdleje: :mdleje: :mdleje: Nie pisałam teraz o deko a o kieliszkach ::) :D ;) ;) ;) Wystarczy, że zaproszenia, winietki, zawieszki i tablicę będę robić sama...kieliszki chcę kupić..czekam na okazję 8) 8)

Offline mka

• Chuck Norris
Ah szkoda, że jd nie ma żadnych kieliszków ::) ::)

Aaaa zamawiam księgę z jd..na wzór glamour ;D ;D O coś w ten deseń..zaproszenia będę podobne robić ;D ;D ;D

Zastanawiam się tez nad pudełeczkami-podziękowaniami dla gości z tego sklepu..ale te zamówię dopiero jak będę miała potwierdzona liczbę gości ;D ;D

Proste, zgrabne i powabne-bez udziwnień 8)

Oczywiście wszystko we fiolecie :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Idę sobie już na budyń...a wszystko przez wiśniową :obrazony: :terefere: :terefere: :terefere:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Bardzo fajna księga gości... naprawdę klasa  :)

Cała reszta też ładniutka :)

A na chrapanio-charczenie spróbujcie takie paski na nos do naklejania - Breathe Right - u nas jest trochę lepiej... ale już cholery dostawałam!  ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Chyba wszyscy faceci chrapią :D Mój dopiero zaczyna :D

My pasków próbowaliśmy i nic  ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
W ogóle nic nie pomogło? A stosowaliście dłużej? ... bo u nas jest nieco ciszej, a o niebo lepiej  :mdleje:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
mkarolinka nie wszyscy na szczęście bo bym pewnie za mąż nie wyszła  :D

mka świetna księga i pudelka, kieliszki też niezłe  :) niby łatwo takie zrobić ale nie wiedziałabym skąd wziąć klej na ciepło (no chyba, że ma się jakąś znajomą kwiaciarkę)

jaki budyń wcinasz?

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jejku ale masz tempo kobitko.. chyba nigdy Cię nie dogonię... A jakie tablice robisz?? Jestem bardzo ciekawa :) Pudełka i księga gości śliczna :) A takie kieliszki w sumie faktycznie można samemu zrobić.. MKA a którym kościele bierzesz ślub i o której godzinie.. Może będziemy brać w tym samym :) Ja mam wstępnie zarezerowowany na Pomorzanach ale cały czas myślę nad zmianą :D no i zazdroszę śpiewu  :Skrzypce: do kościoła załatwionego.. Drogi taki interes??? Aaa i też poproszę o namiar do pani od czyszczenia... :blagam:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Wiśniowa no to jesteś szczęściara :)

W ogóle nic nie pomogło? A stosowaliście dłużej? ... bo u nas jest nieco ciszej, a o niebo lepiej  :mdleje:

Przez jakiś czas, już nie pamiętam dokładnie, ale Pani w aptece powiedziała, że to nie dla każdego  :drapanie:

Ale na szczęście mój chrapie jak się na plecy przerzuci, więc nie cały czas na szczęście :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Bardzo ładna ksiega i pudełeczka...my tez mieliśmy z jd i nadal jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy! ;D Takie podobne kieliszki widzialam kiedys w partydecor...ale mysle ze na pewno droższe niz na all..A pomysł zeby samemu przystroic kieliszki to dobry pomysł..tylko rzeczywiscie trzeba sie zaopatrzec w niezbędne narzędzia.. ;D

..a tak na marginesie to "Dziubasek" jest moja faworytką... tak w ramach przypomnienia... :P ;D I oczywiście ze przygarnełam koleżankę z Kropkiem - bez niej to forum było nuuuudne!! ;) ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Super księga, też się zastanawiam nad księgą gości ...  :drapanie:
A no i teraz właśnie mnie olśniło złożyłam zamówienie do jd a zapomniałam zamówić podziękowania dla rodziców  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ola, sprawdzałaś ostatnio swoje główne konto? Może odblokowali?  ::)

Offline martu$_dg

• entuzjasta
  • data ślubu: 07.09.2013
bardzo fajna ksiega gosci...też musze nad tym pomyśleć

Offline mka

• Chuck Norris
Helołł.. :skacza:

Ja tu się produkuję a Wy tak mało piszecie :obrazony: :chat: :chat:

Bardzo fajna księga gości... naprawdę klasa  :)
Cała reszta też ładniutka :)
mka świetna księga i pudelka, kieliszki też niezłe  :) niby łatwo takie zrobić ale nie wiedziałabym skąd wziąć klej na ciepło (no chyba, że ma się jakąś znajomą kwiaciarkę)
Bardzo ładna ksiega i pudełeczka...my tez mieliśmy z jd i nadal jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy! ;D Takie podobne kieliszki widzialam kiedys w partydecor...ale mysle ze na pewno droższe niz na all..A pomysł zeby samemu przystroic kieliszki to dobry pomysł..tylko rzeczywiscie trzeba sie zaopatrzec w niezbędne narzędzia.. ;D
Super księga, też się zastanawiam nad księgą gości ...  :drapanie:
A no i teraz właśnie mnie olśniło złożyłam zamówienie do jd a zapomniałam zamówić podziękowania dla rodziców  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
bardzo fajna ksiega gosci...też musze nad tym pomyśleć
Jejku ale masz tempo kobitko.. chyba nigdy Cię nie dogonię... A jakie tablice robisz?? Jestem bardzo ciekawa :) Pudełka i księga gości śliczna :) A takie kieliszki w sumie faktycznie można samemu zrobić..

