0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kochana, co do bolerka - ja nic nie miałam i nie żałuję. Bolerkom mówię nie A co do welonu... najpierw jedź i obejrzyj. Ja sobie planowałam, wymyśliłam, gładki, bez ozdób. A jak byłam w sukni i babka przyniosła różne do mierzenia... to o mały włos się na takiego "koguta" nie zdecydowałam (rozczapierzony, taki pocięty na wszystkie strony), bo wyglądał CZADOWO No, ale suma summarum mimo że nie podobały mi się welony zdobione to mam obszyty kryształkami swarovskiego na brzegach... bardzo delikatnie, ale JEDNAK Na przymiarce poprzymierzaj różne, nawet takie, które Ci się nie podobają
Jednowarstwowego też może być dużo, zależy jak go uszyjesz No właśnie mko a ty chcesz długi do kościoła a potem nic czy potem krótki? Bo wtedy ja polecam tą opcję dwie warstwy na jednym grzebyku, długa odpinana.Ja tam lubię dużo welonu, ty musisz wiedzieć czy CI się dużo czy mało podoba
A jak byłam w sukni i babka przyniosła różne do mierzenia... to o mały włos się na takiego "koguta" nie zdecydowałam (rozczapierzony, taki pocięty na wszystkie strony), bo wyglądał CZADOWO
W mojej parafii ksiądz wyrzuca z kościoła, jak kobieta ma gołe ramiona Jak tam gdzie masz ślub, księża nie robią problemu, to olej bolerko
Cytat: Mysikróliczek w 6 Stycznia 2011, 16:05A jak byłam w sukni i babka przyniosła różne do mierzenia... to o mały włos się na takiego "koguta" nie zdecydowałam (rozczapierzony, taki pocięty na wszystkie strony), bo wyglądał CZADOWO No waśnie ten drugi to bym chciała takiego koguta..Szalenie mi się one podobają Bo muszę sprawdzić i kolor i w ogóle czy pasować będzie….dlatego teraz muszę ruszyć wyobraźnią i chyba jednak zdecyduję się na jednowarstwowy..albo dwu ale wtedy tak upięty żeby idąc do ołtarza mieć przysłoniętą twarz… Chyba mnie przekonałyście…chociaż Mysiu…Twoja deko jest nieziemska!!!No i kfiotki prawdziwne W ogóle to ja chyba jajo zniosę..chciałabym zobaczyć cię w sukni i w ogóle..to nie sprawiedliwe..ślub roku i żadnych fotek
Cytat: mkarolinka w 6 Stycznia 2011, 16:18W mojej parafii ksiądz wyrzuca z kościoła, jak kobieta ma gołe ramiona Jak tam gdzie masz ślub, księża nie robią problemu, to olej bolerko W ogóle co to ma znaczyć, że wyrzuca? Co ślubu nie odprawi? Jakoś mi się nie wydaje..słyszeć a widzieć to są różnice…nie będzie mi tu ksiądz narzucał swojego zdania…hahahaha Bolerka są okropne brrrryyy
Mka-piękna jest ta Twoja suknia!!! Szkoda,że nam nie pokazałaś fotek na sobie,ale może następnym razem Mnie również podobają się takie kogutowe welony,ale wydaje mi się że do Twojej sukni to bardziej taki gładki
Martucha - Ty chyba kopa chcesz za pomysł z takim welonem ?? Przecież to masakra jest jakaś Do tej Twojej sukni zdecydowanie najbardziej będzie pasował welon gładki jedno lub góra dwuwarstwowy (z odpinaną tą długą warstwą) z ewentualnymi jakimiś kryształkami (jeśli będą pasować do biżu).
emeczko to co z tymi zaproszeniami? ? ? ? bijemy? ? ? ?
No właśnie,a co z zaproszeniami?Chyba już powinniście pomału rozdawać?
A welon nr 2 daje radę