Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243213 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Rozkręca sie rozkręca :)

Mka ja Ci polecam nie po salonach ale do pierwszej lepszej krawcowej iść, uszyje Ci taki welon żeby go dużo było odpinany za 100zł, u mnie w salonie chcieli za taki 400zł a ja zapłaciłam właśnie 100zł i było go dużo tak jak chciałam :)

Te z allegro mi nie podchodzą, jakieś takie marne.

Obrączki fajne :)

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
jeśli mogę to dołączę :)

obrączki mi się bardzo podobają... welon długi jest piękny ale faktycznie taki grubszy

a co do graweru - mój tata - żartowniś - zawsze proponował napis "kotek" "miś" itp coby łatwiej obrączka mogła w razie w mienić właściciela  ::) - więc tej wersji nie polecam  ;)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
piękne te obrączki:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
ooo super ze wybraliście obrączki ;D u Ciebie sie tyle dzieje ze nie jestem w stanie nadążyć, będąc tak rzadko na forum :P :P :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
oj oj wielki powrót Mart w wieeelkim stylu :D

Ja miałam udekerowany samochód sztucznymi kwiatami i jestem starsznie strasznie zadowolona!!!! Nie żałuje tego ani na minutę!
Mi się welon podoba numer 4! Ten długi oczywiście jest najlepszy!
To "kukuryku" mi się nie podoba :P tj ten napstroszony welon!
No i obrączki są śliczne!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Witam Was :jupi: :jupi: :jupi:

chiquita_84:hello: :hello: :hello: zapraszam ;) :D ;D

Wróciły emeczkowe tasiemce  ;D   :skacza:
Rozkręca sie rozkręca :)
oj oj wielki powrót Mart w wieeelkim stylu :D

Oj tak...a z czasem będzie jeszcze gorzej?dłużej?  :D :D :D

mka zobacz w CMŚ - mają bardzo duży wybór i robia na zamówienie. Ten mój był na zamówienie robiony. Bo taki był tylko 1,2 metra a ja chcialam 3 metry.

Mówisz? :Daje_kwiatka: Duży wybór?Ok zajrzę tam w pierwszej kolejności :taktak: :taktak:

No i obrączki są śliczne!
piękne te obrączki:)
obrączki mi się bardzo podobają...

Nie spodziewałam się, że tak Wam się obrączki spodobają..albo po prostu tak piszecie..ale jak coś to dacie znać "że nie w moim stylu"? :hahaha: :p :p :p

Słuchajcie Roberto załatwił chyba pierwszą ślubna sprawę samodzielnie :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :p :p

Mamy oprawę muzyczną do kościoła :skacza:

3 osoby - organy, skrzypce, gitara (tej nie lubię w kościele ale nie będę się sprzeczać z Robertosem ;D ) + śpiew

Pisałam Wam kiedyś o jesiennych z goleniowa? no to dziewczyna która tam śpiewa ma dać głos na naszym ślubie :D ;D

Plus jest taki, że o organistę już się martwić nie musimy  :ok: :ok: :ok:

Mamy zadzwonić miesiąc przed ślubem i ustalić szczegóły :hopsa: :brewki:

A jutroooo..jedziemy do złotnika wypytać ile by kosztowało zrobienie u niego obrączek ::) Nie wiem czy pisałam ale w aparcie ta moja kosztuje 880?a Robertosa 900coś  ;) :D :D :D

Aha PM jest choory ::) Znaczy się przeziębienie ma :) ;) ;) Marudzi, nie zna się na żartach i ciągle chce "odpoczywać" :mdleje: :mdleje: :mdleje: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
strzelam focha :obrazony: :obrazony: po raz drugi czuje sie pominięta w tasiemcu :'(

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
No tak - chory facet jest gorszy jak dziecko...  :Mdleje_1: ;)

800 i 900 za obrączki z Aparta to i tak niewiele...

A dla tegp Twojego dziecka za załatwienie oprawy  :brawo_2: :brawo: :brawo_2: :brawo: :brawo_2: :brawo: :brawo_2: :brawo: :brawo_2: :brawo:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Boszeee...Ewciu MAJ LOF... :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: nie wiem jak to się mogło stać? :bicz: :bicz: :bicz: :biczowanie:

E speszyli for ju

Martusiowe tasiemce :Serduszka:

obrączki :brewki: bardzo mi się podobają, nawet w tym żółtym złocie ;D

Ciesze się niezmiernie, że nawet w tym żółtym złocie nasze obrączki ci się podobają :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

agairish ale skoro można taniej... ;) :D :D

Ta dziecko...dzisiaj to dziecko zażyczyło sobie na ozdrowienie  OKŁAD  Z MŁODYCH PIERSI :hahahaha: :hahahaha:

A ja mu na to: no to masz problem :frajer: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mój zawsze tak mówi...  :mdleje:

:brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Mój też  :mdleje:

:D :D :D ;)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Wiem, ze mozna (i trzeba) taniej. Tylko stwierdziłam fakt, że i tak te nie sa najjdroższe jak na te firmę. Jak ja tam oglądałam, to te, które mi się podobały zaczynały się od 1900 za jedna ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ewentualnie mogę wybaczyć :glupek: :p

okład z młodych piersi najlepiej działa 8) M przynajmniej nie narzeka ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta śliczne obrączki  ;D
Ja zamówiłam na all próbki materiału bo chciałam zamówić welon ale nie wiem jakiego  koloru czy biały czy jasny ecru  :drapanie:
Welon wygląda tak :