No liczyłam na jakieś słowa krytyki a tu tylko, że fajne, że ładne...aachh nudddaaaa...brak wyzwań=brak motywacji ;) :D :los: :hahahaha: :hahahaha:

Nie no, of kors bardzo się cieszę że Wam się podoba :P

Nad pudełkami muszę jeszcze [pomyśleć bo jednak są aż ZA SKROMNE  :D :D :D

Tzn. wcześniej nie zwróciłam na to uwagi ale przydałoby się na tych pudełeczkach miejsce na "słowo pisane" znaczy się, że to podziękowanie za przybycie jest  :D ;) ;)

Wiecie, że fiolet to mój kolor ale prawdę mówiąc mam mega problem jaki "odcień fioletu wybrać" ? :mdleje: :mdleje: :mdleje:

No bo zamawiając różne rzeczy zaczynam się martwić czy wszystko będzie miało ten sam odcień? :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:

W ogóle to nasz sala weselna jest w kolorze..żółtym...no jasno żółtym....a w oknach wiszą BORDOWE  zasłony  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :||

Mam nadzieję, że właściciele zgodzą się je zdjąć a z koloru ścian nie robiłabym aż takiego problemu....coś się wymyśli ...

Tak więc wszystkie dodatki będą kremowo-fioletowe ::) ::) ::) No może z odrobiną zieleni? :drapanie: :drapanie: Ale dosłownie dla podkreślenia.... :los:

Miałam dzisiaj zamówić księgę ale taki sajgon w pracy był, że nie miałam chwili czasu..a nie przemyślałam jeszcze jaki odcień wstążki do niej dobrać.....aaa księga można zamówić białą albo ecru-ja biorę ecru ::) ;D ;D ;D

Prawdę mówiąc najbardziej odpowiada mi ten śliwkowy  ::) ;D Co myślicie?

Poczekam na księgę i dopiero kupię wstążkę na zaproszenia, zawieszki i winietki...mam nadzieję, że dobiorę odpowiedni kolor ::) ;D

I jedno pudełeczko na próbę zamówię...sprawdzić co i jak bo kosztują 2,80 zł za szt. więc tanio to nie jest a chcę mieć pewność, że się raffaello tam zmieści  :terefere:

Co prawda rysowaliśmy z PMem model przestrzenny tego pudełeczka (ma 4x4x4) i powinno być ok..ale lepiej sprawdzić :hopsa: :hopsa:

W ogóle to Robertos się przeraził jak zaczęłam mu pokazywać wszystkie szczegóły :szczeka: :szczeka: :szczeka:

Kazał sobie zrobić harmonogram-co, gdzie, kiedy bo on już nie ogarnia....twierdzi, że wgłębiam się za mocno w szczegóły!!!

:obrazony: :obrazony: :obrazony: No wiecie co? :buu: :buu: :buu:

Tzn. on się martw, że jak w dniu ślubu coś pójdzie nie tak to się wścieknę i zepsuję sobie wieczór..może cos w tym jest...ale po to planuję szczegóły już w styczniu, żeby wpadek było jak najmniej  ::) ::) ::)

Teraz tak co dalej.... :drapanie: :drapanie: :drapanie:

marcella My ślub mamy w Maszewie o 17 bo tam też będzie wesele..jest wygodniej dla gości, a my nie musimy martwić się o transport ;D ;) ;)

Co do oprawy muzycznej kościoła to wychodzi nas to 350 zł.. (organy+śpiew, gitara, skrzypce) więc myślę, że cena jest ok :ok: :ok: :ok:

Plus jest taki, że nie musimy już dodatkowo martwic się o organistę i jeszcze jemu płacić ::) ;) :los:

A nóż widelec będzie się kąpał  :wanna: i nie dojedzie na czas :mdleje: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :los: :los: :los:

Olucha, Agulek no brakuje mi tu Was regularnie i z zadymą  :brewki: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Wracając do chrapania PMa..to nie jest takie stricte chrapanie tylko mega głośny oddech z otwartej paszczy pomiesznay z chrapnięciami i "luźno opadającym językiem" w głąb otworu gębowego  :biala_flaga: :glupek: :glupek: :glupek: :p

No to lecimy dalej..chcecie zobaczyć bukiet moich marzeń? Dekorację samochodu,która nie jest zachwycająca ale zrobię tak żeby była?No i czy chcecie zobaczyć projekt tablic? SMSujcie i dzwońcie na 0 xxx xxx xxx  :telefon: :telefon: :telefon: :los: :los: :brewki: :brewki:

:-* :-* :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mi się inne księgi gości z jd podobają :) :) :) Ale ta też jest ładna :D :D :D

Mam nadzieję, że właściciele zgodzą się je zdjąć a z koloru ścian nie robiłabym aż takiego problemu....coś się wymyśli ...