Ma co prawda trzy warstwy ale zakochałam się w nim - 280/55/75 cm warstwę 280 się odpina  ;)

Offline mka

• Chuck Norris
Ciekawe, ciekawe..kacha8609 bardzo proszę o link do tej aukcji 8) 8) 8)

Dziecko poszło na dwa dni zwolnienia ::) ::) ::) nici z dzisiejszego jubilera...w czwartek jedzie sam!!O!!! :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Zamówiłam tablice na samochód 8) 8) 8) Pokażę Wam projekt jak przyślą ;D ;D ;D ;D

Offline mka

• Chuck Norris
Już go znalazłam ;D ;D ;D Świetny jest..tak go dużo..ale martwi mnie jedno...chciałabym 3m a nie2,8 ::) ::) Dzieciaczki pysiaczki będą niosły a 2,8 to tak trochę "mało się ciągnie" :mdleje: :mdleje:

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
mka z tym Apartem to uważaj bo ja sobie ich wzór obrączek wydrukowałam 6mm, kosztowały 1860zł[ z dwoma brylancikami] i jeździłam po jubilerach i cena nie spadała poniżej 2000zł, już mieliśmy zamawiać w Aparcie aż się okazało że ich obrączki ważą około 7g [komplet] a obrączki które zamówiliśmy ostatecznie u jubilera ważą 11.5g i kosztują nas 1900zł [też z dwoma brylancikami] 
Welon świetny, też mi się marzy długaśny ;D
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
mka 20 centymetrów do nie dużo :D A może zapytaj czy się nie da zrobić dłuższego, wtedy jak oni sami robią to nie będzie problemu :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
zawsze możesz do okładu zastosować piersi z kurczaka  ;)

też mi się wydaje, że jak na aprat to tanio tym bardziej, że to łączone złoto.... ale jak macie swojego złotnika to na pewno będzie taniej, warto popytać w rodzinie czy ktoś nie ma jakiegoś złota na zbyciu (np.: z jakiejś uszkodzonej biżu)... wtedy orączki Wam jeszcze taniej wyjdą  :)

Offline mka

• Chuck Norris
axela2008, wiśniowa mamy troszku swojego złota i jubi oceni :D :D :D Ja mam inny przykład kolegi PMa, który wybrał wzór i zapłacił 600zł za obie-mając trochę swojego złota..więc nie ma reguły ;) ;) ;) Warto zawsze się zapytać :D :D :D

mka 20 centymetrów do nie dużo :D A może zapytaj czy się nie da zrobić dłuższego, wtedy jak oni sami robią to nie będzie problemu :D

20cm robi różnicę-przynajmniej dla mnie ;) ;) ;) Wyczytałam, że jak robią na specjalne zamówienie to nie przyjmują zwrotów  ::) ::) Ale trochę obawiam się o kolor- więc tak czy siak potrzebna mi jest próbka...w końcu nie chcę aby sukienka w kolorze kremowym miała welon wyglądający na beż czy coś ::) ::) ::)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To zamów próbkę, jak się spodoba to zamów :) Cena okazyjna :)

Offline mka

• Chuck Norris
Żebym nie była gołosłowna pokażę Wam zdobienie sukni i jej kolor- tak do wyglądało na przymiarce:

Jak widać nawet na zdjęciach nie widać, że ona jest kremowa i tak też wygląda w rzeczywistości ::) ::) ::)

Hhahah no i już wiecie jak wyglądam w sukni :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Wyglądasz szczupło :D Przynajmniej Twój brzuch :D Bo tylko tyle widać :D

A na moim komputerze sukienka wygląda na białą :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Martucha wyglądasz bosko w tej sukni!!!Idealnie pasuje do Twojej fryzury  :D :D :D ;)
A tak poważnie  :D Moja też jest kremowa a na zdjęciach wygląda dokładnie jak Twoja-pod względem koloru oczywiście  ;)

Offline mka

• Chuck Norris
Wyglądasz szczupło :D Przynajmniej Twój brzuch :D Bo tylko tyle widać :D

No co ty to moje piersi..nie sory kolano :D :D :D :D A tak poważnie to tylko złudzenie ;) :D :D :D

Pati no a masz już na oku welon??Bo ja coś czuję, że z kolorem będzie problem  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale żeś się okazalo no, nawet nie wiem jaka to część ciała  ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Welon mam-wzięłam od razu z Novi bo nie chciałam ryzykować przez all...
Mój jest taki właśnie delikatny kremowy-chyba  :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
...Olka..jaki kit ..prooooszę cie  ;D "nie znamy sie zbyt dobrze"  ::)..juz ci Marta uwierzy! ::) ;D

eMeczko ..maj dir...moja suknia tez tak wygladala..a tylko wtajemniczeni wiedzieli ze to kolor "maślany" bo nawet nie ecru!  ;D
...co do takich ciągnacych sie welonów...to mam bardzo mieszane uczucia... jestem tylko ciekawa jak bedzie wygladał do twojej sukienki - KTÓRĄ JA WIDZIAŁAM NA TOBIE!! fakt, tylko na zdjęciach ..ale widzialam! ;D

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris

Hhahah no i już wiecie jak wyglądam w sukni :hahaha: :hahaha: :hahaha:

no ślicznie wyglądasz ... do twarzy ci w tym kawałku sukni  ;D ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mka przyszło mi coś do głowy  :drapanie:

Jesteś pewna że to sukienka a nie opaska na biodra :D  ???