W ja bym kazała przemalować :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

W ogóle to Robertos się przeraził jak zaczęłam mu pokazywać wszystkie szczegóły :szczeka: :szczeka: :szczeka:

Mój to już wpada niemal w histerię przeze mnie  :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Pokazuj wszystko i bukiet i dekoracje samochodu :D  :D :D

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
 :o jeden z najdłuższych postów w Twoim wykonaniu...  :P

Pokapoka - wszystko co tam masz ;)

Przerażony czy nie - dobrze, że w ogóle się interesuje ;) ciesz się tym  :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Laska - jak wybierzesz później kolor wstążki -tzn jak księga przyjdzie - jak na księdze masz wstążkę?! A mi sie podoba wstążka fioletowa - taka jak bez...Chociaz jak piszesz ze tam sa bordowe zasłony - które raczej nie zdejmą - to myśle ze ta twoja śliwka będzie bardziej pasowała...No i proszę cie..jaki kolor zielony?! Co ty? wszystkie kolory tęczy zamierzasz miec w kolorach przewodnich?!! Oszalałaś kobito?! ;) ;D

...no i nie wywołuj wilka, mnie czy Oluchy z lasu tęskniąc za zadymami... ::) ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Kurna, taki długi post, że już zapomniałam co ja tam chciałam...

... aa! no jak zobaczyłam wzornik tych wstążek od JD.. jak to jest FUKSJA to ja jestem księżniczka konsuela  :mdleje: Zamówiłam próbkę i ta ich fuksja to takie bordo było jakieś dzikie.

Tak czy siak - Kochana, z tymi kolorami to musisz się zastanowić czy idziesz w intensywne kolory czy bardziej delikatne, bo od tego zależy czy dane kolory będą ze sobą współgrać czy nie  ::) Czyli np intensywny fiolet fajnie wygląda z limonkową zielenią, ale np mdła lawenda z mdłą zielenią =  :Naciaga: i tak dalej i tak dalej. Chociaż w sumie co się komu podoba...

Skoro bordowe są tylko zasłony to olej to i się nie przejmuj.

Planujesz kwiaty na stołach? Bo jeśli chcesz wysokie wiązanki kwiatowe np. to one SKUTECZNIE odwrócą uwagę od zasłon uwierz mi na słowo :) Bo stoliki będą okrągłe, si?

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
jakoś też tego nie widzę przy żółtych ścianach i bordowych zasłonach... a Ty jeszcze chcesz zieleń  ::)

Offline mka

• Chuck Norris
Hahaha zielone miały być łodygi kwiatów  :mdleje: :mdleje: :mdleje:  :p :p :p

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Chcemy zobaczyć wszystko !!!  ;D ;D ;D

Sms-uję i dzwonię!  :telefon: :telefon: :telefon:  :skacza:

A tak w ogóle, to też mam żółtą salę i bordowe zasłony  :P :P :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
mka uprzedź fotografa o tych ścianach, podobno w żółtych pomieszczeniach gorzej foty wychodzą... coś o tym wiem bo sama miałam żółtą salę  ::)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Chcemy zobaczyć wszystko !!!  Grin Grin Grin

Sms-uję i dzwonię!  :telefon: :telefon: :telefon:  :skacza:

Tak tak tak  :skacza:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
W temacie kieliszków - moja droga - zrobienie takich kieliszków to 10 min roboty. Wiem, bo robiłam. Chciałam kupić, ale pani w sklepie mi doradziła, że to proste zrobić samemu i tanie. Więc zrobiłam ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Trudno najwyżej zbankrutuje na te smsy.. PISZ WSZYSTKO!!! Co do fotografa (nie pamiętam tylko kogo masz :( ) ale jeśli ma dobry sprzęt.. :P to na pewno da radę!!! Będzie miał tylko więcej roboty potem w photoshopie.. :) Ale to już jego problem a nie Twój.. Tylko zdjęcia od rodzinki mogą wyjść średnie bo wszyscy będą żółci :) Ale ja mam w Doboszu a tam wszystko jest czerwone i na maksa ciemno ale wierzę że Dzik sobie poradzi :)